Spania, Murillo de Gallego

Casa Leandron

Calle Morera 1 Murillo de Gallego, Spania Casă de țară/Conac
Casa Leandron
Casa Leandron
Casa Leandron
Casa Leandron
Casa Leandron
Casa Leandron
Casa Leandron
Casa Leandron
Casa Leandron
Casa Leandron
Casa Leandron
Casa Leandron
Casa Leandron
Casa Leandron
Casa Leandron
Casa Leandron
Casa Leandron
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Wi-Fi gratuit
 • WiFi
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
 • Uscător de păr
 • Pescuit
Afișează toate facilitățile 9
Locație
În centrul orașului
0.2 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

Calle Morera 1 Murillo de Gallego, Spania

Câteva locuri din jurul hotelului 'Casa Leandron' din satul Murillo de Gallego din Spania includ:

1. Satele din Murillo de Gallego: Hotelul este situat în satul Murillo de Gallego. Vizitatorii pot descoperi străzi fermecătoare, case tradiționale și mici magazine locale.

2. Mallos de Riglos: Aceste formațiuni stâncoase uriașe sunt o destinație populară la câțiva kilometri distanță. Ele oferă o vedere superbă și oportunități de activități precum escaladă și drumeții.

3. Râul Gállego: Hotelul este amplasat pe malul râului Gállego și oferă posibilități de sporturi acvatice precum canoe, rafting și pescuit.

4. Los Mallos de Agüero: Această formațiune stâncoasă impresionantă se află la aproximativ 10 kilometri distanță de Murillo de Gallego. Este un loc minunat pentru plimbări și observarea păsărilor.

5. Anento: Un sat pitoresc situat la aproximativ 40 de kilometri de Murillo de Gallego. Este cunoscut pentru castelul medieval, străzile înguste și peisajele frumoase.

6. Mănăstirea San Juan de la Peña: O mănăstire istorică situată la aproximativ 30 de kilometri de Murillo de Gallego. Este cunoscută pentru locația sa excelentă și frumusețea arhitectonică.

7. Huesca: Capitala provinciei Huesca, situată la aproximativ 40 de kilometri de Murillo de Gallego. Aceasta oferă atracții diverse, inclusiv catedrala, muzee și piețe aglomerate. Acestea sunt doar câteva exemple de atracții și locuri din apropierea hotelului 'Casa Leandron' din Murillo de Gallego, Spania.

map
Casa Leandron
Casă de țară/Conac

În centrul orașului0.2

Despre hotel

Distracție

În Spania există mai multe opțiuni de divertisment în apropierea Casei Leandron din Murillo de Gallego. Iată câteva sugestii:

1. Rafting pe râu: Murillo de Gallego este cunoscut pentru experiențele sale captivante de rafting pe ape repezi. Puteți participa la o excursie pe râul Gállego și experimenta o aventură plină de adrenalină.

2. Drumeții și ciclism montan: Există trasee frumoase de drumeții și ciclism montan în zonă. Puteți explora Parcul Natural Sierra de Guara și bucurați-vă de o priveliște fantastică.

3. Traversarea cheilor: Pentru o experiență incitantă, puteți încerca traversarea cheilor din apropiere, precum Mascún sau Peonera. În această activitate plină de adrenalină, puteți sări, înota și aluneca pe cascade.

4. Alpinism pe stânci: Murillo de Gallego este o destinație populară pentru alpiniști. Formațiunile stâncoase gigantice Mallos de Riglos oferă multe oportunități pentru entuziaștii de alpinism.

5. Echitație: Puteți face o plimbare plăcută prin peisajul înconjurător din Murillo de Gallego călare. Puteți descoperi zona călare și bucurați-vă de priveliște.

6. Parapantă: Experimentați un zbor cu parapanta și bucurați-vă de priveliștea spectaculoasă asupra Murillo de Gallego și Pirineilor. Zburați deasupra priveliștilor uluitoare ale regiunii.

7. Vizitați Murillo de Gallego: Descoperiți orașul istoric și frumoasa sa arhitectură. Vizitați biserica San Salvador și plimbați-vă pe străzi fermecătoare.

8. Plimbare cu balonul cu aer cald: Faceți o plimbare cu balonul deasupra zonei rurale și bucurați-vă de priveliște panoramică asupra regiunii. Aceasta este o modalitate liniștită și unică de a experimenta frumusețea Murillo de Gallego. În concluzie, există multe opțiuni de divertisment diferite în apropierea Casei Leandron, astfel încât să puteți avea o experiență plină de adrenalină și diversă în timpul vizitei dvs. în Murillo de Gallego, Spania.

Cele mai importante întrebări

Ce este Casa Leandron? Casa Leandron este o pensiune populară situată în orașul Murillo de Gallego din Spania. Aceasta oferă cazare și diferite servicii călătorilor care vizitează zona. Ce facilități sunt oferite la Casa Leandron? Casa Leandron oferă diverse facilități precum camere confortabile, bucătărie comună, o sufragerie confortabilă cu șemineu, o terasă cu vedere la munți, Wi-Fi gratuit și parcare gratuită. Câte camere sunt la Casa Leandron? Casa Leandron are în total opt camere, fiecare dintre ele fiind decorată într-un mod unic, combinând elemente tradiționale și moderne. Este servit micul dejun la Casa Leandron? Da, Casa Leandron oferă un delicios mic dejun continental în fiecare dimineață oaspeților săi. Este Casa Leandron prietenoasă cu animalele de companie? Da, Casa Leandron este o pensiune prietenoasă cu animalele de companie. Oaspeții își pot aduce animalele de companie prin aranjamente prealabile. Ce pot face oaspeții în apropierea Casei Leandron? Oaspeții de la Casa Leandron se pot bucura de diverse activități precum drumeții, ciclism, pescuit și canoe. Munții Pirinei oferă priveliști uimitoare și oportunități pentru aventuri în aer liber. Există atracții turistice populare în apropierea Casei Leandron? Da, există câteva atracții turistice populare în apropierea Casei Leandron, una dintre ele fiind Mallos de Riglos, o formațiune stâncoasă faimoasă pentru iubitorii de alpinism și drumeții. Există și râul Gállego care oferă sporturi acvatice și posibilități de relaxare. Cât de departe este cea mai apropiată aeroport de Casa Leandron? Casa Leandron este situată la aproximativ 70 de kilometri de aeroportul Zaragoza, care este cel mai apropiat aeroport de Murillo de Gallego.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități hotel
 • Wi-Fi gratuit
 • WiFi
Facilități cameră
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
 • Uscător de păr
Activități acvatice
 • Pescuit
 • Canoa
Servicii suplimentare
 • Birou de turism
Entertainment și relaxare
 • Drumeții
Recenzie hotel Casa Leandron
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.