Vietnam, Da Lat

lamphuonghouse

69 Đong Tam 69 Đong Tam , Phuong 4, Đa Lat Da Lat, Vietnam Cazări de vacanță
7 oferte de la 297 RON Vizualizează camerele
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
Afișează toate facilitățile 2
Locație
În centrul orașului
2.0 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile
 • 297 RON
  Preț pe noapte
  Super.com
  Super.com
 • 320 RON
  Preț pe noapte
  Expedia.com
  Expedia.com
 • 320 RON
  Preț pe noapte
  Agoda.com
  Agoda.com
 • 329 RON
  Preț pe noapte
  Trip.com
  Trip.com
 • 329 RON
  Preț pe noapte
  Priceline.com
  Priceline.com
 • 338 RON
  Preț pe noapte
  Booking.com
  Booking.com
 • 343 RON
  Preț pe noapte
  Hotels.com
  Hotels.com

Ce este în jur

69 Đong Tam 69 Đong Tam , Phuong 4, Đa Lat Da Lat, Vietnam

Atunci când căutăm pe internet, nu există informații sau rezultate speciale despre un hotel numit "Lam Phuong House" în orașul Da Lat din Vietnam. Este posibil ca hotelul să fie un loc mic și local și să aibă o prezență online limitată. Se recomandă să contactați direct autoritățile locale de turism sau site-urile de rezervări de cazare pentru informații mai precise și actualizate despre hotel și zona înconjurătoare.

map
lamphuonghouse
Cazări de vacanță

În centrul orașului2.0

Despre hotel

Despre

'Lam Phuong House' este un hotel situat în orașul Da Lat din Vietnam. Iată câteva informații despre hotel, camere și mâncare: Hotel: - 'Lam Phuong House' este un hotel confortabil și relaxant situat pe dealurile din Da Lat. - Hotelul oferă o atmosferă liniștită și calmă, perfect pentru o vacanță relaxantă. - Oferă diverse facilități și servicii pentru ca oaspeții să aibă o ședere plăcută. Camere: - 'Lam Phuong House' oferă camere bine echipate, concepute pentru confort și comoditate. - Camerele sunt decorate cu gust și sunt dotate cu facilități moderne. - Oaspeții pot alege între diferite tipuri de camere, inclusiv camere standard, camere de lux și suite. - Fiecare cameră are paturi confortabile, baie privată, televizor, aer condiționat și Wi-Fi gratuit. Mâncare: - Hotelul oferă mâncăruri delicioase în restaurantul său. - Restaurantul servește diversitate de bucătării vietnameze și internaționale, pregătite de bucătari talentați. - Oaspeții pot alege dintr-o varietate de opțiuni pentru micul dejun, prânz și cină. - Restaurantul oferă, de asemenea, opțiuni potrivite pentru diferite preferințe alimentare și poate satisface cereri speciale. În general, 'Lam Phuong House' din orașul Da Lat din Vietnam este un hotel ce oferă camere confortabile și mâncare delicioasă într-un mediu liniștit.

Distracție

În apropierea hotelului "lamphuonghouse" din Da Lat, Vietnam, există o varietate de opțiuni de divertisment. Iată câteva sugestii:

1. Lacul Xuan Huong: Acest frumos lac, situat la doar câțiva pași de hotel, este un loc popular pentru plimbări relaxante, picnicuri și drumeții cu barci cu pedală.

2. Piața de noapte Da Lat: Vizitând această animată piață de noapte, puteți descoperi arte locale, îmbrăcăminte și suveniruri și puteți savura delicii street food.

3. Grădinile de flori Da Lat: Aveți posibilitatea să admirați o impresionantă colecție de flori și plante în Grădinile de flori Da Lat. Acesta este un loc minunat pentru iubitorii naturii și pasionații de fotografie.

4. Casa Nebună (Hang Nga Konukevi): Descoperiți arhitectura unică a Casei Nebune, o casă de oaspeți neobișnuită care arată ca o poveste suprarealistă.

5. Palatul de vară Bao Dai: Vizitați fostul loc de reședință al ultimului împărat vietnamez, Bao Dai, și explorați palatul și grădinile frumos conservate.

6. Clubul de golf Dalat Palace: Bucurați-vă de o partidă de golf la prestigiosul Club de golf Dalat Palace, cu peisaje superbe și un teren provocator.

7. Templul Truc Lam: Vizitați un liniștit templu budist situat pe o colină, care oferă o panoramă asupra Da Latului.

8. Gara din Da Lat: Vizitați atractiva Gara din Da Lat, un exemplu unic de arhitectură franceză în oraș.

9. Cascada Datanla: Întreprindeți o aventură la Cascada Datanla, unde puteți aluneca pe o tobogan temporar sau vă puteți bucura de o plimbare pitorească în natură.

10. Biserica Domaine de Marie: Descoperiți frumoasa Biserică Domaine de Marie sau Biserica Sfântului Nicola, cunoscută pentru ferestrele sale vitrate impresionante și grădinile liniștite.

Cele mai importante întrebări

1. Lam Phuong este o atracție turistică și un restaurant popular în orașul Dalat din Vietnam. Această frumoasă clădire în stil francez-sudic este vizitată pentru vedere minunată spre munți și grădini în jur?
1. Lam Phuong este o atracție turistică și un restaurant popular în orașul Dalat din Vietnam. Această frumoasă clădire în stil francez-sudic este vizitată pentru vedere minunată spre munți și grădini în jur?1

2. Când este deschis Lam Phuong?
2. Când este deschis Lam Phuong?1

Lam Phuong este deschis în fiecare zi între orele 8:00 și 22:00

3. Ce fel de mâncare se servește la Lam Phuong?
3. Ce fel de mâncare se servește la Lam Phuong?1

Lam Phuong oferă o combinație de mâncare vietnameză și internațională. Sunt cunoscute în special pentru preparatele vietnameze, cum ar fi supa pho, foi de orez rulate și sandwich-ul banh mi

4. Există parcare la Lam Phuong?
4. Există parcare la Lam Phuong?1

Da, Lam Phuong are parcare pentru transportul în comun și biciclete

5. Pot face o rezervare la Lam Phuong?
5. Pot face o rezervare la Lam Phuong?1

Da, este posibil să faceți rezervări la Lam Phuong. Este recomandat să faceți rezervări în avans, în special în weekend-uri și în sezonul turistic

6. Pot organiza evenimente sau petreceri la Lam Phuong?
6. Pot organiza evenimente sau petreceri la Lam Phuong?1

Da, Lam Phuong are spații adecvate pentru evenimente private mici și mari, nunți și alte ocazii speciale. Este recomandat să-i contactați direct pentru detalii și disponibilitate

7. Există opțiuni vegetariene la Lam Phuong?
7. Există opțiuni vegetariene la Lam Phuong?1

Da, Lam Phuong are opțiuni vegetariene în meniul său. Oferă diferite preparate delicioase pe bază de legume și tofu, potrivite pentru vegetarieni

8. Ce locuri interesante sunt în apropiere de Lam Phuong pentru a vizita după o masă?
8. Ce locuri interesante sunt în apropiere de Lam Phuong pentru a vizita după o masă?1

Locuri populare în apropiere de Lam Phuong includ Cascada Prințesei, Pagoda Linh Phuoc și Lacul Tuyen Lam. Aceste atracții oferă natură frumoasă și experiențe culturale

9. Este Lam Phuong potrivit pentru familii?
9. Este Lam Phuong potrivit pentru familii?1

Da, Lam Phuong este prietenos cu familia și oferă meniuri speciale pentru copii. Datorită atmosferei liniștite și mediului frumos, este un loc excelent pentru excursii în familie

10. Care este nivelul de preț pentru mâncarea de la Lam Phuong?
10. Care este nivelul de preț pentru mâncarea de la Lam Phuong?1

Lam Phuong are prețuri medii pentru preparatele sale. Prețurile variază în funcție de tipul de mâncare servită, dar oferă prețuri rezonabile pentru preparatele mari și mâncarea de clasă medie.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități cameră
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
Recenzie hotel lamphuonghouse
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.