Spania, Poio

Piso maceira combarro

CALLE MACEIRA Poio, Spania Apartament
7 oferte de la 352 RON Vizualizează camerele
Piso maceira combarro
Vezi camere —
Locație
În centrul orașului
1.4 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile
 • 352 RON
  Preț pe noapte
  Booking.com
  Booking.com
 • 352 RON
  Preț pe noapte
  Trip.com
  Trip.com
 • 357 RON
  Preț pe noapte
  Priceline.com
  Priceline.com
 • 375 RON
  Preț pe noapte
  Super.com
  Super.com
 • 380 RON
  Preț pe noapte
  Hotels.com
  Hotels.com
 • 394 RON
  Preț pe noapte
  Expedia.com
  Expedia.com
 • 398 RON
  Preț pe noapte
  Agoda.com
  Agoda.com

Ce este în jur

CALLE MACEIRA Poio, Spania

Hotelul "Piso Maceira Combarro" se află în comuna Poio, care este parte a provinciei Pontevedra din Spania. Este situat în apropierea frumoasei liniști de coastă a Galiciei și oferă o vedere superbă asupra râului de Pontevedra. În și în jurul hotelului puteți găsi diverse obiective turistice și facilități.

1. Combarro: Hotelul este situat în satul Combarro, cunoscut pentru colibele sale pitorești galiciene (hórreos) și casele tradiționale de piatră. Puteți face o plimbare în sat pentru a admira arhitectura sa și atmosfera fermecătoare.

2. Plaje: Poio este înconjurat de plaje și golfuri frumoase. Printre plajele din apropiere se numără Playa Portocelo, Playa Samieira și Playa de Areas. Aceste plaje oferă posibilități de plajă, înot și sporturi acvatice.

3. Locuri istorice: Există mai multe locuri istorice de explorat în zonă. Un loc interesant este Mănăstirea Poio, care datează din secolul al X-lea. Puteți vizita mănăstirea și frumoasele sale grădini.

4. Pontevedra: Hotelul se află la aproximativ 8 kilometri de orașul Pontevedra. Centrul istoric al Pontevedrei este cunoscut pentru străzile pietonale, piețele pitorești și clădirile vechi. Puteți explora orașul, vizita muzee și bucurați-vă de mâncarea locală.

5. Regiunea viticolă Rías Baixas: Poio se află în inima regiunii viticole Rías Baixas. Iubitorii de vin pot vizita podgoriile învecinate pentru a afla mai multe despre producția popularului vin alb local Albariño.

6. Activități în aer liber: Există posibilități de activități în aer liber precum drumeții, ciclism și excursii cu barca în zonă. Puteți explora frumusețea naturală a zonei rurale și a coastei Galiciei. În concluzie, hotelul "Piso Maceira Combarro" este situat într-un loc care combină frumusețea naturală, patrimoniul cultural și activitățile în aer liber, făcându-l un loc potrivit pentru a explora regiunea Poio și împrejurimile sale.

map
Piso maceira combarro
Apartament

În centrul orașului1.4

Despre hotel

Distracție

Câteva dintre opțiunile de divertisment disponibile în apropiere de hotelul 'Piso maceira combarro' din orașul Poio, Spania, includ:

1. Vechiul oraș Combarro: Vechiul oraș Combarro, situat la o scurtă plimbare de hotel, este un sat pitoresc și fermecător cunoscut pentru arhitectura sa tradițională galiciană și priveliștile frumoase ale răului Pontevedra. Aici puteți face o plimbare liniștită pe străduțele înguste, vizita biserici medievale și bucurați-vă de momente plăcute la cafenelele și restaurantele de pe malul apei.

2. Playa de Areas: Playa de Areas, o plajă populară cunoscută pentru nisipul său fin alb și apa cristalină, este situată la aproximativ 2 kilometri de hotel. Aici puteți să vă relaxați la soare, să înotați și să vă bucurați de sporturi acvatice precum canoe și paddleboarding.

3. Mănăstirea San Juan de Poio: Mănăstirea San Juan de Poio, amplasată în orașul Poio, este un complex monastic istoric din secolul al XI-lea. Vizitatorii pot explora curțile liniștite, vechea biserică și grădinile. Mănăstirea găzduiește, de asemenea, evenimente culturale și expoziții pe tot parcursul anului.

4. Vechiul oraș Pontevedra: Vechiul oraș Pontevedra, situat la doar câteva minute de hotel, este un loc vibrant care îmbină arhitectura medievală și cea modernă. Aici puteți plimba pe străzile rezervate pietonilor, vizita piața Plaza de la Leña și admira monumente istorice precum catedrala Pontevedra și biserica Santa María.

5. Bodega Marqués de Vizhoja: Iubitorii de vin pot vizita Bodega Marqués de Vizhoja din apropiata localitate Eiravedra. Aici puteți face un tur ghidat prin podgorii și pivnițe, învățați despre procesul de producție a vinului și degusta vinurile galiciene celebre. Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile de divertisment disponibile în apropiere de hotelul 'Piso maceira combarro' din orașul Poio, Spania. Zona oferă o combinație de experiențe culturale, naturale și gastronomice pe care vizitatorii le pot bucura.

Cele mai importante întrebări

1. 'Piso Maceira Combarro' se află în satul Combarro, care aparține comunei Poio din Spania?
1. 'Piso Maceira Combarro' se află în satul Combarro, care aparține comunei Poio din Spania?1

2. Câte dormitoare are 'Piso Maceira Combarro'?
2. Câte dormitoare are 'Piso Maceira Combarro'?1

Numărul de dormitoare la locația 'Piso Maceira Combarro' poate varia. Cel mai bine este să contactați proprietarul imobilului sau agenția de închiriere pentru detalii specifice

3. 'Piso Maceira Combarro' este o proprietate pentru închiriat în regim de vacanță?
3. 'Piso Maceira Combarro' este o proprietate pentru închiriat în regim de vacanță?1

Da, 'Piso Maceira Combarro' este o proprietate pentru închiriat în regim de vacanță. Aceasta oferă cazare pentru turiști și vizitatori care doresc să rămână în zonă

4. Ce facilități sunt disponibile la 'Piso Maceira Combarro'?
4. Ce facilități sunt disponibile la 'Piso Maceira Combarro'?1

Facilitățile specifice de la locația 'Piso Maceira Combarro' pot varia, dar de obicei includ facilități de bucătărie, băi private, Wi-Fi și uneori spații în aer liber, cum ar fi terasă sau balcon, în proprietățile de închiriat în regim de vacanță din zonă

5. Este 'Piso Maceira Combarro' aproape de plajă?
5. Este 'Piso Maceira Combarro' aproape de plajă?1

'Piso Maceira Combarro' este situat în satul Combarro, care este aproape de coastă. Distanța până la cea mai apropiată plajă poate varia în funcție de locația exactă a proprietății, dar se poate presupune că este la o distanță de mers pe jos sau la o scurtă călătorie cu mașina

6. Care este prețul pentru a sta la 'Piso Maceira Combarro'?
6. Care este prețul pentru a sta la 'Piso Maceira Combarro'?1

Costul de a sta la 'Piso Maceira Combarro' variază în funcție de sezonul de închiriere, durata șederii și numărul de oaspeți. Pentru informații exacte despre preț, este recomandat să contactați proprietarul imobilului sau agenția de închiriere

7. Poate 'Piso Maceira Combarro' găzdui grupuri mari?
7. Poate 'Piso Maceira Combarro' găzdui grupuri mari?1

'Piso Maceira Combarro' poate avea capacitatea de a găzdui grupuri mari în funcție de dimensiunea proprietății. Pentru informații despre restricțiile privind dimensiunea grupului, se recomandă să contactați proprietarul imobilului sau agenția de închiriere

8. Sunt permise animalele de companie la 'Piso Maceira Combarro'?
8. Sunt permise animalele de companie la 'Piso Maceira Combarro'?1

Politica referitoare la animalele de companie poate varia de la proprietate la proprietate. Pentru informații despre opțiunile de cazare prietenoase pentru animalele de companie la 'Piso Maceira Combarro', se recomandă să contactați proprietarul imobilului sau agenția de închiriere

9. Există locuri de parcare la 'Piso Maceira Combarro'?
9. Există locuri de parcare la 'Piso Maceira Combarro'?1

Accesul la locuri de parcare la 'Piso Maceira Combarro' poate varia în funcție de proprietate. Se recomandă să verificați disponibilitatea parcării cu proprietarul imobilului sau agenția de închiriere

10. Există obiective turistice sau clădiri iconice în apropiere de 'Piso Maceira Combarro'?
10. Există obiective turistice sau clădiri iconice în apropiere de 'Piso Maceira Combarro'?1

Combarro, unde se află 'Piso Maceira Combarro', are un centru istoric cunoscut pentru silozurile tradiționale Galicia (hórreos) de-a lungul coastelor. În plus, orașul învecinat Pontevedra și regiunea Rías Baixas au diferite obiective turistice și clădiri iconice care merită explorate.

Recenzie hotel Piso maceira combarro
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.