Spania, Muros de Nalon

Casas en Muros de Nalon 5km de Cudillero

27A Calle Reborio Muros de Nalon, Spania Cazări de vacanță
Casas en Muros de Nalon 5km de Cudillero
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Wi-Fi gratuit
 • Grădină
 • WiFi
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
 • Scufundari
Afișează toate facilitățile 8
Locație
În centrul orașului
0.3 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

27A Calle Reborio Muros de Nalon, Spania

Hotelul 'Casas en Muros de Nalon 5km de Cudillero' este situat în Muros de Nalon, un oraș din regiunea Asturias din nordul Spaniei. Iată câteva dintre atracțiile și facilitățile din jurul hotelului:

1. Plaje: Muros de Nalon este cunoscut pentru frumoasele sale plaje. Playa de Aguilar și Playa de Los Quebrantos sunt două plaje populare cu nisip în apropiere de hotel.

2. Cudillero: Hotelul este la doar 5 km distanță de Cudillero, un pitoresc sat pescăresc situat pe o coastă înclinată spre mare. Cudillero este faimos pentru casele sale colorate, străduțele înguste și restaurantele cu fructe de mare.

3. Împrejurimi naturale: Zona din jurul Muros de Nalon oferă peisaje naturale uimitoare. Puteți explora apropiatul Cabo Vidio, o peninsulă sălbatică cu stânci dramatice, sau puteți vizita traseul Senda Costera, care urmează linia coastei și oferă vederi impresionante.

4. Bucătăria locală: Asturias este binecunoscută pentru gastronomia sa. În Muros de Nalon și Cudillero, puteți savura preparate tradiționale asturiene precum fabada (tocăniță de fasole), cidru și fructe de mare.

5. Obiective culturale: Muros de Nalon are mai multe atracții culturale interesante, inclusiv Biserica San Salvador, o biserică în stil romanic datând din secolul al XII-lea.

6. Activități în aer liber: Regiunea oferă oportunități pentru activități în aer liber precum drumeții, pescuit și sporturi acvatice. Puteți explora parcurile naturale, râurile și marinele din zonă. În ansamblu, hotelul 'Casas en Muros de Nalon 5km de Cudillero' este înconjurat de plaje frumoase, sate fermecătoare, obiective culturale și peisaje naturale, oferind o varietate diversă de atracții pentru vizitatori de explorat.

map
Casas en Muros de Nalon 5km de Cudillero
Cazări de vacanță

În centrul orașului0.3

Despre hotel

Distracție

1. Plaje: Muros de Nalon se află în apropierea mai multor plaje frumoase, precum Playa de Aguilar și Playa de San Pedro. Aceste plaje oferă posibilități de relaxare, înot și soare.

2. Cudillero: La doar 5 km de hotel, puteți explora fermecătoarea localitate de pescari Cudillero. Plimbați-vă prin străzile înguste, admirați casele colorate și bucurați-vă de fructe de mare proaspete în restaurantele locale.

3. Muzeul Minier Arnao: Situat în Arnao, la doar o scurtă plimbare cu mașina de Muros de Nalon, acest muzeu oferă o perspectivă fascinantă asupra istoriei miniere a regiunii. Puteți explora vechile galerii miniere și să învățați despre industria care odinioară prospera în zonă.

4. Cabo Vidio: Un punct de vedere scenic situat la aproximativ 12 km de Muros de Nalon, Cabo Vidio oferă o priveliște spectaculoasă asupra coastei. Puteți face o plimbare pe poteci stâncoase, să respirați aerul proaspăt de mare și să vă bucurați de peisajul panoramic.

5. Playa del Silencio: Cunoscută sub numele de "Plaja tăcerii", această plajă izolată se află la aproximativ 20 km de Muros de Nalon. Este înconjurată de stânci abrupte și oferă o atmosferă liniștită pentru cei care doresc să scape de aglomerație.

6. Muzeul Jurasic din Asturias: Situat în Colunga, la aproximativ 30 km de Muros de Nalon, acest muzeu este dedicat perioadei jurasice și dinozaurilor care au trăit în această regiune acum milioane de ani. Acesta are diferite expoziții și ecrane interactive.

7. Mirador del Espíritu Santo: Acest punct de vedere oferă o priveliște superbă asupra stâncilor și Mării Cantabrice. Situat la aproximativ 10 km de Muros de Nalon, este un loc perfect pentru fotografie și pentru a te bucura de frumusețea naturală a zonei.

8. Activități în aer liber: Zona înconjurătoare a lui Muros de Nalon este perfectă pentru activități în aer liber, cum ar fi drumeții, ciclism și echitație. Există diferite trasee de explorat, care vă oferă posibilitatea de a vă bucura de peisaje minunate.

9. Festivaluri și evenimente locale: Verificați calendarul local pentru orice festivaluri sau evenimente care au loc în timpul sejurului dumneavoastră. Regiunea este cunoscută pentru sărbătorile sale pline de viață, inclusiv muzică tradițională, dans și festivaluri gastronomice.

10. Gastronomie: Mâncarea asturiană este renumită pentru preparatele sale delicioase din fructe de mare și pentru specialitățile tradiționale. Explorați restaurantele și cafenelele locale pentru a vă bucura de delicatesele regionale, precum fabada (tocăniță de fasole), cidru și platouri cu fructe de mare.

Cele mai importante întrebări

1. Cât de departe este Muros de Nalon de Cudillero?

1. Cât de departe este Muros de Nalon de Cudillero?1

Muros de Nalon este situat aproximativ la 5 kilometri distanță de Cudillero.

2. Sunt disponibile case în Muros de Nalon?

2. Sunt disponibile case în Muros de Nalon?1

Da, sunt disponibile case în Muros de Nalon.

3. Care este prețul mediu al caselor în Muros de Nalon?

3. Care este prețul mediu al caselor în Muros de Nalon?1

Prețul mediu al caselor în Muros de Nalon poate varia. Se recomandă verificarea cu agenți imobiliari locali sau cu listările online pentru prețurile curente.

4. Ce facilități sunt disponibile în Muros de Nalon?

4. Ce facilități sunt disponibile în Muros de Nalon?1

Muros de Nalon oferă diverse facilități precum magazine, restaurante, școli, parcuri și opțiuni de transport public.

5. Este Muros de Nalon un loc bun pentru a locui?

5. Este Muros de Nalon un loc bun pentru a locui?1

Mulți oameni consideră Muros de Nalon un loc dorit pentru a locui datorită frumoasei sale amplasări de coastă, atmosferei încântătoare și accesului convenabil la orașe și sate din apropiere.

6. Există obiective turistice în Muros de Nalon?

6. Există obiective turistice în Muros de Nalon?1

Da, Muros de Nalon este cunoscut pentru plajele sale pitorești, arhitectura sa istorică și împrejurimile naturale, fiind o destinație populară pentru turiști.

7. Este Muros de Nalon bine conectat cu alte orașe din Spania?

7. Este Muros de Nalon bine conectat cu alte orașe din Spania?1

Da, Muros de Nalon are legături bune de transport, inclusiv servicii de autobuz și tren, care oferă acces ușor la alte orașe și sate din regiune.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități hotel
 • Wi-Fi gratuit
 • WiFi
Divertisment și relaxare
 • Grădină
Facilități cameră
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
Activități acvatice
 • Scufundari
 • Canoa
 • Activități acvatice
Recenzie hotel Casas en Muros de Nalon 5km de Cudillero
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.