Vietnam, Vung Tau

Ali 5 Villa

109/20 Vo Thi Sau Vung Tau, Vietnam Vilă
Ali 5 Villa
Ali 5 Villa
Ali 5 Villa
Ali 5 Villa
Ali 5 Villa
Ali 5 Villa
Ali 5 Villa
Ali 5 Villa
Ali 5 Villa
Ali 5 Villa
Ali 5 Villa
Ali 5 Villa
Ali 5 Villa
Ali 5 Villa
Ali 5 Villa
Ali 5 Villa
Ali 5 Villa
Ali 5 Villa
Ali 5 Villa
Ali 5 Villa
Vezi camere —
Servicii si facilități
  • Grădină
  • Servicii baby-sitting
Afișează toate facilitățile 2
Locație
În centrul orașului
10.2 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

109/20 Vo Thi Sau Vung Tau, Vietnam

În jurul hotelului "Ali 5 Villa" din Vung Tau, Vietnam, există mai multe obiective turistice, restaurante și facilități. Câteva locuri remarcabile în apropiere includ:

1. Plaja Front (Bãi Trước): Această plajă frumoasă se află la doar o scurtă plimbare de hotel. Vizitatorii se pot bucura de linia nisipoasă și se pot relaxa lângă mare.

2. Parcul Ho May (Công Viên Hồ Mây): O atracție populară, parcul Ho May oferă priveliști uimitoare, un teleferic și diverse activități precum ciclismul teleferic și drumeții.

3. Plaja Back (Bãi Sau): O altă plajă din Vung Tau, plaja Back este cunoscută pentru apele sale liniștite și atmosfera relaxantă. Este un loc excelent pentru înot și plajă.

4. Hristosul din Vung Tau (Đức Chúa Trời Vũng Tàu): Această statuie iconică a lui Isus se află pe Muntele Nho din Vung Tau și oferă o panoramă asupra orașului și coastei.

5. Farul Vung Tau (Hải Đăng Vũng Tàu): Situat pe Muntele Nho, Farul Vung Tau este un obiectiv turistic istoric care oferă o priveliște superbă asupra zonei.

6. Imperial Plaza Vung Tau: Acest centru comercial se află în apropiere de hotel și oferă diferite magazine, restaurante și opțiuni de divertisment.

7. Numeroase restaurante cu fructe de mare: Vung Tau este cunoscut pentru fructele sale de mare proaspete și există multe restaurante în apropierea hotelului unde vizitatorii se pot bucura de preparate delicioase cu fructe de mare. Acestea sunt doar câteva exemple a ceea ce puteți găsi în jurul hotelului "Ali 5 Villa" în Vung Tau, Vietnam.

map
Ali 5 Villa
Vilă

În centrul orașului10.2

Despre hotel

Copii

În 'Ali 5 Villa', Vung Tau, Vietnam, există mai multe activități și atracții potrivite pentru copii. Câteva opțiuni pentru copii în 'Ali 5 Villa' includ:

1. Plaje: Vung Tau este un oraș de pe litoral renumit pentru plajele sale frumoase. Copiii se pot bucura de joacă în nisip, de construirea de castele de nisip și de înotul în apele mai puțin adânci.

2. Parcuri de apă: Există câteva parcuri de apă în Vung Tau, cum ar fi Parcul Ho May și Parcul Bai Dau, care oferă tobogane, piscine și alte atracții acvatice special concepute pentru copii.

3. Statuia lui Hristos din Vung Tau: Copiii ar putea găsi fascinantă imensa statuie a lui Hristos din Vung Tau și se pot bucura să facă poze cu ea. Statuia se află pe Muntele Mare și oferă o panoramă a orașului.

4. Farul Vung Tau: Vizitarea farului Vung Tau poate fi o experiență educativă și distractivă pentru copii. Aceștia pot învăța despre istoria farului și pot admira priveliștea de la vârf.

5. Telecabina Vung Tau: Călătoria cu telecabina Vung Tau reprezintă o altă activitate palpitantă pentru copii. Plimbarea oferă o perspectivă unică asupra orașului și a munților din jur.

6. Activități în aer liber: 'Ali 5 Villa' este înconjurată de frumusețe naturală, ceea ce o face un loc minunat pentru copii să participe la activități în aer liber, cum ar fi drumeții, ciclismul sau picnicurile în parcurile învecinate. În concluzie, există diferite opțiuni pentru copii să se bucure de 'Ali 5 Villa', Vung Tau, Vietnam, de la activități pe plajă la atracții culturale și naturale.

Distracție

1. Plaja Vung Tau: Doar la o scurtă plimbare de Ali 5 Villa, plaja Vung Tau oferă o linie de coastă frumoasă, perfectă pentru înot, plajă și sporturi acvatice.

2. Telecabina Vung Tau: Faceți o călătorie pitorească cu telecabina până pe vârful muntelui Nui Nho pentru panorame uimitoare ale orașului Vung Tau și a zonelor înconjurătoare.

3. Palatul Alb: Explorați Palatul Alb istoric, construit ca o retragere pentru guvernatorii coloniști francezi. Acum funcționează ca un muzeu ce prezintă stilul de viață luxos de altădată.

4. Piața de noapte: Experimentați atmosfera animată de pe piața de noapte din Vung Tau, unde puteți găsi diverse mâncăruri locale, suveniruri și lucrări de artizanat.

5. Farul: Vizitați farul Vung Tau, cunoscut și sub numele de Statuia Giant Jesus, și urcați până în vârf pentru o vedere uimitoare a orașului și a Mării Chinei de Sud.

6. Parcul Ho May: Situat pe Muntele Nui Lon, parcul Ho May oferă diferite activități, precum un parc de distracții, o rezervație sălbatică și o cascadă pitorească.

7. Imperial Plaza: Cumpărați suveniruri, îmbrăcăminte și lucrări de artizanat local la Imperial Plaza, un centru comercial modern situat în apropierea Ali 5 Villa.

8. Plaja Back: Dacă căutați o experiență mai liniștită pe plajă, îndreptați-vă spre Plaja Back. Aceasta oferă un peisaj liniștit și o oportunitate de relaxare departe de mulțimi.

9. Templul Linh Son Co Tu: Vizitați acest frumos templu budist situat pe o pantă. Admirati arhitectura intricate, grădina liniștită și panoramele uimitoare ale orașului Vung Tau.

10. Marina Vung Tau: Bucurați-vă de o plimbare relaxantă de-a lungul Marinei Vung Tau, unde puteți găsi diverse restaurante, baruri și cafenele cu vedere la linia de coastă neatinsă.

Toate serviciile și facilitățile

Entertainment și relaxare
  • Grădină
Pentru familii cu copii
  • Servicii baby-sitting
Recenzie hotel Ali 5 Villa
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.