Vietnam, Orașul Ho Chi Minh

The Ralph Lauren Suite

39 Ben Van Don, Ward 6, District 4 Orașul Ho Chi Minh, Vietnam Apartament
The Ralph Lauren Suite
Vezi camere —
Locație
În centrul orașului
10.2 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

39 Ben Van Don, Ward 6, District 4 Orașul Ho Chi Minh, Vietnam

Costumul Ralph Lauren este disponibil la Hotelul Caravelle Saigon, situat în inima orașului Ho Chi Minh din Vietnam. Unele dintre atracțiile și locurile învecinate includ:

1. Casa Operei Saigon: O clădire istorică de colonie franceză care găzduiește spectacole de operă, balet și muzică.

2. Catedrala Notre-Dame: O catedrală celebră cunoscută pentru arhitectura sa gotică, construită în secolul al XIX-lea.

3. Oficiul Poștal Central: O clădire neoclasică frumos conservată care funcționează ca un oficiu poștal și atracție turistică.

4. Palatul Independenței: Un loc simbolic care a fost locuința și locul de muncă al șefului de stat al Vietnamului de Sud în timpul Războiului din Vietnam.

5. Piața Ben Thanh: O piață animată care este unul dintre cele mai vechi simboluri ale orașului, unde vizitatorii pot cumpăra diverse produse, precum mâncare, îmbrăcăminte și suveniruri.

6. Strada Dong Khoi: Strada principală din Ho Chi Minh, unde se găsesc magazine de modă internaționale și locale, restaurante și cafenele.

7. Turnul Financiar Bitexco: O clădire înaltă iconică cu o formă neobișnuită și o vedere panoramică asupra orașului de pe observatorul situat la etajul

49.

8. Strada pietonală Nguyen Hue: O stradă prietenoasă pentru pietoni plină de magazine animate, artiști de stradă și cafenele. Costumul Ralph Lauren oferă acces ușor la aceste atracții, precum și la multe alte opțiuni de shopping, mâncare și distracție în centrul orașului.

map
The Ralph Lauren Suite
Apartament

În centrul orașului10.2

Despre hotel

Despre

Ralph Lauren Suites este un hotel de lux situat în orașul Ho Chi Minh din Vietnam. Acest hotel, proiectat de Ralph Lauren, oferă o atmosferă unică și grandioasă. Diversele camere și suite de la hotel sunt atent proiectate pentru a reflecta stilul internațional bine-cunoscut al lui Ralph Lauren. Camerele sunt decorate cu gust, cu mobilier modern și modele tradiționale, creând o atmosferă extrem de modernă și elegantă. Hotelul oferă o serie de facilități excelente, care satisfac atât necesitățile, cât și confortul modern pentru cei cu bun gust. În ceea ce privește opțiunile de mâncare, Ralph Lauren Suites oferă diverse alternative în restaurantul și barul său unic. Oaspeții se pot bucura de mâncărurile elegante și unice ale proprietarului, precum și să aleagă dintre opțiunile internaționale și aromele tradiționale vietnameze. Meniul restaurantului oferă arome selectate cu grijă și diverse condimente pentru a satisface toate gusturile. În plus, hotelul oferă și alte facilități și servicii care asigură o experiență extraordinară. Acestea includ o sală de sport, spa, piscină și servicii de comunicare personalizate. Situat în inima orașului animat Ho Chi Minh și cu acces facil la zonele inovatoare și de afaceri, hotelul oferă și avantajele unei locații locale excelente. În concluzie, Ralph Lauren Suites în orașul Ho Chi Minh oferă călătorilor confortul suprem și facilități excelente. Cu camerele sale elegante, opțiunile de mâncare unice și servicii de înaltă calitate, oferă o experiență de neuitat în orașul animat din Vietnam.

Distracție

În apropierea hotelului 'The Ralph Lauren Suite' din Ho Chi Minh, Vietnam, există numeroase opțiuni de divertisment. Câteva dintre opțiunile populare sunt:

1. Opera: Opera din Ho Chi Minh oferă muzică clasică, balet și spectacole de operă vietnameze și este situată la o scurtă distanță de hotel.

2. Saigon Skydeck: Saigon Skydeck, situat în turnul Bitexco Finans, oferă o vedere fantastică asupra orașului. Vizitatorii pot savura priveliștea panoramică în timp ce se bucură de o băutură răcoritoare în cafeneaua Skydeck.

3. Strada pietonală Nguyen Hue: Nguyen Hue este o stradă pietonală situată la doar câteva minute de mers pe jos de hotel. Aici se desfășoară diverse spectacole stradale, muzică live și tarabe cu mâncare, creând o atmosferă vibrantă.

4. Piața de noapte Ben Thanh: Această piață animată de noapte este situată în apropiere de simbolica piață Ben Thanh și oferă o gamă variată de artă locală, suveniruri și produse alimentare de pe stradă. Este un loc excelent pentru a experimenta farmecul și energia nocturnă a orașului Ho Chi Minh.

5. Strada Bui Vien: Strada Bui Vien, situată în zona rucsacurilor pentru călători, este cunoscută pentru viața sa de noapte animată. Vizitatorii pot găsi o serie de baruri, cluburi de noapte și vânzători ambulanți de mâncare. Este un loc popular pentru călătorii care doresc să socializeze și să se bucure de atmosfera vibrantă a orașului.

6. Muzeul de artă al frumuseții din Ho Chi Minh: Muzeul de artă al frumuseții din Ho Chi Minh, situat la aproximativ 10 minute de mers cu mașina de hotelul 'The Ralph Lauren Suite', găzduiește o colecție extinsă de artă vietnameză, inclusiv lucrări moderne și tradiționale.

7. Croaziera pe râul Saigon: O croazieră pe râul Saigon oferă o vedere unică și panoramică asupra orașului. Vizitatorii pot alege dintre diferite pachete care includ cină, muzică live și spectacole culturale. Vă rugăm să rețineți că accesul și orele de deschidere pentru aceste opțiuni de divertisment pot varia în funcție de reglementările locale sau de evenimente speciale. Se recomandă verificarea informațiilor și a orarelor actuale înainte de a le vizita.

Cele mai importante întrebări

1. "Suita Ralph Lauren" se află în Ho Chi Minh, Vietnam?
1. "Suita Ralph Lauren" se află în Ho Chi Minh, Vietnam?1

"Suita Ralph Lauren" este o suită impresionantă și exclusivistă care se găsește într-un hotel renumit din Vietnam. Această marcă de modă se inspiră din Ralph Lauren și oferă oaspeților săi o experiență elegantă și stilată

2. Cât costă să stai în "Suita Ralph Lauren"?
2. Cât costă să stai în "Suita Ralph Lauren"?1

Prețurile pentru șederea în "Suita Ralph Lauren" pot varia în funcție de sezon, cerere și oferte disponibile. Cel mai bine este să contactați direct hotelul sau să verificați site-ul lor oficial pentru a obține informații actualizate cu privire la prețuri

3. Ce facilități oferă "Suita Ralph Lauren"?
3. Ce facilități oferă "Suita Ralph Lauren"?1

"Suita Ralph Lauren" oferă multe facilități luxoase pentru o ședere confortabilă și elegantă. De obicei, aceasta include o sufragerie spațioasă și frumoasă, un dormitor cu o zonă separată de relaxare (împreună cu un pat king size de lux), o baie privată cu produse cosmetice de înaltă calitate, o bucătărie complet utilată, o sală de mese, un birou privat, minibar, televizor cu ecran plat, Wi-Fi gratuit și room service

4. Este inclus micul dejun pentru oaspeții care stau în "Suita Ralph Lauren"?
4. Este inclus micul dejun pentru oaspeții care stau în "Suita Ralph Lauren"?1

Politica privind micul dejun poate varia în funcție de ofertele sau pachetele de la hotel. Unele hoteluri pot include micul dejun în cazare, în timp ce altele pot percepe o taxă suplimentară. Se recomandă să contactați direct hotelul pentru informații exacte în legătură cu micul dejun

5. Unde se află exact "Suita Ralph Lauren" în Ho Chi Minh?
5. Unde se află exact "Suita Ralph Lauren" în Ho Chi Minh?1

Locația exactă a "Suitei Ralph Lauren" poate varia de la un hotel la altul. Cel mai bun mod de a obține informații detaliate este să contactați direct hotelul sau să verificați site-ul lor oficial

6. Pot persoanele din exterior să vadă "Suita Ralph Lauren"?
6. Pot persoanele din exterior să vadă "Suita Ralph Lauren"?1

"Suita Ralph Lauren" este o opțiune de cazare privată și exclusivistă, deci poate fi inaccesibilă pentru persoanele din afara hotelului. Cu toate acestea, unele hoteluri pot permite accesul persoanelor din exterior în suită pentru evenimente private sau aranjamente, cu condiția să existe disponibilitate și condiții pre-stabilite. Cel mai bun mod de a verifica posibilitatea de a vizita "Suita Ralph Lauren" din exterior este să contactați direct hotelul

7. Există oferte promoționale sau reduceri pentru "Suita Ralph Lauren"?
7. Există oferte promoționale sau reduceri pentru "Suita Ralph Lauren"?1

Hotelurile oferă adesea promoții și reduceri pentru cazare, inclusiv pentru "Suita Ralph Lauren". Aceste oferte pot varia în funcție de strategiile de marketing ale diferitelor hoteluri și perioada vizitei. Cel mai bun mod de a obține informații despre promoții sau reduceri actuale este să verificați site-ul oficial al hotelului, paginile lor de social media sau să îi contactați direct.

Recenzie hotel The Ralph Lauren Suite
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.