Curcan, Beldibi

Recenzii ale Venus Hotel

Bahcecik Mah. Ataturk Cad.No:96 Beldibi Beldibi, Curcan Hotel
Venus Hotel
Venus Hotel
Venus Hotel
Venus Hotel
Venus Hotel
Venus Hotel
Vezi camere —

Recenzii verificate ale oaspeților Venus Hotel

Total 9 recenzii

avatar

Un hotel excelent, confortabil, personal prietenos, raport calitate-preț adecvat. Locație foarte frumoasă. Aș reveni cu drag. Poziționare foarte convenabilă: aproape de aeroport, acces facil la plajă, multe magazine, tarabe, farmacii, cafenele, restaurante. Mâncare simplă și gustoasă, multă verdeață. Excursii interesante la prețuri accesibile. Comunicare convenabilă în limba rusă și engleză de bază. Climat reconfortant, fără umiditate, aer curat, vânt răcoros dinspre mare. Plajă largă și liberă, mal stâncos, locuri curățate pentru intrarea în mare, pentru confort se pot achiziționa papuci speciali pentru înot.

avatar

Am o întrebare, de ce doar turiștii din Rusia vin la acest hotel ca la unul de 4 stele, în timp ce toți ceilalți oaspeți (din Belarus, Moldova, Ucraina, Polonia etc.) au ajuns la unul de 3 stele? Este foarte interesant, există o altă gradare pentru noi sau cerințe mai joase? Am ajuns aici din întâmplare la un hotel de 4 stele, din păcate. Mâncarea este monocordă, săracă și foarte dietetică, ar fi ok pentru cei care vor să slăbească, produsele din carne, dacă există (de 3 ori în 8 zile), sunt servite în porții foarte mici. Nu se oferă apă în sticle, există un aparat de răcire în bar. La bar, sunt disponibile Fanta, Cola, suc de fructe, cafea solubilă, ceai, bere proastă, vin la fel de prost ca berea. În general, în ceea ce privește mâncarea: berea, sucurile, apa sunt contra-cost la magazin, mâncarea normală la restaurantele vecine contra-cost. Camera este mică, cu fereastră spre hotelul vecin, tot timpul se aude zumzetul de la generatoare. În 8 zile, lenjeria de pat și prosoapele nu au fost schimbate deloc. Curățenia se rezuma la ștersul podelei în mijlocul camerei și aruncatul gunoiului. Plaja privată nu există, așadar șezlongurile sunt contra-cost, 2.5 dolari sau 6 lire pe persoană pe zi. Marea compensează toate minusurile, dar nu este corect să păcălești oamenii vânzându-le un hotel de trei stele foarte simplist pe post de unul de patru stele, acest lucru nu este corect.

avatar

Groaznicul hotel, nici măcar nu-l poți numi hotel, pur și simplu un adăpost trist ( Personalul groaznic, nesuferit, în întregul hotel. Camera nu a fost curățată nicio dată într-o săptămână, nu s-au schimbat prosoapele. Wi-Fi-ul funcționează prost, deși este contra-cost. Șezlongurile de pe plajă sunt, de asemenea, contra-cost. Mâncarea este monotonă, aceeași în fiecare zi. Carnea și peștele nu au fost văzuți timp de o săptămână de odihnă. Terenul hotelului este murdar. Aparatul de aer condiționat din cameră abia funcționa, făcea mult zgomot și încă picura. Nu există izolare fonică în camere. Singurul avantaj este că marea este aproape, la aproximativ 15 metri de cealaltă parte a străzii. Nu recomand să mergi la acest hotel. Doar negativitate(((

avatar

Sper că recenzia mea va clarifica situația la hotelul Beldibi Beach. Mâncarea: e ca și cum ar fi și ca și cum nu ar fi 😀 nu veți rămâne flămânzi, dar nici nu veți avea parte de plăcerea de a mânca. Este ca într-un canton de cel mai slab calibrul. Paste fierte, orez, linte, cartofi. Lipsesc produsele de carne, uneori pui sub formă de grătar, în porții foarte mici. O dată pe săptămână sardine. Legume, verdeață, pepene roșu în fiecare zi. O dată la 8 zile ni s-au dat struguri și prune uscate. La bar sunt gratuite doar berea și cola. În mașina de cafea cafeaua nu e gustoasă, nu există ciocolată caldă. Personalul este amabil, reacționează la solicitări. Wi-Fi-ul costă 1 dolar pe zi pe persoană. Nu există Wi-Fi gratuit nicăieri. Șezlongurile de pe plajă sunt contra cost. Nu există animație pentru copii. Piscina este mică și foarte clorinată. După ea, toți au avut iritații pe piele. Camera noastră era la etajul 2, cam. 218, cu vedere la munți. Foarte frumos. În cameră erau 2 camere și 1 pat dublu. Curățenia nu era foarte bine făcută, dar se făcea în fiecare zi. Nu exista săpun lichid. Două prosoape per persoană. Lenjeria de pat era uzată, la fel și prosoapele. La cerere, prosoapele se schimbau la două zile. Podeaua camerei nu era spălată, ci doar măturată. Niciodată nu era curățată cu găleata și apă. Doar măturată. În fața hotelului există o zonă de parc, unde se pot organiza picnicuri. De obicei, acolo stau turcii. În hotel, sunt mulți turci, polonezi și ucraineni. Ruși sunt foarte puțini. Marea este la 3-5 minute. Plaja este pietroasă. Nu sunt prea mulți oameni. Apa nu este adâncă, este foarte confortabil să te bați cu copiii. Marea este curată și liniștită. Natura și marea sunt 5 +++++. Se poate ajunge la Kemer și Antalya cu autobuzul. Stațiile sunt chiar în apropiere. În apropiere de hotel există cafenele, dar nu sunt ieftine. Există și magazine și supermarketuri. Am cumpărat un tur pentru 15 mii. 3 adulți și un copil, 8 nopți din Samara. Cu Aeroflot. Un tur last minute. Este foarte ieftin, desigur, nu ne așteptam la un hotel de lux, am avut o vacanță economică plăcută.

avatar

Am stat în multe hoteluri. Niciodată nu am scris recenzii. Dar de data aceasta mi-am promis că voi scrie despre acest hotel pe toate site-urile. Am stat acolo 1 zi. Au fost 1 zi de "supraviețuire". Totul a fost groaznic aici! Credeți-mă, este mai bine să trăiești în cort decât în acest hotel. Să trecem pe rând: 1. Patul este ok. Camera mea a fost curățată o singură dată. O femeie în vârstă obraznică a intrat în camera mea când dormeam. Cu toate acestea, aceasta nu a împiedicat-o să facă curat, cel puțin aparența curățeniei. A luat gunoiul și a măturat lângă masă (doar pentru că am scăpat acolo o monedă de 2 ruble belaruse, care seamănă foarte mult cu 2 euro. A măturat-o cu grijă și a plecat fericită din cameră cu descoperirea ei)). Becul ars (unicul, vă rog să observați, înșurubat) mi s-a schimbat cu mare greutate. 2. Exista piscină pe teritoriul hotelului, dar trebuie menționat că puteți înota doar până la ora 18.. 3. Mâncarea. Nu există diversitate în mâncare. Multe legume. Acest lucru a fost salvator. Pasiunea angajaților este să tortureze turiștii în fața ușii cantinei. Ei așteaptă până se adună o mulțime decentă de oameni, apoi îi chinuie, deschizând ușor ușa și dând speranțe că vor începe imediat, dar nu.... Întotdeauna este coadă, pentru că oamenii care nu sunt la prima zi aici știu că dacă vii mai târziu la masa de prânz, vei mânca resturile, deoarece mâncarea e puțină. Dacă sunteți de origine slavă, nici măcar nu vă gândiți să obțineți o bucată bună de pui (nu există altă carne). Bucățile delicioase sunt puse în farfurii pentru turci. Este foarte dificil să "furi" fructe. Nu recomand să bei băuturile din automat; sucul de acolo are o origine dubioasă, cu un sediment ciudat. Singurul lucru bun la mâncare pe care îl pot menționa este pâinea cu adevărat gustoasă. Dar pentru banii pe care-i plătiți, nu cred că veți fi fericiți să mâncați doar pâine). Totuși, să fiu sinceră, de câteva ori am avut foarte mult noroc. Proprietarii hotelului pregăteau fotografii pentru site, fotografiau mâncarea. În aceste două zile am reușit să mâncăm destul de bine. Mesele sunt foarte murdare, mereu lipicioase. 4. Barul. Din serviciile "all inclusive" puteți lua vin roșu, alb și un supercocktail "bere+apă". Și asta doar un pahar odată, dacă vreți mai mult, veniți din nou. Nu puteți lua 2 pahare deodată!!! Am încercat să aflu de ce. Un școlar care lucra la bar mi-a răspuns: "pentru că așa am zis eu. Putem chiar să ne certăm, dar nu veți obține nimic. Aceasta este Turcia. Căutați justiție în Rusia." 5. Atitudinea personalului. Aici nici nu știu ce să spun. Îi consideră oameni doar pe concetățeni. Toți ceilalți turiști pentru ei sunt animale. Angajații nu cunosc regulile elementare de comunicare cu clienții. În ansamblu, pot spune că dacă căutați un loc bun pentru a sta, cu siguranță nu este acest hotel! Cautăți mai bine un hotel de 3 stele, care, credeți-mă, va fi mult mai bun decât acesta de 4 stele. Nici măcar nu știu cine le-a acordat aceste stele.)))

avatar

Am petrecut o săptămână la Beldibi Beach Hotel începând cu 15 septembrie 223. Hotelul nu este foarte mare, teritoriul este curat, compact, întregul personal încearcă să lucreze la un nivel înalt. Atmosfera prietenoasă se simte de asemenea. Am fost cazați imediat la sosire, camera era spațioasă, curată, totul funcționa. Mâncarea este variată, nu veți rămâne cu foame. Veniți la cină exact la deschiderea restaurantului. De asemenea, puteți cumpăra fructe, sucuri și altele din supermarketurile vecine. Deoarece am petrecut cea mai mare parte a timpului în afara hotelului, suntem destul de mulțumiți de odihnă. Plaja este în oraș, șezlongurile costă 2$. Accesul în mare este pietros, este recomandat să luați încălțăminte specială cu dumneavoastră. Orașul Beldibi este aproape de aeroport, aproximativ 5 minute cu mașina, se poate ieși seara să plimbați, sunt multe magazine în apropiere, există o discotecă, multe cafenele. Mulțumim administrației pentru primirea călduroasă și pentru atenția acordată tuturor solicitărilor oaspeților! Vom reveni cu siguranță!

avatar

M-am cazat la hotelul Beldibi Beach. Niciunul dintre angajații hotelului nu vorbește limba rusă. Nu se poate comunica cu ei. Hotelul este un cămin de bătrâni. Mâncarea este cam așa și așa. Din fructe, ne ofereau pepene și piersici. Și piersicile erau în cantități foarte mici. Cei care erau în mijloc sau la sfârșitul cozii, nu aveau niciodată parte de piersici. După ce se termina, nu aduceau noi provizii. Plaja este plină de bolovani mari. Dacă nu ai pantofi de apă, îți rănești picioarele. Accesul normal în mare este doar într-un singur loc, o trecere îngustă. Dacă nu cunoști locul, trebuie să mergi în mare cu propriul tău material de prim ajutor. Nu este un loc pentru copii. Copiii cu siguranță își vor face rău. Și vacanța ta se va transforma în fugă la medici. Wi-Fi-ul este plătit și disponibil doar în incinta hotelului. Cu siguranță nu se ridică la standardele unui hotel de 4 stele. Poate de abia la unul de 2 stele. Când am cumpărat excursia, mi s-a spus că Kemer va fi în apropiere de hotel. În final, drumul cu autobuzul până la Kemer durează minim 4 minute. Nu există plăcuțe de "nu deranja" în camere. Femeia de serviciu intră în fiecare dimineață. Când eram în baie, femeia de serviciu a intrat în cameră și în baie, găsindu-mă pe neașteptate. Nu pot să-i explic, deoarece, așa cum am menționat mai sus, nimeni nu înțelege rusă. Nu există deloc magazine în apropierea hotelului. Sunt doar tarabe. Prețurile pentru același produs sunt diferite. Și toate produsele sunt vândute foarte scump. Pereții sunt subțiri, se aude totul. Aerul condiționat își reglează singur puterea. În general, sunt foarte nemulțumit de vacanță. Nu îi recomand nimănui să meargă acolo, cu atât mai puțin cu sistemul Fortuna. Veți fi aruncați într-un cămin de bătrâni.

avatar

Nu, în niciun caz și niciodată, nu vă gândiți să alegeți această cazarmă! În fiecare departament, unde sunt doar deficiențe, totuși vezi curățenie, aspect frumos, camere normale și mâncare gustoasă... deși de fapt este pur și simplu groaznic, nu hoteluri! Alcoolul este contra cost, paharele din bar nici măcar nu sunt spălate, despre mese nu mai vorbesc. Hotelul este o dezamăgire totală, este pur și simplu un hotel de sărăcie. Niciodată nu luați un sejur în acest hotel, indiferent de suma de bani... Am încercat să ridicăm problemele acolo, ni s-a spus imediat că vor chema imediat poliția și ne vor deporta. Nu un hotel, ci un grajd, iar atitudinea față de oameni este ca și cum ar fi vite! Astfel de hoteluri trebuie evitate! https://www.youtube.com/watch?v=qbQssetnTKk Stimați turiști! Boycotați astfel de "hoteluri", răspândiți numele lor, pentru ca nimeni să nu ajungă ulterior într-o astfel de situație.

avatar

Aproape de mare, plaja publică este foarte bună, spațioasă, locuri multe. În Kemer, de exemplu, există hoteluri unde pur și simplu nu te poți strecura... Şezlongurile sunt contra cost, dar poți să stai să te bronzezi și pe prosop. Intrarea în mare, da, este o problemă, pietre și bolovani, trebuie papuci speciali și îndemânare.. Există locuri pentru alergare, este faleză, munții sunt frumoși, marea este curată. Camerele nu se deosebesc cu nimic de cele ale altor hoteluri, personalul este prietenos. Mâncarea este decentă, dar lipsesc diferite tipuri de pâine, carne, pește..., de fapt, sunt, dar cantitatea redusă este impusă de bucătarul însuși, celelalte feluri de mâncare, ca peste tot, le faci singur. Legume, verdețuri, măsline și masline, fructe sezoniere (uneori lipseau), toate acestea sunt disponibile, deși nu atât de variate, dar în general totul este acceptabil. Nu am înțeles pe cei care se plângeau de hotelul slab. Un loc liniștit și frumos... La plaja sălbatică se merge 15 minute, acolo sunt stânci și frumuseți cu pini...

Servicii si facilități
 • Masaj
 • Masaj / Centru de înfrumusețare
 • WiFi
 • Grădină
 • Cu aer condiționat
 • Restaurant
Afișează toate facilitățile 19
Locație
În centrul orașului
2.4 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

Bahcecik Mah. Ataturk Cad.No:96 Beldibi Beldibi, Curcan

Iată câteva puncte de interes și atracții aproape de Hotelul Venus din Beldibi, Turcia:

1. Plaja Beldibi: Hotelul este probabil aproape de Plaja Beldibi, unde oaspeții se pot bucura de plajă, de înot și de diverse activități pe plajă.

2. Canionul Goynuk: Această minune naturală pitorească este situată în apropiere și oferă trasee de drumeție, cascade și vederi impresionante.

3. Orașul antic Phaselis: La aproximativ 10 kilometri de hotel, oaspeții pot vizita ruinele bine conservate ale orașului Phaselis, un oraș antic grec și roman cunoscut pentru portul său istoric.

4. Parcul și plaja Moonlight: Situat la o distanță scurtă, acest parc și zona de plajă oferă spații verzi, cafenele și frumoase vederi asupra coastei.

5. Parcul Dino: Situat în Goynuk, nu departe de Beldibi, acest parc prezintă statui de dinozauri de mărime naturală, expoziții educative și un loc de joacă, ceea ce îl face o atracție prietenoasă pentru familii.

6. Marina Kemer: Orașul vibrant de pe coastă Kemer, acasă pentru Marina Kemer, este aproape, oferind magazine, restaurante și o atmosferă animată.

7. Muntele Tahtali: Pentru cei în căutarea aventurii, Muntele Tahtali (cunoscut și sub numele de Muntele Olimp) oferă o călătorie cu telecabina către vârful său, unde vizitatorii se pot bucura de vederi panoramice asupra zonei înconjurătoare.

8. Orașul subteran Goynuk: Situat în Goynuk, acest oraș antic subteran este considerat a fi fost folosit de creștinii timpurii drept refugiu și acum servește ca o atracție istorică. Acestea sunt doar câteva exemple de ceea ce poate fi găsit în apropierea Hotelului Venus din Beldibi, Turcia. Este întotdeauna o idee bună să verificați cu hotelul sau cu informațiile locale de turism pentru recomandări specifice și informații actualizate.

map
Venus Hotel
Hotel

În centrul orașului2.4

Despre hotel

Despre

Hotelul Venus este situat în Beldibi, Turcia. Camere: - Hotelul oferă o varietate de camere pentru a se potrivi diferitelor nevoi și bugete. Există camere standard, camere superioare, camere de familie și suite disponibile. - Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne, cum ar fi aer condiționat, televizor cu ecran plat, minibar, seif și o baie privată. - Camerele sunt bine întreținute și concepute pentru confort, oferind o atmosferă confortabilă și primitoare pentru oaspeți. Mese: - Hotelul oferă o gamă de opțiuni de luat masa pentru a satisface diferitele gusturi. - Există un restaurant principal tip bufet în care oaspeții pot savura o varietate de preparate locale și internaționale pentru micul dejun, prânz și cină. - În plus, pot exista restaurante à la carte care oferă bucătării specializate, cum ar fi italiana, turca sau fructe de mare. Aceste restaurante pot necesita rezervări și pot avea o taxa suplimentară. - Hotelul poate avea și baruri și cafenele în care oaspeții pot savura băuturi și gustări ușoare pe parcursul zilei. Dotări generale: - Hotelul Venus oferă o serie de facilități pentru a îmbunătăți șederea oaspeților, inclusiv o piscină în aer liber, un centru de fitness, facilități de spa și wellness (cum ar fi saună sau baie turcească) și un loc de joacă pentru copii. - Hotelul poate oferi divertisment și activități pentru oaspeți, cum ar fi spectacole live, spectacole sau activități sportive. - În plus, poate exista o recepție deschisă non-stop, Wi-Fi gratuit în zonele publice, servicii de schimb valutar și servicii de spălătorie, disponibile pentru confortul oaspeților. Vă rugăm să rețineți că facilitățile specifice, opțiunile de luat masa și tipurile de camere pot varia, astfel că este întotdeauna recomandat să verificați direct cu hotelul pentru informații actualizate.

Plajă

Hotelul Venus din Beldibi, Turcia, oferă o experiență frumoasă și invitantă pe plajă pentru oaspeții săi. Situat pe coasta superbă a Mediteranei, hotelul oferă decorul perfect pentru o vacanță relaxantă pe plajă. Plaja de la hotelul Venus este bine întreținută și are nisipuri aurii imaculate și ape turcoaz cristaline. Oaspeții pot face plimbări relaxante de-a lungul malului, bucurându-se de sunetele blânde ale valurilor și de vederile uluitoare ale peisajelor înconjurătoare. Pentru cei care se bucură de plajă, plaja este dotată cu șezlonguri confortabile și umbrele, permițând vizitatorilor să se relaxeze complet sub soarele cald al Mediteranei. Personalul hotelului este atent și se asigură că oaspeții au tot ceea ce este necesar pentru o experiență confortabilă pe plajă. Apele calme și puțin adânci de lângă plaja hotelului Venus o fac ideală pentru familiile cu copii. Părinții pot fi liniștiți că cei mici se pot bucura în siguranță de mare, deoarece apa adâncește treptat, creând un mediu sigur și distractiv. Copiii pot construi castele de nisip, se pot juca jocuri pe plajă și pot explora valurile blânde la propriul ritm. Amatorii de sporturi acvatice vor fi încântați de gama de activități disponibile pe plaja hotelului Venus. De la jet-ski și surf, la plimbări cu barca banana și parapante, există suficiente opțiuni pentru a ține captivați căutătorii de adrenalină. Hotelul oferă și posibilități de snorkeling și scufundări pentru cei dornici să exploreze lumea fascinantă de sub apă a Mediteranei. Plaja hotelului Venus oferă, de asemenea, acces facil la diverse facilități, inclusiv la baruri și restaurante pe plajă. Oaspeții se pot răsfăța cu gustări delicioase, băuturi revigorante și preparate tradiționale turcești în timp ce se bucură de vederile panoramice ale Mării Mediterane. Cu o atmosferă caldă și prietenoasă, plaja devine un centru vibrant de socializare și întâlnire cu oameni noi. În ansamblu, plaja hotelului Venus oferă o evadare splendidă pentru călătorii care caută soare, nisip și mare. Fie că cineva dorește să se relaxeze pe mal, să se angajeze în sporturi acvatice sau pur și simplu să se bucure de împrejurimile uluitoare, această plajă din Beldibi, Turcia, promite o experiență de neuitat pentru toți vizitatorii.

Copii

La hotelul Venus din Beldibi, Turcia, există mai multe activități și facilități special concepute pentru copii. Unele dintre ofertele pentru copii de la acest hotel includ:

1. Clubul pentru copii: Hotelul dispune de un club dedicat copiilor, unde aceștia se pot angaja în diferite activități supravegheate, cum ar fi arte plastice, jocuri și sporturi.

2. Parcul de joacă: Există o zonă de joacă cu tobogane, leagăne și alte structuri de joacă unde copiii se pot distra și își pot energia.

3. Piscină pentru copii: Hotelul Venus are o piscină separată pentru copii, permițându-le să se bucure de înot într-un mediu sigur și controlat.

4. Mini Disko: Hotelul organizează mini disco-uri pentru copii, oferindu-le o oportunitate de a dansa și de a se bucura de muzică într-o atmosferă animată.

5. Meniu pentru copii: Hotelul oferă un meniu specializat pentru copii, inclusiv o varietate de feluri de mâncare adecvate gusturilor lor și cerințelor alimentare.

6. Spectacole de divertisment: Hotelul Venus organizează adesea spectacole de divertisment care sunt prietenoase pentru familii, oferind copiilor o experiență plăcută.

7. Servicii de baby-sitting: Hotelul poate oferi servicii de baby-sitting la cerere, permițând părinților să aibă timp liber în timp ce copiii lor sunt îngrijiți de personal calificat. Este important de menționat că ofertele specifice pot varia în timp și se recomandă contactarea directă a hotelului Venus pentru cele mai actualizate informații privind activitățile destinate copiilor.

Distracție

Există mai multe opțiuni de divertisment în apropierea Hotel Venus din Beldibi, Turcia. Iată câteva sugestii:

1. Parcul de pe plaja Beldibi: Bucurați-vă de o zi la plajă, cu băi de soare, înot și relaxare. Hotelul este convenabil amplasat în apropierea plajei, permițându-vă să ajungeți ușor în această destinație populară.

2. Dino Park: Vizitați Dino Park, situat la scurtă distanță de hotel. Acest parc tematic interactiv oferă statui imense de dinozauri, un loc de joacă și diverse activități care vor fi pe placul atât al copiilor, cât și al adulților.

3. Peștera Beldibi: Explorați Peștera Beldibi, situată în apropiere. Această peșteră antică este plină de stalactite și stalagmite fascinante, oferind o experiență unică pentru iubitorii de natură.

4. Parcul și plaja Moonlight: Situat puțin mai departe de hotel, Parcul și plaja Moonlight oferă un cadru frumos pentru petrecerea zilei. Aveți posibilitatea să vă bucurați de plaja cu nisip, să încercați sporturi acvatice sau pur și simplu să vă relaxați într-un mediu liniștit.

5. Luna Park Beldibi: Dacă călătoriți cu copii, vizitarea Luna Park Beldibi reprezintă o opțiune excelentă. Acest parc de distracții oferă o varietate de atracții, jocuri și divertisment potrivite pentru toate vârstele.

6. Parcul acvatic Beldibi: Răcoriți-vă și distrați-vă la Parcul acvatic Beldibi, situat în apropiere. Acest parc acvatic oferă numeroase tobogane, piscine și atracții, asigurând o zi plină de emoții pentru întreaga familie.

7. Shopping: Există diverse oportunități de cumpărături în apropierea Hotel Venus, inclusiv piețe, magazine de suveniruri și mall-uri. Plimbați-vă și explorați magazinele locale pentru a găsi obiecte și suveniruri unice. Nu uitați să verificați orele de deschidere și disponibilitatea acestor opțiuni de divertisment, deoarece acestea pot fi supuse modificărilor.

Activități acvatice

Hotelul Venus din Beldibi, Turcia, oferă o serie de activități acvatice pentru oaspeții săi. Iată câteva dintre facilitățile și caracteristicile bazate pe apă pe care le puteți bucura la hotel:

1. Piscine: Hotelul este echipat cu piscine în aer liber în care vă puteți relaxa și înota. Pot exista piscine separate pentru adulți și copii, asigurând o experiență sigură și plăcută pentru toată lumea.

2. Tobogane de apă: Dacă vă place săltele de apă și plimbările de senzație, hotelul Venus poate avea tobogane de apă disponibile în zona piscinei lor. Aceasta va adăuga un element suplimentar de distracție și emoție timpului petrecut la piscină.

3. Acces la plajă: Hotelul Venus poate oferi acces direct la o plajă privată sau publică, în funcție de amplasarea sa. Oaspeții se pot bucura de soare, pot face o plimbare pe mal sau pot înota în apele cristaline ale Mării Mediterane.

4. Sporturi acvatice: Hotelul ar putea oferi o varietate de activități sportive acvatice, precum jet ski, parasail, snorkeling sau plimbări cu banana boat. Aceste activități aventuroase sunt perfecte pentru cei care caută adrenalina și sunt pasionați de sporturile acvatice.

5. Excursii cu barca: Concierge-ul hotelului poate organiza excursii cu barca sau croaziere, permițând oaspeților să exploreze coasta frumoasă și atracțiile din apropiere. Vă puteți bucura de peisaje pitorești și puteți participa la activități precum înotul sau snorkelingul în diverse opriri pe parcurs. Vă rugăm să rețineți că disponibilitatea anumitor activități acvatice poate varia în funcție de sezon, condițiile meteo și ofertele specifice ale hotelului. Este întotdeauna recomandat să se întrebe direct la hotelul Venus pentru cele mai actualizate informații referitoare la activitățile acvatice în timpul șederii dumneavoastră.

Cele mai importante întrebări

1. Unde este situat Hotelul Venus? - Hotelul Venus este situat în Beldibi, Turcia.

2. Cât de departe este Hotelul Venus de cel mai apropiat aeroport? - Hotelul Venus este aproximativ la 35 de kilometri distanță de Aeroportul Antalya.

3. Ce facilități sunt oferite la Hotelul Venus? - Hotelul Venus oferă diverse facilități, inclusiv o piscină, restaurant, bar, recepție deschisă non-stop, Wi-Fi gratuit și parcare gratuită.

4. Sunt permise animalele de companie la Hotelul Venus? - Da, la Hotelul Venus sunt permise animalele de companie. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să confirmați în avans și să verificați eventualele politici specifice privind animalele de companie.

5. Ce tipuri de camere sunt disponibile la Hotelul Venus? - Hotelul Venus oferă diferite tipuri de camere, cum ar fi camere standard, camere de familie și apartamente.

6. Au camerele de la Hotelul Venus aer condiționat? - Da, toate camerele de la Hotelul Venus sunt dotate cu aer condiționat pentru confortul oaspeților.

7. Există o plajă aproape de Hotelul Venus? - Da, Hotelul Venus este situat în apropierea litoralului și există o plajă la distanță de mers pe jos de hotel.

8. Cât de departe este Hotelul Venus de centrul orașului? - Hotelul Venus este aproximativ la 12 kilometri distanță de centrul orașului Kemer.

9. Oferă Hotelul Venus transport de la/la aeroport? - Hotelul Venus poate aranja transportul de la/la aeroport la cerere. Este recomandabil să contactați hotelul în prealabil pentru a organiza detaliile.

10. Există atracții în apropiere de vizitat în zona Hotelului Venus? - Da, există mai multe atracții în apropierea Hotelului Venus, inclusiv Vechiul Oraș Phaselis, Canionul Goynuk și Acvariul Antalya.

Toate serviciile și facilitățile

Entertainment și relaxare
 • Masaj
 • Masaj / Centru de înfrumusețare
 • Grădină
 • Windsurfing
Facilități hotel
 • WiFi
 • Restaurant
 • Recepție deschisă nonstop
Facilități cameră
 • Cu aer condiționat
 • Casetă de depozitare
 • Uscător de păr
 • Baie de aburi
Servicii suplimentare
 • Curățătorie chimică
Activități acvatice
 • Piscină
 • Saună
 • Navigație
 • Piscină în aer liber
Pentru familii cu copii
 • Loc de joacă
 • Piscină pentru copii
Tipul plajei
 • Plajă privată
Recenzie hotel Venus Hotel
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.