Tailanda, Bo Phut

Estates Villa XP1

Choeng Mon Beach, Bophut, Koh Samui Bo Phut, Tailanda Hotel
Estates Villa XP1
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Wi-Fi gratuit
 • WiFi
 • Cu aer condiționat
 • Casetă de depozitare
 • Piscină
 • Piscină în aer liber
Afișează toate facilitățile 6
Locație
În centrul orașului
6.3 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

Choeng Mon Beach, Bophut, Koh Samui Bo Phut, Tailanda

Vila Estates XP1 este situată în Bo Phut, o destinație turistică populară din insula Koh Samui, Thailanda. Bo Phut este un pitoresc sat de pescari care oferă o combinație între atracțiile tradiționale și moderne. Iată câteva locuri de interes și atracții din apropiere:

1. Plaja Bo Phut: Hotelul este situat în apropierea plajei Bo Phut, o frumoasă plajă cunoscută pentru liniștea și apele sale limpezi. Vizitatorii se pot relaxa pe plajă, înota sau participa la sporturi acvatice.

2. Satul pescăresc: Satul pescăresc se află la o scurtă distanță de hotel și este o zonă drăguță plină de buticuri, galerii de artă, restaurante și cafenele. Este cunoscut pentru Piața de Vineri de pe strada de promenadă, unde vizitatorii pot descoperi artizanatul local, pot gusta mâncăruri de pe stradă și se pot distra cu muzică live.

3. Templul Marii Buda (Wat Phra Yai): Faimosul Templu al Marii Buda este situat în apropiere. Templul are o imensă statuie a lui Buddha din aur și oferă priveliști panoramice ale insulei. Vizitatorii pot explora grădinile templului și pot participa la ritualuri tradiționale.

4. Samui Go-Kart: Pentru cei în căutarea de adrenalină, Samui Go-Kart este o pistă de go-kart situată în Bo Phut. Vizitatorii pot experimenta curse pline de adrenalină și se pot distra alături de prieteni sau familie.

5. Bophut Hills Golf Club: Pasionații de golf pot vizita Bophut Hills Golf Club, o gară de golf cu 18 găuri care oferă o vedere superbă a dealurilor și a litoralului din jur.

6. Central Festival Samui: Acest centru comercial se află în apropierea orașului Chaweng și oferă numeroase magazine, restaurante și opțiuni de divertisment.

7. Rezervația Samui Elephant: Iubitorii de animale pot vizita Rezervația Samui Elephant, unde se pot implica în interacțiuni responsabile și etice cu elefanții salvați. Acestea sunt doar câteva exemple de atracții și locuri de interes din apropierea Vilei Estates XP1 din Bo Phut, Thailanda.

map
Estates Villa XP1
Hotel

În centrul orașului6.3

Despre hotel

Distracție

În apropierea hotelului „Estates Villa XP1" din Bo Phut, Thailanda, există câteva opțiuni de divertisment, printre care:

1. Satul Pescăresc: Satul Pescăresc, situat în apropierea imediată a Bo Phut, este o zonă cunoscută pentru străzile sale pitorești, înconjurate de magazine boutique, restaurante și baruri. Puteți explora magazinele locale, puteți lua masa în restaurantele de pe malul mării sau vă puteți bucura de muzică live și distracție.

2. Marele Buddha: Faimoasa statuie a lui Marele Buddha reprezintă o atracție turistică importantă în Bo Phut. Templul Marele Buddha, situat pe o colină cu vedere la mare, oferă priveliști impresionante și o experiență culturală unică. De asemenea, în complexul templului veți găsi și magazine și restaurante.

3. Plaja Bo Phut: Hotelul se află în apropierea frumoasei plaje Bo Phut, cunoscută pentru atmosfera sa liniștită. Puteți relaxa pe plajă, puteți participa la activități acvatice precum kayak sau paddleboarding sau puteți să vă faceți masaj pe plajă.

4. Samui Go Kart: Dacă sunteți în căutarea unui divertisment plin de adrenalină, vizitați Samui Go Kart, situat în apropierea Bo Phut. Acolo vă puteți întrece cu prietenii sau membrii familiei pe pista de go-kart.

5. Clubul de fotbal-golf Samui: Vizitați Clubul de fotbal-golf Samui pentru o combinație unică între fotbal și golf. În această activitate prietenoasă pentru familii, aveți permisiunea de a lovi mingea de fotbal în găuri uriașe asemănătoare terenurilor de golf.

6. Parcul de aventură și apă Coco Splash: Dacă călătoriți cu copii, Parcul de aventură și apă Coco Splash este o opțiune excelentă. Acest parc acvatic oferă diverse tobogane de apă, piscine și zone de joacă pentru copii și adulți.

7. Piața de noapte Chaweng: Piața de noapte Chaweng este un târg animat în care puteți savura preparate culinare stradale locale, puteți cumpăra suveniruri și puteți experimenta viața de noapte vibrantă a insulei Samui. Se află la aproximativ 5 kilometri distanță de Bo Phut.

8. Centrul cultural Samui și Arte Frumoase din Asia de Sud-Est: Acest centrul cultural, situat în Bo Phut, prezintă arta, muzica și dansurile tradiționale thailandeze. De asemenea, există un muzeu care expune sculpturi, picturi și lucrări de artă thailandeze. Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile de divertisment din apropierea hotelului „Estates Villa XP1" din Bo Phut, Thailanda. În funcție de preferințele dvs., puteți descoperi mai multe activități și atracții în zonă.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități hotel
 • Wi-Fi gratuit
 • WiFi
Facilități cameră
 • Cu aer condiționat
 • Casetă de depozitare
Activități acvatice
 • Piscină
 • Piscină în aer liber
Recenzie hotel Estates Villa XP1
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.