Italia, Roma

Casa Camilla Rome Province Of Rome

Via Camilla 46, piano secondo Roma, Italia Apartament
7 oferte de la 436 RON Vizualizează camerele
Casa Camilla Rome Province Of Rome
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
 • Uscător de păr
 • Transport de la/la aeroport
 • Zonă pentru fumat desemnată
Afișează toate facilitățile 5
Locație
În centrul orașului
3.1 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile
 • 436 RON
  Preț pe noapte
  Booking.com
  Booking.com
 • 440 RON
  Preț pe noapte
  Super.com
  Super.com
 • 445 RON
  Preț pe noapte
  Trip.com
  Trip.com
 • 454 RON
  Preț pe noapte
  Agoda.com
  Agoda.com
 • 505 RON
  Preț pe noapte
  Priceline.com
  Priceline.com
 • 524 RON
  Preț pe noapte
  Hotels.com
  Hotels.com
 • 528 RON
  Preț pe noapte
  Expedia.com
  Expedia.com

Ce este în jur

Via Camilla 46, piano secondo Roma, Italia

În jurul hotelului "Casa Camilla Rome Province of Rome", situat în Roma, Italia, există mai multe atracții, facilități și puncte de referință. Unele dintre locurile notabile în apropierea hotelului includ:

1. Via Appia Antica: Această veche stradă romană, împodobită cu ruine istorice, este o destinație turistică populară cunoscută pentru comorile sale arheologice și artistice.

2. Catacombele lui San Callisto: Una dintre cele mai mari și importante catacombe din Roma, oferind tururi subterane și o privire în istoria creștină timpurie.

3. Villa dei Quintili: O vilă romană masivă care a aparținut odată doi frați bogați, cu ruine bine conservate, grădini frumoase și mozaicuri.

4. Parcul Acvaductelor: O zonă verde mare cunoscută pentru numeroasele acvaducte romane, oferind un mediu liniștit pentru plimbări, picnicuri și plimbări cu bicicleta.

5. Aeroportul Ciampino: Aeroportul internațional secundar al Romei, deservind multe companii aeriene cu costuri reduse și situat la o scurtă distanță de hotel.

6. Studiourile Cinecittà: Cel mai mare complex de studiouri de film din Italia, găzduind platouri de filmare, expoziții și tururi ghidate, oferind o privire în culisele cinematografiei italiene.

7. Universitatea Tor Vergata: O universitate de cercetare publică situată în estul Romei, cunoscută pentru programele sale științifice și tehnologice.

8. Castelli Romani: Un grup de orașe pitorești situate în Dealurile Albaneze din jurul Romei, cunoscute pentru peisajele lor frumoase, vilele istorice și bucătăria tradițională. Acestea sunt doar câteva exemple dintre multele atracții și puncte de referință din apropierea hotelului "Casa Camilla Rome Province of Rome" din Roma, Italia.

map
Casa Camilla Rome Province Of Rome
Apartament

În centrul orașului3.1

Despre hotel

Distracție

Există mai multe opțiuni de divertisment în apropiere de hotelul "Casa Camilla Rome Province of Rome" din Roma, Italia. Iată câteva sugestii:

1. Villa Doria Pamphili: Acest parc mare este situat în apropierea hotelului și oferă un loc minunat pentru plimbări relaxante, picnicuri și activități în aer liber.

2. Cinecittà World: Acest parc tematic este la o distanță scurtă de condus și oferă o gamă de atracții, jocuri și spectacole inspirate de cinematografia italiană.

3. Parco degli Acquedotti: Acest parc este faimos pentru vechile sale apeducte romane și este un loc popular pentru jogging, ciclism sau pur și simplu pentru plimbări relaxante.

4. MAXXI - Muzeul Național al Artelor din secolul XXI: Aflat la câțiva kilometri distanță, acest muzeu de artă contemporană expune lucrări de artă din secolul XXI.

5. Teatro dell'Opera di Roma: Dacă sunteți interesat de artele spectacolului, această casă de operă găzduiește o varietate de concerte de muzică clasică, spectacole de balet și opere.

6. Cumpărături pe Via Condotti: Această faimoasă stradă de cumpărături este cunoscută pentru mărcile de lux și buticurile exclusiviste, oferind o experiență excelentă de retail pentru pasionații de modă.

7. Muzeul pentru Copii Explora: Dacă călătoriți cu copii, acest muzeu interactiv oferă expoziții interactive și activități concentrat pe artă, știință și tehnologie. Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile de divertisment în apropierea hotelului "Casa Camilla Rome Province of Rome". Roma este un oraș vibrant cu un bogat patrimoniu cultural, deci există o mulțime de alte atracții și locuri de divertisment de explorat.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități cameră
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
 • Uscător de păr
Servicii suplimentare
 • Transport de la/la aeroport
Facilități hotel
 • Zonă pentru fumat desemnată
Recenzie hotel Casa Camilla Rome Province Of Rome
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.