Spania, Oliva

Frente al Mar 2 Rosales

1 Carrer Rosales Oliva, Spania Cazări de vacanță
Frente al Mar 2 Rosales
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
 • Uscător de păr
 • Windsurfing
 • Transport de la/la aeroport
 • Piscină
Afișează toate facilitățile 12
Locație
În centrul orașului
5.3 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

1 Carrer Rosales Oliva, Spania

Unele dintre atracțiile și simbolurile din apropierea hotelului 'Frente al Mar 2 Rosales' din Oliva, Spania includ:

1. Plaja Oliva: Deoarece hotelul este situat chiar în fața plajei, oaspeții pot admira priveliștea extraordinară a plajelor nisipoase din Oliva și se pot bucura de accesul ușor la ele.

2. Plaja Les Deveses: O altă zonă frumoasă cu nisip și mare, situate la o distanță scurtă de hotel.

3. Aigua Blanca: Această sursă naturală de apă este cunoscută pentru apa proaspătă și de înaltă calitate pe care o oferă. Se află în orașul vecin Pego, aproape de Oliva.

4. Clubul de golf Oliva Nova: Cei pasionați de golf se pot bucura de câteva runde de joc la acest club de golf din apropiere. Clubul oferă un teren de golf de 18 găuri cu peisaje frumoase.

5. Piața Oliva: Puteți experiența atmosfera vie a pieței locale din Oliva, cumpăra produse proaspete și explora diversele tarabe care vând diverse articole.

6. Biserica Santa Maria: Această biserică istorică din Oliva datează din secolul al XV-lea și are o arhitectură și artă religioasă remarcabile.

7. Parcul Natural Oliva Marsh: Iubitorii naturii pot vizita această rezervație naturală din apropiere pentru a observa diverse specii de păsări, floră și faună.

8. Muzeul Marionetas Antonio Perez: Acest muzeu, situat în apropierea orașului Altea, expune o colecție tradițională de păpuși din Spania și alte țări. Acestea sunt doar câteva exemple de atracții și locuri din apropierea hotelului 'Frente al Mar 2 Rosales' din Spania.

map
Frente al Mar 2 Rosales
Cazări de vacanță

În centrul orașului5.3

Despre hotel

Distracție

În apropierea hotelului "Frente al Mar 2 Rosales" din Oliva, Spania, există câteva opțiuni de divertisment. Iată câteva sugestii:

1. Plajele: Deoarece hotelul este situat chiar lângă plajă, puteți să vă bucurați de frumoasele plaje din Oliva. Vă puteți petrece zilele bălăcindu-vă în soare și practicând sporturi acvatice.

2. Golf: Clubul de golf Oliva Nova este situat la scurtă distanță de hotel. Petreceți o zi jucând golf pe un teren minunat cu peisaje verzi impresionante.

3. Vechea Cetate Oliva: Faceți o plimbare plăcută prin străzile atrăgătoare ale Vechii Cetăți Oliva. Descoperiți clădirile istorice, magazinele drăguțe și restaurantele locale. Nu ratați Biserica Santa Maria, biserica principală a orașului.

4. Parcul Natural Pego-Oliva: Vizitați Parcul Natural Pego-Oliva, un pic mai departe pentru iubitorii de natură. Bucurați-vă de plimbări, observarea păsărilor și picnicuri în această frumoasă arie protejată.

5. Sporturi acvatice: Pe plaja din Oliva, puteți practica diverse activități sportive acvatice, precum windsurfing, SUP și kayak. Puteți închiria echipament sau puteți lua lecții de la centrele locale.

6. Centrul comercial La Marina: Dacă doriți să faceți cumpărături, mergeți la centrul comercial La Marina din apropierea Ondara. Acesta oferă diverse magazine, buticuri și restaurante.

7. Centrul de echitație Oliva Nova: Dacă sunteți interesat de echitație, vizitați Centrul de Echitație Oliva Nova. Acesta găzduiește adesea competiții internaționale de călărie și oferă lecții de călărie pentru toate nivelurile. Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile de divertisment din apropierea hotelului "Frente al Mar 2 Rosales".

Cele mai importante întrebări

1. Unde este situat "Frente al Mar 2 Rosales" în Oliva, Spania?
1. Unde este situat "Frente al Mar 2 Rosales" în Oliva, Spania?1

"Frente al Mar 2 Rosales" este situat în Oliva, Spania, chiar în fața mării.

2. Poți descrie cazarea de la "Frente al Mar 2 Rosales" din Oliva, Spania?
2. Poți descrie cazarea de la "Frente al Mar 2 Rosales" din Oliva, Spania?1

Cazarea de la "Frente al Mar 2 Rosales" din Oliva, Spania constă în două apartamente spațioase și moderne cu vedere directă la mare. Fiecare apartament are mai multe dormitoare, băi, o bucătărie complet utilată, o zonă de living și o terasă cu vedere la Mediterana.

3. Ce facilități sunt disponibile la "Frente al Mar 2 Rosales" din Oliva, Spania?
3. Ce facilități sunt disponibile la "Frente al Mar 2 Rosales" din Oliva, Spania?1

La "Frente al Mar 2 Rosales", oaspeții se pot bucura de facilități precum Wi-Fi gratuit, aer condiționat, parcare, o piscină în aer liber, o grădină și acces direct la plajă.

4. Cât de departe este "Frente al Mar 2 Rosales" de cel mai apropiat oraș sau centru orașesc?
4. Cât de departe este "Frente al Mar 2 Rosales" de cel mai apropiat oraș sau centru orașesc?1

"Frente al Mar 2 Rosales" este aproximativ la 3 kilometri distanță de centrul orașului Oliva, unde oaspeții pot găsi magazine, restaurante și alte servicii.

5. Poți oferi informații despre atracțiile sau punctele de interes aproape de "Frente al Mar 2 Rosales" din Oliva, Spania?
5. Poți oferi informații despre atracțiile sau punctele de interes aproape de "Frente al Mar 2 Rosales" din Oliva, Spania?1

Câteva atracții aproape de "Frente al Mar 2 Rosales" din Oliva, Spania includ frumosul teren de golf Oliva Nova, orașul vechi istoric Oliva, parcul natural Marjal Pego-Oliva și Castelul Dénia.

6. Este "Frente al Mar 2 Rosales" prietenos cu animalele de companie?
6. Este "Frente al Mar 2 Rosales" prietenos cu animalele de companie?1

Din păcate, "Frente al Mar 2 Rosales" nu permite animalele de companie.

7. Cum pot face o rezervare sau contacta "Frente al Mar 2 Rosales" din Oliva, Spania?
7. Cum pot face o rezervare sau contacta "Frente al Mar 2 Rosales" din Oliva, Spania?1

Pentru a face o rezervare sau a contacta "Frente al Mar 2 Rosales" din Oliva, Spania, poți vizita site-ul lor oficial sau să îi contactezi direct prin telefon sau emailul furnizat pe site-ul lor.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități cameră
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
 • Uscător de păr
Divertisment și relaxare
 • Windsurfing
 • Drumeții
Servicii suplimentare
 • Transport de la/la aeroport
Activități acvatice
 • Piscină
 • Pescuit
 • Scufundari
 • Piscină în aer liber
 • Activități acvatice
Pentru familii cu copii
 • Loc de joacă
Recenzie hotel Frente al Mar 2 Rosales
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.