Curcan, Kemer

Recenzii ale Lucida Beach

Camyuva Mahallesi Aga Ceylan Caddesi No:8 Kemer / ANTALYA Kemer, Curcan Hotel
1 ofertă de la 383 RON Vizualizează camerele
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Lucida Beach
Vezi camere —

Recenzii verificate ale oaspeților Lucida Beach

Total 98 recenzii

avatar

Un hotel frumos și curat, cu mâncare bună și personal amabil, dar balconul camerelor este un mare minus, cel mult două scaune mici vor încăpea... Și peretele balconului, dacă nu are vedere la mare - este din beton, hainele nu se usucă deloc! Le-am uscat pe șezlongurile de la piscină și tricouri și costume de baie))) Asta în clădirea principală. Plaja - 100% stânci.

avatar
photo
photo
photo

În acest hotel am stat în octombrie 2022 și ne-am întors în mai 2023. S-a dovedit a fi o mare dezamăgire... Ni s-a dat o cameră groaznică (cu vedere spre zona unde personalul hotelului vecin fuma), nu am avut nicio șansă să schimbăm camera, am încercat să discutăm cu ei dar fără succes și în cele din urmă ne-a fost oferită o altă cameră în ziua următoare prin intermediul agenției de turism de care am beneficiat (aceasta cunoștea personalul de acolo). Au făcut curățenie în cameră de doar două ori în 9 zile. Prosoapele murdare erau doar rulate înapoi, desigur, fără a uita să primească bacșișul. Mâncarea a fost în regulă, cu excepția faptului că nu au avut crab și pește roșu, dar a fost foarte aglomerat în timpul sezonului. Nu am avut nicio nemulțumire în ceea ce privește calitatea mâncării. Nici plaja nu a fost o problemă, au renovat chiar și șezlongurile. Personalul a fost politicos doar în lobby, ceilalți erau nepoliticoși, mai ales la barul de gustări. Animația pentru copii a constat doar în petreceri de disoc, o platformă cu două tobogane și două leagăne. Nu au avut niciun fel de programe (modelaj, pizza, etc). În ceea ce privește animația pentru adulți, nu puteai să te aștepți la petreceri zgomotoase și distractive decât dacă le organizai tu înșuti. Teritoriul este frumos și curat. În restaurant puteau face și o curățenie mai bună. Am fost nevoiți să cumpărăm fructe pentru că nu aveau căpșuni, piersici sau cireșe. Erau doar mere, portocale și struguri. Pe fotografia de deasupra se poate vedea cum arată camera atunci când ne-am întors în hotel după șase luni. Este păcat că nu se poate transmite zgomotul prin fotografie. Și când am schimbat camera, a fost nevoie de eforturi incredibile. Dar, în mod evident, curățenia a fost anulată ca un act de răzbunare. Plaja este pietroasă și, de asemenea, sunt și câteva pietre mai mari.

avatar
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Am fost în iulie acest an. Am stat în clădirea principală, clădirea Anexă este situată pe partea opusă a drumului, pentru a ajunge la plajă și la restaurant trebuie să traversezi întreaga teritorie a hotelului. În clădirea principală este zgomot - discotecă de pe toate părțile (din hotelurile învecinate). Am mâncat bine, nu am avut intoxicații sau rotavirus. Ne-am îmbăiat doar în mare, nu mergem la piscine. Plaja este frumoasă, dar nu are dig. Seara, program de divertisment. Înghețata la barul de pe plajă are program fix. Am mers la piață și la un hotel abandonat ca plimbare. Totul ne-a mulțumit, recomand. Curățenia este de înaltă calitate. Noi am avut două camere. Pe fotografiile este camera pentru două persoane. Pentru trei persoane aveam o cameră mare și un colțar, în ea erau două paturi normale - unul dublu și unul simplu.

avatar

Planificând o vacanță la Lucida, știam că hotelul este un 5 mediu, totuși curățenia nu a fost anulată. Tot personalul este prietenos. Micul dejun, prânzul și cina sunt normale. Până pe 27.1 (data închiderii hotelului) mâncarea a devenit tot mai puțin variată. Ne-a dezamăgit dușul și robinetul spart din cameră, dar la cerere totul a fost schimbat. În sala de mese sunt mese murdare și șervețele murdare și nicio cerere sau observație nu a schimbat situația. Starea plajei este descurajatoare - gunoaie și murdărie. Paznicul doar făcea să arate că face curățenie. La a patra zi a șederii noastre, copiii noștri au prezentat semne de otrăvire acută, mai târziu am aflat că încă trei familii au fost afectate de simptome identice. Marea era magică, munții fermecători. Nimic nu ne-a putut strica starea de spirit. Nu voi recomanda hotelul.

avatar

Autorul recenziei nu a oferit o descriere detaliată a șederii la hotel. Doresc să împărtășesc mai detaliat impresiile mele despre șederea la hotel.

avatar

Autorul recenziei nu a oferit o descriere detaliată a șederii la hotel. Doresc să împărtășesc mai detaliat impresiile mele despre șederea la hotel.

avatar

1. Ne-au otrăvit pe mine și pe soția mea într-un snack-bar! Iar înainte de plecare, m-am gândit că va trebui să mergem nu la aeroport, ci la spital, mă rupea atât de rău încât credeam că o să mor acolo. 2. Imposibil să te odihnești (muzică sălbatic de zgomotoasă până la ora 23, iar la 6 cântă cocoșii la fiecare 5-10 secunde, este imposibil să dormi). 3. Economisire pe toate, nici măcar o cană în cameră, chiar și la recepție, băuturile sunt puse în plastic (este absurd). 4. Băuturile alcoolice sunt adecvate doar bețivilor. Călătoresc des, dar acest hotel, pe care nu-l voi uita mult timp, sper să nu mai ajung vreodată într-un loc similar. Mâncarea este organizată prost: în a treia zi, monotonia devine plictisitoare, micul dejun este dezgustător, cârnații și șunca par a fi din hârtie. Înainte de cină, este coadă la singurul restaurant, deoarece nu este planificată o masă intermediară între prânz și cină. Camerele sunt uzate, totul este învechit, căzut, deteriorat. Se vede că nimeni nu oferă un serviciu corespunzător. Cu bună-credință pot spune că animatorii nu sunt vinovați, ei își dau silința, inclusiv fata care lucrează cu copiii, probabil conceptul hotelului este unul sălbatic.

avatar

În acest an, am fost cu copiii de 2 și 15 ani. Anul trecut am fost cu mama și fiica mai mică și ne-a plăcut foarte mult, așa că am revenit și în acest an. Hotelul este situat într-o zonă foarte convenabilă, cu acces facil atât la mare, cât și posibilitatea de a ieși din incinta hotelului pentru a vizita bazarurile sau a face o excursie în Kemer, care este la doar 2 minute de mers cu autobuzul. Am sosit noaptea și am fost transportați cu taxiul în deplin confort. Am primit rapid camera în clădirea principală, cu vedere la mare și balcon. În cameră erau patru locuri de dormit, două paturi duble și unul simplu foarte confortabil. Curățenia se făcea zilnic. Lenjeria și prosoapele erau schimbate în fiecare zi. Aerul condiționat funcționa impecabil. În hotel există un centru spa: am făcut tratamente corporale, masaje, exfolieri. Am vizitat și sauna. Masajul era profesionist, o atmosferă minunată, iar după fiecare procedură savuram ceai de rodie. Administratorul centrului spa, Roma, ne-a recomandat un complex de masaje potrivit și un moment convenabil pentru vizită. Plaja era senzațională, apa mării cristalină și călduță, iar aerul curat din zonele muntoase Kemer au lăsat o impresie de neuitat. Echipa de animație, Aziz, Junior și alții, creează o atmosferă minunată, organizând o varietate de distracții - precum yoga de dimineață, aquaerobica, darts, polo pe apă, volei, și interacționează individual cu fiecare turist. În fiecare seară aveau loc spectacole variate, iar apoi puteai să continui distracția în club până la 2 dimineața sau să mergi într-un club din Kemer împreună cu animatorii, cărora le puteai avea încredere deplină, ei fiind responsabili de siguranța turiștilor lor. Cluburile aveau mereu programe diferite. Copiii mei au făcut o excursie în munți călare pe cai, însoțiți de Aziz, și au rămas încântați. În restaurant exista întotdeauna o mare varietate de mâncăruri proaspăt pregătite, fiecare putând să aleagă după bunul plac. Aveai mereu opțiuni precum carne de pui, curcan, vițel sau friptură de miel. Existau și preparate din pește, inclusiv sushi. Variație de fructe, legume și verdețuri. Organizatorii hotelului se străduiesc fără îndoială și nu economisesc bani pentru dezvoltarea hotelului lor, creând doar cele mai bune condiții și impresii pentru oaspeți. Am revenit acasă cu o mulțime de emoții și impresii pozitive. Vom recomanda hotelul Lucida Beach 5* tuturor prietenilor și cunoștințelor.

avatar

Vacanță cu mama și copilul (3 luni). Să începem cu începutul) Am fost la hotel la ora 8 dimineața, deși hotelul era plin, ne-au cazați imediat, pentru că au văzut că avem un copil mic. Pentru acest lucru, mare mulțumire personalului. La cazare, ne-au dat mai întâi un număr la etajul 4, dar nu ne-a plăcut. Era foarte sufocant și mic pentru 3 persoane. Vreau să reamintesc că hotelul era plin, dar am fost de acord să trecem la un număr mare și frumos pentru 1$ pe zi. Am făcut schimbul și nu ne-am părut rău. Mobilierul din camere este nou, aerul condiționat funcționează, și instalația sanitara? Singurul lucru este că sunt foarte mici dulapuri pentru depozitarea lucrurilor. Personalul este politicos și întotdeauna încearcă să fie de ajutor. Curățenie: S-au făcut curățenie în fiecare zi. Schimbau lenjeria de pat, reumpleau cu apă. La etajul nostru era o femeie de serviciu foarte plăcută, care făcea curățenie după ce copilul dormea, dar de câteva ori a luat din greșeală cartela pentru energie electrică și a trebuit să alergăm la recepție?? Internetul în hotel este contra cost, 1 săptămână - 1$ (se plătește la plecare), funcționează în întreaga zonă a hotelului, dar uneori este bun, alteori slab. Zonă: verde și îngrijită. Există spații unde poți plimba. Pe teritoriul hotelului sunt găini cu pui. (multor vizitatori le-a displăcut că scoteau zgomot dimineața, dar pe noi nu ne-a deranjat). Pentru noi era important ca căruciorul să poată trece peste tot fără a-l transporta. Plaja este frumos decorată. Mama a fost încântată de leagănele chiar lângă mare. Există și o piscină acoperită și saună la etajul -1. Mâncare: totul standard, ca în toate hotelurile din Turcia) Personalul curăță totul la timp și comunică politicos. Aici totul ne-a mulțumit. Cafeneaua din hol servește un cafea turcească foarte gustoasă. La baruri, băieții înțeleg bine rusă!) Până la plajă se merge 3 minute. Am avut noroc și marea era caldă, liniștită și cel mai important - foarte curată. Plajă curată, șezlongurile nu erau rupte, saltelele se vedea că au fost schimbate recent. Dar când hotelul era plin, turiștii care veneau după ora 9 găseau cu greu șezlonguri. Animația nu este insistentă. Există pentru copii și adulți. În fiecare zi, pentru copii este un mini-disco, iar în timpul zilei o fată, Tania, se ocupă de copii. Mama mergea la aqua-aerobic cu Aziz (i-a plăcut foarte mult). Vreau să mulțumesc animatoarei, Junior. Foarte atent și vesel. Pe scurt, un frumos băiat. Băieții au încântat vacanța! Deja ne lipsesc. De asemenea, în cele 9 zile ale noastre, a fost anunțată o animație invitata pentru o noapte turcească și a venit un ansamblu de dansuri. Ne-a plăcut foarte mult. Se vede că hotelul se dezvoltă și devine mai bun. Cu mare plăcere ne vom întoarce și vom recomanda prietenilor noștri¦?¦?¦?¦?

avatar

Am petrecut o vacanță în familie în perioada 21-28 septembrie, mama, sora și un copil de 5 ani. Încep cu începutul, am luat transfer individual, am ajuns rapid cu confort. Am fost cazați foarte rapid, bagajele le-au dus până la cameră, mulțumesc pentru asta. Wi-Fi gratuit doar în lobby și chiar acolo este limitat. Plătitul (1$ pe dispozitiv pentru 7 zile) funcționează pe întreaga zonă, cu excepția plajei)) pe plajă funcționează uneori. Camera a fost de familie (2 camere) sub acoperiș, nu recomand pentru persoanele înalte) veți bate capul de bârne, dar în rest totul a fost bine, totul funcționa, șampon, balsam de păr, gel de duș, săpun etc., totul era reînnoit. Seif funcțional. Frigiderul funcționează, dar pentru 4 persoane este puțin. Curățenie zilnică, prosoape schimbate (am lăsat bacșiș). Mâncarea... nu e despre mine)) așa că a fost bine pentru mine, aveam ce mânca, întotdeauna un meniu aproximativ același, câteva zile inovații precum raci, carne de miel... turiștii desigur uimesc, parcă ar fi înfometati de săptămâni.. fac astfel de cozi lungi))) nu există un meniu pentru copii, dar nu am suferit. Friptura era aproape mereu în meniu) Fructe, legume, deserturi, totul este disponibil. 2 baruri de gustare, 1 pe drum spre plajă, cartofi prăjiți, inele de ceapă prăjite, burgeri și o înghețată foarte gustoasă la pachet, al 2-lea bar unde sunt tobogane, pizza, paste, prăjituri. Alcoolul... eu nu am băut, sora a băut bere - bună, am văzut că există Red label... cocteilurile sunt bune. Sărurile sunt diluate. Cafeaua este gustoasă. Plaja este frumoasă, intrarea în mare este bună, multe șezlonguri, dar și mulți turiști care le ocupă de la 6 dimineața))), așa că ne-am trezit nu pentru cafea, ci pentru un loc sub soare) marea este super și are o vedere frumoasă către munți, de aceea îmi place Kemer, și nu fiți leneși, treziți-vă la răsăritul soarelui, este foarte frumos. Pe plajă sunt leagăne drăguțe) se poate plimba atât la dreapta, cât și la stânga, există pontonuri ale hotelurilor vecine, este permis să faci poze). La plajă lipsește un bar și un toaletă!!!! Prosoapele sunt distribuite și schimbate în spa, la etajul -1, la Roma) el are și spa, și masaj, și pur și simplu stat de vorbă. O piscină mare și una mică pentru copii, peste drum în corpul anexă, piscine cu tobogane, sora cu copilul s-au distrat. Funcționează clubul pentru copii, poți lăsa copiii acolo, copilului meu i-a plăcut, un salut special de la el pentru animatorul Tane, o fată drăguță, receptivă. În fiecare seară există spectacole, mai întâi discolul pentru copii, apoi pentru adulți, în fiecare zi ceva diferit, mulțumirile mele mari echipei de animatori, s-au străduit))) Salutări lui Junior și Aziz, băieții sunt superbi, se distrează atât ziua, cât și seara, am jucat uno și jenga, distractiv, vorbesc excelent în rusă, vor spune și vor arăta totul. Într-o săptămână au fost 2 petreceri cu spumă, de asemenea distractiv, am dansat))) Discolul din hotel este cu totul altceva, dar animatorii organizează ieșiri în oraș contra cost, recomand tinerilor, plimbați-vă-călătoriți, dansați, totul în siguranță. În general ne-a plăcut, hotelul este foarte ospitalier, toți sunt prietenoși, mai mult pentru o vacanță în familie. Mulțumiri mari, vom recomanda cu siguranță. În plus, seara am plimbat în oraș, magazine, piață, privit, rătăcit... Și în hotel există o teritorie frumoasă proprie, o mulțime de locații pentru poze, puii aleargă, pisicile...

avatar

Autorul recenziei nu a oferit o descriere detaliată a șederii la hotel. Vreau să împărtășesc mai detaliat experiențele mele legate de șederea la hotel.

avatar

Am petrecut concediul la Lucida Beach în septembrie 223 cu soțul meu. Hotelul este minunat! Teritoriul: curat și bine îngrijit. Ai senzația că locuiești într-o grădină minunată: multă verdeață, flori și copaci, totul întotdeauna într-o stare perfectă. Am mers pe toboganele de apă, am simțit că am revenit direct în copilărie, temperatura la piscină era foarte confortabilă. Personalul: politicos și prietenos, răspund la orice cerere, acționează imediat. Angajații de la recepție ne-au înregistrat foarte rapid, au fost prietenoși și zâmbitori, au răspuns la toate întrebările noastre. Camera este curată și frumoasă, au făcut totul în cameră așa cum am solicitat. Vederea de pe balcon este minunată. Angajații barului și restaurantului sunt foarte serviable. Micul dejun, prânzul și cina sunt demne de laudă: zonă de servire curată, fructe și legume proaspete, o mare varietate de feluri de mâncare, înghețată. În bar ne toarnă orice băutură, la solicitarea noastră. Centrul spa și personalul său (în special Roman - mulțumiri imense pentru el!!!) merită toate laudele, răspunde la toate întrebările, a făcut totul la superlativ. Animația este diversificată: în 1 zi de vacanță nicio programă nu s-a repetat niciodată (petrecere cu spumă, dansuri orientale, spectacol cu foc, noapte turcească, dansuri braziliene, muzică live). Marea este curată, confortabilă pentru înot și plajă, plaja este cu pietriș, dar pietrișul nu este mare, m-am relaxat cu un mic masaj la picioare), șezlongurile au fost mereu suficiente pentru toată lumea, dimineața când ajungi - plaja este mereu curată. Mulțumim conducerii și personalului hotelului pentru organizarea vacanței, cu siguranță vom reveni și îi vom aduce pe toți membrii familiei noastre să vadă ce vacanță confortabilă poate oferi acest hotel!

avatar

Autorul recenziei nu a oferit o descriere detaliată a șederii la hotel. Doresc să împărtășesc mai în detaliu impresiile mele despre șederea la hotel.

avatar

Am petrecut la sfârșitul lunii august. Am fost mulțumiți de vacanță la hotel. Ne-a plăcut teritoriul hotelului - multă vegetație, un teritoriu mic și confortabil, hamace, piscină și plajă. Plaja este largă, intrarea în mare este lină, marea este întinsă și foarte curată, transparentă. Poziționare pe prima linie. Există o promenadă, puteți plimbare sau face o alergare dimineața sau seara fără zgomot și aglomerație. Camerele sunt mari, confortabile. Mâncarea este destul de variată: o selecție imensă de verdeață, legume, fructe, pui, carne, pește. Atât preparate naționale, cât și europene. A fost suficient pentru noi. Există un bar de gustări în aer liber (burgeri, înghețată, shaorma, lahmacun, băuturi). La piscină sunt baruri cu băuturi. Ne-a plăcut în mod deosebit atmosfera prietenoasă din hotel și animația minunată. Foarte distractiv și diversificat. Program de spectacole interesant. Și spectacol de foc, și muzică live și dansuri, petreceri cu spumă. Pe tot parcursul zilei se organizează activități. Volei pe plajă, polo aquatic ne-au plăcut în mod deosebit, distractiv. Inima animației hotelului - Fatiha! Mulțumiri speciale chiar lui pentru atmosfera minunată. În general, impresii foarte plăcute de la vacanță, încât anumite minusuri nici nu și-au făcut loc în memorie, deoarece orice problemă a fost rezolvată destul de rapid. Am ales acest loc chiar pentru căutarea căldurii și a mării, și pentru atmosfera veselă și plină de lumină.

avatar

Am petrecut vacanța cu familia în acest hotel între 16.9 și 26.9. Ne-a plăcut foarte mult. De la momentul sosirii la hotel, care a fost deja noaptea, pot spune doar lucruri pozitive. Personalul foarte prietenos, ne-au explicat totul și ne-au ajutat să ducem bagajele în cameră. Am avut noroc cu camera, cu vedere la grădină, ceea ce ne-a făcut foarte fericiți. Este mai bun decât să ai vedere la zidul clădirii vecine. Acum despre mâncare... foarte variată, fiecare își găsește ceva pe placul său. Într-una dintre zile chiar ne-au răsfățat cu raci. A fost o atmosferă foarte plăcută. Pentru copii există și mâncare, începând de la cartofi prăjiți și terminând cu burgerii cu inele de ceapă într-un cafenea aproape de plajă. Și restaurantul în sine este foarte confortabil și bine întreținut. Poți chiar să ocupi locuri cu vedere la munte. Plaja cu pietriș are șezlonguri bune și umbrele de soare. Marea este foarte curată și caldă, nu vrei să ieși din apă. Apoi aș dori să menționez echipa de animatori, care chiar se străduie să se ocupe de turiști pe parcursul zilei (polo pe apă, volei, darts). Alegeți ce doriți. Seara este discotecă pentru copii, iar după aceea mereu un spectacol. Mulțumiri speciale animatorului Fattihan. Ascultând vocea sa energică și „voleeeei", o energie pentru întreaga zi și desigur așteptarea voleiului în sine. Fattihan este pur și simplu cel mai bun. Cred că mulți ar fi de acord cu mine. Și fetița este pur și simplu încântată de discoteca pentru copii și de animatorul Tatiana. Energiile și grijile ei sunt transmise nu doar copiilor, ci și părinților. Tanya, mulțumiri mari pentru atitudinea ta față de copii. Recomand cu căldură acest hotel, deoarece acolo lucrează o echipă excelentă și toate condițiile pentru odihnă sunt create la 100%. P.S. Soția mea a făcut un curs de masaj și a rămas extrem de încântată.

avatar

Din păcate, hotelul a fost ales de către prietenii mei. Mi-a rămas doar să li mă alătur. Am plătit pentru mine o cameră standard, fără nicio reducere sau bonus, conform programului complet, cu o suprafață declarată de 18-25 metri pătrați. În final, la sosire, mi s-a oferit o cameră chiar lângă intrarea principală a hotelului - întunecată, sub un mic acoperiș de trecere, la trei metri de o stradă aglomerată. Am refuzat. Apoi mi s-a oferit "cea mai bună" cameră la etajul patru și mi s-a spus că nu mai am ce să aștept deoarece hotelul este complet ocupat. Camera de la etajul patru avea o suprafață de 1-12 metri pătrați, jumătate din aceasta fiind ocupată de o înclinare a acoperișului, chiar deasupra patului. Persoanelor claustrofobe nu le-ar fi foarte confortabil. Trebuie să fii mereu atent la faptul că te poți lovi cu umărul sau capul de acea înclinație, deoarece trebuie să te strecoare între colțul patului și tavan. Nu poți să ghicești cine este cazat la acest etaj. Reclamația a fost ascultată și mi s-a sugerat să nu refuz..., să iau ce mi se oferă. După un zbor nocturn, nu mai aveam energie, așa că m-am cazat, dar dacă nu eram singură în cameră, ar fi trebuit să prelungesc șederea. Două sticle de apă. Nu există ceainic. Salteaua era lăsată, pernele nu erau confortabile. Nu era cearsaf de întins, în locul cearșafului - o pătură de bumbac, care de obicei este folosită pentru a ține căldura în timpul rece. Internetul este contra cost. Există un limitat în zona de lobby. Mâncarea era obișnuită, dar totul era fie suprafiert, fie prea al dente. Carne de vită, curcan, ficat. Eu sunt pofticioasă și am fost dezamăgită de masa cu dulciuri. Budinca de caramel era un soi de jeleu. Baklava (un singur fel și aceasta dezintegrându-se la atingere!) era servită în câte o tavă ceramică, care era rapid luată și nu mai era adusă. Restul era în sirop. Fructele erau diverse și era pepene verde. Snack bar lipsea, doar lângă piscină. Nu exista toaletă, doar la recepție. Există duș și chiuvetă pentru picioare. Prosoapele se schimbau la spa, orarul fiind incomod. Prietenii mei sosiră mai devreme și au spus că lipseau șezlongurile. În timp ce eram acolo, oamenii ocupau șezlongurile în jur de ora cinci dimineața și la 9 deja nu mai găseai, ce se întâmplă deci în sezonul aglomerat... La piscină erau șezlonguri libere. Salvamarul de pe plajă stătea cu ochii în telefon. Peste drum se află clădirea anexă, acolo este piscină cu tobogane și la bar se coace pizza. Camerele sunt standard acolo, cu o suprafață normală și costă mult mai puțin decât o cameră standard în clădirea principală. Este decizia dumneavoastră, dar eu nu aș recomanda acest hotel nimănui. Zona este neatractivă, pur și simplu o trecere printr-un drum printre tufișuri.

avatar

Am petrecut în acest minunat hotel în septembrie 223! Doi adulți cu un copil de 9 ani. Anterior, am venit singură la acest hotel în mai 223, fără să citesc recenziile și m-am întors din nou cu prietenii mei!!! În Turcia, nu știu de câte ori am venit, am cu ce compara! La check-in, personalul politicos de la recepție ne-a așezat imediat într-o cameră spațioasă și curată, unde aveam tot ce ne trebuia (mobilier complet nou, trei paturi complete, televizor, frigider, uscător de păr, instalații sanitare în perfectă stare). Camera era curățată zilnic, prosoapele erau schimbate, gelul de duș, șamponul, balsamul erau reînnoite. În hol este un pian liber, cine îl iubește și știe să cânte poate încânta cu muzica minunată pe sine, pe cei dragi, apropiați și alți oaspeți! Restaurantul hotelului este curat, mereu erau reînnoite diverse feluri de mâncare. Pește, carne (marinata superbă pentru shaorma, chiftele extrem de delicate din carne de vițel, curcan), legume, varietate de fructe. În special aș dori să menționez felurile de mâncare dietetice, diverse și gustoase. Personalul restaurantului era mereu politicos, gata să vină în ajutor la orice solicitare, ținând cont de preferințele culinare ale oaspeților! Chelnerii își luau tacâmurile imperceptibil și rapid, astfel încât mereu erau locuri libere curate cu tacâmuri. Barmanii erau mereu politicoși, în toate barurile hotelului, satisfăceau cu diverse băuturi toți oaspeții! Aș dori în mod special să menționez echipa de animatori, care se străduiau să distreze și să interacționeze discret cu toți oaspeții (nimeni nu era ignorat). Ziua și seara organizau diverse spectacole (spectacol cu spumă cu bar chiar în piscină mare, spectacol impresionant pentru adulți și copii), spectacolele serii erau întotdeauna interesante și captivante, iar dacă nu era suficientă distracție, o puteai prelungi coborând în clubul hotelului până la 2 dimineața, iar cei mai rezistenți puteau merge cu animatorii în orice cluburi de noapte din Kemer (complet în siguranță, unde te duceau - se distrau cu tine - și te aduceau înapoi). Animația pentru copii era de cea mai înaltă calitate, animatoarea Tanya era iubită de copii, se juca cu ei în mini-club, iar seara ținea mini-disco, unde aceștia o înconjurau ca niște pui și nu se lăsau nici măcar un pas. Toți părinții și noi i-am fost foarte recunoscători pentru asta, puteam lăsa copiii în voia lor fără să ne facem griji! Terenul hotelului este minunat (în verdețuri și flori), totul este convenabil și împărțit pe zone de relaxare, unde poți juca darts, volei, baschet, yoga și altele. Există o zonă cu hamace de rafinament și frumoase pentru relaxare și poze frumoase!!! Prin drum, în fața celui de-al doilea corp al Anexei, există 4 tobogane de apă. Fiecare își găsește distracția! Plaja, oh această plajă, dacă mergeți pe faleză și vedeți cum sunt amenajate plajele altor hoteluri, cu siguranță veți înțelege că la hotelul LUCIA BEACH 5* este cea mai bună!!! Saltele noi curate și cu pernuțe!!! Plantele în ghivece uriașe dau prospețime, iar leagănele de pe malul mării îți vor plăcea adulților și copiilor (și fotografiile făcute pe leagăne te vor bucura și mai mult). Personalul de pe plajă va ține întotdeauna cont de dorințele tale și va fi suficient locuri de șezut pentru toți! Și marea cristalină și munții Kemer sunt cel mai bun lucru mereu!!! Proprietarii hotelului cu siguranță se străduiesc și nu economisesc bani pentru dezvoltarea hotelului lor, creând doar cele mai bune condiții și impresii pentru oaspeți!!! Mă voi întoarce din nou și voi recomanda hotelul LUCIA BEACH 5* tuturor prietenilor și cunoștințelor mele!!!

avatar

Autorul recenziei nu a oferit o descriere detaliată despre șederea la hotel. Eu doresc să împărtășesc mai în detaliu impresiile mele despre șederea la hotel.

avatar

Am petrecut timpul în septembrie 223 cu un grup de prieteni. Am fost cazați rapid. Noi am primit o cameră în corpul Annex, iar prietenii noștri în corpul principal. La fața locului, am reușit să ne mutăm în corpul principal: camera din Annex era mai mare (am avut posibilitatea să o vedem), dar avea vedere direct la animația hotelului vecin, fiind foarte aproape. Camerele sunt curățate zilnic. Dacă lăsați bacșiș - fac curățenie foarte bine. Camera noastră era mică, cu două paturi aproape lipite și doi adulți aveau dificultăți să se întoarcă. Dar în corpul principal, în general, camerele sunt mai spațioase, unele cu un pat suplimentar. Dacă ferestrele dvs. dau către curte - cumpărați dopuri pentru urechi. Cocoșii nu vă vor lăsa să dormiți începând cu ora 4-5 dimineața. La etajul minus unu, aceștia stau direct pe balcon și cântă. Aparatul de aer condiționat este central, ne-a fost destul de util, probabil îl sting noaptea și îl repornesc dimineața. Desigur, nu este un hotel de 5 stele, dar există într-adevăr mulți turiști care revin în acest hotel de 3-5-7 ori. Se pare că totul este prezent, dar într-o măsură în care nu este prea utilizat: barul de gustări este restrâns, deschis între 11 și 16 (când toată lumea este la prânz sau se odihnește după prânz), selecția este minimă: cartofi prăjiți, inele de ceapă, lipie turcească cu brânză (nu gozleme), șawarma și burger fără sos. Gozleme nu este pregătit, deși este menționat. Și nu există pauză de cafea. Nu există toaletă în apropiere de plajă, trebuie să mergeți la piscină sau la restaurant. Plaja nu este curățată și nu există containere de gunoi - doar coșuri la intrare și lângă drumul central. Accesul în mare este minunat, marea în sine este superbă! Întotdeauna am avut suficiente șezlonguri, deși în ultimele zile ale odihnei noastre, numărul de oaspeți a crescut și la ora 11 deja nu mai erau șezlonguri libere. Prosoapele de plajă erau uneori vechi, cu margini rupte sau uzate în anumite zone, alteori - în regulă. La fel și cu prosoapele din camere. Mâncarea: micul dejun și prânzurile nu erau variate, aceleași în fiecare zi. La micul dejun nu se grăbeau să reumple preparatele goale. Cina a fost mai bună, a fost diversitate. Peștele a fost foarte gustos în fiecare zi la prânz și cină, mereu era pui, 1-2 variante, curcan, vițel sau vită. Oamenii par că își creează singuri cozi la intrare, noi de obicei așteptam aproximativ 5-10 minute și deja puteam să luăm mâncarea dorită fără aglomerație. Băuturile sunt, de asemenea, în regulă. Vin alb, roz și roșu, din sticle. Fără pretenții, doar vin obișnuit în carafe. În baruri sunt șampanie, whiskey, gin, vodcă, diverse lichioruri, ne-a plăcut un cocktail cu Baileys. Bărcarii de la barul de la piscină sunt foarte orientați către clienți, în special dacă le dai un dolar - fac niște cocktailuri minunate. Chelnerii din barul din lobby sunt mai puțin receptivi. Există un centru spa: am făcut un peeling și un masaj, destul de decent. De asemenea, există și o mică sală de sport acolo. Există animație, noi am văzut doar spectacolele de seară - în mare parte artiști invitați. De două ori pe săptămână, ziua, există o petrecere cu spumă la piscină sau chiar în piscină. Internetul este contra cost. Gratuit se poate folosi doar în lobby, și doar 4 MB pentru întreaga perioadă a șederii. Totul funcționa contra cost, inclusiv pe plajă. Seara, încărcarea era destul de lentă - fotografiile și videoclipurile se încărcau încet, dar era suficient pentru corespondență sau apeluri. Dimineața și în timpul zilei, internetul funcționa foarte bine. Nu este prima dată când suntem în Turcia, ne relaxăm întotdeauna la hoteluri de 4-5 stele, avem cu ce să comparăm. Lucinda nu este în ansamblu un hotel rău, pentru bugetul nostru. Dar nu pentru cei care au fost deja în hoteluri de un nivel mai înalt. Voi scrie separat despre ghidul de la Santander și Corel: ghidul Oksana, o ghidă rară. Tratează turiștii cu dispreț, vorbește în mod grosolan. I s-au dat vouchere - mulțumim că nu și-a mușcat mâna.

avatar

În Kemer pentru prima dată, am fost anterior în Marmaris. Singurul avantaj este că hotelul este pe primul rând, la 5 minute de plajă și cu o animație puternică. În rest, hotelul lasă de dorit((( Despre check-in nu pot spune nimic, am ajuns la 11 dimineața, ne-am înregistrat imediat, prelungirea după check-out costă 1 oră sau 1€ sau 1$, fără diferență. Minusurile hotelului: - curățenie groaznică în camere - prosoapele toate vechi și rupte, schimbate o dată la 1 zi - lenjeria de pat neschimbată deloc - uită mereu să pună apă în cameră - prosoapele de plajă la fel vechi - la plajă nu sunt suficiente șezlonguri, acestea sunt așezate una lângă alta ca într-un cinematograf, dacă nu reușești să ocupi unul la 7 dimineața, rămâi fără loc - șezlongurile sunt ocupate toată ziua cu prosoape, oamenii vin dimineața pentru jumătate de oră și se întorc seara în jur de 4-5 ore, dar tot prosoapele stau acolo toată ziua - plaja murdară între șezlonguri, foarte multe resturi (de țigări și altele) - wifi plătit 1$ pentru 7 zile (viteză mediocră) - alcoolul și cocktailurile sunt turnate în pahare de plastic - greu de numit restaurantul, este un cămătar - la prânz și cină în cămătărie doar vin și bere acră - în jumătate de oră după deschidere nu vei găsi un loc pentru prânz sau cină - dacă vii la timp vei aștepta la intrare într-o coadă pentru a intra - muștele zboară constant pe la salate, pe mâncare, peste tot în cămătărie - pisicile umblă pe la cămătărie, măcar nu pe mese - mesele sunt șterse cu o singură cârpă murdară - la mese cârpele sunt pur și simplu întoarse după alții și se pun tacâmurile - tacâmurile și farfuriile pot fi murdare - chelnerii aduc tacâmurile și farfuriile curate și le pun acoloși cu cele murdare și lângă ele stă un sac pentru resturi, iar tu stai acolo și mănânci și te uiți la toate astea - zona pentru băuturi pentru cafea și ceai este mereu murdară, nimic nu este șters - dimineața piscina miroase atât de tare a clor încât îți taie ochii - scrumierele și ghivecele de lut lângă șezlongurile de la piscină sunt probabil curățate o dată pe zi - chelnerii și barmanii par să fie fie toți obosiți fie nemulțumiți, nicio zâmbire( - seara nu sunt suficiente locuri la spectacole Avantajele hotelului: - marea la 5 minute de mers pe jos - animație puternică, toți băieții sunt minunați!!!! Nu insistentă, dar știu cum să te atragă la aqua-aerobic, polo acvatic, volei, șah, table - seara sunt spectacole minunate, timp de 1 zi nu s-a repetat niciodată - teritoriu verde mic - există pui și găini - locuiam la etajul 4 și nu am auzit cocoșii - nu vei rămâne flămând, dar toate fructele sunt fără gust - există animație pentru copii (noi am fost fără copii, nu pot spune nimic) - dacă ai noroc, după ora 23:00 poți ajunge la discotecă, trebuie să cobori sub cămătorie pe o scară și acolo este sala de conferințe, mai departe există ringul de dans asemănător unui club rural))) Ei bine, acestea sunt toate avantajele probabil. Nu aș recomanda acest hotel, decât poate la o foarte foarte bună ofertă. Probabil mai înainte, când nu era anexa A, oamenii erau mai puțini și serviciul era mai bun.

avatar

Totul mi-a plăcut, mulți angajați vorbeau și înțelegeau limba rusă în hotel, ceea ce a făcut comunicarea mai ușoară. Mâncarea a fost gustoasă, aveai de unde alege. Camera a fost curată și confortabilă. Aerul condiționat funcționa perfect. Televizorul avea câteva canale rusești. Există un frigider mic. Am fost cazați în clădirea principală, la parter. Plaja era mare, șezlongurile confortabile, multe umbrele sub care puteai să te ascunzi de soare. Multe plante verzi, flori. Există două piscine, una cu tobogane, cealaltă mai mare aproape de mare. Programul de divertisment a fost bun. Ziua se juca volei, waterpolo, aqua-aerobic. Seara erau divertismente plăcute.

avatar

Am fost în acest hotel cu sora mea între 25.9.23 și 2.1.23. De la aeroportul Antalya, călătoria durează aproximativ o oră. Am ajuns mai devreme decât ora de check-in, în jur de 12: (check-in-ul începe la 14:), ne-am înregistrat, am lăsat bagajele, am mâncat ceva la snackbar, am băut ceai și apoi am fost cazați - nu am avut deloc de așteptat mult. Am stat într-un cameră dublă de tip standard în clădirea principală, la etajul 2. Cameră mică, cu vedere la soare, așa că am ținut draperiile trase pentru a nu se încălzi camera. În cameră era un balcon francez, adică avea o balcoană foarte îngustă, suficientă doar pentru a sta în picioare și a usca hainele. Vederea era spre teritoriul hotelului, unde era o curte cu pietriș. Starea camerei - se vedea deja uzura: butoanele erau șterse, ușa balconului nu se închidea bine. Aerul condiționat funcționa bine. Nu erau mirosuri neplăcute în cameră. Avea un frigider mic care răcește normal. Nu era fier de călcat în cameră. Saltelele și pernele erau confortabile. În cameră, televizorul avea canale în rusă, turcă, engleză și franceză. Referitor la izolare fonică: nu auzeam vecinii, nu știu dacă erau). Noi aproape că nu am stat în cameră, doar am stat întinși/ am dormit, deci cerințele noastre pentru cameră erau mai reduse, așa că a fost ok pentru noi. Curățenia nu era foarte bună, schimbarea prosoapelor nu era făcută clar - trebuia să reamintim că trebuie schimbate. Prosoapele erau curate dar am găsit unele pete care probabil nu se îndepărtau. Apa caldă era disponibilă fără probleme, dușul nu picura. Nu am folosit gelurile de duș sau șampoanele hotelului, dar existau. Internetul Wi-Fi era contra cost, implicit oferit (adică nu se plătea suplimentar) 4 MB pentru un dispozitiv, care funcționa doar în lobby-ul hotelului. Wi-Fi-ul contra cost funcționa în cameră și pe teritoriul hotelului, viteza era normală, cu un cost de 1$ pe săptămână. Regim de liniște: Pe etajul 1 umblau puișorii care își începeau ziua devreme. În cameră cu ușa închisă se auzea cântecul de dimineață al cocoșilor începând cu orele 6 dimineața. Exact la ora 23: se oprea muzica tare a discotecii de la bar și devenea liniște, până la acea oră muzica se auzea și în cameră. Teritoriul hotelului era compact, bine îngrijit, umbros, cu piscină pentru adulți și copii, tenis de masă, teren de volei, hamace, în partea opusă străzii exista o piscină cu tobogane. Plaja era aproape, nu avea ponton, era cu pietriș fin, ne-am simțit confortabil fără încălțări suplimentare. Pe plajă era destul de murdărie: bețe de înghețată, filtre de țigări, mizerie fină. Cu toate că existau destule coșuri de gunoi și nu erau pline, nu ne-am simțit confortabil stând printre gunoaie, așa că le adunam și le arunca în coșuri. Șezlongurile pentru două persoane erau întotdeauna suficiente pe plajă (veneam în jur de 8:30 până la 13:30, și a doua oară după 15/16:00), dar trebuie să aveți în vedere perioada sejurului, noi am fost la sfârșit de sezon. Marea era excelentă: caldă și curată, intrarea în apă era ușoară, iar priveliștea spre munți era liniștitoare. Marea acoperea multe neajunsuri, desigur :)) Dacă aveți răni pe corp, este posibil să fiți mușcat de peștii mici de pe mal. Sora mea avea o bătătură la picior - a fost mușcată, destul de dureros. Pe mine nu m-a mușcat niciodată. Puteți face o plimbare destul de lungă pe linia malului, nu existau garduri între hoteluri. Existau un bar cu gustări, dușuri pe teritoriul hotelului, foarte aproape de plajă. Mâncarea era variată, dar pentru gusturi diferite, la principalele mese fiecare găsea ceva pe gustul său: era mâncare prăjită, gătită la abur, tocană, diverse tipuri de carne, verdețuri, legume, brânzeturi. Cantitatea de pește era mică. Fructele nu aveau prea mult gust, doar pepenele era bun uneori. Erau multe deserturi, dar în general monotonice, unele gustoase. Cafeaua era simplă, din automat. Sucurile erau din aparate, chimice. Era mult alcool, dar noi nu am băut, așa că nu pot comenta gustul. La snackbaruri era fast-food: shaorma, cartofi prăjiți, pizza, prăjituri, era un singur tip de salată, înghețată la pachet. Ne-a lipsit să avem la gustare fructe, legume, verdeață, nuci, ceva de genul. Dar din toată varietatea de mâncare am găsit ceva gustoase pentru noi și am fost mulțumiți. Apa potabilă era disponibilă în pahi mari peste tot. Personalul era prietenos, gata să ajute în toate problemele. Unii angajați vorbeau rusă, cei care nu vorbeau puteau să vă înțeleagă prin intermediul unui traducător de pe telefon. Animația a fost excelentă! un program zilnic bogat în evenimente, nivelul și profesionalismul programelor de divertisment era discutabil, dar distractia era garantată. Dimineața/ziua: exerciții de încălzire, aqua-gym, jocuri sportive, uneori distracție precum petrecerea cu spumă la piscină. Seara: la ora 21:00-21:30 disco pentru copii, apoi aproximativ o oră un program de divertisment, diferit în fiecare zi, apoi până la ora 23:00 puteai dansa ca la o discotecă. Muzica era aleasă în funcție de oaspeți, noi am fost printre cei mai mulți oaspeți adulți și de aceea uneori eram uimiți de alegerea pieselor, dar ne distram la maxim. De asemenea erau invitări la disco în afara hotelului, dar nu îmi mai amintesc exact. Toată echipa animatorilor a fost minunată: plăcuți, non-invazivi, prietenoși, oameni pozitivi (în special aș dori să menționez și să le mulțumesc celor doi oameni: Tania și Aziz). Datorită lor și atitudinii lor față de oaspeți, șederea în acest hotel era doar mai bună. Există o transfer individual, spre aeroportul Antalya costă 55$. În general, totul ne-a satisfăcut și ne-am distrat excelent. Aspectele care nu ne-au convenit cu adevărat le-am rezolvat rapid, iar restul le-am învăluit cu vederea și ne-am bucurat de tot! Dar dacă sunteți exigent și vă așteptați la ceva de 5 stele, există posibilitatea să nu vă placă. Dacă descrierea de mai sus vă satisface, atunci vă recomandăm acest hotel!

avatar

Mă opresc la acest hotel pentru a treia oară. Ce pot spune despre însuși hotelul, așa că... Locație de 5+, nu departe de Kemer. În apropiere există un mini-market, farmacii, magazine. Hotelul are 2 clădiri, principală și clădirea anexă. Am stat acolo și acolo. Camerele sunt luminoase, spațioase. Curățenie în fiecare zi. (Se curăță bine!) Schimbarea lenjeriei de pat o dată la trei zile. Mobilier nou, lenjeria întotdeauna curată și miroase frumos. Singurul minus cu care veți fi întâmpinat este lipsa halatelor de baie la 5 stele. Dar majoritatea beneficiilor pe care le voi descrie mai jos, vor compensa aceste halate :) Așadar, mâncarea este gustoasă, variată. Întotdeauna există pește și multe feluri de carne. Nu se termină sortimentele de brânzeturi! Produse de patiserie gustoase, deserturi. Sunt pur și simplu milioane! Vorbind serios acum! La prânz se servesc vin alb și roșu în restaurant. De bună calitate, apropo! Apropo de plajă, este pur și simplu minunată. Acces excelent în mare. Întotdeauna poți găsi șezlonguri libere pe plajă. Apa este foarte curată și caldă. Salvamarii sunt prezenți. Nu demult au instalat leagăne unde poți face poze tari :) Piscinele sunt curate, calde. Atât pentru copii, cât și pentru adulți. În piscine se organizează polo pe apă, aqua aerobic și încă concursuri amuzante și distractive! Apoi, atmosfera în general. Animația. Eu evidențiez trei tipi faini care pur și simplu duc acest lucru la un alt nivel) Junior, Aziz și Ayrat. Băieții se dedică complet și în totalitate meseriei lor. Jenga, darts (unde nu știam deloc să joc! Aziz m-a învățat), Uno, tenis de masă - toate acestea și multe altele - pentru voi! Băieții lucrează, oferă o stare de spirit plăcută. Întotdeauna se aud piese tari!, rusești, turcești, ucrainene, turkmene și diverse alte piese) Ambianța este super toată ziua! Abordare excelentă față de fiecare oaspete! Garantat și verificat. Seara, pentru copii există mini-disco. Ah, și există și un club pentru copii. Un hotel curat, primitor. Personalul prietenos. Check-in rapid. Confortabil aici. Am fost a doua oară cu mama, în septembrie am venit cu o prietenă). Nu ne-am plictisit. În fiecare marți și sâmbătă are loc o petrecere cu spumă la hotel. Fun :) Seara muzică live, concursuri și mult mult dans. Un hotel tare, de top! Voi reveni și îl recomand tuturor!

avatar

Autorul recenziei nu a oferit o descriere detaliată a șederii la hotel. Doresc să împărtășesc mai detaliat experiența mea referitoare la șederea în hotel.

avatar

Salutare tuturor) Acest hotel ne-a fost recomandat de către agenția de turism, pentru care noi, cu familia, le suntem foarte recunoscători) Este deja a doua oară când venim în Turcia și având în vedere experiența noastră anterioară în acest resort, nu ne așteptam prea mult să fim surprinși de Turcia. Dar s-a dovedit că poate chiar să ne uimească!) Odată ce am ajuns la hotel, am observat imediat teritoriul verde îngrijit, cu camera de copii, lobby-ul, barurile, hamam-ul, sauna, piscina acoperită, piscina și restaurantul plasate compact unul lângă altul. Pe teritoriul vecin al hotelului se află toboganele acvatice pentru copii, piscina și un bar separat. Lângă baruri sunt mese și scaune confortabile sub umbrele, unde poți sta pe timp de zi. Personalul hotelului este prietenos, mereu zâmbitor și gata să ajute la prima solicitare. Mâncarea pe tot parcursul șederii noastre a fost excelentă! În afară de legumele și fructele tradiționale, în restaurantul hotelului erau servite miel, crab, creveți, carne de vită, diverse prăjituri (pahlava este pur și simplu "o minunăție"). Conform fiicei mele, se simțea ca în paradis)) Mai mult, mulțumiri speciale echipei de animație! Este ceva cu adevărat extraordinar.... În fiecare zi ceva nou) Spectacole de spumă la piscină și petreceri cu spumă, spectacole cu foc, brazilieni, africani, show-uri Las Vegas, petreceri în cluburi de noapte și evenimente sportive. Pe scurt, pentru toate gusturile și culorile! Aș dori să mulțumesc în mod special animatorului Fatihan! Profesionist cu literă mare!!! Mereu vesel, binedispus, cu glume bune și anecdote, cu un cuvânt - FRUMUȘEL!!! Mulțumim întregului personal! Și în special lui Fatihan! Continuați în același fel! Cu siguranță ne vom întoarce la acest hotel în viitor)

avatar

Principalul dezavantaj al acestui hotel sunt cocoșii și găinile care umblă pe teritoriul principal. Dacă doriți să vă treziți odată cu cocoșii - acest loc este pentru dvs. Este o ciudățenie a proprietarului hotelului. Însuși hotelul nu este deloc de cinci stele, dar prețul este convenabil. Mâncarea este standard. Marea este superbă, șezlongurile pot fi întotdeauna găsite, dar plaja ar putea fi mai bine curățată, o zonă frumoasă pentru plimbări de-a lungul întregii linii de coastă. Bani: la bancomat cursul este de 1 liră = 4,4 lei, acesta este un curs prost. Cardul Gazprombank UnionPay este acceptat, dar nu peste tot. Se poate plăti prin transfer bancar instant, este avantajos. Propria localitate este foarte confortabilă. Din cauza cocoșilor nu mă voi întoarce niciodată în acest hotel și nu îl recomand nimanui, la primul etaj se mai simte miros de excremente.

avatar

Un hotel bun pentru o vacanță liniștită. Hotelul are 2 corpuri de clădire, și ce mi-a plăcut în mod special - toboganele pentru copii erau în corpul suplimentar ANNEX și ziua era mereu un număr minim de copii lângă piscina principală a corpului principal. Nu în ultimul rând, hotelul are o locație apropiată de mare, întotdeauna poți găsi locuri libere. Aș remarca munca animatorilor, din punctul meu de vedere - oameni pozitivi, discreți. În topul meu al animatorilor se află pe primul loc Aziz - un tip carismatic, zâmbitor, care este peste tot - săgeți, spectacole cu foc, petreceri cu spumă, aqua-aerobică, iar dacă vrei să ajungi în cele mai bune cluburi din Kemer - trebuie să mergi și la el.

avatar

Am petrecut timpul între 27 august și 8 septembrie 223 în corpul ANEX. Check-in rapid. Camera curată, confortabilă. Personalul este prietenos, amabil. Răspund prompt la cereri la recepție, rezolvă întotdeauna problemele în mod de calitate. Animatorii sunt foarte activi, multe activități distractive și jocuri energice. În fiecare zi sunt petreceri tematice noi. Mulțumiri speciale lui Fatihan pentru atmosfera prietenoasă și veselă. El este omul petrecere. Niciodată nu te va lăsa să te plictisești. Din câte se vede din oaspeți, oamenii vin aici nu pentru prima oară și sunt foarte mulțumiți de vacanță. și eu cu plăcere m-aș întoarce în acest hotel. În restaurant totul este gustos și variat. Multe feluri de mâncare cu carne și pui. Supe delicioase și diverse deserturi. La bar există o gamă largă de cocktailuri și băuturi, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Accesul la mare este convenabil. Suficiente șezlonguri pentru toată lumea. Marea este curată. Se poate lua o plimbare seara pe faleză de-a lungul mării. De la mare se deschide o vedere frumoasă către munți. Este interesant să observi sub lumea acvatică. În apă sunt mici peștișori jucăuși. Leagăne incredibile de-a lungul malului mării, unde se pot face multe poze frumoase. Chiar vin și oaspeți din hotelurile vecine. În hotel există un fotograf propriu, de la care poți comanda o ședință foto pentru amintire. Șederea în acest hotel a lăsat o impresie plăcută. La sfârșitul vacanței, nu aș fi vrut deloc să plec. Multe amintiri pozitive și pline de bucurie.

avatar

Am stat la acest hotel de două ori și suntem foarte mulțumiți. Hotelul este potrivit atât pentru vacanțele în familie cu copii, cât și pentru petrecerea timpului cu grupul/prieteniilor. Amplasament: Toate magazinele, farmaciile, bancomatele sunt la distanță de mers pe jos. Hotelul este situat pe primul rând, iar din teritoriul său poți ieși pe plaja privată a hotelului. Teritoriu: Teritoriul este foarte frumos, verde, bine îngrijit, compact. Mâncare: O varietate de mâncare, fiecare își poate găsi ceva pe gustul său. Animație: Activități prevăzute atât pentru copii, cât și pentru adulți. Sunt diferite spectacole de seară. Animatorii sunt prietenoși, comunicativi, activi, te vor ajuta să te adaptezi la hotel. O admirație și mulțumiri speciale lui Aziz și Junior pentru atmosfera pozitivă pe care o creează în hotel! Recomandăm pentru odihnă!

avatar

Ne-am cazat imediat, ne-a convenit camera, era în corpul anexă. Teritoriul este mic, frumos. Marea este foarte curată, caldă. Mâncare multă, asortimentul același. Teribil de neapetisante, vesela zgâriată, murdară, mesele la fel de murdare, la fel și podeaua. Nu am auzit de șervețele de masă, pe mese sunt niște șervete care nu se schimbă, ci doar se scutură. Sunt preparate la grătar, câteva tipuri de carne, pește, prăjituri. La anexă fac o pizza delicioasă. Curățenia în camere este formală, deloc. Pe plajă este murdar: chiștoace, șervețele, pahare. Pentru prima dată ne-am confruntat cu lipsa toaletelor pe plajă. Ne-am odihnit bine, dar nu vom mai călători în acest hotel și nu îl vom recomanda.

avatar

Ei bine, ce să spun, 3* din 5, probabil da, dar cu siguranță nu 5*, și cu atât mai puțin ultra. În cameră nu există halate de baie, pastă de dinți sau loțiune pentru corp. Unele prosoape au margini rupte, altele sunt uzate până la transparență în anumite locuri. Curățenia umedă a fost făcută o dată pe săptămână, în celelalte zile nici măcar nu s-a trecut mătura sau nu s-a șters praful. Am stat în corpul principal, camerele sunt deja "obosite", necesită renovare cosmetică. Când am sosit, o parte din perdea era desprinsă de la cuier, timp de o săptămână nimeni nu a reparat asta, oglinda de la dulap a rămas la fel de murdară cum era la început... Un lucru care mi-a adus un zâmbet: intr-o zi, după curățenie, am găsit un garoafă roșie pe pat. Confortabil este că în cameră există o geantă de plajă. În restaurant mesele sunt șterse neglijent: te așezi și vezi pete, firimituri. Un alt aspect: în timp ce mănânci, un chelner merge mereu pe lângă tine cu un cărucior unde așează veselă murdară; la nivelul maselor este atașat un coș de gunoi unde se aruncă resturile. Deci tu mănânci, iar de câteva ori trece pe lângă tine coșul de gunoi și o grămadă de veselă murdară... Nu există niciun fier de călcat, călcatul se plătește; spălarea și călcatul unei haine costă 5$; wi-fi-ul este contra cost - 1$ pe săptămână, uneori semnalul este slab. Mâncarea este foarte variată, 2/3 din sortiment sunt foarte gustoase, doar peștele este gătit înfiorător (a fost doar şalău și variații ale acestuia din pește și fructe de mare). La barul de gustări de la plajă vei găsi hamburgeri, cartofi prăjiți, shaorma, înghețată. Deliciile orientale la prânz și cină sunt de-a dreptul lăudabile. Băuturile alcoolice sunt doar locale, imposibil de băut. Mâncarea nu se încadrează nici ea în categoria ultra: după cină este doar "ciorbă de noapte" până la 23:00 sau ora, nu îmi amintesc exact, pentru cei care ajung târziu. Mi s-a oferit acest lucru la check-in cu cuvintele "restaurantul este închis, dar vă pot oferi". Pentru mine aceasta nu este o problemă majoră, doar pentru informare. Personalul în majoritatea cazurilor este plăcut, cu excepția celor de la recepție și barul de lobby. Ai senzația că îți fac un favor. Animatorii sunt cu toții foarte plăcuți, sociabili, dar nu sunt agasant de insistenti. Jocul de volei este o plăcere aparte: distractiv și plin de energie. O femeie uimitoare coace lângă barul de gustări de la plajă cele mai delicioase lipii turcești umplute. Și tot acolo, ziua la barul de gustări, la prânz și cină în restaurant, există un ayran foarte gustos. Marea, plaja, piscina sunt excelente, curate și comfortabile, pe prima linie, DAR pe plajă lipsesc șezlongurile: poți veni și pleca înapoi... Uneori este destul de aglomerat și în restaurant cu mesele. Și mai și, pe teritoriul lor trăiesc cocoșii și găinile, nu este foarte clar din ce motiv, dar fii pregătit pentru cântatul cocoșilor în fiecare dimineață la ora 5... Teritoriul hotelului este destul de mic, dar este la fel pentru toate hotelurile, primitor și curat. Nu am fost în corpul Anex, știu că acolo este un bar la piscină și tobogane. În apropiere sunt foarte multe magazine, farmacii, închirieri auto etc. Sunt acceptate plățile în lire turcești, dolari, euro, carduri Mir și plăți online.

avatar

Autorul recenziei nu a oferit o descriere detaliată a sejurului la hotel. Vreau să împărtășesc mai detaliat impresiile mele despre sejurul la hotel.

avatar

Autorul recenziei nu a oferit o descriere detaliată a șederii la hotel. Doresc să împărtășesc mai detaliat impresiile mele despre șederea la hotel.

avatar

Salutare! Am fost în vacanță la hotelul LUCIA BEACH 5* la începutul lunii august 2023, o familie formată din trei persoane, toți adulți. Am venit să ne relaxăm, să ne bucurăm de mare, soare, fără să căutăm defecte, așa că am fost foarte mulțumiți de vacanță. Check-in: am ajuns în jurul orei 12. În mod obișnuit, camera va fi pregătită după ora 14. Ne-am lăsat bagajele la recepție, una dintre angajate ne-a condus la prânz în restaurant. Liniște, calm, personal vorbitor de limba rusă, politicos și zâmbitor - foarte buni! Camera: la etajul doi, cu ferestrele spre partea carosabilă și hotelurile de pe a doua linie, plus - nu se aude muzica care poate fi auzită de pe teritoriul hotelului în timpul programelor de seară, dacă decideți să mergeți la culcare mai devreme de ora 23. Teritoriul: îngrijit, verde, arbuști și flori înflorite. Zone umbrite sub palmieri și copaci. Dacă sunteți curioși, veți găsi și veți vedea cum cântă cicăzii pe copaci. Restaurant: o gamă destul de bogată, întotdeauna am găsit mai multe tipuri de carne și pește (dorada, biban), fructe: portocale, pepene, piersici, mere, struguri și cireșe foarte gustoase. La micul dejun se prepară omletă și clătite pe stradă. Întotdeauna la micul dejun sunt diverse tipuri de brânzeturi și mezeluri, chifle, iaurt, cereale, lapte, terci, halva, biscuiți, gofre, fructe etc. Animație și activități sportive: terenul de volei este delimitat pe teritoriul hotelului, este mai bine să jucați în adidași. Animatorii atrag turiștii cu activități sportive: volei, darts, boccia, polo acvatic, yoga, aqua-aerobic. O mulțumire enormă animatorului Fatihan, comunică bine cu oamenii, vorbește fluent limba rusă, are umor și glume :), ceea ce creează o atmosferă relaxată și prietenoasă pe teren și în jurul lui. A condus voleiul și polo-ul acvatic și a participat activ la ele. Animatorii sunt profesioniști. Lângă piscină este o masă de tenis, uneori oamenii joacă. Plajă: pietriș, mai aproape de mare pietriș fin, marea însăși este limpede și caldă. Dacă aveți picioare sensibile, este mai bine să aveți sandale speciale, dar se poate și fără ele. La plajă sunt umbrele și corturi împotriva soarelui. Pe drumul către mare există o zonă verde plăcută cu hamace, sunt șezlonguri pe iarbă. La barul de pe plajă sunt disponibile inghetata și băuturi răcoritoare gratuite. De asemenea, la prânz puteți mânca hamburgeri, shaorma, cartofi prăjiți, inele de ceapă, în general, puteți lua un snack, fără a merge la prânz. Evenimente: mini-disco standard, apoi muzică live și artiști invitați, spectacole cu foc, spectacole tematice, petreceri, spectacole de spumă la piscină în timpul zilei.

avatar

Am petrecut o vacanță în acest hotel cu familia (2 adulți + 3 copii de 2/6/13 ani). Hotelul este mic, dar foarte primitor, cu o teritorie frumos întreținută. Am ajuns la hotel seara, la recepție am fost imediat trimiși la restaurant pentru că cina era aproape gata. Apoi am fost cazați în două camere (așa a fost inițial), în corpul principal, la etajul 2. Una dintre camere, 213, nu ne-a plăcut (miros neplăcut în baie), am întrebat la recepție și managerul a schimbat fără probleme camera noastră cu alta (era important pentru noi ca camerele să fie cât mai aproape una de alta, după schimbarea camerei am rezolvat această problemă). Singurul aspect neplăcut este zgomotul cocoșilor dimineața (încep să cânte de la 5 dimineața), situație valabilă în camerele cu vedere spre mare. Al doilea aspect neplăcut este balconul, pe care nu poți ieși bine pentru a întinde hainele umede, foarte îngust (trebuie să te adaptezi). Al treilea minus: curățenia camerelor, care constă în a face patul și a arunca gunoiul, mai dau cu mătura doar în baie dacă ai adus pietre de pe plajă. Prosoapele nu sunt schimbate, chiar dacă au căzut pe jos. În opinia mea, eforturile sunt concentrate în principal pe curățenia camerelor după ce unii pleacă și înainte de cei noi să se cazeze. În rest, totul a fost minunat! Plaja este aproape, aproximativ 5 minute de mers cu căruciorul de la corpul principal, șezlongurile au fost întotdeauna libere, chiar și în orele de vârf. Mulți ocupă șezlongurile de dimineață și apoi le lasă libere majoritatea zilei - nu înțeleg această practică! Dar fie... Ce ne-a plăcut: personalul este politicos, aproape toți înțeleg și vorbesc rusă. Mereu sunt serviabili și gata să ajute! Nu prea des întâlnești așa ceva în hoteluri. Plaja este minunată, intrarea în mare este foarte bună și există locuri unde copiii mici pot să se scalde. Există o singură piscină, nu am înotat acolo pentru că am mers la mare. Au avut petreceri cu spumă și diverse activități sportive. Toboganele erau într-un alt corp al hotelului, Annex (dincolo de strada de la corpul principal). În restaurant meniul este destul de diversificat, ai de unde alege, peștele, două tipuri în fiecare zi. Am zburat cu compania Turkish Airlines dus și întors. La Antalya am așteptat bagajul o oră ((( nu se descurcă cu fluxul de turiști. Cu transferul totul a fost bine, ne-am plimbat circa două ore cu distribuirea la diferite hoteluri. În general, vacanța a fost reușită, copiii nu s-au plâns de nimic acolo, ceea ce ne bucură foarte mult! Dacă aveți întrebări, scrieți, vă voi povesti detalii despre care poate nu am scris în recenzie.

avatar

Ne-a plăcut foarte mult. Am vrea să evidențiem mâncarea din hotel, o gamă mare și o selecție generoasă, legume, roluri, diferite tipuri de carne și produse de patiserie. Lista poate fi lungă, de acolo nu veți pleca înfometat. Marea este foarte curată, în hotel cred că sunt 4 baruri. Toată lumea este foarte prietenoasă. Cu excepția locului unde între 11 și 16 oferă cartofi prăjiți și hamburgeri, acolo băieții par să pună tot sufletul în cartof, pun câte 3 bucăți și cam atât. Înghețata nu este limitată, mâncați cât doriți. Camera pe care am primit-o în ansamblu a fost bună, doar că salteaua și pernele nu sunt foarte bune. Aerul condiționat făcea mult zgomot la trepte mici, la cele mari era rece. În camere există apă, prosoape noi în fiecare zi, lenjerii noi, curățenie, totul este bine în acest sens. Malul și plaja sunt foarte aproape. Există duș după ieșirea din mare, precum și din piscină. Animatorii nu te vor lăsa să te plictisești, jocuri pe tot parcursul zilei, întotdeauna găsesc ceva cu care să vă ocupe. Animatorul Fatih a fost întotdeauna sufletul companiei, a organizat și a participat la turnee, fotbal, polo pe apă, volei, darts. Fatih are un simț excelent al umorului, cu siguranță va povesti ceva interesant, își iubește foarte mult munca, va ajuta acolo unde este nevoie. Hotelul ne-a plăcut, suprafața este foarte mare, locuri suficiente pentru fotografii și odihnă. Dacă m-ar întreba cineva: "ai veni aici din nou?" Aș răspunde da. Aici te poți odihni bine.

avatar

Am petrecut o săptămână în doi la sfârșitul lui august. Am cumpărat un tur online cu 3 zile înainte de plecare din Sankt Petersburg. Zbor cu Turkish Airlines, nu mi-a plăcut avionul - este imens, dar scaunele sunt înguste și spațiul pentru picioare este mic. Dacă vecinul este mai plin, veți fi frecat de umeri și coate. Mâncarea din avion este cam așa și așa, oferă vin, bere, dar dacă stați în spate, nu veți primi. Transferul a fost rapid, totul ok în acest sens cu Pegas. Am ajuns dimineața devreme, dar am fost cazați abia după ora 12, deoarece camera nu era pregătită. Am lăsat bagajele și am mers să ne plimbăm pe teritoriul complexului, am văzut răsăritul de pe mare, apoi am mers la mic dejun. Camera primită a fost 5416 în clădirea anexă - etajul superior, colț. Vederea din cameră este minunată, către piscină și munți, dar s-a dovedit că nu este posibil să dormi acolo - este un constant zumzet al ventilatorului de extracție centrală montat pe acoperiș, pare să aibă probleme de echilibrare. Funcționează non-stop pe acoperișul lor și probabil chiar lângă camera noastră. Nu știu cum oamenii pot locui în acele camere de la etajul 5, dar noi nu am putut să dormim. Am suferit toată noaptea și am cerut să ne schimbe camera la alt etaj, ne-au dat una la parter - unde în cele din urmă am putut dormi. Camerele din anexă sunt bune, se vede că au fost renovate nu demult. Covor peste tot în coridor și nu se aude cum merg oamenii. Izolarea fonică este normală. Aerul condiționat funcționează liniștit și eficient. Referitor la hotel - mâncarea ne-a plăcut, în fiecare zi pește, chiar au fost o dată steaguri cu somon, creveți. Supa de roșii mereu. Fructe mereu: pepene roșu, piersici, nectarine, două tipuri de struguri, mere, prune mari negre. În general, era totul, ne-am săturat mereu (până la refuz). Înghețata mereu disponibilă, trei sortimente în barul de lângă plajă. Alcoolul mediocru, ca pretutindeni în Turcia. În clădirea anexă au propriile tobogane cu piscină, bar cu gustări unde prepară pizza și paste cu adevărat pe un burete de brânză real, de asemenea puteți lua prăjituri. Apă în frigidere disponibilă peste tot. Teritoriul hotelului nu este prea mare, dar comparativ cu hotelurile din apropiere, este ceva. Plaja excelentă - pietriș fin, multe șezlonguri cu saltele moi. Balansoare elegante la apă pentru ședințe foto). De asemenea, de-a lungul mării a fost amenajat un promenad care trece prin teritoriile multor hoteluri, printre verdeață, în serile frumoase este iluminat frumos, puteți plimba. Teritoriile plajelor nu sunt delimitate la hoteluri, deci puteți merge oriunde. Nu am înotat în piscinele de la clădiri, am venit pentru mare. Am făcut două excursii cu Ginza Travel, ei sunt chiar lângă hotel (au puncte aproape pe fiecare stradă). Demre - Myra - Kekova și Călătorie în golfurile albastre - ne-a plăcut totul. Prețurile lor sunt mult mai mici decât cele oferite de tour-operator și mai oferă și discount dacă luați mai multe. Ca minusuri, doar curățenia slabă, lenjeria nu a fost schimbată timp de 7 zile. Prosoapele de asemenea au fost schimbate o singură dată. Nu sunt toalete pe plajă, trebuie să alergi la cel mai apropiat toaletă, care este în clădirea unde se servește masa. În general, a fost destul de ok, personalul este politicos, mulți înțeleg și vorbesc în limba rusă. Vacanța a fost destul de reușită, dar hotelul este un 5* bugetar, nu ceva extraordinar=) Am fost și în hoteluri mai bune.

avatar

Prima dată în Turcia și pentru călătorie am ales această minunată pensiune. Am fost cazați în clădirea Ane - o cameră mică, dar cochetă, la parter cu vedere la hotelul vecin și la munți. Plaja este la trei minute de mers pe jos. Plaja - pietriș fin, nu ai nevoie de încălțăminte specială. Există multe șezlonguri - a fost destul pentru toată lumea, chiar și oameni din hotelul vecin veneau) Intrarea în mare este lină, iar apa este limpede chiar și în adâncime. Există peștișori colorați) Este greu să îi zărești, dar dacă faci o plimbare noaptea pe ponton îi poți vedea. Apa este luminată și vezi peștișorii. Teritoriul pensiunii este mare și bine întreținut. Există două baruri de tip fast-food. În unul fac burgeri și inele de ceapă, în celălalt - pizza. Nu am încercat pizza, dar burgerii sunt gustoși. În plus, lângă se află o femeie care prepară delicioasele "chebureki" naționale din aluat subțire umplut cu carne și brânză - de te lingi pe degete! Referitor la mâncare în restaurant - diversificată și gustoasă. În fiecare zi ceva nou. Fructe delicioase - pepene roșu, piersici, struguri și mere în fiecare zi. Mai organizează zile cu specific culinar turcesc. O seară au servit raci, creveți și ton. M-a impresionat foarte mult animația de la pensiune - nu te plictiseai, în fiecare zi un nou show. Și pe timp de zi au propriul lor program - volei, darts, polo pe apă, yoga, aqua fitness. Un salut mare și mulțumiri animatorului Fati - mereu pozitiv și plin de energie, te face să te simți bine, nu te lasă să dormitezi prea mult pe plajă - te cheamă să joci volei și polo pe apă. O mare mulțumire lui Luba pentru aqua fitness. Cazul când, în ciuda mesei tip bufet suedez - silueta devine mai bună.

avatar

Am petrecut 8 zile frumoase la acest hotel! 1. Am fost întâmpinați bine, am fost cazați imediat, deoarece am ajuns seara. 2. Mobilierul din camere este nou, totul este ordonat, există un mic balcon francez pentru uscarea hainelor. Singurul lucru care lipsea era rafturile din dulap, sunt prea înguste, hainele nu pot fi pliate. 3. În hotel este destul de curat peste tot. În camere, curățenia în aripa noastră lăsa de dorit. Femeia de serviciu a spălat doar podelele în cameră (în baie niciodată) și schimba prosoapele doar la cerere, dar nu refuza, pentru asta mulțumim! Dar cred că este de rezolvat. 4. Mâncarea este variată, totul este delicios! Din carne au fost miel, vițel, curcan, pui, pește în fiecare zi la prânz și cină! Varitate de salate din legume, multe dulciuri, inclusiv turcești, legume la cuptor, fructe, pepeni, cireșe etc. Multe lucruri, nu poți enumera tot, și nici n-am reușit să gust tot în 8 zile, pur și simplu imposibil. În timpul zilei poți lua o gustare cu o pizza delicioasă la barul de snackuri de lângă piscină cu tobogane și gezelemes, plăcinte cu brânză, burgeri, cartofi prăjiți în barul de pe drumul spre mare. Sunt disponibile toate băuturile, în afară de sucurile naturale pentru copii. N-am reușit nici să le încerc pe toate. Ne-a ajuns totul, nu poți mânca și bea atât de mult. 5. Teritoriul este frumos, curat. Plimbându-te, te bucuri de frumusețea vegetației, îți încântă ochii! 6. Marea este magică, mai ales dimineața!!! Liniștită și pur și simplu cea mai curată! Intrarea în mare este ușoară, picioarele nu dor. Poți să te plimbi de-a lungul mării pe mal desculț. Pe plajă totul este curat, șezlongurile sunt confortabile și nu am avut niciodată probleme cu lipsa lor. 7. Programul de divertisment pe tot parcursul zilei începând cu gimnastica la 1. Mulțumiri separate animatorilor pentru vacanța noastră, în special lui Aziz, care este fermecător și atent), te fac să te simți binevenit, am reușit să ne obișnuim cu ei, băieți amuzanți, o să ne lipsească! Dacă vii cu stare de spirit și dispoziție bună, o să te distrezi excelent)) Recomand!

avatar

Stimați turiști, doresc să vă ajut să nu cădeți în capcana unei înșelăciuni, așa cum ni s-a întâmplat nouă în perioada 1.9.223 – 11.9.223. Deci, întâmpinați un "căcat" cu cinci stele! Acest hotel are două clădiri, descrierea și fotografiile se referă la clădirea principală. Ce se întâmplă în noua clădire Anne, nu știu. Restaurantul (nu-i poți spune restaurant) și plaja sunt comune. 1. Camera. - Curățenie dezgustătoare în camere. Acestea nu sunt curățate corespunzător înainte de sosirea oaspeților și după sosire curățenia este foarte relativă. Sub noptiere există un strat de praf care nu dispare în câteva zile. Praf pe becuri, pe tablouri. Un strat necunoscut pe părțile cromate în zona dușului (toaletă). Detalii ruginite, zone șterse. - Prosoapele nu sunt schimbate timp de câteva zile și calitatea prosoapelor în sine este deplorabilă, unele erau găurite. - Uneori puteți întâlni vecini "cu mustață". Dacă am fi fost în Thailanda, nu ar fi fost întrebări, deoarece acolo este un mediu mai natural pentru ei. 2. Holul de la etajul doi, unde am stat. - Fereastra spre teritoriul interior este murdară într-un mod greu de înțeles, totul este plin de pete și scurgeri. Și nimeni nu a remediat acest lucru în toate cele 11 zile de ședere acolo. - Curățenia în hol a fost la fel de neregulată, simțeam ca și cum eram într-un șopron. 3. Restaurantul. - Tacâmuri și farfurii "bătute" de-a dreptul. Nu poți ajunge cuțitele și furculițele în această stare într-un singur sezon. Toate tacâmurile sunt zgâriate, cuțitele sunt atât de contondente încât era imposibil să taiți pâinea. Practic toate farfuriile au zgârieturi gri de la cuțite, adesea cu cioburi. Puteți spune că este din cauza marii cantități de mese și "aglomerație"... Alo! Hotel de cinci stele! Asta înseamnă să-ți reînnoiești des tacâmurile. - În primele zile pe mese am găsit șorțuri pentru două persoane... Chelnerii le întorceau pur și simplu pe partea mai puțin murdară, iar noi trebuia să ne plimbăm printre mese să găsim cele mai puțin murdare dintre cele mai puțin murdare. - Mașinile de spălat vase nu spălau bine vasele și nimeni nu controla asta. Tacâmile erau aduse, puse și printre ele erau des întâlnite bucăți de mâncare și toate cu un strat pe ele. Găsirea unui pahar curat pentru ceai - este o misiune imposibilă! În cazul fericit, acestea vor fi cu un anumit strat. - Clădirea are pereți de sticlă, care sunt plini de urme, pete de gem, cu diverse scurgeri... nu sunt curățați. Am observat cum o furculiță căzută de pe masă a stat acolo lipită de perete timp de o zi! - Mâncarea... nu voi insista prea mult aici, deoarece gusturile sunt subiective, dar vreau să menționez că atunci când am plecat spre acel loc, m-am gândit că vom mânca fructe delicioase, pepeni... Nu m-am înșelat. În cele 11 zile am întâlnit doar de câteva ori un pepene mai decent ca gust, restul timpului - aceleași pepeni pe care le avem noi în mijlocul lui iunie, albicioase și fără gust... Piersici, caise la fel. Și asta într-o zonă în care le cultivă! Adică conducerea hotelului economisește în mod evident, cumpărând astfel de produse de proveniență necunoscută. 4. Personalul de serviciu. Aș putea menționa doar 2-3 persoane - sunt barmanii din lobby și salvamarii de la piscină cu tobogane, care emanau bunăvoință. Celelalte erau cu fața de genul "cum de v-ați săturat de toți și de ce ați venit aici". Plaja - pietriș fin, destul de curată. Ne-a salvat doar marea și soarele dintr-o prăbușire totală. Aș dori să evidențiez câteva aspecte care pot juca un rol important pentru dumneavoastră: 1. Pe teritoriul hotelului trăiesc găini cu cocoși. Aceștia cu multă plăcere vă vor aminti de sat în jur de 6-7 dimineața, în special dacă ferestrele dumneavoastră dau spre teritoriul interior. 2. Clădirea principală are balcoane adevărate, unde puteți pune scaune și sta, există doar pe etajele -1 și 1. La etajele 2 și 3 sunt așa-numitele "balcoane franceze", unde puteți sta într-o parte sau pune rufe la uscat. La etajul 4 nu există balcoane, sunt ceva în genul camerelor mansardate. 3. Wi-Fi gratuit! Gratuit doar în lobby și doar primele 4 MB... nu vă înșelați, nu pe zi, ci în total. După aceea, puteți cumpăra accesul. Noi am cumpărat pentru o săptămână pentru un dispozitiv (nu puteți da împrumut) pentru 1 USD. Deci acolo canalul este comun și pe plajă, în orele de vârf, nu veți putea chiar trimite un e-mail. 4. Nu există toaletă lângă plajă, trebuie să mergeți la "restaurant" sau la toaleta de lângă piscină. Distanța este aceeași și nu este chiar atât de mare, dar totuși. 5. Cina începe la 19: și când erau mulți turiști la 19:3 veți umbla prin "restaurant" cu farfuriile pline în căutarea unui loc liber. 6. Încă o dată, atunci când sunt mulți turiști, s-ar putea să nu aveți prosoape de plajă proaspete suficiente. Desigur, este un hotel de 5*, ei știu câți oaspeți au în acel moment și s-au pregătit pentru asta.

avatar

Am fost la hotel între 26 august și 8 septembrie. Am fost complet mulțumiți de vacanță. Nu voiam deloc să plecăm. Am stat în corpul principal, la etajul 3. Camera 3141. Minusuri: 1. Internetul plătit mergea greu pe plajă. 2. Se auzea tot ce se întâmpla în coridor din camere. Mai ales zgomotul de uși trântite și țopăiala. Noi aveam și copii care țipau. Ei se jucau la ceva și alergau pe coridoare pe toate etajele ziua și seara... Și noi avem un copil mic care dormea. Îl trezeau. Dacă cineva se spală în camera de lângă și ușa dvs. spre baie nu este închisă, atunci se aude și din camera vecină. 3. De asemenea, pentru noi a fost neclar de ce trebuia să se facă cina în aer liber miercuri, 3 august. Complet. Și mâncare caldă, desert, legume/fructe. Coada pentru preparatele făcute în fața dvs. era foarte lungă. Se întindea de la clădirea hotelului. Am stat vreo 2 minute în coadă. Și am realizat că a fost în zadar. Trebuia să iau pentru trei persoane, în timp ce soțul era cu copiii. După ce am stat 2 minute, mi-au dat 3 bucățele mici de curcan. Mai întâi au pus 2, apoi am cerut încă una. Au pus încă una. Ei bine, nu e serios. Când trebuie să hrănești și tineți cont de tine, soțul și copilul. În general, se poate spune că ne-am simțit folosiți. Camera destul de mare. Am avut noroc. Ni s-a dat o camera cu vedere la hotelul vecin, white lilium. A fost liniște! Dar am dormit cu aerul condiționat pornit și ușa balconului închisă. O singură dată a trecut o mașină cu muzică puternică. Și atât. Și apropo, aerul condiționat s-a dovedit a fi un mare plus pentru noi. Poziționarea și funcționarea sa. Peste tot unde am fost, erau doar aparate de aer condiționat obișnuite. Le puteai opri doar cu telecomanda. Nu întotdeauna este convenabil. Și erau poziționate astfel încât să sufle în cap. Aici suflă spre picioare, lângă pat. Și setezi gradele și el răcește până la acea temperatură și se oprește, apoi, de îndată ce aerul se încălzește, se pornește din nou și răcește până la temperatura aleasă. Nu te temi să te răcești excesiv. Animația nu s-a auzit. Dar asta cu ușa balconului închisă. Și doar partea aceasta a hotelului. Peste tot în celelalte locuri se va auzi animația până când nu se termină(( la corpul anne spuneau că se aude animația de la alt hotel. Plus piscina sub ferestre. Balconul este franțuzesc. Dar pentru a usca hainele este suficient spațiu. Șuruburi erau întinse acolo. Baia este bună. Dar ușa dușului se deschide greu. Și pe balcon ușa merge greu. S-au făcut curățeni bine. Noi nu cerem mult. Schimbau asternuturile, și prosoapele, aduceau diferite geluri/șampoane, curățau în baie. Și praful. Nu este posibil să cureți fiecare cameră de la un capăt la altul. Să muți paturile etc. Nu au ei atât de mult timp. Și asta e suficient. În camere este parchet laminat. Cât despre mâncare, nu am pretenții speciale. În general este suficient. Anul trecut am fost la un hotel de 4* și ne-am confruntat cu faptul că la micul dejun erau rar clătite, ouă și omletă se succedau reciproc. Nu vei avea toate acestea în fiecare zi. Și de la 8 până la 1. Dar la Lucida frumusețe! În fiecare zi sunt toate acestea. Alege - nu vreau. Și de la ora 7 dimineața!!! Noi tocmai mâncam la acea oră. Clătitele și ouăle au mai rămas și pentru micul dejun târziu. Până la 13:3. Dar în sala principală. Multe legume, salate. Fructe - struguri, prune, portocale, 2 tipuri de mere. Și pește, de asemenea, era tradițional. Până la plajă se merge cam 5-7 minute probabil. Nu prea am înțeles. Am mers și am mers. Există promenadă. Dimineața la 6-7 plimbarea este o plăcere. Niciun soare excesiv. Frumusețe, liniște. Puțini oameni. Primul dată când întâlnim așa ceva. Păcat că nu am știut despre acest loc mai devreme. Sunt multe șezlonguri, plajă largă, există corturi și umbrele. Marea este minunată. Intrarea este comodă pentru noi. Minus - nu există toaletă. Trebuie să mergi la scenă și la barul de la piscină. Nu este comod cu copilul. Mai ales dacă apare obiceiul de a vrea să mergi la toaletă în fiecare zi pe plajă 🤣. Și murdăria de pe plajă. Dar asta e o problemă a persoanelor care se relaxează acolo... Ei, de ce este atât de greu să arunci țigările, paharele, ambalajul de înghețată... Înghețata este oferită în fiecare zi între 1 și 17. La snack bar. Cantitate nelimitată! Pentru noi acesta este primul hotel de genul acesta. Fie nu era deloc, fie erau restricții. La fel și diferite băuturi între 1 și 17. Non-alcoolice + bere și cocktailuri cu bere. La barul de la piscină, băuturile sunt alcoolice și non-alcoolice. Diverse cocktailuri. Pare să fie deschis de la 1 până la 23. De asemenea, în restaurantul principal, băuturile sunt non-alcoolice și bere/vin la micul dejun/prânz/cină. Mâncarea este cam aceeași în fiecare zi, dar tot găsești ceva. Fie pui, fie vițel, fie ficat, fie pește, fie tocăniță, carne de miel. În general, este mâncare din ce să alegi. Copiii mâncau orez, paste. O dată a fost pui cu cartofi în mod tradițional. Dar s-a terminat foarte repede. În general, suntem mulțumiți de hotel. Cred că este primul hotel din Turcia la care ne-ar plăcea să ne întoarcem. Îl recomand fără ezitare. Mai ales luând în considerare faptul că ne-au dat o parte liniștită. Dacă nu ar fi fost, nu am fi vrut. Pentru că nu am fi vrut să așteptăm sfârșitul animației până la ora 23, uneori chiar până la 24. Copiii se duc devreme la culcare, și se trezesc, de asemenea, devreme. Ah, da. Poate că va fi de folos cuiva. Lângă sunt 2 cartiere jet (mici). Marele MM mitropolițean este departe. 3 farmacii. Și tot felul de bazaruri, închirieri de mașini, Ginza travel. Ieșiți din hotel și viraj la stânga. Până la rond, punct de reper Larissa Inn. Mergând drept - Migros, la dreapta - Migros, farmacie, diverse magazine. La stânga 2 farmacii și diferite magazine.

avatar

Prima oară în Turcia și am ales acest hotel minunat pentru călătorie. Am stat în clădirea Ane - o cameră mică, dar confortabilă, la parter, cu vedere către hotelul vecin și munți. Plaja este la trei minute de mers pe jos. Plaja este cu pietriș fin, nu sunt necesare încălțările pentru corali. Sunt multe șezlonguri - era suficient pentru toată lumea, chiar veneau chiar și de la hotelul vecin) Intrarea în mare este lină, apa este transparentă chiar și adâncime. Sunt niște peștișori ciudăței) Este greu să-i distingi, dar dacă faci o plimbare pe dig noaptea, îi poți vedea. Apa este luminoasă și poți vedea peștii. Teritoriul hotelului este mare și bine îngrijit. Există două baruri de gustări. Unul servește burgeri și inele de ceapă, iar celălalt - pizza. Nu am încercat pizza, dar burgerii sunt gustoși. Mai este o femeie care face delicioasele chebureki naționale dintr-o aluat subțire cu umplutură de carne și brânză - de te lingi pe degete! Cât despre mâncare în restaurant - diversă și gustoasă. În fiecare zi ceva nou. Fructe delicioase - pepene și piersici, struguri și mere în fiecare zi. De asemenea, organizează zile cu bucătăria tradițională turcească. Într-o seară au servit crab, creveți și ton. Mi-a plăcut foarte mult animația de la hotel - nu te lasă să te plictisești, în fiecare zi un spectacol nou. Și ziua au propria lor programare - volei, darts, polo pe apă, yoga, aqua aerobics. Un mare salut și mulțumiri animatorului Fati - întotdeauna pozitiv și îi încarcă pe toți din jur cu o dispoziție bună, nu a lăsat pe nimeni să se lenevească mult pe plajă - îi chema să se joace volei și polo pe apă. Un mare mulțumesc Lyubei pentru aqua aerobics. Un caz în care, în ciuda mesei suedeze, figura devine mai bună.

avatar

Am petrecut o vacanță cu familia, 3 persoane, în perioada 25.6.223 - 7.7.223. Am ajuns devreme la hotel (am zburat cu Corendon), la 1:00 deja eram cazați în cameră, lucru care ne-a bucurat. Camera pentru această categorie de hoteluri era destul de standard, singura problemă era dulapul care ocupa aproximativ 3 centimetri în adâncime, oarecare decorație, nu exista loc pentru a-ți pune hainele. Camera era la etajul 3, astfel că balconul era de tip francez, suficient de spațios pentru a usca articolele de plajă. Plaja era cu pietriș mare, șezlongurile erau așezate foarte aproape una de alta - primele rânduri erau ocupate de la ora 6 dimineața, curățenia pe plajă era insuficientă, nu exista un debarcader, dar marea era minunată. Mâncarea era bună, carne, pește, legume-fructe, se servea grătar în aer liber seara târziu (nu în fiecare zi), dar erau probleme cu găsirea unei mese libere la cină. Pe parcursul zilei, la barul de pe plajă se serveau burgeri și shaorma, nu am înțeles sistemul de distribuție în funcție de timp, nici măcar nu am încercat. Băuturile alcoolice erau turcești, standard. La aproximativ 4 metri de hotel era o stație de microbuze - foarte convenabil să ajungi la Kemer și Antalya, aproape de aceasta era și o poștă, un schimb valutar bun. În general, totul a fost satisfăcător pentru banii plătiți, cu excepția unui aspect major - sistemul de ventilație și aer condiționat. Este pur și simplu o poveste tristă, prima dată când am întâlnit situația în care pe timpul nopții aerul condiționat din cameră este oprit complet. În plus, pe parcursul zilei, acești hotelieri economiști nu pornesc aerul condiționat în lobby, răcoresc doar zona recepției, poți lua mătura cu tine direct în baie - astfel, te poți simți ca în saună. Asemenea atitudine strică toate impresiile pozitive despre hotel (care au fost), astfel că, în general, nu recomand.

avatar

Ești super. Mi-a plăcut totul. Munca întregului personal este excelentă, toți sunt politicoși și prietenoși. Mulțumesc enorm echipei de animație, Tatiana - ea este politicoasă și întotdeauna ajută, lucrează excelent cu copiii. Partea sportivă - Luba, Aziz, Fatih, sunteți cei mai buni DJ-i, și Junior și Hakan sunt niște conducători minunați. Peste tot este curat, plaja este minunată, sunt suficiente șezlonguri. Programul de seară este excelent. Barul este de cea mai înaltă calitate, băuturile sunt disponibile practic non-stop. Ne-a plăcut totul, ne va fi dor tot anul. Mulțumesc! 🙏💕 🥰🥰🥰😘😘😘😘

avatar

Negare, negociere, acceptare, mare. Am decis brusc să plecăm în Turcia cu fiul meu de 8 ani pentru weekend să schimbăm puțin peisajul. A fost prima noastră vizită în această țară. Agenția de turism a oferit zboruri ieftine și inconfortabile. Au fost opțiuni de hoteluri mai ieftine, dar am vrut neapărat să stăm la Lusidu, conform recomandării. În final, cu 2 zile înainte de plecare, am cumpărat bilete direct de la Aeroflot din Moscova și am rezervat o cameră pentru 3 nopți prin Booking cu plată în numerar la fața locului. A ieșit chiar mai ieftin decât la tour operator, dar cu transferul individual inclus (35 dolari într-o direcție) a ieșit cu 4000 de ruble mai scump. Transferul l-am rezervat la GINZA Travel, am comunicat cu ei din Moscova pe WhatsApp și ne-au întâmpinat cu un semn, fără plată în avans, plata s-a făcut deja la fața locului lângă hotel. Dacă cineva are nevoie de contacte, scrieți-mi pe privat. În plus, zbor confortabil fără întârzieri și aglomerație la check-in, mâncare completă și filme/ desene animate/ cadouri pentru copil de la Aeroflot. Check-in - ne-au oferit alegerea între 2 camere, una la etajul 4 cu vedere laterală spre hotelul vecin și una la etajul -1, cameră întunecată în colț cu acces către o pajiște. Am ales camera de la etajul 4, deoarece la etajul -1 se fuma mult pe balcoanele vecine. Dar accesul către pajiște este util dacă copilul vrea să alerge cu găinile. La etajul 4 se așteaptă foarte mult liftul - incomod. Cele mai frumoase camere de la etaj sunt cele din apropierea lobby-ului - nu trebuie să aștepți liftul și au ferestre panoramice. Am cerut să schimb camera - mi s-a refuzat(( Clădirea anexă este lângă tobogane - cu reparații bune. Camera era curată, instalațiile sanitare excelente, fructe în cameră. Pe balcon era un uscător de rufe ruginit, de care s-au tras urme de rugină pe hainele albe (( Curățenie - în 3 zile ne-au făcut curățenie doar o dată și fără schimbare de prosoape. Au spus că pur și simplu le-au terminat (( dar pentru noi nu era principial, am uscat și a fost bine. A doua zi, am pus o plăcuță cu cererea de curățenie, dar nimeni nu a venit la noi. Aveam o dispoziție grozavă, așa că nu am vrut să mă cert sau să cer curățenie. Marea și plaja - totul a fost minunat. Șezlonguri multe și foarte confortabile, cu perne. Plaja curată, mare minunată, liniștită, fără valuri. Prosoapele sunt schimbate până la ora 19:00. Mâncarea - pentru cină, dacă ajungeți la ora 19:30, nu veți găsi mese libere. Restaurantul este frumos. Carnea și peștele sunt gustoase, pepenii și cireșele sunt delicioase. Deserturile arată bine, dar nu sunt gustoase. În baruri, ayran. La snackbarul de la piscină, înghețata este ambalată de la ora 1 dimineața. Începând cu ora 11, cartofi prăjiți, burgeri și shaorma cu mirodenii - nu ne-a plăcut. Dar pizza de la clădirea anexă este gustoasă și caldă. Trebuie să o comandați - aveți la alegere 3 tipuri și apoi într-un minut puteți lua pizza proaspătă și caldă)) Divertisment - seara ne plimbam prin magazine și apoi mergeam la marea de seară. Hotelurile sunt foarte bine amplasate, astfel încât puteți plimba pe faleza. Internetul este contra cost - 3 dolari pe zi. Primești gratuit 4 MB - ajung doar pentru mesaje fără video.

avatar

Bună ziua! Vacanța cu fiica la hotelul LUCIA BEACH a fost în ultima parte a lunii aprilie începutul lunii mai. Cred că în această perioadă va fi deosebit de confortabil pentru cei care iubesc vremea nu prea caldă, dar în același timp pot să facă baie în mare. Pentru mine, apa la 17 de grade a fost confortabilă pentru înot, iar soarele nu a ars așa de tare, mai ales în perioada începând cu 27.04.223 când a fost foarte puțină lume în general ni s-a plăcut foarte mult, mai ales fiicei i-a plăcut să joace volei pe plajă și personalul hotelului a fost foarte prietenos în general recomand un hotel bun!

avatar

Autorul recenziei nu a oferit o descriere detaliată a șederii la hotel. Doresc să împărtășesc mai detaliat impresiile mele despre șederea la hotel.

avatar

Am petrecut o vacanță la Lucida împreună cu fiica mea de 12 ani. Am ales un hotel într-o categorie de prețuri modeste (pentru două persoane, 8 nopți între 28.6-6.7, a costat 154 mii pentru camera din corpul Ane), biletul a fost cumpărat cu o lună înainte. Notele pe care le acord se bazează pe raportul dintre acest preț și calitatea serviciilor. Hotelul ne-a făcut o impresie pozitivă. Am fost întâmpinați cu zâmbete, am fost cazați rapid. În general, tot personalul a fost foarte ospitalier, se străduiesc să fie de ajutor și par să se bucure de munca lor. Noi am stat în corpul Ane. Nu am regretat deloc că nu am ales să plătim mai mult pentru o cameră în corpul principal. Trebuie să meargă doar 3 secunde până la Ane, iar la intrarea în corp există o piscină unde întotdeauna sunt puțini oameni și șezlonguri libere, un bar propriu. Așadar, 1. Camerele. Renovare proaspătă, design plăcut, totul curat. Balconul nostru avea vedere la hotelul L'Oceanika. Până la 23., chiar și cu ușa balconului închisă, nu puteai să dormi din cauza spectacolelor lor. Dar noi nu aveam nevoie să dormim până la 23 :) 2. Curățenia în camere. Aici este un minus clar. Camera noastră era curățată de un tânăr. Uneori uita să ia prosoapele, alteori uita să le pună înapoi, a intrat, a luat bacșișurile, dar a uitat să facă curățenie - :), nu a scos gunoiul, nu a spălat podelele, nu a pus hârtie igienică, în general, e amuzant și de plâns în același timp... Poate doar nouă ni s-a "întâmplat așa":) 3. Teritoriul. Frumos. Verde. Compact. Foarte confortabil. Leagăne cu perne. Hamace. Puișorii frumoși se plimbă pe peluza hotelului și vedeta hotelului - un cățel rotund cu o esarfă distinctivă. 4. Piscine și plajă. Hotelul are o piscină cu tobogane lângă corpul Ane, deschisă 2 ore dimineața și 2 ore după-amiază. Piscinile sunt curate, filtrate și clorurate seara. Acest lucru este foarte important, deoarece de obicei infectările cu rotavirus încep de la piscine. În acest hotel nu există rotavirus. Șezlongurile de lângă piscină sunt ușor de găsit în orice moment. Ne-a plăcut foarte mult plaja, nu am ocupat șezlongurile la 7 dimineața))) Există locuri, este destul de ușor să găsești și la 9, și la 1, și mai târziu... Dar, desigur, dacă vrei să stai doar pe prima linie, va trebui să te trezești mai devreme. Intrarea în mare - la 7-8 metri distanță devine profundă - nu mai poți sta în picioare, la intrare sunt pietre mari și mici, am intrat, ca majoritatea, fără încălțăminte specială, este destul de normal - un masaj pentru talpi. Marea a fost foarte curată în toate zilele. Valurile au fost mici doar o zi. Mulțimea de povârnișuri este destul de departe, ai unde să înoți. Am fost foarte mulțumiți de plajă în proporție de 100%. Nu există ponton. Acest lucru este menționat și în descrierea hotelului. Salvamarii sunt prezenți lângă toate piscinele și pe plajă până la 17.. Și, de altfel, în ciuda recenziilor care spun că plaja este murdară. Nu! Nu sunt de acord. Plaja este curată! Curățați după voi! Și va fi impecabil de curat. 5. Mâncare. Am fost mulțumiți de mâncarea din restaurantul principal. Totul, ca de obicei în hotelurile turcești de cinci stele - la micul dejun, terciuri, ouă, omlete, produse de patiserie, legume, fructe, ceai, cafea. Prânzurile și cinele - carne (vită, miel, curcan, pui), pește, o dată raci, garnituri, 2 tipuri de supă, legume, multe verdețuri diferite. Deserturile foarte gustoase. În ceea ce privește fructele, în timpul șederii noastre, mere, portocale, mere, pere, prune acrisoare, caise, câțiva cireși de câteva ori, o dată căpșuni cu smântână. Dimineața + grepfrut. Minusul restaurantului - repun mâncarea cu reticență, nu aduc până termină tot de pe tavă - nu aduc ceva nou dacă, de exemplu, la 15 minute înainte de finalul prânzului/cinei s-au terminat merele, nu mai taie altele. Unele alimente rareori sunt oferite doar la început, iar cei care vin mai târziu nici nu aflu ce s-a servit deja.. În această privință, croissantele sunt "rare" pentru ei :), la 9 dimineața acestea nu mai erau disponibile la micul dejun. Dar, în general, este multă mâncare, variată și gustoasă. Dacă nu te complici, totul e bine. Chelnerii încearcă să curețe rapid mesele, nu întotdeauna reușesc), în funcție de aglomerația de oameni, dar mereu găseam mese libere, tacâmuri și farfurii la liber. Nu am întâmpinat probleme în această privință. Nici cozi nu sunt. Doar la intrare, nu înțelegeam pentru ce, la paste!!!, la miel și orez, etc... Noi nu am stat la cozi, am avut tot suficient. Gustări - pizza gustoasă în corpul Ane până la 16., cartofi, inele de ceapă, burgeri până la 16. în barul de pe plajă, prăjituri în Ane până la 17., înghețată disponibilă tot timpul peste tot pe plaja. Cina de noapte - asta înseamnă la ei fix supă și pâine, nimic altceva)), nu lasă nimic altceva, de la 23 la 24. Apa este întotdeauna disponibilă. 6. Animație. Oameni minunați lucrează aici! Pozitivi, își cunosc și se apropie de toți oaspeții. În iarba sub umbra copacilor și viței-de-vie, o fată frumoasă și zâmbitoare numită Lyubov organizează gimnastică dimineața la 1., la 11:30 aerobic acvatic, la 11 - jocuri distractive cu cel mai drăguț Aziz. Tinerii au jucat volei în fiecare zi. Seara, muzică live sau DJ, și dansuri. Programul de divertisment, precum un spectacol de circ, un show de dansuri, cine de gală, magicieni, concerte etc., NU există seara în hotel! Și nici un amfiteatru! Scaune! O singură dată a venit un ansamblu de dans, care a dansat ceva mai puțin reușit, a fost într-o seară turcească. Mai era ceva făcut manual, un fel de spectacol cu foc) Apoi un joc muzical de ghicit melodii. Dar muzica și dansurile sunt disponibile zilnic. Și petrecerea tematică, așa-numitele petreceri stilizate, se organizează cu decoruri interesante și un DJ. Petreceri cu spumă sunt destul de frecvente la 15 lângă piscină. Mini-clubul funcționează, vorbesc cu părinții, aceștia își lasă copiii, copiii sunt fericiți. Există și mini-disco. Am cumpărat de la animatori o excursie la munte cu cămilele. Ne-a plăcut foarte mult. Recomand. 7. Internetul Este o problemă generală. Plătit. 4 MB gratuit în hol. Totuși, noi am luat pentru 7 zile la 1 dolar, dar la plecare ni s-a spus că ar trebui să plătim pentru încă 7 zile, presupus că ne-am autorizat și ne-am reînregistrat pentru un alt pachet, dar când și cum s-a întâmplat asta - nu am observat și nu am înțeles. În general, fiți atenți sau mai bine conectați imediat un pachet maxim, astfel încât să nu puteți fi taxat mai mult decât este posibil. În cele din urmă, am cerut înapoi banii, supărător că nimeni nu explică corect regulile de utilizare a internetului, totul este „neclar”, iar asta ne-a stricat cheful. Nu este bine să discuți treburile cu oaspeții, nu e bine. Am crezut că am dat peste singurul angajat al hotelului care este nepoliticos la recepție, și că în mare parte toți oamenii minunați lucrează acolo. Mi-am luat banii și am mers să vorbesc cu oamenii pozitivi) 8. Departamentul pentru relația cu oaspeții. Întotdeauna prezenți. Rezolvă rapid problemele. Ține puțin să se scurgă puțin la toaletă. M-am adresat Nataliei. După jumătate de oră, problema fusese deja rezolvată. 9. În spatele teritoriului. Specificul hotelurilor de pe prima linie din Çamyuva. Acestea sunt legate printr-un promenadă comun de-a lungul liniei plajei, este plăcut să te plimbi seara pe acolo. Unii închiriază biciclete, scutere (la ieșirea din hotel spre stânga), este suficient spațiu pentru a merge cu ele. În spatele teritoriului există și tarabe de comerț, un mic bazar. În total, printre minusuri - curățenia slabă a camerelor, condițiile abia vizibile pentru folosirea internetului și un angajat nepoliticos la recepție. Un minus mic - ar fi fost mai bine să așeze toată mâncarea până la finalul mesei, toți turiștii plătesc, nu doar cei care ajung la începutul mesei/cinei. Caracteristicile hotelului (nu sunt minusuri, doar pentru informație) - nu există ponton, amfiteatru și show-uri (mă refer la programe de concerte, ca de exemplu magicieni, circ, dansuri, acrobații etc.) Plusuri - angajați pozitivi, animație de zi cu zi și animatorii înșiși, mâncare gustoasă, absența cozilor în restaurant (cu excepția cozilor neclare la intrare, create artificial de către proprii oaspeți), teritoriu frumos, leagăne și hamace, camere curate, prezența șezlongurilor libere, mare curată și multe alte aspecte pozitive) Aș merge din nou la acest hotel? Da, dar doar la un preț rezonabil. Este un hotel de cinci stele la un preț avantajos! Trebuie să înțelegeți asta. Celor care iubesc super servicii, spectacole spectaculoase și delicatese nu le place aici. Poate că recenzia mea va fi utilă cuiva.

avatar

Salutare tuturor. Am petrecut o vacanță în cuplu la acest hotel în perioada 28.5.223 - 6.6.223. Am sosit târziu noaptea (în jur de miezul nopții), am fost cazați în camera 4146 din corpul principal, la etajul 4. Printre aspectele pozitive ale camerei se numără o vedere destul de plăcută către grădină și mare (lateral). La sosire am cerut ceva de mâncare și am fost conducți în restaurant, unde ni s-au dat câteva farfurii pe care se aflau câteva felii de castravete, roșii, un cub de brânză și ceva asemănător cu omletă, dar dificil de identificat. Am ales acest hotel în funcție de recenzii, așa că nu este prea clar cine scrie acele recenzii, posibil să fie plătite. Pe scurt, voi descrie ce vă așteaptă dacă alegeți acest hotel: 1. Mâncarea zilnică în hotel este ABSOLUT IDENTICĂ DE LA O ZI LA ALTA. Nu exagerez, în fiecare zi veți ști exact ce veți primi la micul dejun, prânz și cină. În plus, prânzul nu diferă aproape deloc de cină. Asta înseamnă că veți ști deja în fiecare zi unde se află anumite preparate. În ziua a 7-a nu mai știam ce să mai mâncăm, deoarece în fiecare zi se servea același lucru, ceea ce nu este deloc distractiv. Nu oferă deloc fructe... Am fost în sezonul căpșunilor, cireșelor, pepenilor... ni s-au dat doar mere și portocale. Și în general, opțiunile erau foarte limitate, restaurantul era mic și jumătate din el era ocupat de dulciuri... nu există niciun colț pentru copii. Alcoolul în restaurant, ca și peste tot în Turcia, nu era prea bun... berea era decentă la gust. Vinul era cel mai comun (lichiu). La barul de la piscină și în lobby se prepară cocktailuri, nu există o varietate prea mare, dar poți bea. 2. Curățenia. Sau mai bine zis, o variantă jalnică a acesteia. La check-in am descoperit prosoape murdare, parcă au fost șterse cu mâzgă sau ceva de genul, apoi spălate și oferite oaspeților. Lenjeria de pat murdară a fost schimbată abia a doua zi după ce am mers la recepție. În fiecare zi atârneam un semn de carton cu rugămintea de curățenie, dar în primele trei zile nimeni nu a venit, veneau doar după ce mergeam la recepție din nou. În a patra zi cineva a venit să facă curățenie fără să cerem, dar nici acum lucrurile nu s-au schimbat... prosoapele murdare din baie le-am lăsat pe jos pentru a fi schimbate, așa cum se cuvine. Dar femeia de serviciu pur și simplu A RIDICAT ACELE PROSOAPE MURDARE DE PE PODEA ȘI LE-A PUS PE UN RAFT. După ce am descoperit acest "cadou", ne-am dus să discutăm cu relațiile cu clienții și doar după ce ea și-a notat observațiile noastre în chatul de lucru, cineva a venit să schimbe acele prosoape. Gelul de duș nu era reaprovizionat singur, trebuia să mergem pe holuri pentru a găsi un carucior și a-l lua. În toată camera ni s-a pus un singur coș mic de gunoi în baie, atât de mic încât, imediat ce arunci o sticlă goală de 0,33, nu mai e loc deloc. 3. Plaja este pietroasă, deci este mai bine să aduci pantofi de apă, mareaîn sine este minunată... foarte curată. Nu erau suficiente șezlonguri în zilele însorite... La plajă aveai impresia că nu se face curățenie deloc. De exemplu, la hotelul vecin, Zen, zilnic angajații făceau curățenie și nivelau nisipul, la noi doar ridicau șezlongurile. 4. La check-out, deoarece aveam un zbor matinal, am comandat un pachet de prânz, pe care l-am lăsat acolo unde l-am luat, deoarece conținea un măr, o sticlă de apă și o chiflă mică ambalată. Și cam atât... 5. În ceea ce privește animația, dacă pentru cineva acest aspect este important, aproape că nu există nimic... o seară a fost o petrecere distractivă organizată de niște oameni invitați și o seară au cântat niște afro-americani foarte bine) celelalte zile au fost destul de triste, iar discoteca, asemenea mâncării din restaurant, avea aceleași cântece în fiecare zi. 6. Referitor la internet. Acesta este plătit doar în hotel. Internetul gratuit este disponibil în lobby într-un volum mic pentru întreaga perioadă a concediului, care nu ajunge nici măcar pentru a face doar câteva apeluri acasă, iar volumul oferit este același pentru toată lumea, indiferent de durata șederii (5 zile sau 21). Consumul se epuizează încă din prima zi și apoi rămâi fără internet, deoarece traficul oferit nu se reînnoiește. Internetul plătit poate fi achiziționat cu 1$ pe oră, 2$ pe zi, 1$ pe 7 zile etc. Internetul achiziționat funcționează doar pe un singur dispozitiv și în general în hotel nu este prea bun. Nu prinde deloc pe plajă, în cameră era slab, în lobby și la spectacolele de seară, în restaurant de asemenea nu funcționa. Mai mult, uneori pur și simplu se deconecta și nu reușeam să îl reconectăm. Deci, dacă doriți să fiți conectați, acest loc nu este pentru dumneavoastră. În concluzie, am fost dezamăgiți de vizita la acest hotel, nu este clar pentru ce plătesc oamenii și cine scrie acele recenzii entuziaste...

avatar

HOTELUL NU E RAU, DAR EXISTĂ ÎNTREBĂRI DESPRE SERVICIILE DIN RESTAURANTE!!! Am fost în multe hoteluri, inclusiv de clasă premium. Aspecte pozitive: totul este în ordine, șezlonguri, zonă de lounge, camere (dacă alegeți sau negociați un cazare bun). Se străduiesc să facă curățenie, dar nu întotdeauna reușesc (au uitat prosoapele, au uitat hârtia igienică, nu au spălat podelele în mod corespunzător). Plaja este bună. Există multe șezlonguri. Barurile: își dau silința, dar sunt limitate în sortimentul de alcool (din alcool bun - votcă și whisky), toate cocktailurile sunt pe bază de vodcă. Barul din hol. Funcționează până la ora 23... (este anunțat până la 2). Spa: este necesară programarea prealabilă pentru saună. Altfel, nu ai cum intra. Mâncarea în restaurantul principal..este suficientă, dar nu este în exces. După 3-45 de minute se termină mâncarea. Nu se reîmprospătează. À la carte. Costă 6 $ pe persoană. OK. Dar nu m-aș duce a doua oară. SNACK BAR: Un minus distinct al hotelului. Nu sunt suficienți bucătari. Adesea lucrează doar 1!!! Nu există sortimentul promis. Nu oferă burgeri, lipii, shaorma. De multe ori refuză servirea și cer să aștepți 5-1 minute. La observații, nici bucătarul, nici șeful bucătar nu reacționează. Și....unii clienți bucătarul le servește mâncarea personal!!! Dar altora în același timp pur și simplu le refuză!!! Zicând că s-au terminat.... și din păcate, refuză în mare parte turiștii vorbitori de limba rusă. Chiar și copiilor.

avatar

Autorul recenziei nu a oferit o descriere detaliată a șederii la hotel. Doresc să împărtășesc mai detaliat impresiile mele despre șederea la hotel.

avatar

Am fost la hotel în mai 223, am fost foarte mulțumiți cu toții. Am ajuns pe 12 mai, era încă puțină lume în hotel, am plecat pe 21, oameni au venit în număr mai mare. Am avut un voucher pentru corpul anexă, am fost cazați în clădirea principală, ni s-au oferit 2 camere pentru a alege, una cu vedere către alt hotel, cealaltă înspre mare, deoarece era pe etajul 2, nu se vedea marea, dar am ales aceasta. Totul funcționa în cameră, balcon mic, suficient pentru a usca rufele. În cameră erau papuci, sac de plajă, am cerut halate și ni s-au adus în cameră fără probleme. Mâncarea poate fi repetitivă în fiecare zi, dar este foarte gustoasă, există multe opțiuni de a alege, burgerii de pe plajă și pizza din corpul anexă ne-au plăcut foarte mult. Zona este frumoasă, curată și bine întreținută. Plaja este mare, suficiente șezlonguri, marea este superbă, ne-am bațt în fiecare zi. În jurul hotelului sunt locuri de plimbare, miercurea, nu departe de moschee, este piața, am cumpărat căpșune, nectarine. Faleza frumoasă de-a lungul mării. Seara era muzică live, dansuri orientale, noapte turcească. Mulțumiri uriașe întregului personal al hotelului, toți sunt foarte prietenoși și primitori. Ne-am odihnit foarte bine, recomand cu siguranță acest hotel.

avatar

Salut tuturor! Un hotel excelent de 5 stele. Camera standard în corpul principal. Hotelul este situat pe prima linie, teritoriul este foarte bine întreținut și confortabil. Mâncarea este foarte diversificată, gustoasă și consistență (m-au interesat în special carnea, puiul și peștele - totul este disponibil). Marea este curată, intrarea este destul de lină, dar cu pietriș fin și de dimensiuni medii. Șezlongurile sunt în stare bună. Există diverse activități de divertisment: de exemplu, am văzut dimineața cursuri de yoga, volei, tenis, fotbal. Seara există discotecă cu un DJ profesionist. Personalul merită o laudă separată: prietenos și profesioniști în domeniul lor! Nu am întâlnit niciun fel de negativitate. O recunoștință specială specialistului de la recepție (din păcate, nu i-am întrebat numele) care ne-a oferit o cameră excelentă cu o vedere minunată (am ajuns dimineața pe 1 mai). Și de asemenea, barmanilor zâmbitori, Ilan și managerului de bar, Ugur! În complex, hotelul este foarte bine întreținut și invită la relaxare. Mulțumesc tuturor! Pavel

avatar

Am petrecut vacanța cu fiica mea în luna mai 223, ne-a plăcut totul, camera, personalul, mâncarea. Aș vrea să menționez în mod special administrația de la recepție și personalul hotelului, toți sunt prietenoși și zâmbitori, o plăcere să fii într-o astfel de atmosferă. Camera era curățată în fiecare zi, curățenie și confort. Mâncarea era diversificată, în fiecare zi legume, fructe, pui, pește, carne. Plaja era frumoasă, apa limpede și cristalină. În apropiere există un mic bazar, farmacii, stație de autobuz și taxi. La scurtă distanță se află orașul vechi Phaselis și Golful Paradisului. În incinta hotelului există un magazin de piele și blănuri, băieții te vor ajuta să faci alegerea potrivită și să organizeze transferul în orașul Kemer pentru cumpărături. Spa-ul, mulțumiri separate întregului personal, masajul, sauna și procedurile cosmetice - totul la superlativ! Hotelul este potrivit atât pentru odihna liniștită a familiei, cât și pentru tineret, există distracții pentru toate vârstele. Cred că fiecare își va găsi activitățile preferate.

avatar

Am ajuns în Antalya pe 18 mai, în jur de 1-2 dimineața, am trecut rapid de controlul pașapoartelor, am așteptat bagajul, am găsit transferul nostru în grup către hotel și am plecat. În transfer erau doar 5 persoane, așa că am ajuns rapid la hotel. Am ajuns la hotel în jur de ora 13. Acolo am fost întâmpinată de personalul politicos și atent de la recepție. Am completat rapid un formular, mi s-a pus brățara și am fost condusă imediat în cameră, fără să aștept. Ora oficială de check-in era la 14. Am primit camera 211 la etajul 2. O cameră bună, în care aveam tot ce aveam nevoie: 2 paturi, dulap cu uși glisante, televizor pe perete cu ecran plat și câteva canale în limba rusă, duș cu toate facilitățile, apă caldă tot timpul, două noptiere, toaletă cu oglindă, mini-frigider și seif. Sunt disponibile 2 telefoane. La recepție mi s-a spus că deja a început masa de prânz și, după ce mi-am lăsat lucrurile în cameră, am mers la restaurant. Acolo era o selecție foarte mare de feluri principale, carne, pește, multe ierburi, legume, salate, garnituri, fructe, deserturi, băuturi, ceai, cafea, alcool. Totul era mereu proaspăt și gustos. Apoi am mers la plajă, unde erau mereu suficiente șezlonguri. Accesul în mare era bun, apa avea aproximativ 22 de grade, dar mereu ne-am bălăcit. Pe drum spre plajă existau două piscine - una pentru adulți și una pentru copii - și două baruri, unde puteai întotdeauna să bei ceva și să gusti ceva, inclusiv înghețată. Între orele 11 și 16, o femeie prepara clătite naționale foarte gustoase cu cartofi și brânză. Foarte gustos. Animația la hotel era la cel mai înalt nivel, animatorii lucrau excelent, ziua se juca volei pe plajă, aqua aerobics, darts, iar seara era mini-discotecă pentru copii și în fiecare seară un spectacol nou. Spectacole de acrobație africană, dansuri braziliene, Noaptea Turcească, ghicește melodia, muzică live, etc. Foarte interesant și distractiv. Nu departe de hotel erau multe magazine cu dulciuri, textile turcești și suveniruri, se vindeau diferite fructe și fructe de pădure. Nu departe de hotel era o stație de autobuz, numită Dolmuș, unde puteai ajunge în Kemer pentru shopping în doar câteva minute. Mi-a plăcut foarte mult sejurul la acest hotel. Sper să revin aici și altă dată. Mulțumesc mult întregului personal al hotelului pentru atenția și politetea acordată turiștilor.

avatar

Am petrecut o vacanță la Lucida Beach în aprilie 223. Camera 3114. Am ales să vin a doua oară în acest hotel. Minunat, liniștit, îngrijit, plin de grijă. Perfect pentru familie sau pentru cei obosiți de agitația orașului. Mâncare delicioasă, mulțumim bucătarilor și ospătarilor! Barmani atenți și barmanese vesele - Dylan și Bengosyu. Mulțumim lui Osman de la recepție pentru grijă. Un mulțumesc aparte Nataliei, cu care poți discuta orice. Și salutări animatorului - Junior, petrecerile distractive de seară ne-au dat energie! Recomand Lucida confortabilă și cu siguranță voi reveni în curând! 🏝️

avatar

Bună ziua tuturor! Nici măcar nu a trecut o săptămână de când ne-am întors acasă din Turcia, din îndrăgitul Kemer, unde am petrecut vacanța la hotelul Lucida de 5 stele, unde totul este all-inclusive, cât de mult ne dorim să ne întoarcem! Am fost la acest hotel acum 2 ani, și de atunci a devenit și mai bun! Au amenajat și au îmbunătățit și mai mult teritoriul. Personalul este minunat! Managerul principal, Osman, a răspuns imediat chiar și la micile noastre cereri, și televizorul, într-o clipită, a început să funcționeze)) Administratorul Natalia de asemenea merită toate laudele! Ghidul nostru, Alina, de la "Pegas", a furnizat toate informațiile necesare cu maximă corectitudine, rapid și, cel mai important, relevant, și ne-a povestit despre excursiile noi (suntem în Turcia pentru a 17-a oară, așa că am fost practic peste tot, chiar și de mai multe ori). Alina ne-a plăcut foarte, foarte mult))! Animatorul Junior a creat o atmosferă plăcută de relaxare. Și abia începeau activitățile, dar el a atras toți turiștii la boccia, la volei, la biliard, la darts, la yoga, și pur și simplu la gimnastică, și la petrecerile de seară, și la concerte live cu Koray Polat („Vocea de aur” a Turciei)! Junior - un animator simplu superb! Un animator excelent! În general, am avut o săptămână de vacanță minunată! Și, credeți-mă, avem cu ce compara))

avatar

Hotelul este excelent, personalul foarte politicos și prietenos. Toți sunt foarte atenți și întotdeauna gata să ajute. Aș dori să menționez pe Oksana (agentul de turism), care ne-a povestit detaliat despre zonă, hotel, activități disponibile, a fost foarte prietenoasă și zâmbitoare. La hotel am fost întâmpinați de Natalia, care ne-a cazat imediat în cameră (ceea ce a fost foarte plăcut după un drum lung) și ne-a hrănit. Zona hotelului este foarte bine întreținută, frumoasă, curată, lucru care ne-a bucurat foarte mult. Foarte mult personal la care poți apela întotdeauna! Vreau să menționez animatorul nostru Junior, care a distrat oaspeții, nu i-a lăsat să se plictisească, chiar dacă am venit în afara sezonului, nu ne-am plictisit deloc! Barmanii sunt superbi, fac cocktailuri foarte gustoase și au o abordare individuală pentru fiecare, lucru foarte plăcut. Camera mi-a plăcut și ea, cu un mic balcon de unde se vedea un peisaj frumos cu mare și munți! În cameră era tot ce aveam nevoie pentru ședere. Bufetul suedez este excelent, mâncare foarte gustoasă și multă varietate! Singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost vinul. Cafeaua din restaurant nu mi-a plăcut nici ea, dar în barul din hol ni s-a făcut un latte excelent! Am mers într-o excursie, unde ghidul a fost minunat, povestea și făcea glume foarte interesante. Vreau să revin să mă odihnesc în hotelul vostru, mulțumesc!

avatar

Salutare! În timp ce am încă proaspete amintirile, vreau să scriu o mică recenzie. Deci: Am sosit la hotel foarte devreme, la 5 dimineața. Am lăsat bagajul la recepție și am plecat să explorăm teritoriul hotelului. În primul rând, desigur, la mare, să întâmpinăm răsăritul - este o frumusețe) Apa - grozavă, "păsările de noapte" deja înoată. Plaja cu pietricele, marea curată, am înotat fără recifuri, un masaj excelent pentru picioare) Hotelul nu are ponton, vecinii din dreapta au unul, de la Hotelul Zena, se spune că nu permit străinilor să intre, eu nu am verificat. La ora 7 am mers la micul dejun - întotdeauna fac omletă, sunt câteva tipuri de terci, ouă ochiuri, prăjituri gustoase, halvah, se coc clătite, diverse gemuri, lapte pentru fulgi. Cârnați, brânzeturi, legume bine pregătite și crude, verdețuri. după micul dejun am mers la plajă, bagajul a rămas la recepție. La 12 am mers la prânz (totul proaspăt și gustos), și în cele din urmă am fost cazați. Dar... nu în cameră plătită (aveam un standard într-o clădire separată), ci la parterul clădirii principale, promițând că ne vor muta dimineața. Nu ne-a plăcut camera - erau furnici, mirosea închis. Vederea - spre un zid de gard. Dimineața chiar ne-au mutat în clădirea separată, camera 547. Este la etajul 4, cu vedere laterală la mare și la hotelul Oceanika. Minusuri - animația foarte zgomotoasă a hotelului până la ora 23, dar pe noi nu ne-a deranjat, oricum nu ne culcam mai devreme. În cameră erau papuci, geantă de plajă, gel de duș, șampon, balsam, uscător de păr (nu rău, are și modul rece). Soarele pătrundea în cameră dimineața, după prânz dispărea. Aerul condiționat a funcționat fără probleme, televizorul cu USB - am luat un stick cu filme) Sunt și canale rusești, câteva. Curățenie normală, în fiecare zi. Internetul este contra cost - am cumpărat pentru 15$ pe 15 zile, există și pentru o săptămână și pe zile. Pe plajă nu prinde, în cameră și pe teritoriul hotelului - este în regulă. Cinele și prânzurile - totul gustos, proaspăt. Mergem rar la deschiderea restaurantului - de obicei după o oră, când majoritatea s-au saturat) Toate preparatele erau reînnoite. întotdeauna erau câteva supe, la prânz și okroshka cu iaurt. Diverse garnituri - cereale, legume - tocate, prăjite, la grătar, proaspete. Pui, curcan, vită, carne de vită - mereu. de câteva ori au dat raci, miel (nu în fiecare zi). De asemenea, mereu era pastramă de păstrăv prăjit, la abur, somon, ton. La cină era mereu cireșe sau struguri, piersici sau caise, mere, pepene, portocale, banane, prune. La prânz erau puțin mai puține fructe. Deserturile - gustoase. Torturi, prăjituri, baclava și multe altele. Nu pot să judec obiectiv alcoolul, pentru că aproape nu am băut. Am încercat berea - bună, și câteva cocktailuri - de asemenea bune) Înghețata era disponibilă în frigiderul de la barul de lângă plajă - delicioasă eschimo. Șezlongurile de pe plajă erau mereu în cantități suficiente. Animația - mini-discotecă pentru copii, apoi întotdeauna ceva pentru adulți. Artiștii veniți - spectacol brazilian, noapte turcească, DJ, fete dansau go-go. Întotdeauna animație de zi - diverse jocuri sportive, yoga, nu pot spune ce era pentru copii, nu am băgat de seamă. Fotografii excelente pe teritoriu - Erhan și Romeo. Le mulțumesc pentru pozele minunate! Hotelul este cu siguranță recomandat, raportul calitate-preț corespunde. Am cumpărat un tur de 9 zile pentru 23 mii.

avatar

Autorul recenziei nu a oferit o descriere detaliată a vacanței la hotel. Doresc să împărtășesc mai detaliat impresiile mele despre vacanța la hotel.

avatar

Citind recenziile scrise anterior de către turiști, am ajuns la concluzia că vizitând acest hotel sunt complet de acord cu acestea. Hotelul este bun pentru banii săi, corespunde complet descrierii. Marea, plaja, intrarea în mare sunt excelente. Teritoriul este foarte frumos, încântă ochiul. Grădinarii îmbunătățesc constant teritoriul, curăță și întrețin. Dar există un dar, este aerul condiționat din camere, foarte slab, ne-am certat la recepție pentru că nu-l simți, funcționează ca un ventilator, tehnicianul a făcut puțină îmbunătățire, dar asta nu ne-a afectat vacanța deoarece petrecem întreaga zi afară la aer curat. Animatorii s-au străduit foarte mult să mulțumească tuturor și să-i implice în distracții. Mâncarea este solidă 4, gustoasă, curată, chelnerii s-au străduit foarte mult să curețe mesele rapid pentru a nu se forma cozi. Ne-a plăcut și vom reveni în acest hotel pentru vacanță. Vacanța a fost reușită. Și faptul că internetul este contra cost, e chiar bine, măcar ne-am odihnit de el. Dar există Wi-Fi gratuit la recepție, limitat, am fost mereu în legătură cu rudele, am sunat și am scris mereu, totul a fost excelent și vă doresc același lucru!!

avatar

Mai întâi aș dori să transmit salutul "înfocat" angajaților de la Pegas și Turkish Airlines, care, știind despre întârzierea zborului de întoarcere, totuși ne-au dus la aeroport (Am stat acolo timp de 6 ore). Și nu au returnat suplimentul de 5 $ pentru alegerea zborului către Antalya, care ar fi trebuit să fie pe timp de noapte, dar a fost întârziat cu 1 sau 12 ore. Aeroportul Antalya este extrem de aglomerat, în special în weekend-uri. Am plecat într-o duminică, oamenii stăteau sau zăceau pe podea. Au fost întârzieri la 5 zboruri. Prin urmare, dacă aveți posibilitatea, este mai bine să nu călătoriți în weekend-uri. Turiștii sunt luați de la hotel cu transferul de grup în 6 ore! Genul acesta de scuză, mulți turiști întârzie și autocarul așteaptă mult. Fără cuvinte. Se poate achiziționa transfer individual pentru 9 $ (plăcut să plătești 9 $ și totuși să stai pe podea în aeroport, da) Costul hranei/apelor la aeroportul Antalya este ridicat (un bucățică de pizza 1$, apă 2,5$, cafea 7$. Un set hamburger + cartofi prăjiți + pepsi - 17$.) Hotelul în sine, pentru banii pe care i-am plătit, nu este rău. 1. Camera. Clădirea Annex a fost recent renovată. În cameră (la etajul 2) este curat, totul funcționează. Singura problemă este că în dușul tropical lipsește presiunea apei, iar nu există un suport pentru capul de duș obișnuit să fie fixat – nu există suport (Nu am fost niciodată într-un hotel de 5 stele unde instalațiile sanitare ar fi fost atât de incomode. Peste tot sunt diferite tipuri de dușuri, montate în perete; dușuri fără suport deloc; dușuri cu un buton pe care trebuie să-l ții mereu.) Statura de pat era schimbată de aproximativ trei ori pe săptămână. Prosoapele erau aduse, mai practic, în fiecare zi prosoape noi. Dați mesele cu 1$ în general. S-a făcut curățenie bine. Articolele de igienă erau reînnoite mereu. Nu existau kituri cu ace/năluci. Ușa balconului era ușor stricată și aerul condiționat nu se oprea chiar dacă ușa era deschisă. În apropiere se află hotelul Oceanica, acolo există animație până la ora 23. Nu știu unde trebuie să mă mut ca să nu mai aud acea animație. În plus, "amabili" angajați de la Oceanica aruncau sticle de sticlă în containerul de gunoi la ora trei noaptea. 2. Mâncarea. Meniul este diversificat și gustos. Întotdeauna poți alege ce îți place. La mic dejun, ouă în diferite moduri, omletă făcută la comandă de bucătarul tău, terci de ovăz, hrișcă, orez, clătite, cartofi prăjiți, salate, gustări. Lipsesc doar baconul și produsele de patiserie dulce. Cafeaua de la automat, fie că e cappuccino sau espresso. Dar la prânz/cină, supe, carne, pește, pui, curcan în diferite moduri. Salate, garnituri (în special orez), totul este gătit foarte gustos. În fiecare seară sunt preparate interesante, la grătar. Mititei, pește și plăcinte pide care sunt mai presus de orice laudă! Fructe: piersici și caise necoapte, pepeni dulci și cireșe. Băuturile pentru copii sunt puțin mai bune decât Yoppi. Berea nu e rea, doar bere fără un gust puternic. Vinul roșu este acceptabil, iar vinurile albe și roz sunt neinteresante, grele, cu un gust de alcool (de obicei invers). În bar și restaurant este ayran la prânz/cină. Apa este disponibilă gratuit în frigidere. Înghețata este servită la bar pe drumul către plajă, între orele 16 și 17. Lângă clădirea Annex funcționează un bar de la ora 11 și se prepară pizza la comandă. Pizza este foarte gustoasă! Există posibilitatea de a merge la un restaurant à la carte pentru 6$/persoană. La alegere, în funcție de ziua săptămânii, fie un steak de carne, fie pește. Bulean mare și cu adevărat delicios. Restul este prea mult: o salată, trei feluri de aperitive, garnitură și încă patru bucăți de baklava cu înghețată. O singură persoană nu poate consuma atâta. 3. Plaja este pietroasă. Este la aproximativ 3 minute de mers de la clădirea Annex. Pietrișul este mediu, nu e nisip, dar te poți plimba fără să calci pe coral. Șezlonguri libere sunt mereu disponibile. Pe șezlonguri sunt saltele groase și moi. Plaja este curățată zilnic. Este mai bine să meargă la mare dimineața până la ora 1 și seara după ora 6-7. Atunci marea este curată și nu e multă lume. Peștii din mare uneori mușcă de picioare. 4. Piscine. Sunt două. Una este lângă clădirea principală, iar cealaltă cu tobogane este lângă clădirea Annex. În jurul piscinelor sunt întotdeauna șezlonguri disponibile. Piscina cu tobogane este minunată! Există și o piscină acoperită în SPA, dar nu știu cum funcționează. 5. Internetul gratuit nu este foarte rapid în lobby. Wi-Fi-ul plătit prinde aproape peste tot, chiar ajunge pe plajă. Costul pentru un dispozitiv: 1 oră- 1$, 7 zile - 7$, 14 zile - 15$. 6. Teritoriul hotelului este foarte bine întreținut, înfloritor și verde. Cresc măslini, mandarine, rodii, kaki. Există și pui și cocoși care se plimbă. De-a lungul mării sunt două poteci paralele pentru plimbări. Se întâlnesc pisici și pui de pisică. Există un automat pentru a ajuta animalele fără stăpân. Peste tot se află apă pentru animalele. Nu pot spune nimic despre animație, nu m-a interesat.

avatar

Am fost într-un hotel în perioada 16.7.223 - 25.7.223. Am zburat cu compania aeriană turcească, mult mai bine decât cu cele ale noastre! Genunchii nu se lovesc de scaunele vecine! Drumul de la aeroport la hotel a durat 2 ore, dacă șoferul transferului nu s-ar fi rătăcit, am fi ajuns mai repede))) La recepție am fost procesați rapid și cazați într-o cameră la parter, cu acces la o pajiște unde se plimbă puii! Camera era mică dar foarte confortabilă, aerul condiționat funcționa doar când cartela era introdusă, ceea ce nu a fost foarte convenabil cu un copil mic, uneori trebuia să stăm în hol pentru a răcori camera, dar nu a fost atât de critic. Pajiștea cu puii ne-a plăcut în mod deosebit, ne plăcea foarte mult să stăm pe balcon seara. Mâncarea era destul de variată: pui, vită, curcan, pește (în special păstrăv și sea bass), garnituri, legume, supe, salate, dulciuri - multe lucruri. Singurul detaliu - este mai bine să mergi la cină fie la 19, fie după 2, pentru că între aceste ore nu sunt mese libere) Animația nu a fost rea, animatorii înșiși au fost foarte buni, foarte comunicativi și întotdeauna prietenoși! Aș vrea să evidențiez în mod deosebit pe Tatiana, ea se înțelege foarte bine cu copiii, foarte bună și grijulie! Fiica noastră petrecea timpul cu mare plăcere în clubul pentru copii și la mini-discotecă! Nu am putut evalua funcționarea snackbar-ului, deoarece ziua fiica dormea și nu am avut posibilitatea să-l vizităm (funcționa până la 16.), iar mâncarea nu putea fi adusă în cameră de acolo, ceea ce nu a fost prea convenabil pentru noi. Plaja cu pietriș mediu, multe șezlonguri, șezlongurile sunt confortabile.

avatar

Aș dori să las un review despre hotel. Hotelul nu se ridică la 5 stele complete. Mâncarea este normală, nu vei rămâne flămând. Problema principală este numărul mare de muște în sala de mese și curățenia dezastruoasă a camerelor. De asemenea, nu recomand să te cazezi la parter, acolo cocoțându-se mereu cocoșii care urlă și sar pe balcoanele turiștilor. Plaja este minunată, intrarea în mare este excelentă! Șezlonguri sunt suficiente pentru toți. Animația este diversificată, dar dificil de numit acest hotel unul festiv! Aș vrea să mulțumesc în mod special animatorului Fati, care este foarte prietenos, cult și comunicativ, reușind să îi apropie pe toți de el. El a arătat constant activitate (fără a fi insistent) adunând oamenii pentru diverse jocuri sportive! A făcut sejurul nostru și mai interesant și variat.

avatar

La alegerea hotelului, operatorul nostru de turism a spus că este un hotel de 5 stele la buget, cu o costul de 14 mii de ruble pentru două persoane timp de 6 nopți, ceea ce mi se pare foarte bine. Am petrecut multe vacanțe în diverse locuri și în hoteluri de un nivel mai ridicat, dar ceea ce vreau să menționez este atitudinea personalului, pe care nu am întâlnit-o nicăieri în altă parte. AICI există un mare PLUS atât de cald și primitor, mereu zâmbind din inimă. Mulțumesc foarte mult! Marea este curată, vremea este superbă, în apropiere sunt magazine, de asemenea, am închiriat un scuter pentru 5 dolari și ne-am plimbat. Nu-mi place să subliniez aspecte negative (vârsta sau cioburile de pe placa din baie sau oglinda neștersă bine, au rămas picături). M-am simțit foarte bine și confortabil în acest hotel. Singurul minus pe care totuși îl voi menționa este că turiștii care formau o imensă coadă înainte de cină la intrarea în restaurant era un pic amuzant, apoi ne-am obișnuit (mâncarea era suficientă pentru toți). Da, au fost probleme cu mesele (când hotelul era plin), dar apoi, după câteva zile, s-a îmbunătățit. Mâncarea era obișnuită, standard, dacă am fi mers cu copii, am fi avut o problemă în a-i hrăni pe cei mici. Gândindu-mă la personal - reacția lor imediată la solicitările noastre, zâmbetul lor, pizza delicioasă, plăcinte, cocktailuri, marea fantastică - am rămas cu impresii foarte plăcute despre hotel. Da, animația de seară a fost foarte slabă, foarte plictisitoare, dar noi ne-am trezit devreme, am înotat în mare, apoi mergeam la micul dejun, iar seara plecam cu scuterul să ne plimbăm și să vedem locuri frumoase. În concluzie, un hotel pentru o vacanță liniștită, pentru oameni care nu sunt pretențioși în privința mâncării și a divertismentului.

avatar

Am petrecut o vacanță în Turcia cu soțul în perioada 11.6 până la 18.6,223, prima dată. La alegerea hotelului, principalele criterii pentru noi au fost: funcționarea aerului condiționat, apropierea de mare și natura. Și pentru că soțul nu prea iubește marea, ci doar munții, am optat pentru Kemer. Prima dată vreau să menționez pentru acei oaspeți pentru care climatul din cameră este foarte important. Noi nu am avut noroc în acest sens. Am sosit seara târziu, am fost cazați în camera din clădirea principală, la etajul 4, cameră frumoasă, cu o vedere superbă, dar dimineața ne-am trezit cu senzația că suntem într-o seră. Aerul condiționat era centralizat, îl porneau doar de câteva ori pe zi (conform explicațiilor primite), am cerut să ne schimbe camera și să ne pornească aerul condiționat la 28 de grade toată ziua în căldura aceea. Mulțumim frumoasei Natalia (deși nu totul depinde de ea), care lucrează la hotel, ne-au mutat într-o cameră la parter, partea fără soare, dar totuși aerul condiționat nu funcționa corespunzător. Asta a fost un mare minus al acestui hotel, nu există alte minusuri, în rest ne-a plăcut totul. Camerele nu sunt de 5*, dar sunt curate. Curățenie zilnică și schimb de prosoape. Personalul foarte politicos și prietenos. Natura din jurul hotelului este frumoasă și bine întreținută. Marea este aproape și curată. Pe plajă erau mereu suficiente șezlonguri. Mâncarea excelentă, multă carne, multe legume, deserturi extrem de gustoase, alcoolul local este mai slab, dar și asta ne-a plăcut. Animația ne-a plăcut și ea, nu voi scrie despre copii, avem un copil adult și nu mai călătorește cu noi. Ne-a plăcut foarte mult, am dori să ne întoarcem în acest hotel încă o dată, dacă nu ar fi problema cu aerul condiționat, pentru noi este important să avem o cameră răcoroasă în orice moment al zilei, în căldura de 28 de grade.

avatar

Hotelul mi-a plăcut. Teritoriul este foarte frumos. Piscina, parc acvatic, zonele de relaxare de pe teritoriu - totul este excelent. Recepția și holul principal sunt plăcute. Curat, mobilierul nu este vechi, modern. La recepție este o tânără vorbitoare de limba rusă. Angajații turci vorbesc și ei destul de bine rusă. Foarte prietenoși și zâmbitori. Ne-am cazat puțin mai devreme, ne-au dus bagajele în cameră. Ne-au arătat totul în cameră, ne-au întrebat dacă totul este în regulă. Ne-a convenit totul. Noi nu suntem pretențioși și chiar dacă vederea din cameră spre șosea ne-a deranjat, nu am menționat nimic. În camere este o renovare bună (noi am locuit în clădirea principală), lenjeria de pat este imaculată albă ca zăpada, curat, proaspăt, modern. În baie, șamponul, gelul de duș și balsamul sunt reînnoite zilnic. Nu sunt periuțe de dinți și pastă de dinți. În frigider doar apă. În cameră există un balcon francez, noi am avut vedere spre șosea și hotelul vecin Zena. Acesta a fost singurul neajuns al odihnei noastre. La hotelul vecin, aerul condiționat făcea mult zgomot și era imposibil să deschidem fereastra pe timp de noapte. Dar acest lucru nu are legătură cu hotelul nostru. Aerul condiționat este central. Se pornește automat, nici măcar nu am învățat cum să îl oprim, ci doar am deschis ușa spre balcon cu câțiva centimetri, și aerul condiționat se oprea automat. La noi aerul condiționat a funcționat bine. Există un seif gratuit în cameră. Mâncarea este destul de bună. Există un bar cu gustări, ziua se coc plăcinte pe teritoriu. În barul cu gustări de lângă parc acvatic (pe partea cealaltă a străzii față de clădirea principală), se fac pizza foarte gustoasă. La prânz și cină se frige la grătar, diferite tipuri de carne, pește, ne-au dat chiar somon la grătar. În baruri se servește ayran, înghețata este nelimitată în anumite ore. Fructe sunt destule, în fiecare zi erau cireșe delicioase. Și dulciuri sunt multe, unele nu foarte gustoase, altele gustoase. Mi-a plăcut foarte mult cheesecake-ul. Despre alcool nu pot spune - nici nu am încercat. La barul de la recepție se face un cafea turcească foarte gustoasă. În general, fără pretenții speciale, dar foarte demn și variat. Piscinele sunt bune. Parcul acvatic de asemenea. Există piscine pentru copii. Există club pentru copii. Animația pe timp de zi nu este prea activă. Dar există activități tematice (petrecere cu spumă, jocuri acvatice etc.). Teritoriul este frumos, foarte bine îngrijit, flori, iarbă frumoasă. Leagăne, hamace. Totul în jur îți bucură privirea. Foarte îngrijit și frumos. Plaja este cu pietrișuri, apa foarte curată. Șezlongurile sunt foarte confortabile. Cu saltele și perne albe imaculate. Despreșiutand faptul că erau multe șezlonguri ocupate și oameni care nu erau pe ele (cum fac mulți), șezlongurile erau mereu suficiente. La orice oră a zilei erau șezlonguri libere. Personalul este foarte prietenos. Curățenia în cameră este normală. Prosoapele sunt schimbate în fiecare zi. Apa este reînnoită. Wi-Fi-ul este gratuit doar la recepție și are viteza de 4mb. Poți plăti 1 dolar pentru 7 zile de Wi-Fi, iar acesta prinde bine pe întreg teritoriul, cu excepția zonei parcului acvatic de pe partea cealaltă a străzii. Hotelul mi-a plăcut foarte mult. Merită banii. Cu siguranță îl pot recomanda. Nu am descoperit niciun minus.

avatar

Autorul recenziei nu a oferit o descriere detaliată a șederii la hotel. Doresc să împărtășesc mai detaliat impresiile mele despre șederea la hotel.

avatar

Autorul recenziei nu a oferit o descriere detaliată a șederii la hotel. Vreau să împărtășesc mai detaliat impresiile mele despre șederea la hotel.

avatar

Am petrecut concediul la Lucida Beach între 1-7 august 2023. Ne-a plăcut. Da, nu este pe deplin perfect, dar are atât de multe aspecte pozitive, încât ne vom întoarce cu siguranță. Aspecte pozitive: 1) animatorii sunt politicoși, inteligenți, veseli, prietenoși și doar plăcuți. Toți scriu - animatori minunați, dar pentru noi, care suntem obișnuiți cu vacanțele în Turcia și Egipt, a fost o surpriză plăcută tocmai inteligența lor. Aici nu veți fi trăși de mânecă, acuzați de lene etc. Sunt invitați să participați la activități, iar voi decideți dacă vreți sau nu. Aziz, Lyuba, Foti - am petrecut cel mai mult timp cu ei, dar și ceilalți animatori, prezentatorii de spectacole și discoteci pentru copii - sunt minunați. 3) atitudinea hotelului, selecția personalului - în toate se vede mâna unei persoane care are grijă de oaspeți. Întregul personal este minunat - de la managerul Natalia, care vă întâmpină la recepție, până la fiecare chelner, barman și femeie de serviciu. Mulțumiri conducerii hotelului pentru alegerea unei echipe atât de minunate, care te fac să te simți parte din ea. Pe parcursul șederii, am avut doar două experiențe neplăcute: portarul de noapte, care la cererea de a schimba camera din cauza zgomotului insuportabil și a imposibilității copilului de a dormi a spus "la noi niciun copil nu doarme noaptea", și fata din restaurant care servește adesea pe terasă: în primul rând, are mereu o față nemulțumită și nu am văzut niciodată nici măcar o dată când ea zâmbea, chiar și atunci când noi spuneam "mulțumesc" la curățarea mesei (spre deosebire de restul personalului), în al doilea rând, ea adună farfuriile, chiar și cele pline cu mâncare, în timp ce vă ridicați de la masă, și în al treilea rând, ea așază întotdeauna bariere la intrarea pe terasă cu o oră înainte de finalul micului dejun/prânz/cină, ca și cum ar vrea să termine rapid de curățat mesele, spre deosebire de restaurantul principal. Acești doi angajați sunt ca niște străini care au ajuns în Lucida) Despre aspectele pozitive: 3) șezlonguri minunate, umbrele frumoase, zone de lounge printre palmieri cu hamace - oricine va găsi umbră pe plaja hotelului și este minunat. Am venit și la ora 9, și la 15, și la 16 - întotdeauna vei găsi loc pe plajă și la umbră. Nu are sens să rezervi șezlonguri în avans deloc. Marea - fermecătoare, blândă. Pietrișul uneori deranjează la mers, dar dacă îți este greu, problema se rezolvă prin achiziționarea de încălțăminte specială. 4) grijă pentru oaspeți în fiecare detaliu: pe balcon, uscător pentru haine, 2 scaune și un taburet - nicio șansă să spui că nu ai unde să-ți usuci rufele, și nu trebuie să aduci și să întinzi sfoara) este foarte bine. Am citit în alte recenzii despre alte hoteluri că nu servesc mâncare până la check-in la 14... Aici, imediat (am ajuns la 7 dimineața și am fost în hotel undeva în jur de 9.3) am fost întâmpinați de Natalia, care vorbește rusă la recepție, am primit brățări rapid, am fost îndrumați direct la micul dejun, deoarece se termina. Apoi ne-au arătat unde să ne schimbăm, unde să lăsăm bagajul, cum să mergem la plajă etc. Am fost invitați pentru check-in la 13.3, bagajul a fost dus în cameră, ne-au arătat totul - în general, totul a fost bine organizat! 6) curățenie excelentă: ne-au făcut diferite forme din prosoape și lenjerie de pat schimbată de două ori pe săptămână, prosoape schimbate la fiecare curățenie și la cerere. În baie imediat la sosire, trei role de hârtie igienică de rezervă și o adevărată selecție de sticle cu șampon, gel de duș și balsam de păr. Și un frigider plin cu apă + reîmprospătare la fiecare curățenie. Este minunat că nu trebuie să ceri în plus! 7) mâncare. Mic dejun: omletă făcută în fața ta, ouă ochiuri, clătite, croissante, rulouri cu brânză, brânză, cârnați, fulgi, fructe. 8) prânz, cină: feluri diverse de mâncare din carne de vită, curcan, pui, nuggetsuri, pește dorado/siavas, cartofi în diverse forme, orez foarte gustos, legume delicioase în cazan, pâinici variate, verdeață, mâncare la cuptor, la ceaun, la grătar, deserturi, fructe (toate bine coapte - pepene, piersici, cireșe, prune, mere, struguri). băuturi: vin, bere, cocktailuri, toate sucurile carbogazoase, inclusiv limonada minunată cu lămâie și gheață. Iaurtul băut este și el nelimitat și foarte gustos chiar și pentru copii. În unele seri au fost raci, porumb fiert dulce, ton, sushi și alte feluri de mâncare. La barul de lângă piscină, în timpul zilei, se pun ulcioare cu detox: castravete, portocală, lămâie cu mentă. Minunat! În acest hotel nu veți avea probleme cu apa și nu trebuie să o ceri: peste tot sunt frigidere cu acces liber. Este foarte comod. Înghețata este disponibilă până la ora 17 gratuit la barul de lângă plajă. 7) baruri și restaurante: restaurantul principal lângă piscină, barul lângă piscină, încă unul lângă plajă, + în lobby, + lângă tobogane - până la ora 16 puteți avea în plus față de programul standard de masă burgeri, shaorma, inele de ceapă, înghețată, cartofi prăjiți, pâinici cu brânză/carne, pizza și spaghetti. Singurul moment când nu puteți mânca este între orele 8 și între 16-19. Programul de funcționare a barurilor și a altor oportunități disponibile - în poza. 8) tobogane - minunat! Copiii sunt încântați, și eu am făcut tobogane fără întrerupere) 9) multe coșuri de gunoi pe întreaga proprietate și pe plajă - pentru turiștii care nu pot merge 5 metri pe plajă până la un coș nu există cuvinte. Pe proprietate este foarte curat, echipa se asigură în mod constant. 1) pregătirea pentru spectacolele din hotel - spectaculos! Instalații, elefanți și fluturi uriași gonflabili, leagăne, discoteca cu spumă la piscină în timpul zilei, artiști invitați - foarte frumos! 11) o proprietate mare, poți plimba, poți alege unde să te bronzezi, unde să înoți, multă verdeață. Sunt cocoș de răs și cocoței amuzanți lângă hamam, acolo cresc și pomi de mandarine. 12) animația este minunată: darts, jocul Jenga gigant, kangoo jump, polo în apă, baschet, aqua fitness. Am încercat aproape totul - am învățat să sărim pe kangoo jump) 13) în ziua sosirii noastre, una dintre fete a avut ziua de naștere - pe scenă, în timpul spectacolului de seară, animatorii i-au oferit flori, tort cu lumânări și baloane - este atât de minunat! În general, acesta este unul dintre cele mai bune hoteluri, în special în ceea ce privește atitudinea față de turiști și organizarea concediului. Când intri în restaurant și echipa de întâmpinare și animatorii te salută pe nume (cum își amintesc de ele printre atâția turiști, nu știm) - este cu siguranță foarte plăcut. Când toți zâmbesc - îți ridică dispoziția. În a doua sau a treia zi am dat câte 1 dolar drept bacșiș celor doi barmani care ne-au plăcut cel mai mult (băiatul zâmbitor din barul de lângă plajă și fata foarte drăguță din barul de lângă tobogane), și încă portarului care ne-a adus bagajul și ne-a explicat totul și femeii de serviciu care ne-a făcut a doua curățenie. Pentru noi acești 4 dolari sunt nimic, dar oamenilor le face plăcere și cu și mai multă plăcere te vor servi în tot restul timpului. Ne-ar fi plăcut să le dăm bacșiș animatorilor, dar a fost rușinos) Important de știut: nu tot personalul de servire vorbește rusă, dar toți vorbesc engleză. Dacă nu știi engleză, întotdeauna vei găsi pe cineva care să te ajute, inclusiv din personalul care vorbește rusă. Ce îi lipsește hotelului: 1. Uși insonorizate la balcon. Este absolut critic. Orice discotecă se aude și te deranjează, izolarea fonică ar rezolva totul. Am stat în corpul Anne - renovare nouă, totul foarte bine, dar inițial ne-au cazat în partea Oceanica a hotelului - a fost infern, după un zbor de noapte și o zi întreagă la soare, ne-am dorit să dormim la 21 deja, dar a fost pur și simplu imposibil - ușile balconului nu protejau deloc, muzica din Oceanica era incredibil de tare și părea că încercam să dormim la o discotecă. Copilul plângea din cauza oboselii și a imposibilității de a adormi sub zgomot. Am mers la recepție să cerem altă cameră și acolo ne-am confruntat cu singurul portar negativ care ne-a refuzat ajutorul și a declarat că "în hotelul nostru niciun copil nu doarme noaptea". Sper că, până la următoarea noastră vizită, nu va mai fi acolo) A doua zi dimineața, Natalia ne-a ajutat, totul a fost rezolvat rapid, ni s-a sugerat să vedem o altă cameră și am rămas acolo. Toate discotecile, de altfel, se încheie la ora 23 - dacă nu plănuiești să mergi la culcare mai devreme, atunci partea Oceanicii nu va fi un motiv de critică pentru tine. 2. Un ceainic în cameră. Până când copilul se trezește și se pregătește, îți dorești foarte mult măcar un ceai solubil, iar seara un ceai obișnuit. 3. Internet. Este total plătit: 7 zile - 1 dolar, 14 zile - 15 dolari. 4. Produse de patiserie la micul dejun. Desigur, ne-am obișnuit cu o selecție largă de produse de patiserie la micul dejun - aici în general lipsește patiseria. Sunt deserturi, dar aproape deloc chifle. Dar există o pâine foarte gustoasă cu susan. 5. Un bar mai aproape de plajă sau măcar un frigider cu apă. 6. Posibilitatea de a primi și preda prosoape pe plajă și la piscină - este incomod să le duci de colo-colo toată ziua. Înțeleg că acest lucru va necesita mai multe prosoape, dar va fi mult mai convenabil. Măcar să nu mai le duci să le predai la parter. 7. Toaletă mai aproape de plajă. Și să alergi până la piscină este foarte incomod. Ce alte lucruri bune au mai fost în vacanță: 1) de-a lungul mării poți plimba pe alei și acolo se află cel mai vesel vânzător de înghețată de pe coastă - doar 2 dolari și îți va oferi un spectacol care va încânta atât adulții, cât și copiii. 2) pe plajă există o pasarelă de la hotelul Zena, dar de acolo sără de pe aceasta toți cei care doresc - am sărit cu copilul, inițial a fost înfricoșător, apoi a plăcut) 3) duminica pe alei pe coastă există un târg cu dulciuri, produse din lemn, ceaiuri și bijuterii. 4) foarte aproape de hotel există un acces la o piață turistică - acolo poți cumpăra totul, inclusiv îmbrăcăminte și medicamente. Noi am iubit cel mai mult magazinul cu semnul verde (vezi fotografia) - acolo este un proprietar minunat, vesel și plăcut în comunicare. În fiecare zi am cumpărat de la el fructe dragon foarte gustoase (3 bucăți mici pentru 2 dolari) și smochine (1 kg pentru 4 dolari) - ne făcea reducere, ne răsfăța cu halvă și gumă de mestecat pentru copil. Și până la plecare a ales fructe care vor supraviețui zborului cu o garanție de 1 zi)) De la el am cumpărat și suveniruri și un cerc umflat cu un lama doar pentru 1 dolar, când în alte magazine cercurile erau 18$+. În general, vacanța a fost reușită și mulțumim mult Lucida Beach!

avatar

Am petrecut concediul în acest hotel în perioada 19-3 iulie 223. 1. Am avut un zbor devreme, am ajuns de la aeroport în jur de 9 dimineața la hotel. La recepție puteai comunica cu angajații în limba rusă. Am fost îndrumați să mergem la mic dejun și ne-au spus că camera va fi gata în jur de 1-3, atunci putem să ne întoarcem. Am lăsat bagajele la recepție, ne-au condus la mic dejun. După micul dejun ne-am schimbat, am mers la mare și până să ne întoarcem în holul hotelului. Camera noastră a fost situată la etajul 2 cu vedere laterală la mare și la munți, față de hotelul Zena. În cameră era un pat mare și unul suplimentar pentru copil. Dulap, seif gratuit, frigider, papuci, prosoape pentru mâini și duș. În baie erau seturi de șampon/gel de duș/balsam de păr/săpun/pălăriuțe pentru duș. Camera nu era mare și nu mică. Încăpem în trei cu copilul, pentru că nu am venit să stăm în cameră, ci la mare. Singurul lucru, balconul era francez, îngust, dar asta nu a împiedicat să întindem rufele să se usuce, poți sta și pentru puțin timp. Avea aer condiționat, dar se oprea în jurul orei 2 noaptea, era cald, așa că deschideam ușa balconului. Camerista făcea curățenie zilnic în cameră, în jur de prânz, schimbau prosoapele cu altele curate, spălau podeaua, repuneau obiectele de baie. Seara în camera noastră până în 23-3 era destul de zgomotos din cauza animației hotelului vecin. Dar asta nu ne-a deranjat prea tare, ne-am adormit instantaneu. Apa potabilă era în sticle, de asemenea multă apă în paharele din frigiderele de la barul din hol și de la zonele de snack-bar, se putea lua în orice cantitate. 2. Wi-Fi-ul era contra cost, gratuit doar în zona de lobby. 3. Mâncarea. Restaurantul se afla într-o clădire separată de drumul spre plajă și piscine. Spațiul mare, cu o verandă acoperită. Multe locuri, dar la cină erau cozi, noi veneam nu la începutul cinei (19:00), ci undeva în jur de 19-4, când prima "partidă" mânca și pleca. Mesele erau șterse, înapoiate, schimbate de angajați. Dar ar fi plăcut să fie mai mulți chelneri, pentru că nu reușeau întotdeauna să curețe, trebuia să aștepți în picioare cu farfuria, până își eliberau masa. Mâncarea era gustoasă. Foarte multă varietate de carne, legume, garnituri, supe, fructe, dulciuri. Peștele era mereu disponibil. O dată pe săptămână erau raci, ton, creveți stufați. Din băuturi - ceai, cafea, sucuri din automate, apă. Se putea comanda băuturi carbogazoase, bere sau un pahar de vin. Poți alege întotdeauna ce să mănânci, nu te saturi niciodată, o mare varietate de mâncăruri, foarte gustos. Există posibilitatea de a merge să mănânci "a la carte" contra cost. De asemenea, lângă piscină era un bar cu băuturi. Și un snack-bar la plajă, cu băuturi și cartofi prăjiți, inele de ceapă, lipie cu carne. Coceau și lipii foarte gustoase. 4. Teritoriul hotelului este frumos. Nu foarte mare, dar ai unde să te plimbi. Multe flori. La minus 1 etaj se plimbau pui și cocoșe, distracție pentru copii. Există piscină pentru adulți și una pentru copii. Club pentru copii și loc de joacă. Hamace în umbră de-a lungul drumului spre plajă. Teren de volei. Animație pentru copii seara, apoi pentru adulți. Ziua jocuri, animatorii atrageau lumea. Erau petreceri cu spumă în timpul zilei la piscină. 5. De asemenea, în teritoriul hotelului există spa, masaj, hammam și saună. De asemenea, sunt fotografi și un magazin cu haine care te atrag să-i vizitezi. 6. O caracteristică distinctivă a hotelului este cățelușa cu fular la gât. O astfel de "săritoare" bine hrănită, stătea în fața restaurantului înainte de mic dejun și aștepta să fie răsfățată cu omletă. Noi îl numeam Charlie. De asemenea, pe teritoriul hotelului sunt multe pisici și pisoi. 7. În principiu, marea, pentru care am venit. Marea este superbă, curată, intrarea este bună, plajă cu pietre, dar poți merge confortabil fără recifuri, masaj pentru picioare. Niciun piatra nu este ascuțită, te poți apropia de mare liniștit. La aproximativ 5 metri adâncime, dar există zone unde poți înota cu cei mici. Marea este bună, o singură dată a fost furtună și atât. De la plute, poți vedea fundul. Marea ne-a plăcut foarte mult, mai ales dimineața la ora 7 era o liniște desăvârșită, o frumusețe. Înoți, admiri priveliștea spre munți, plajă. Pe plajă sunt șezlonguri cu saltele, fie sub o cortină, fie sub umbrelă. Curat, se fac curățenie, există coșuri de gunoi. Pe plajă vând porumb fiert. De obicei un comerciant cântător care cântă "Tili-li, li-li-li, porumb fiert, nak-nak". De asemenea, oferă diverse distracții (parasailing, excursii cu barca etc.). După plajă în fața hotelului poți să te speli la dușul de pe stradă, lângă sunt cabine pentru schimbat. Prosoapele pentru plajă sunt eliberate pe baza unor carduri, pe care le primești la check-in la recepție. Pe plajă sunt salvamari. 8. În apropiere de hotel sunt diferite magazine, piață, bancomate, farmacii, stație de autobuz. În față se află corpul Anex. Poți merge acolo, acolo sunt tobogane, de asemenea pregătesc pizza. Există și un mic promenadă de-a lungul mării în fața hotelurilor, este plăcut să faci o plimbare seara. 9. Ne-a plăcut foarte mult hotelul în sine, teritoriul, mâncarea, atitudinea personalului, marea curată și superbă!! Recomandăm să îl vizitați cu siguranță. Amplasarea hotelului este convenabilă, de asemenea este aproape de aeroport. Ne-ar plăcea să revenim!)

avatar

Am petrecut 1 zi în Kemer, în satul Çamyuva, la hotelul Lucida Beach, astăzi am ajuns acasă în Moscova. În general, ne-am odihnit bine, doar că a fost foarte cald. Despre hotel pot spune că mi-a plăcut foarte mult. Lucida este amplasat lângă mare, plaja este cu pietriș fin. În jur este multă vegetație. Hotelul are o piscină superbă. Seara poți să te plimbi prin sat, unde sunt o mulțime de magazine cu suveniruri, haine și tot felul de produse turcești. Mâncarea a fost excelentă, supele mi-au plăcut foarte mult, preparatele din pește, dulciurile variate, brânzeturile și iaurturile minunate, lipiile foarte gustoase. Așa că am savurat această diversitate culinară cu mare plăcere. Personalul hotelului este zâmbitor și prietenos. Animația este bună, nu te lăsau să te plictisești. Mi-a rămas în minte animatorul Fatihan, m-a uimit cu cunoștințele de limba rusă, spiritul său inteligent și comunicarea plăcută. Au fost și petreceri cu spumă la piscină care aduceau multă bucurie turiștilor. De altfel, Wi-Fi-ul era contra cost, dar nu a fost o mare problemă, în camere totul era conform așteptărilor, cu seif, frigider și aer condiționat, curățenia camerei destul de bună. Deoarece am petrecut multe vacanțe în Turcia și putem compara Lucida cu alte hoteluri din aceeași categorie, cu certitudine, putem oferi o evaluare înaltă și recomanda acest hotel ca un loc demn pentru odihnă.

avatar

Vacanța noastră în satul Chamyuva are loc în fiecare an din 2018. Anul acesta am decis pentru prima dată să zburăm la Lucida Beach. În general, ne-a plăcut hotelul. Există aspecte, deoarece avem cu ce compara. Dar fiecare hotel are ceva deosebit. Fiecare are atât minusuri, cât și plusuri. Dar cel mai important lucru este atmosfera plăcută, marea, soarele și interacțiunea. La recepție am fost întâmpinați imediat de Natalia, care ne-a ajutat rapid să completăm documentele și ne-a trimis la micul dejun. Am ajuns la hotel la 9 dimineața. Ne-am gândit că după micul dejun vom sta și aștepta să ni se ofere camera, dar nu... Am fost condus imediat la cameră. Lucru care nu poate să nu bucure, având în vedere zborul de noapte... Camera ne-a fost asignată la etajul 4 al corpului principal. În general, camera nu era rea, dar era ultimul etaj. În schimb, aveam o vedere splendidă către mare. Mâncarea era monotonă. În 12 zile am știut exact unde se găsește ce fel de mâncare. Nimic nou nu apărea. Dar ne-a fost suficient tot ce era disponibil. În general, gustos. La micul dejun era mereu terci, clătite, ouă ochiuri, croissante, iaurturi. La prânz mergeam rar, foloseam în principal barul de pe plajă sau barul din al doilea corp de clădire. Acolo erau șaorma, hamburgerul, pizza, ayran. Din fructe erau doar mere, portocale, grapefruit, pepene. Am așteptat cu nerăbdare căpșunile, cireșele. Dar nu... Nu am reușit să le vedem))) Wi-Fi-ul era contra cost. Pentru noi asta nu a fost o problemă. Cel mai important era ca să existe și să funcționeze. Înternetul mergea până la plajă. Ajungea chiar și la hotelul vecin Armas Labada, cu mici întreruperi))) Animatia a fost bună. Ne-am simțit foarte bine alături de băieți și fete. Atmosfera a fost ca într-o familie)) pe parcursul vacanței, toți turiștii au fost prietenoși, fără conflicte, tot timpul socializând. O adevărată familie Lucida. Adesea în timpul zilei aveam petreceri cu spumă la piscină. Mulți s-au plâns de aerul condiționat. Dar noi nu am observat această problemă. Ziua deloc nu am stat în cameră. Și noaptea dormeam cu balconul deschis (în începutul lunii iunie temperatura era de 19 grade noaptea). Am mai merge o dată în acest hotel, fără îndoială da. Zona verde frumoasă, personalul politicos. Nu s-au tras de detalii.

avatar

Cu un review al hotelului am decis să nu întârzii și să scriu imediat după întoarcerea din călătorie, câtă vreme impresiile sunt proaspete. Am fost în acest hotel în perioada 8 iulie - 19 iulie 223. Sosirea noastră în soarele Turciei a avut loc dis-de-dimineață. Am zburat cu Fun&Sun din Ekaterinburg cu compania aeriană turcească Corendon Airlines. De la bun început, vreau să menționez că această companie aeriană nu oferă nici mâncare, nici băuturi. Tot ce aveți nevoie trebuie să luați cu voi sau să cumpărați la bord la un preț exagerat de mare. Transferul la hotel ne-a impresionat foarte mult, am fost preluați de un microbuz Mercedes, împreună cu alte două familii. Am ajuns rapid și confortabil la hotel, s-a dovedit că eram primii. Era în jur de ora 9 dimineața când am ajuns acolo. La recepție am fost întâmpinați de o tânără foarte plăcută, Natalia, care ne-a povestit despre hotel și apoi ne-a condus la micul dejun. După micul dejun, ni s-au dat imediat cheile de la camera 2141 de la etajul doi. Camera era mică, dar confortabilă. În cameră am găsit papuci pentru trei persoane, precum și tot ce era necesar pentru igiena zilnică (șampon, gel de duș, săpun, loțiune pentru corp, bonetă de duș). Aerul condiționat de la etajul doi era excelent. Nu am întâmpinat nicio problemă niciodată. Cu câteva ore înainte de culcare, răciam camera și ne ajungea până dimineața. La începutul șederii noastre, hotelul nu era complet ocupat. Întotdeauna erau locuri suficiente în sala de mese, dar mai târziu au sosit mai mulți turiști și a devenit problemă să găsești o masă (în special la cină). De aceea, am încercat să venim un pic mai târziu. Personalul din restaurant era foarte rapid și prompt, încercau să elibereze cât mai repede posibil mesele pentru turiștii ce urmai să vină. Mâncarea la Lucida a fost foarte demnă, avem cu ce să comparăm. Anul trecut am fost la Asteria și vă pot spune că aici calitatea, gustul și diversitatea mâncărurilor nu sunt deloc mai proaste, ba chiar în anumite aspecte sunt chiar mai bune. Supele erau foarte gustoase (în special cele din bucătăria locală), peștele (șalău și doradă). Copilul nostru a devorat o supă de linte în farfurii. În ceea ce privește deserturile, exista o varietate imensă. Nu sunt de acord cu opinia că acestea nu aveau gust. Dulciurile turcești erau minunate. De asemenea, serveau și desertul Pavlova, care era de asemenea foarte gustos. Băuturile alcoolice erau de producție locală, dar din ele se făceau niște cocktailuri chiar bune. În ceea ce privește plaja, șezlongurile libere se puteau găsi în orice moment. Doar pe iarbă erau ocupate foarte devreme și pe toată ziua. Amplasarea hotelului era excelentă. În apropiere se găsea întreaga infrastructură, aveam unde merge seara la plimbare. Nu am stat locului: am închiriat biciclete și am mers prin sat până la un hotel abandonat, pe plaja Emerald am închiriat plăci SUP, de câteva ori am mers în Kemer (stația de autobuz era foarte aproape de hotel, prețul era de 1$ sau 17 lire turcești). Desigur, dacă doriți, puteți găsi neajunsuri și să le detaliați extrem de critic. Dar am venit să ne odihnim și ne-am reușit întru totul.

avatar

Am petrecut timpul cu prietenii în octombrie 223. Clădirea principală este puțin obosită, în timp ce Anexul este nou și proaspăt. Curățenia în clădirea principală lasă de dorit, lucru care nu poate fi spus despre Anex. Mâncarea este diversificată, în general, am fost mulțumiți. Există 2 baruri de tip snack pe teritoriul complexului, pizza este foarte gustoasă, întotdeauna a fost suficient pentru toată lumea. Aș dori să subliniez în mod special animația, tinerii sunt minunați. În fiecare zi au loc diferite evenimente, care satisfac toate gusturile și preferințele. Aqua-aerobica este super, distractivă și pozitivă. Plaja este curată, doar că nu întotdeauna erau suficiente șezlonguri. Marea este caldă, curată, iar accesul este bun. Odată am văzut o foci venind. Piața este aproape de hotel, la 5-7 minute de mers pe jos. Prețurile sunt medii. Există câteva magazine Migros în apropiere, unde se poate plăti cu dolari.

avatar

Am petrecut în septembrie 223. Călătoria a fost spontană, am ales din ce era disponibil. Teritoriul hotelului este desigur mic, dar are tot ce este necesar. Marea este foarte aproape - la aproximativ 2 minute de mers pe jos de hotel)) plaja este cu pietriș fin, nici măcar nu simți pietrele. Camera este și ea mică, dar nu ai nevoie de mult pentru somn)) Singurul lucru pe care aș recomanda să fie făcut mai atent este curățenia. Personalul hotelului este foarte prietenos și binevoitor. Referitor la mâncare - totul este delicios, există o varietate atât de feluri de mâncare calde, gustări, cât și deserturi - cu siguranță nu veți rămâne flămânzi!)) Animația - în fiecare zi volei, polo acvatic, aqua-aerobic etc. Seara spectacole (brazielenii sunt pur și simplu minunați, știu cum să încingă atmosfera și să creeze o atmosferă plăcută!)))) Petreceri cu spumă, concursul "Miss/Mister hotel" este un mare plus)) foarte distractiv)) Aș dori să remarc în mod special animatorii - Fatih și Tatiana. Mulțumesc pentru companie plăcută, copii. Jocurile sportive cu Fatih nu sunt doar sport pe lângă șezlong, ci și o atmosferă minunată și energie pentru întreaga zi))) mulțumesc pentru atmosferă)) Observații: în piscină se adaugă o cantitate uriașă de clor, pentru a nu schimba apa des. Pe plajă, după 9-1 dimineața, este aproape imposibil să găsești un șezlong. În general, hotelul este destul de plăcut, suntem foarte mulțumiți de alegerea făcută.

avatar

Am stat la hotel din 26.9 până în 3.1.223. Personalul de servire: tineri, zâmbitori, rezistenți la stres, întotdeauna gata să ajute, foarte prietenoși. Mulțumiri imense pentru ospitalitatea oferită!!! Mulțumiri animatorului Tatiana, ea poate găsi cheia fiecărui copil!!! Mi-am lăsat fiica (9 ani) cu ea, copilul a fost încântat. (Un salut imens animatorului pentru copii Tane de la fiica mea Diana). Mulțumiri barmanilor (foto atașată) care au reușit să facă cocktail-uri și să se distreze cu copiii. Mulțumiri DJ-ului Airat, un tânăr foarte pozitiv. A pus muzică veselă și captivantă. Toată echipa de animatori s-a străduit și a distrat oaspeții, în special petrecerea cu spumă de ziua în piscină a fost foarte tare!!! Seara au fost diverse programe artistice, în special show-ul cu focuri de artificii a fost preferat, animatorul Junior a fost senzațional!!! Mulțumiri speciale bucătarilor, fiica mea este foarte pretențioasă la mâncare. Văzându-ne discuții în cantină, s-au grăbit să ne ajute să alegem mâncarea. Pentru noi au prăjit cartofi prăjiți, deoarece doar cartofii prăjiți și piureul erau în meniu seara, la cină au făcut cartofi prăjiți fără condimente la cererea fiicei, bucătarul a căutat cea mai bună bucată de carne))). Mulțumiri fetelor care făceau curățenie în cameră, zâmbitoare, prietenoase, au făcut curățenie în fiecare zi, au schimbat prosoapele în fiecare zi. Drumul până la plajă este înconjurat de verdeață, iar plaja în sine este spațioasă și are suficiente șezlonguri cu saltele noi. Balansoarele de la malul mării ne-au făcut foarte fericiți. Marea și munții din Kemer sunt uimitoare!

avatar

O să încep de la început. Am ajuns la 6:2. Am mers la mare, mic dejun, apoi am fost cazați în jur de 1 dimineața (deși de obicei te cazează după 1) - mare plus pentru asta. Am avut o cameră în clădirea anexă. Camera curată. Mică, confortabilă. Ne-am culcat. Apoi, în jur de 13, am auzit strigăte de la pensionarii din camera vecină, noroc că apoi s-au mutat, și nu am avut probleme cu vecinii noștri până la sfârșitul vacanței. Însă în fiecare zi erau petreceri în l’ocanul vecin până la 23:. Dar cu puțină voință puteai adormi înainte de încheierea petrecerii lor, nu ne-a deranjat. Cu privire la curățenie: au luat doar gunoiul din toaletă și au făcut patul. Atât. Și încă ceva despre cameră, era o pătură caldă și o pernă de rezervă. Dar nu au fost disponibile lenjerii de pat. Mâncarea De multe ori aceeași în fiecare zi. Dar gustoasă. Întotdeauna puteai să-ți faci micul dejun/prânzul și cina după preferințe. O dată la cină au fost raci și creveți. La prânz am fost de vreo 4 ori, pentru că mâncarea era foarte gustoasă la barurile cu gustări. Într-unul (lângă anexă) pizza, paste, salate, din băuturi alcoolice doar bere. În celălalt - mai aproape de plajă - cartofi prăjiți, kebab, burger, inele de ceapă și bere. Totul delicios. Gelato-ul a fost și el o bucurie. Animația. Nu am încercat-o imediat. Dar pot să spun că dacă vrei distracție - să mergi la volei, darts, polo acvatic este obligatoriu!! Foarte tare! Irat este o dragoste aparte!! El ne-a pus și muzica noastră preferată!)) La tobogane era Serhat care supraveghea, am reușit să ne înțelegem și să socializăm cu el pe tot parcursul vacanței)) Cu Aziz am jucat Uno, un tip foarte fain. În legătură cu barul. Preferații mei erau Emre și Edem. Mereu mi-au pregătit un cocktail gustos, nu din meniu, iar soțului meu îi toarnă whisky cu cola doar când îl vedeau))) Pe plajă erau aproape mereu șezlonguri, deși am fost în octombrie. O dată nu am reușit să găsim loc, se întâmplă, depinde mai mult de cei care se odihnesc. De asemenea, pe plajă erau leagăne. Poze foarte frumoase se făceau dimineața devreme sau seara în jur de 18:. M-am leagănat pe ele constant. Hotelul ne-a plăcut. Principalul este să-ți găsești distracția pe plac. Recomand!!

avatar

Am petrecut o vacanță la Hotelul Lucida Beach 5* în septembrie, între 16 și 26. Mi-a plăcut aspectul exterior al hotelului, designul interior, curățenia, confortul. Teritoriul este format dintr-o clădire principală de 4 etaje cu camere confortabile, mai multe baruri, saună, hamam, piscină. Tot teritoriul este bine îngrijit, peste tot sunt flori, iar iarba este udată constant dimineața devreme sau seara târziu, pentru a nu deranja pe nimeni. Copacii înfloriți sunt o bucurie de văzut, și ei necesită îngrijire. Pe aleile hotelului sunt plăci de marmură, luminoase și curate. În clădiri totul este de asemenea în marmură luminoasă. Mai departe se află clădirea restaurantului, zona de relaxare cu piscină, bar, teren de volei, încă un bar cu grătar lângă plajă și însăși plaja cu umbrele și șezlonguri. Mâncarea are o gamă largă de preparate, este dificil să le enumeri pe toate, totul este gustos. Personalul este bun, aș spune prietenos, cu expresii sincere pe față. Animația este minunată. Apa din mare este transparentă și catifelată. Volei, polo pe apă, gimnastică și alte activități se desfășoară zilnic, sub îndrumarea unor instrucțiuni experimentați. Aș dori să mulțumesc în mod special pentru atitudinea față de muncă lui Fatihan, care nu doar organizează activități sportive și altele, dar participă activ la ele și, la nevoie, oferă consultanță necesară. Cu siguranță ne vom întoarce la acest hotel! În plus, va veni cu noi o prietenă și soțul ei, au văzut videoclipurile și fotografiile pe care le-am făcut toți, le-a plăcut deja totul! Mulțumesc. Constantin

avatar

Am petrecut timp cu prietena din 25.9 până în 5.1. Așadar, despre tot pe rând: Hotelul în sine este plăcut, în lobby este curat și răcoros, la recepție lucrează angajați plăcuți, care întotdeauna răspund la orice întrebare. La sosire am fost cazați imediat, la 11 dimineața. Am stat în corpul principal al hotelului. Am cerut un camere cu un balcon normal, ni s-au oferit camere la etajele -1 și 1, am ales etajul 1 cu vedere la stradă, deoarece nu doream să ne trezim sub cântatul cocoșilor. Teritoriul hotelului este foarte bine întreținut și frumos, cresc rodii. În grădină la etajul -1 se plimbă găini, iar pe teritoriu sunt foarte multe pisici. Un punct special este Inka - câinele hotelului, o mângâiere minunată care întotdeauna este încântată să fie mangaiată. Camera este foarte mică, în dulap sunt 2 compartimente: cu umerase și rafturi foarte înguste, pe care nu se poate depozita nimic. Mobilierul este în stare normală, dar totuși au fost câteva aspecte negative. În a doua zi am observat că din baie periodic miroase a canalizare (mai ales noaptea), dar cum am deja scos lucrurile din bagaje, ne-a fost lene să ne mutăm undeva, așa că doar închideam ușa de la baie. Și, așa cum s-a menționat deja de mai multe ori, există o mare problemă cu curățenia în camere. În 11 zile se pare că nu s-a șters niciodată podeaua, destul de praful era prezent, iar de asemenea în hotel există o problemă evidentă cu textilele: prosoape, inclusiv cele de plajă, rupte și murdare, la lenjeria de pat și perdele aceeași poveste. În general, tot curățenia consta în aranjarea cearșafului pe pat, golirea scrumierelor și reumplerea cu apă și articole de toaletă. Lenjeria de pat a fost schimbată o dată, prosoapele de 3 ori. Mâncarea la hotel este normală, întotdeauna poți alege ce să mănânci: pui/curcan, pește, diverse garnituri și legume, chiar am văzut hrișcă și okroshka. Baclava la cină este excelentă. La barul de gustare de la plajă sunt burgeri, şawarma, cartofi prăjiți, inele de ceapă și lipii, iar în clădirea anexă, la barul de gustare, fac pizza și paste. Până la plajă se merge 5 minute, este cu pietriș. Intrarea în apă este normală, apa foarte curată. Sunt leagăne la apă, iar la hotelul vecin există un ponton de unde poți sări. În timpul șederii noastre am prins atât plecarea unui număr mare de turiști, cât și sosirea altora. Deci, când hotelul este plin, poți rămâne fără șezlong (salut oaspeților care le ocupă de dimineața la 6 și apoi pleacă să-și vadă de treabă), dar noi ne așezam la piscină, mergeam să ne scăldăm în mare și apoi reveneam înapoi. Dar când nu sunt atât de mulți turiști, nu există probleme cu șezlongurile. În mod special, vreau să menționez munca animatorilor, în mare parte datorită lor vrei să te întorci în hotel. Tanya - preferata copiilor, o fată foarte plăcută și drăguță; Junior, Aziz și Airat - băieții care nu pot să nu-ți placă. Mereu te invită să participi la activitățile lor (gimnastică dimineața, aqua aerobics, darts, polo, volei), se joacă cu oaspeții șeptel și jenga, și chiar vin să stea de vorbă. La fel, după spectacolul de la nivelul -1 al clădirii restaurantului, există o petrecere până la 2 dimineața, cu DJ-ul Airat ai posibilitatea să îi ceri să pună muzica ta (mulțumim pentru Kish, încă este în suflet ??). Există și varianta să mergi într-un club din Kemer - vine o mașină, împreună cu animatorii petreci acolo și apoi te întorci tot cu mașina. Am fost o dată, din curiozitate, nu ne-a plăcut prea mult (dar în general cluburile nu sunt pe gustul nostru), dar pentru siguranța ta acolo nu trebuie să-ți faci griji, băieții sunt atenți la tot ce se întâmplă. Viind cu o concluzie, pot spune că am rămas cu mai multe amintiri pozitive decât negative de la hotel. Cu adevărat îți dorești să te întorci acolo.

avatar

Autorul recenziei nu a oferit o descriere detaliată a șederii în hotel. Vreau să împărtășesc mai în detaliu impresiile mele despre sejurul în hotel.

avatar

Vreau să menționez imediat că hotelul de 5 stele nu își justifică statutul! Clădirea este mică Fondul de camere s-a învechit cu cel puțin 5 ani în urmă, toate dând impresia de neglijență și ieftinătate. În camere sunt prezenți mirosuri neplăcute de mucegai și canalizare! Camerele sunt atât de mici și sunt amplasate fie spre partea însorită, fie spre strada zgomotoasă sau spre zgomotul sistemului split de la alt hotel. Aerul condiționat (mai bine zis, cel central) nu răcorește deloc!!! Este prima dată când vizitez Turcia și am văzut diferite hoteluri, dar camere de acest gen nu am întâlnit niciodată într-un hotel de 5 stele. Schimbarea camerei se face cu reținere și oferă cele mai slabe opțiuni, parcă așteaptă bani sau ceva. Mâncarea este medie, ca într-un hotel de nivel mediu. Despre el toate recenziile sunt bune, dar am impresia că recenziile sunt cumpărate. Toate acestea costă o sumă considerabilă! Nu îl recomand.

avatar

Lucida Beach Hotel este cea mai bună alegere, personalul este foarte politicos și prietenos. Toți sunt atenți și mereu gata să ajute. Mulțumiri mari lui Ali și Osman pentru ospitalitatea și caldura cu care ne-au întâmpinat mereu zâmbind cu inimă deschisă. Mai mult, mulțumesc centrului Spa și lui Roma pentru masajul de vis. Roma este un adevărat artist al masajului și sufletul acestui hotel! Teritoriul hotelului este foarte bine întreținut, frumos, curat, cu camere compacte situate între ele: camera pentru copii, lobby, baruri, hammam, saună, piscină interioară, piscină și restaurant. Există mult personal căruia te poți adresa oricând! Vreau să menționez animatorul care a ținut oaspeții distrați, fără să-i lase să se plictisească, chiar dacă am venit în afara sezonului, nu ne-am simțit niciodată plictisiți! Barmanii sunt minunați, fac niște cocktailuri foarte gustoase și fiecărui oaspete îi acordă o atenție specială, lucru care este foarte plăcut. Camera ne-a plăcut de asemenea, având un mic balcon de unde se deschidea o priveliște frumoasă asupra mării și a munților! În cameră erau toate facilitățile necesare pentru o ședere confortabilă. Bufetul suedez este de vis, mâncarea este foarte gustoasă și există multe opțiuni de ales! Ne-a plăcut foarte mult hotelul în sine, teritoriu, mâncare, modul în care ne-au tratat angajații, și marea curată și superbă! Ne dorim să revenim aici cu siguranță! 🙂

avatar

Am fost la hotel la începutul lunii septembrie anul 223. În primul rând, voi menționa aspectele pozitive: Animația, în special Seniorul Fatihan (sufletul tuturor distracțiilor sportive, nu vă veți plictisi cu el zile întregi pe plajă), precum și Doamna Tania, care este animator pentru copii. Spectacole interesante în fiecare seară (programe), două ori pe săptămână petreceri cu spumă și șampanie, de trei ori pe săptămână, la cină, se servește carne/pește foarte gustos de pe grătar în stil Chef. În ceea ce privește băuturile alcoolice: cocktailuri, bere, vodcă, gin, vin (roșu/alb), șampanie semisecă excelentă. Cafelu turcesc întreaga zi la barul din hol. Camerele sunt bune, renovarea este destul de recentă. Pentru cei care doresc să economisească la cazare și să achiziționeze un pachet pentru clădirea Anexă, aveți în vedere că acesta este un clădire separată, situată PE STRADĂ în fața clădirii principale și a teritoriului hotelului (de fapt, este o linie secundară completă). Plaja este frumoasă, marea este curată. Dacă rușii ar arunca mai puține pahare, chiștoace de țigare sau resturi de mâncare, ar fi perfect (hotelul nu este vinovat, pur și simplu compatrioții noștri sunt nepăsători). Lângă plajă (5 metri) - duș și vestiar, puțin mai departe - bar pe plajă (1 metru), pentru toaletă va trebui să mergeți până la piscină (2 metri). În clădirea principală, dacă aveți o cameră cu vedere la teritoriul hotelului, de la 5:3 dimineața veți fi trezit de 3 cocoși (aceștia pasc direct sub ferestre cu găinile și puii). Există un parc acvatic propriu între clădirea principală și clădirea Anexă. 4 tobogane, copiii și adulții sunt încântați. Muzica de seară (discotecă) se încheie la 23:00, astfel că nu distruge deloc liniștea. Un hotel excelent pentru banii dvs. Dacă doriți cele vechiul stil de 5 stele, unde ne duceam cu toții acum 1 an, trebuie să mergeți acolo, unde este de două ori mai scump. Aici este mai degrabă un hotel de 4 stele, decât de 5.

avatar

Bună ziua) Am fost în vacanță cu fiica mea la acest hotel din 22.8 până în 29.8. 1. Am sosit devreme dimineața și am fost întâmpinați frumos, ne-au oferit să ne schimbăm în centrul spa. 2. La ora 14 ne-am cazat. Clădirea Anne este situată peste drum, nu am avut reclamații în legătură cu camera. Aspecte pozitive: hotel compact, totul este în apropiere, teritoriu curat și foarte verde. Echipa de animatori minunată. Mulțumiri mari lui Fatihan, nu permitea să ne plictisim) am jucat volei și polo acvatic. Plin de farmec și umor) Aspecte negative: mâncarea (nu sunt pretențioasă, pot mânca același lucru în fiecare zi. Dar aici oferta de mâncare este foarte mică în mod real. Am mâncat un omlet la micul dejun, supă la prânz și pește seara. Desigur, legume și verdețuri. Fructe sunt, dar nu o mare varietate. Aici este și un plus - am slăbit) Cel mai mare minus a fost curățenia camerei. A trebuit să fac o reclamație. Venind de la mare ca să fac duș, nu am găsit prosoape. Dimineața le-am lăsat sub chiuvetă pentru a fi schimbate. Femeia de serviciu nu le-a înlocuit, le-a lăsat la uscat pe balcon. Lenjeria de pat nu a fost schimbată, podelele nu au fost spălate, baia era murdară. Per total, recomand hotelul. Priveliște frumoasă, mare curată minunată, teritoriu verde, personal plăcut, orice problemă a fost rezolvată destul de repede, distractiv, multe activități.

avatar

Mai întâi, aș dori să menționez că hotelul are mai multe corpuri de clădire. Corpul principal și Anne, care este de cealaltă parte a drumului. Cel din urmă este puțin mai ieftin, dar pare a fi mai nou. În principiu, un hotel tipic de 5 stele, la fel ca toate celelalte din aceeași categorie de preț. Nu voi descrie aspectele pozitive, deoarece îmi place să observ doar aspectele negative. Așa că voi începe cu ele. Mâncarea și cozile. Este un hobby extrem și captivant. La ora 18-3 deja trebuie să stai la coadă cu 15-20 de persoane pentru a intra în sala de mese. Pentru a mânca, trebuie să stai la cozi timp de 5-10 minute. După ce ai luat mâncare, urmează o căutare a meselor libere, zeci de oameni cu mâncare răcită în farfurii umblă prin zona de luat masa și caută mesele care s-au eliberat. Din punctul meu de vedere, este extrem de inacceptabil. Dacă capacitatea de a deservi în sala de mese/locurile la masă nu este calculată corect, rezolvați această problemă. La vecinul Armase, o astfel de problemă nu există. Mâncarea este extrem de monotonă, pește cu oase, tocănițe, cartofi prăjiți, pui prăjit. Cei care vin aici pentru 3-5 zile pot aprecia. Dacă stai mai mult de o săptămână - monotonia începe să enerveze. Uneori salvau barul cu gustări: burgeri și pizza cu shaorma. Sunt fructe, legume - în cantități suficiente. Plaja - este o adevărată plăcere, în sezon este atât de aglomerată încât trebuie să aștepți să se răsfiră oamenii pentru a intra în mare. Asemănare cu Adler 99%. Tot restul este la un nivel suportabil, nu am întâlnit alte aspecte negative. Personalul este prietenos și foarte receptiv. Hotelul este destul de bun, îl pot recomanda, dar trebuie să rezolvați ceva în legătură cu mâncarea.

avatar

Un concediu frumos! Hotelul este minunat: curat, îndeplinind toate cerințele necesare pentru o vacanță completă. Design foarte bun, unde confortul și comoditatea oaspeților sunt priorități principale. Marea la o distanță de pas, apa limpede, atât pe mal cât și în adâncime. Plaja curată, cu umbrele și șezlonguri cu saltele. Lângă plajă există dușuri cu apă dulce. Piscina curată și nu foarte adâncă, există și o piscină pentru copii cu un tobogan mic. Personal bine instruit, vorbesc mai multe limbi, astfel nu există bariere lingvistice sau probleme de înțelegere reciproca. Animația este uimitoare! Zilnic se organizează jocuri de volei, darts, polo pe apă. În fiecare zi diferite spectacole, concursuri, petreceri, petreceri cu spumă atât în ​​piscină, cât și în afara ei, seri tematice. Am participat la o noapte turcească și o petrecere Las Vegas. Decorațiunile au fost aranjate conform tematicii și au generat un efect „wow”! În timpul spectacolelor se interacționează cu sala. Muzică pe gustul fiecăruia în timpul petrecerilor. De asemenea, se organizează excursii într-un club din Kemer. Pentru copii există și o discotecă în fiecare seară. Câștigătorii concursurilor și cei la zi erau premiați cu diplome. Părinților le-ar plăcea, de asemenea, să încerce să danseze dansurile copiilor, va fi interesant și amuzant 😊 Animatorii sunt minunați, își amintesc aproape toți locuitorii hotelului. Întotdeauna prietenoși, zâmbitori, pozitivi și plini de umor. De asemenea, cunosc o mare varietate de limbi. Pot găsi o abordare individuală atât pentru copii, cât și pentru adulți. În timpul excursiilor în club, întotdeauna vă însoțesc și nu vă lasă nesupravegheați. Dacă apar întrebări, le rezolvă rapid. Concluzie: m-am simțit ca în tabără cu 15 ani în urmă. Regret că am decis să mergem doar pentru o săptămână, a trecut neobservată și cu satisfacție. Am rămas cu amintiri foarte calde și uimitoare! Vacanța mi-a plăcut foarte mult, sperăm să ne reîntâlnim și anul viitor! 😊

avatar

În Lusid, ne-am odihnit între 14.6 și 21.6.23. Am sosit pe 17 și am fost cazați imediat, am primit camera bună 213 (totul funcționa, fără reproșuri), curățenie în cameră în fiecare zi. Am avut puțin noroc cu vremea - uneori ploaie, alteori înnorat... în general, am fost mulțumiți de vacanță. Hotelul este curat - am văzut cu ochii noștri cum spală plăcile din jurul piscinei, geamurile, pereții în restaurant. Mâncarea a fost monotonă în fiecare zi, dar selecția era suficientă pentru a diversifica alimentația, puține fructe: pepene, pepene galben, mere, portocale, prune, caise, o singură dată a fost căpșuni. Marea s-a încălzit, curată, dar mereu furtunoasă, nu a fost niciodată liniște deplină. Îmi place foarte mult localitatea însăși - confortabilă, există unde să te plimbi. Farmacii, magazine, Migros, stație - totul este în apropiere. În fiecare seară au fost programe de divertisment, în general nu s-a plictisit. Singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost Wi-Fi-ul, se poate spune că nu era gratuit! Acesta este un mare minus pentru hotel, dar în rest, totul mi-a plăcut!

avatar

Un hotel bun, un 5 cu buget redus. Dacă nu sunteți pretențioși, vă va plăcea totul. Singurul lucru este că în unele zile animația este cam slabă, deoarece era doar muzică live cu cântece a-la șaorma din Sochi. Dar unora chiar le plăcea. Mâncarea este excelentă, mereu multă carne, garnituri, dulciuri, fructe! Totul este foarte bine pregătit. La baruri se fac cocktail-uri bune, băuturile alcoolice sunt demne. Teritoriul este compact, dar are tot ce este necesar. Există un club pentru copii și seara o mini discotecă pentru copii de aproximativ 3 minute. Dacă apare vreo întrebare sau problemă, personalul rezolvă totul rapid, încearcă să vă mulțumească. Managerul Natalia este întotdeauna prietenoasă și dacă este nevoie de ceva, sună în fața dumneavoastră și se rezolvă totul. La fel și băieții de la recepție. Barmanii, bucătarii, animatorii, toți sunt prietenoși! Ne-am apropiat de unii dintre ei. Înghețata și plăcintele gyuzleme sunt disponibile în fiecare zi în barul de gustare între orele 11 și 16. Am stat într-o cameră în trei (mama, tata și copil de 7 ani). În cameră era un pat mare dublu și o canapea extensibilă. Canapeaua nu era prea confortabilă (se forma un mic treaptaș când o desfăceam), dar am cerut un topper și o pătură suplimentară. Astfel am nivelat suprafața și a fost foarte confortabil pentru copil. Dar pentru cineva care nu este obișnuit să încerce să rezolve o problemă, ar fi fost o problemă și un minus. Dar am venit să ne odihnim, nu să căutăm minusuri. De asemenea, ni s-a propus să aducem a doua zi un pat de o persoană, dar fiicei i-a plăcut atât de mult canapeaua, încât a refuzat categoric)). Singurul lucru este că seara în cameră este puțin întuneric, dar noi ajungeam deja înainte de culcare, așa că nu ne-a deranjat prea mult. În cele 18 zile petrecute în acest hotel am remarcat multe aspecte pozitive și un minimum de minusuri (nici chiar nu le-am putea numi cu adevărat minusuri). Recomandăm acest hotel! Dacă aveți întrebări, întrebați, voi răspunde.

avatar

Am ajuns la sfârșitul lunii mai, vremea a fost să zicem nu prea bună, am fost cazați în clădirea Anex-nouă, curată, am stat la etajul 4 cu vedere la munți, jos era parcarea pentru utilajele grele de drum, nu ne-a deranjat în mod deosebit. În hotel totul e curat, nimic de reproșat! Animatia destul de bună, se străduiesc, fie petrecere cu spumă, fie petrecere de jazz, fie vin artiști din club să ne distreze, fie noapte turcească! Mâncarea bună, fără pretenții, este ceva la ce să tânjim, nu am rămas flămânzi. Marea desigur este superbă, s-a încălzit prost, dar nouă nu ne-a păsat, am înotat. Internetul - asta e o temă separată, 13 dolari pentru 8 zile, nu prinde pe plajă, prinde bine în cameră aproape noaptea, prima oară când văd Wi-Fi contra cost în Turcia, e cam mult sincer să fiu. Plecarea noastră a fost din hotel la 17:, am eliberat camera la 12: datorită prelungirii camerei cu 1 oră - 1$. La Kemer prima oară și ne-a plăcut cu adevărat, în ciuda ploilor. Am mers la Antalya pentru cumpărături la 5M Migros, 1h 2m cu autobuzul pentru 45 de lire. M-aș întoarce în acest hotel, dar nu merg de mai multe ori în același loc!

avatar

La hotelul Lucida Beach am ajuns din alt hotel, deoarece cel initial achiziționat s-a dovedit a fi un coșmar. Lucida s-a dovedit a fi pur și simplu incredibil de grozav. De la recepție ești întâmpinat ca cel mai iubit oaspete, înțelegem desigur că e vorba de banii tăi, dar la alt hotel nici măcar asta nu a ajutat. Amabilul Roman ne-a arătat repede tot ce este unde, și în timp ce ne înscriam, ne-a condus să luăm prânzul. Camera pe care ne-au dat-o a fost 1116. Spațioasă, curată și mirosind plăcut. Singurul lucru pe care l-am cerut a fost să ne aducă pături calde. Seif gratuit. Wi-Fi gratuit în lobby, iar dacă doriți să-l utilizați pretutindeni, costul este de 15$ pe 2 săptămâni. Pentru 7 zile, costul este de 1$. Curățenia în cameră se face zilnic. Mâncarea este de-a dreptul lăudabilă. Diversitatea este uimitoare: pește proaspăt, pui la grătar, plăcintă cu brânză, șnițel de pui, kebab suculent, cartofi prăjiți și prăjiți în stil rustic, diferite tipuri de lipii, multe legume, verdeață și salate. La barul de gustări, pe drumul spre mare, există înghețată gratuită și se prepară shaorma în pita. Și lângă aceasta, o femeie încântătoare pregătește plăcinte cu brânză de vaci, cartofi și dulciuri. Acestea din urmă sunt absolut delicioase! La barul de la piscină sunt disponibile multe sortimente de cocktailuri. Mai există și un bar în lobby, lângă care pe parcursul întregii vacanțe s-a întâmplat ceva interesant, uneori un pianist cânta, alteori acrobate își făceau numărul. Și de asemenea, tocmai aici se prepară latte din boabe naturale, deoarece în alte locuri este doar instant. Marea este extrem de curată. Șezlonguri sunt din belșug. Piscina este mare și există una pentru copii cu un tobogan în formă de elefant. Există și tobogane mari în apropiere de hotel, de partea cealaltă a străzii. Acestea sunt, de asemenea, parte din facilitățile acestui hotel. Ele funcționează în anumite intervale de timp, puteți să vă informați la recepție. Există de asemenea două piscine în zona spa, acestea sunt gratuite, la fel și hamamul și sauna. Dar în aceste piscine este mai răcoare. La capătul podului de pe lângă clădirea principală se află mulți cocoși și pui, a fost o plăcere să-i observăm.

avatar

Am fost în vacanță ca un cuplu în perioada 26.4-9.5 223. Am fost aduși la hotel în jur de ora 1 dimineața și am fost cazați imediat (avantajul sosirii în aprilie). Camera a fost frumoasă și curată, la etajul 3 (nr. 3138). Curățenie și schimbarea lenjeriei se făceau zilnic. Vederea din fereastră spre mare era superbă. Nu am fost interesați de animație, doar plimbări pe malul mării. Mâncarea a fost bună și gustoasă, în special carnea și legumele la grătar. Din carne: pui, curcan și vită. Pește la prânz și cină în fiecare zi, prăjit și la abur (pastrav și doradă). Multe verdeturi și roșii. Fructe - doar mere, se pare că nu era încă sezon. De câteva ori am avut nèspole. Vinul de masă standard, bere bună. Cocktailuri variate, dar nu ne-au interesat. Marea a fost rece, cu o temperatură puțin peste 18 grade, dar se putea merge până la pontoane și înapoi. La începutul lunii mai, numărul persoanelor care se scăldau a crescut puțin. Saună bună cu piscină. Există hammam, dar nu sunt un fan. La fel ca și în alte hoteluri, există masaje și alte facilități. Am avut noroc cu vremea: o zi a fost furtună și o dată a plouat. Cu siguranță vom vizita hotelul din nou, dacă se va putea.

avatar

Acum ne relaxăm în acest hotel cu familia, ferestrele din cameră dau spre alei ce duc către restaurantul principal și scena, destul de zgomotos... Discoteca până la 23:00, dacă copilul este mic, va fi greu să-l culcați. Plus, dimineața încep să cânte cocoșii care locuiesc și ei aici... la 5 dimineața... și închiderea ferestrelor nu garantează liniștea, în ziua a treia ne-am obișnuit, ca într-un sat)) Camera nu se face curat! De la cuvântul - deloc. Am fost șocați de acest lucru, trebuie să cerem prosoape noi în fiecare zi, ni le aduc la recepție la apel... Am fost de 5 ori în Turcia, avem cu ce compara, chiar și la un hotel de 4 stele era mai curat și prosoapele se schimbau zilnic fără să le reamintim. Am ales hotelul pe baza recenziilor și nici cum nu ne așteptam la așa ceva) În ceea ce privește mâncarea, poți găsi ce să mănânci, inclusiv pește și pui, curcan, vită. Astăzi aveau chiar crab, sushi (nu poți să le mănânci cu adevărat) în restaurant e aglomerat, trebuie să alergi un pic, să cauți un loc, dar nu e așa de rău, ca mesele murdare și tacâmurile prost spălate, eu sunt o persoană pretențioasă și este chiar trist pentru mine... Alcool, nu consum prea mult, așa că e greu să spun, berea pare ok, obișnuită. Pe plajă sunt suficiente șezlonguri, lângă snack bar, acolo e un kebab bun, cartofi prăjiți) pentru iubitorii). Plusuri - personalul de la recepție prietenos, teritoriul verde, marea curată și frumoasă.

avatar

Marea este luxoasă și foarte curată, în cameră (clădirea anexă) totul a funcționat corect, fără reproșuri, doar uneori televizorul se vedea prost, mâncarea este bună - gustoasă și mereu suficientă! Probleme cu internetul, este contra cost 1$ pe săptămână și prinde foarte slab, în special când toți se conectează seara la el pe scenă! Curățenia în camere lipsește - se reîmprospătează lenjeria veche, balconul nu se mătură, gunoiul nu se aruncă. Animare pentru copii practic deloc. Asta nu ne-a deranjat în mod deosebit, copilul nostru este deja mare și nu i-a interesat. Am făcut o excursie în munte la o altitudine de 2 m - fascinant, recomand să mergeți! În general, ceea ce ne-am așteptat de la hotel, am primit, ne-a plăcut totul, peste tot sunt și minusuri, chiar și acolo unde nu sunt, oricum le vor găsi) Hotel de categoria de preț mediu, merită banii. Și apropo, acolo mușcă muștele) Dacă mi s-ar oferi o excursie cu o reducere bună la acest hotel, aș merge a doua oară)

avatar

Check-in a fost destul de rapid, am ajuns la 7 dimineața, la ora 11 deja eram cazați. Camera... O notez cu 3, prosoapele nu au fost niciodată schimbate, le-au pus împăturite dând impresia că sunt curate, am mers special la ei și le-am schimbat eu însumi. Baia era murdară, peria - nici acum nu vreau să-mi aduc aminte de ea... Chiar este greu de imaginat cum spală ei toaleta și câte bacterii sunt în baie... Podeaua a fost ștearsă foarte prost. Am fost la multe hoteluri din Turcia și întotdeauna am ales un hotel de 5*, dar acestui hotel îi mai trebuie multă creștere pentru a ajunge la această stea... Mâncarea a fost monotonă, aceeași în fiecare zi. Și deloc gustoasă, ultimele două zile am mers la un restaurant pentru cină... Nu există toaletă și bar pe plajă... Trebuie să mergi vreo 1 metru până la bar... Femeia făcea pâinici revoltătoare, hamburgeri și tot restul tot nu erau gustos. Bariștii sunt nepoliticoși (nu ne-au fost nepoliticoși nouă, dar i-am văzut tratându-i pe alții), în baruri era doar vodcă, vinul scârbos, berea și aceasta nu era gustoasă. Lichiorul era delicios și atât... nu puteai să iei porție dublă... Dar ne-am descurcat și am luat două sau trei pahare deodată))) Nu am înțeles niciodată care e faza... Animatia a fost complet inexistentă, aceeași în fiecare zi. Pentru copii nu a fost nicio activitate de petrecere a timpului liber. Singurele gustări au fost înghețata și popcorn-ul seara (și în plus niște cozi uriașe) și nu toți primeau. Fructele de mare: au fost doar crabii câteva zile, fructe: pepene, piersici și mere! Pe teritoriul piscinei aceeași muzică în fiecare zi, prea tare, șezlongurile erau aproape și trebuia să țipi ca să poți auzi ceva. Hotelul în sine este foarte murdar, podeaua n-a fost spălată timp de 3 zile... Nu am mai văzut așa ceva. În general, suntem foarte dezamăgiți de hotel.

avatar

Am petrecut o vacanță în iulie 2023 cu familia, hotelul ne-a plăcut foarte mult. Personalul este super, mereu dornic să ajute, mâncarea este bună, multă carne, legume, fructe și mereu există terci, animatorii sunt excelenți, marea este foarte curată și aproape, pe plajă există un bar, înghețată de la 1 la 17 ))) Sunt 3 tobogane, super pentru copii. Centrul orașului Kemer este la 1 minut cu autobuzul pentru 1 $. Există o promenadă pe care poți să te plimbi, poți închiria biciclete, trotinete. Nu departe de hotel sunt două plăci mari de joacă pentru copii, publice. În stațiune sunt multe magazine. În octombrie vrem să ne întoarcem.

avatar

Hotelul în general mi-a plăcut, aș da un patru solid. Am stat la etajul 4, în clădirea principală, camera micuță. Curățenia a fost bine făcută, nu există probleme în acest sens. Singurul inconvenient: la ora două noaptea se oprește aerul condiționat și intră pur și simplu aerul de afară. Dacă sunt 3 grade noaptea, este foarte neplăcut. Mâncarea este destul de variată, ai destule opțiuni. În 8 zile am avut o dată ton, o dată miel chiar jumătate. Întotdeauna pui, curcan și pește. Fructe, multe verdeturi și legume. Se prepară burgeri și shaorma. Umbrelele și șezlongurile de pe plajă sunt mereu disponibile. Plaja - pietriș mediu. Am făcut o excursie la Demre-Mira-Kekova. Excursia a fost excelentă, dar pe drum, desigur, opresc pentru a cumpăra dulciuri, vin și ulei, cum ar fi fără acestea. Nu cumpărați nimic de acolo, prețul este de trei ori mai mare. Totul este mai ieftin în apropierea hotelului. Internetul este contra cost, un dolar pentru un telefon, dar se poate folosi pe rând. Seara se distrau copiii, apoi adulții, aduceau diferite spectacole. Alcoolul este local, noi am băut, nici o dată nu ne-am îmbolnăvit sau ne-a durut capul. Poți bea destul de bine. Pe scurt, recomand hotelul, dacă înțelegi că nu este un superb 5**, ci un patru solid.

avatar

Am ajuns astăzi din Turcia, iubită de mulți turiști. Ne-am odihnit în satul Çamyuva, la hotelul Lucinda. În 2021 am fost în același hotel când îi spunea Asdem, amintirile de atunci ne-au rămas excelenete, așa că am decis să mai revenim o dată aici. Vreau să spun că hotelul nu ne-a dezamăgit, au fost multe schimbări, dar ne-a plăcut totul. Amplasarea hotelului este foarte reușită, este loc unde să te plimbi seara și să arunci o privire în magazine. În magazine poți găsi suveniruri interesante, dar și să cumperi articole frumoase din piele (jachete, paltoane, genți, portofele). Ne-am cumpărat încălțăminte din piele foarte moale. E o plăcere să mergi. Și, desigur, dulciuri orientale pe orice gust. Despre mâncare pot spune cu siguranță că este la un nivel demn, pot vorbi obiectiv, deoarece am fost în multe hoteluri. Mâncarea e variată. Și carne, și pește. Multe fructe și legume, deserturi delicioase. Există un bar snack unde se coc turtele turcești foarte gustoase. Personalul este politicos, o fată foarte plăcută, Natalia, la recepție. Vremea a fost foarte, foarte caldă, așa că am dormit cu aer condiționat. Camerele erau curățate bine. O terasă a hotelului foarte frumoasă. Un bazin de înot bun. Da, despre animație voiam să scriu, băieții s-au străduit mult să distreze publicul și le-a ieșit bine, dar în special mi-a plăcut animatorul Fatihan, pe lângă faptul că are simțul umorului, vorbește și foarte bine rusă, ceea ce a fost o surpriză plăcută, știe multe despre cultura rusă, a fost plăcut, astfel de animatori adaugă mult plus hotelului. Marea splendidă, caldă, plajă cu pietriș fin. Plaja curată, suficiente șezlonguri. N-am vrut să plecăm. Locul foarte frumos. Recomand cu tărie hotelul.

Servicii si facilități
 • Masaj
 • Masaj / Centru de înfrumusețare
 • Biliard
 • Karaoke
 • WiFi
 • Grădină
Afișează toate facilitățile 31
Locație
În centrul orașului
5.3 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile
 • 383 RON
  Preț pe noapte
  Expedia.com
  Expedia.com
 • 397 RON
  Preț pe noapte
  Hotels.com
  Hotels.com
 • 406 RON
  Preț pe noapte
  Super.com
  Super.com
 • 411 RON
  Preț pe noapte
  Booking.com
  Booking.com
 • 416 RON
  Preț pe noapte
  Agoda.com
  Agoda.com
 • 416 RON
  Preț pe noapte
  Priceline.com
  Priceline.com
 • 439 RON
  Preț pe noapte
  Trip.com
  Trip.com

Total 3 întrebări

avatar
Sveta
2024-04-01T02:40:36+03:00

Poate cineva știe, întrebarea este următoarea: vrem să trimitem un băiat de 17 ani cu o fată de 18 ani, facem o procură pentru ea, la hotel - vor fi cazați în aceeași cameră?

Comentariu
avatar
Marinka
2024-04-01T03:10:55+03:00

Trebuie. Dar pentru liniștea dumneavoastră, permiteți-i agenției de turism să facă o solicitare sau scrieți dumneavoastră direct la hotel. Mi s-a răspuns pe e-mail în legătură cu rezervarea mea.

Ascunde răspunsurile
1
avatar
Marinka
2024-03-10T14:55:09+03:00

Salut. Și ce categorie are camera triplă la hotel?

Comentariu
avatar
Galina
2024-03-10T15:46:06+03:00

Am rezervat două camere standard una lângă alta. Pentru trei persoane, camera avea un pat dublu și unul simplu. Camera era un unghi în clădirea principală. În documente a fost menționat că este vorba de o cameră dublă standard + un loc suplimentar.

avatar
Marinka
2024-03-10T16:39:20+03:00

Mulțumesc pentru răspuns. În ce direcție erau ferestrele dvs.? Până la ce oră a fost muzica?

avatar
Galina
2024-03-10T17:51:49+03:00

Ferestrele dădeau spre hotelul vecin, Zena. Nu pot să spun cu exactitate, dar era undeva în jur de ora 11. Având copii mai mari, asta nu ne-a deranjat.

avatar
Marinka
2024-03-10T18:07:01+03:00

Deci este clubul din Zena, nu din insula Lucida? Până la ora 23 în general este acceptabil. Și în Anexă nu acceptă trei persoane în același timp, doar clădirea principală.

avatar
Galina
2024-03-10T21:04:48+03:00

Se aude atât vocea Zenei, cât și a Lucei. Uneori se termină mai devreme, alteori mai târziu.

Comentariu (1)
1
1
Comentariu (1)
1
1
Comentariu (1)
1
1
Comentariu (1)
1
1
Ascunde răspunsurile
1
avatar
Marinka
2024-03-10T14:53:34+03:00

Salut. Poți să-mi spui care sunt camerele mai liniștite? Dacă priveliștea din fereastră nu este importantă?

Comentariu
avatar
Galina
2024-03-10T17:57:11+03:00

Ni s-a spus că dacă avem nevoie de liniște, ar trebui să ne cazăm în clădirea anexă, care este peste drum.

Ascunde răspunsurile
1

Ce este în jur

Camyuva Mahallesi Aga Ceylan Caddesi No:8 Kemer / ANTALYA Kemer, Curcan

Hotelul Lucida Beach este situat în Kemer, Turcia, care este o destinație turistică populară cunoscută pentru plajele sale frumoase și viața de noapte animată. În apropierea hotelului puteți aștepta să găsiți:

1. Plaje: Deoarece hotelul se numește Lucida Beach, este probabil să fie situat în apropierea uneia dintre plajele din Kemer. Există diferite plaje în zonă, precum Moonlight Beach, Phaselis Beach și Goynuk Beach, unde vizitatorii pot relaxa, înota și bucura de sporturile acvatice.

2. Restaurante și cafenele: Kemer oferă o varietate de restaurante și cafenele care se potrivesc diferitelor bucătării și bugete. Puteți explora delicii turcești locale, mâncăruri internaționale, fructe de mare și altele.

3. Cumpărături: Kemer are multe magazine, buticuri și piețe unde puteți găsi suveniruri turcești, îmbrăcăminte, bijuterii și produse tradiționale.

4. Viața de noapte: Kemer este cunoscut pentru viața sa de noapte animată, cu multe baruri, cluburi și discoteci. Vizitatorii care caută divertisment și o atmosferă animată pot găsi diferite opțiuni în apropierea hotelului.

5. Peisaje naturale: Kemer este înconjurat de peisaje pitorești și munți. Puteți explora defileele Taurului din apropiere, vizita parcuri naționale precum Parcul Național Olympos Beydaglari sau face o plimbare cu barca pentru a explora linia de coastă fantastică.

6. Situri istorice: Dacă sunteți interesat de istorie, puteți vizita ruinele antice și siturile istorice din apropierea Kemerului. Orașul antic Phaselis, cu ruinele sale romane, este o atracție populară în regiune. Acestea sunt doar câteva exemple a ceea ce puteți găsi în jurul hotelului Lucida Beach din Kemer, Turcia.

map
Lucida Beach
Hotel

În centrul orașului5.3

Despre hotel

Despre

Lucida Beach este un hotel de lux situat în Kemer, Turcia. Cazarea este disponibilă în diferite categorii de camere, inclusiv camere standard, camere de lux, suite și vile. Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne, cum ar fi aer condiționat, televizor cu ecran plat, minibar și baie privată. Unele camere oferă și o panoramă asupra mării sau a grădinilor frumoase ale hotelului. Hotelul se mândrește cu o gamă largă de facilități și activități pentru distracția oaspeților. Aici se află o piscină mare în aer liber, cu șezlonguri și umbrele, precum și o plajă privată cu apă cristalină. Oaspeții se pot bucura și de diferite sporturi acvatice, cum ar fi snorkelingul, jet-ski și windsurfingul. Lucida Beach oferă diferite opțiuni de masă pentru a satisface diferitele gusturi. Restaurantul principal servește mâncăruri tip bufet, cu o selecție variată de bucătărie internațională și turcească. Există și restaurante à la carte care oferă specialități asiatice, italiene și cu fructe de mare. În plus, hotelul are mai multe baruri și cafenele în care oaspeții se pot relaxa și se pot bucura de băuturi sau gustări ușoare pe parcursul zilei. Pentru cei care caută relaxare și înnoire, hotelul are un centru de spa și wellness. Oaspeții se pot bucura de diferite tratamente și terapii, inclusiv masaje, tratamente faciale și tratamente corporale. Există și un centru de fitness dotat cu echipamente moderne. În concluzie, Lucida Beach din Kemer, Turcia oferă cazare de lux, amplasare frumoasă pe plajă, diferite opțiuni de masă și o gamă de facilități și activități pentru a asigura o ședere memorabilă pentru oaspeți.

Plajă

Aflată în pitoreasca localitate Kemer, de-a lungul coastei sud-vestice a Turciei, găsim Lucida Beach - o plajă fantastică ce oferă vizitatorilor o experiență de neuitat. Cu apele sale cristaline de un albastru turcoaz, plajele sale aurii și atmosfera idilică, Lucida Beach este destinația perfectă pentru iubitorii de soare și pasionații de natură. Una dintre caracteristicile remarcabile ale Lucida Beach este frumusețea sa naturală uimitoare. În jurul plajei se află păduri verzi luxuriante, munți impresionanți și o floră viu colorată, creând un peisaj pitoresc care contribuie la farmecul zonei. Plaja se întinde pe kilometri întregi, oferind mult spațiu pentru relaxare, bucurie de soare și trăirea liniștii Mediteranei. Lucida Beach este cunoscută pentru valurile sale liniștite și blânde, făcând-o un loc ideal pentru înot și alte activități acvatice. Indiferent că vrei să te răcorești cu un scufundări, să încerci snorkeling-ul sau simplemente să faci o plimbare relaxantă pe plajă, Lucida Beach are ceva pentru toți. Apa limpede facilitează și descoperirea diferitelor forme de viață marină, crescând farmecul plajei. Pentru cei care caută o experință de plajă mai activă, Lucida Beach oferă o gamă largă de sporturi nautice. Jet-ski, parasailing, windsurfing și paddleboarding sunt doar câteva dintre activitățile pline de adrenalină oferite. Plaja are un climat cald și însorit, împreună cu brize constante, făcând-o o destinație excelentă pentru astfel de activități pe tot parcursul anului. Lucida Beach este, de asemenea, bine echipată cu facilități pentru a asigura că vizitatorii au o ședere confortabilă și plăcută. Există cafenele și restaurante pe malul plajei, unde poți savura mâncare locală delicioasă sau o băutură răcoritoare. Sunt disponibile șezlonguri, umbrele și chiar cabane închiriate, oferind o oază relaxantă pentru cei care doresc să se bronzeze și să se bucure de împrejurimile minunate. În plus, Lucida Beach beneficiază de proximitatea față de carismatica localitate Kemer. La o scurtă plimbare, vizitatorii pot explora piețele animațe ale orașului, magazinele boutique și punctele de reper locale. Kemer este, de asemenea, cunoscută pentru viața sa de noapte animată, cu multe baruri și cluburi care oferă divertisment până în primele ore ale dimineții. În concluzie, Lucida Beach în Kemer, Turcia, oferă cu adevărat o experiență de plajă de neuitat. Frumusețea sa naturală, atmosfera liniștită și oferta sa de activități fac acesta alegerea perfectă pentru cei care caută relaxare și aventură pe frumoasa coastă turcească. Indiferent că vrei o evadare liniștită sau o vacanță plină de acțiune, Lucida Beach are totul.

Copii

Lucida Beach din Kemer, Turcia oferă mai multe activități și facilități prietenoase pentru copii. Iată câteva atracții și activități pentru copii la Lucida Beach:

1. Piscină pentru copii: Lucida Beach are o piscină separată pentru copii, unde aceștia se pot juca în siguranță în apă puțin adâncă.

2. Club pentru copii: Complexul are un club dedicat pentru copii, care oferă diferite activități și jocuri supravegheate, precum artă și bricolaj, pictură pe față și vânătoare de comori.

3. Sporturi acvatice: Lucida Beach oferă diverse activități sportive acvatice potrivite pentru copiii mai mari și adolescenți, inclusiv jet-ski, plimbări cu banana și lecții de windsurf.

4. Loc de joacă: Complexul dispune de un loc de joacă cu leagăne, tobogane, structuri de escaladă și alte facilități de agrement pentru copii să se bucure.

5. Mini-discotecă: Copiii se pot alătura mini-discotecii zilnice, unde pot dansa și se pot distra cu muzică potrivită vârstei lor.

6. Activități pe plajă: Copiii pot construi castele de nisip, juca volei pe plajă sau participa la jocuri organizate de complex.

7. Spectacole de divertisment pentru copii: Lucida Beach organizează regulat spectacole de divertisment pentru copii, inclusiv magie, teatru de păpuși și spectacole interactive pentru a-i distra pe cei mici.

8. Facilități prietenoase pentru copii: Complexul oferă facilități precum scaune pentru copii, pătuțuri și o "colțisolat" în zona de bufet pentru a asigura o ședere confortabilă pentru familiile cu copii mici. Vă rugăm să rețineți că ofertele specifice pot varia, așa că este întotdeauna o idee bună să verificați cu complexul ultimele activități și facilități disponibile pentru copii la Lucida Beach.

Distracție

1. Marina Kemer: Este situată la o scurtă distanță de Hotelul Lucida Beach și oferă diferite activități acvatice, precum excursii cu barca, închirieri de iahturi și scufundări.

2. Parcul și plaja Moonlight: Acest parc de plajă este un loc popular de divertisment atât pentru localnici, cât și pentru turiști. Are o plajă de nisip, tobogane de apă, restaurante, baruri și spectacole live de muzică.

3. Canionul Goynuk: Pentru pasionații de aventură, Canionul Goynuk este un loc minunat de vizitat. Aici puteți face drumeții, înota și chiar încerca canyoning în această rezervație naturală superbă.

4. Aqua Park Moonlight: Situat în Kemer, Aqua Park Moonlight este un centru de divertisment pentru familii care oferă numeroase tobogane de apă, piscine și atracții potrivite pentru toate vârstele.

5. Orașul antic Phaselis: La scurtă distanță de Kemer, orașul antic Phaselis oferă o combinație unică dintre istorie și frumusețe naturală. Puteți explora ruinele clădirilor antice, vizita portul și bucurați-vă de înot în apa cristalină.

6. Piața Kemer Merkez: Dacă căutați shopping și divertisment, Piața Kemer Merkez este un târg vibrant cu o mare varietate de produse locale, produse manufacturate, îmbrăcăminte și vânzători de mâncare.

7. Cluburi de noapte: Kemer are o scenă de viață de noapte animată, cu multe cluburi și baruri. Locuri populare includ Clubul Aura, Clubul Inferno și Infinity Club, unde puteți dansa până dimineața la muzică live sau seturi de DJ.

8. Mâncăruri de stradă turcești: Încercați delicioasa mâncare de stradă turcească în zona hotelurilor. De la preparate tradiționale de kebab și gustări locale până la dulciuri precum baklava și înghețată turcească, există ceva pentru toate gusturile.

9. Hamam turcesc: Răsfățați-vă cu o experiență tradițională a băii turcești. Multe hoteluri din zonă oferă tratamente autentice de hamam, unde vă puteți relaxa, bucurați-vă de un masaj și vă puteți revigora atât trupul, cât și sufletul.

10. Excursii cu barca: Faceți o excursie cu barca de-a lungul frumoasei coaste a lui Kemer pentru a descoperi golfuri ascunse, plaje retrase și ape uimitoare de un albastru turcoaz. Multe excursii includ, de asemenea, opriri pentru înot, snorkeling și băi de soare.

Activități acvatice

La plaja Lucida din Kemer, Turcia, există o mulțime de activități acvatice distractive și antrenante. Indiferent dacă preferați piscina sau plaja, există opțiuni pentru toată lumea să se distreze. Dacă preferați piscina, Lucida Beach oferă o piscină spațioasă și bine întreținută. Vă puteți relaxa pe șezlongurile de la marginea piscinei, puteți lua soare și să faceți scufundări revigorante în apa limpede și cristalină. Zona piscinei este, în general, energică și colorată, cu muzică ce se aude și adesea, există activități și jocuri organizate la piscină pentru a vă distra. Pentru cei care iubesc plaja, Lucida Beach are o frumoasă plajă privată. Vă puteți bronza pe nisipurile plajei sau sub umbrele și puteți să vă bucurați de priveliștea uluitoare a Mării Mediterane. Plaja oferă apă liniștită și curată, ideală pentru înot și ape puțin adânci și există terenuri de volei pe plajă disponibile pentru entuziaștii sportului. În plus, puteți participa la diferite activități acvatice precum jet-ski, parasailing, excursii cu banane și chiar scufundări. Aceste activități pot fi adesea aranjate prin intermediul concierge-ului sau biroului de activități al hotelului. În ansamblu, Lucida Beach oferă o gamă minunată de activități acvatice potrivite pentru toate vârstele și preferințele. Indiferent dacă alegeți să vă relaxați la piscină sau să vă aventurați pe plajă, cu siguranță veți avea parte de momente memorabile în timp ce vă bucurați de apa de la Lucida Beach din Kemer, Turcia.

Cele mai importante întrebări

1. Unde se află Lucida Beach în Kemer, Turcia? Lucida Beach este situat în districtul Kemer din Antalya, Turcia.

2. Ce facilități oferă Lucida Beach? Lucida Beach oferă o gamă de facilități, inclusiv o piscină, un centru spa și de wellness, un centru de fitness, restaurante, baruri și o plajă privată.

3. Este Lucida Beach un hotel potrivit pentru familii? Da, Lucida Beach este potrivit pentru familii, cu facilități și activități adecvate pentru copii, cum ar fi un club pentru copii și un loc de joacă.

4. Ce tipuri de camere sunt disponibile la Lucida Beach? Lucida Beach oferă diferite tipuri de camere, inclusiv camere standard, camere pentru familii și suite. Unele camere pot avea vedere la mare sau balcoane private.

5. Este Lucida Beach un resort all inclusive? Da, Lucida Beach este un resort all inclusive, ceea ce înseamnă că mesele, băuturile și anumite activități sunt incluse în prețul camerei.

6. Cât de departe este Lucida Beach de cel mai apropiat aeroport? Lucida Beach se află la aproximativ 57 de kilometri (35 mile) de Aeroportul Internațional Antalya.

7. Oferă Lucida Beach transport către și dinspre aeroport? Da, Lucida Beach oferă transport către și dinspre aeroport. Oaspeții pot aranja transferul către aeroport prin intermediul hotelului.

8. Există atracții turistice populare în apropierea Lucida Beach? Da, Lucida Beach este situat convenabil în apropierea unor atracții turistice populare precum Orașul Vechi Phaselis, Canionul Goynuk și Telecabina Olympos.

9. Are Lucida Beach un centru spa și de wellness? Da, Lucida Beach are un centru spa și de wellness care oferă diverse tratamente și servicii pentru relaxare și revitalizare.

10. Este disponibilă parcare la Lucida Beach? Da, Lucida Beach are parcare disponibilă pentru oaspeții care au vehicul propriu.

Toate serviciile și facilitățile

Entertainment și relaxare
 • Masaj
 • Masaj / Centru de înfrumusețare
 • Biliard
 • Karaoke
 • Grădină
 • Magazine
 • Țintă cu săgeți
Facilități hotel
 • WiFi
 • Schimb valutar
 • Lift
 • Internet de mare viteză
 • Recepție deschisă nonstop
 • Personal poliglot
 • Zonă pentru fumat desemnată
 • Magazin de suveniruri/cadouri
 • Săli de întâlnire
Facilități cameră
 • Cu aer condiționat
 • Minibar
 • Casetă de depozitare
 • Uscător de păr
 • Baie de aburi
Servicii suplimentare
 • Transport de la/la aeroport
Activități acvatice
 • Piscină
 • Saună
 • Piscină interioară
 • Piscină în aer liber
Pentru familii cu copii
 • Servicii baby-sitting
 • Loc de joacă
 • Club pentru copii
 • Piscină pentru copii
Tipul plajei
 • Plajă privată
Recenzie hotel Lucida Beach
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.