Spania, Villaviciosa

Escuelas De Fuentes

Migoya, 11 Villaviciosa, Spania Apartament
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Escuelas De Fuentes
Vezi camere —
Servicii si facilități
  • Wi-Fi gratuit
  • WiFi
  • Grădină
Afișează toate facilitățile 3
Locație
În centrul orașului
2.0 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

Migoya, 11 Villaviciosa, Spania

În apropierea hotelului "Escuelas De Fuentes" din Villaviciosa, Spania există mai multe atracții și posibilități. Câteva dintre locurile importante din apropiere includ:

1. Biserica San Salvador: Această biserică istorică se află la câțiva pași de hotel. Este cunoscută pentru frumoasa sa arhitectură și importanța religioasă.

2. Rută mărărită a Asturiei: Villaviciosa este cunoscută pentru producția sa de mere de înaltă calitate. Ruta mărărită a Asturiei oferă vizitatorilor posibilitatea de a descoperi livezi locale de mere ("sidrerías") și de a experimenta degustări tradiționale de mere.

3. Parcul Natural Ria Villaviciosa: Acest parc natural situat deasupra Golfului Villaviciosa oferă vedere spectaculoasă, trasee de drumeții și oportunități de observare a păsărilor.

4. Muzeul Merei Asturiene: Acest muzeu arată importanța merelor în cultura și economia regiunii pentru cei interesați de moștenirea agricolă locală.

5. Plaje: Villaviciosa este aproape de plaje frumoase precum Plaja Rodiles, cunoscută pentru nisipul său aurit și excelentele posibilități de surf.

6. Centrul istoric: Hotelul se află în centrul istoric al Villaviciosei. Aici vizitatorii pot plimba pe străzi fermecătoare, descoperi arhitectura asturiană tradițională și găsi magazine și cafenele locale. În ansamblu, hotelul "Escuelas De Fuentes" din Villaviciosa, Spania oferă o poziție confortabilă pentru a descoperi atracțiile culturale, naturale și gastronomice ale regiunii.

map
Escuelas De Fuentes
Apartament

În centrul orașului2.0

Despre hotel

Despre

Hotelul "Escuelas De Fuentes" se află în minunatul oraș Villaviciosa din Spania. Acest hotel oferă cazare confortabilă și plăcută pentru vizitatori și are diferite facilități și servicii. Hotelul oferă diferite tipuri de camere care se potrivesc diferitelor nevoi și preferințe. Pentru cei care caută o experiență mai luxoasă, sunt disponibile apartamente. Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne precum aer condiționat, TV, Wi-Fi gratuit și baie privată. Hotelul are și un restaurant care oferă mâncăruri delicioase pentru micul dejun, prânz și cină. Meniul include diferite preparate locale și internaționale, preparate cu ingrediente proaspete și de înaltă calitate. Oaspeții pot savura mâncăruri tradiționale spaniole, precum și arome internaționale, într-o atmosferă caldă și primitoare. Pentru cei care doresc să exploreze zona, hotelul este în apropiere de multe obiective turistice populare. Villaviciosa este cunoscut pentru peisajele sale frumoase, clădirile istorice și scena culturală vibrantă. Personalul hotelului poate oferi informații și asistență în organizarea tururilor, excursiilor și altor activități. În concluzie, "Escuelas De Fuentes" este o alegere excelentă pentru călătorii care caută un hotel confortabil și cu servicii de calitate în Villaviciosa, Spania.

Distracție

În Spania, există mai multe opțiuni de divertisment în apropierea hotelului "Escuelas De Fuentes" din orașul Villaviciosa. Câteva sugestii includ următoarele:

1. Cidrării: Villaviciosa este cunoscută pentru cidrăriile tradiționale în care puteți degusta cidră locală asturiană și mâncăruri tipice. Câteva cidrării populare în apropierea hotelului sunt Sidrería La Ballerina și Sidrería El Portalón.

2. Muzeul Cidrului: Acest muzeu din Villaviciosa prezintă istoria și cultura producției de cidru asturian. Vizitatorii pot învăța despre procesul tradițional de producere a cidrului și pot încerca diferite sortimente.

3. Plaja Rodiles: Această frumoasă plajă de nisip se află la aproximativ 10 kilometri de Villaviciosa. Este un loc popular pentru înot și plajă, precum și pentru surfing. Relaxați-vă și bucurați-vă de mare și de impresionanta priveliște a plajei.

4. Traseul morilor de vânt: Villaviciosa este înconjurată de peisaje rurale fermecătoare împodobite cu vechi mori de apă. Traseul morilor de vânt trece prin zone cu vedere frumoasă, unde puteți aprecia arhitectura tradițională și zonele naturale.

5. Centrul istoric al Villaviciosei: Faceți o plimbare plăcută în centrul istoric al Villaviciosei, care este renumit pentru arhitectura medievală bine conservată. Descoperiți străzile cu farmec ale orașului, vizitați biserica San Juan și bucurați-vă de atmosfera locală pe piețele orașului.

6. Muzeul agricol: Acest muzeu din orașul vecin Coro oferă informații despre agricultura tradițională din Asturia. Aici sunt expuse unelte agricole, obiecte casnice și meșteșuguri tradiționale.

7. Festivaluri locale: Verificați dacă există festivaluri sau evenimente în timpul șederii dumneavoastră. Villaviciosa organizează diferite festivaluri pe tot parcursul anului, inclusiv Festivalul Cidrului și Festivalul San Roque, cu muzică tradițională, dans și gastronomie. Nu uitați să verificați programul și disponibilitatea atracțiilor și evenimentelor, deoarece acestea pot varia în funcție de sezon și ziua săptămânii.

Cele mai importante întrebări

1. Ce este "Escuelas De Fuentes" în orașul Villaviciosa din Spania? "Escuelas De Fuentes" este o instituție educațională populară în orașul Villaviciosa din regiunea Asturias din Spania. Este o școală care oferă educație pentru copiii din diferite grupe de vârstă.

2. Ce clase sau grupe de vârstă sunt deservite de "Escuelas De Fuentes"? "Escuelas De Fuentes" deserveste diferite grupe de vârstă, inclusiv grădinița, școala primară și gimnaziul. Școala oferă educație de la vârste fragede până la nivelul liceului.

3. Ce metodă de predare sau metodologie este utilizată la "Escuelas De Fuentes"? "Escuelas De Fuentes" urmează o metodă de predare modernă și inovatoare, care se concentrează pe învățarea activă a elevilor. Școala pune accent pe metode de predare interactive și încurajează participarea elevilor în procesul de învățare.

4. Ce facilități și resurse sunt disponibile la "Escuelas De Fuentes"? "Escuelas De Fuentes" este dotată cu facilități și resurse moderne pentru a susține învățarea și predarea eficientă. Există săli de clasă bine echipate, laboratoare de științe naturale și informatică, o bibliotecă, facilități sportive și spații exterioare pentru diferite activități.

5. Se oferă activități extrașcolare la "Escuelas De Fuentes"? Da, "Escuelas De Fuentes" oferă o gamă largă de activități extrașcolare pentru a promova dezvoltarea generală a elevilor și pentru a oferi oportunități de învățare diverse. Aceste activități pot include sport, artă, muzică, teatru, cluburi de limbă și diferite competiții academice.

6. Care este percepția comunității locale despre "Escuelas De Fuentes"? În general, "Escuelas De Fuentes" are o reputație pozitivă în comunitatea locală. Este considerată o instituție educațională respectată care oferă o educație de înaltă calitate elevilor din Villaviciosa. Școala primește adesea laude pentru angajamentul său față de succesul și bunăstarea elevilor.

7. Cum pot părinții înregistra copiii la "Escuelas De Fuentes"? Părinții care doresc să-și înscrie copiii la "Escuelas De Fuentes" pot contacta direct școala pentru a obține informații despre procesul de admitere și cerințele acestuia. S-ar putea să fie necesar să depună documente precum certificatul de naștere al copilului, înregistrările medicale și dovada de rezidență. Conducerea școlii le va oferi îndrumări părinților în procesul de înregistrare.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități hotel
  • Wi-Fi gratuit
  • WiFi
Entertainment și relaxare
  • Grădină
Recenzie hotel Escuelas De Fuentes
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.