Spania, Madrid

Alterhome Paseo De Las Tapas

Calle Cava Baja Madrid, Spania Hotel
Alterhome Paseo De Las Tapas
Vezi camere —
Servicii si facilități
  • Wi-Fi gratuit
  • WiFi
Afișează toate facilitățile 2
Locație
În centrul orașului
1.0 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

Calle Cava Baja Madrid, Spania

În jurul hotelului "Alterhome Paseo De Las Tapas" din Madrid, Spania, puteți găsi diverse atracții, restaurante și facilități. Unele dintre locurile importante din apropiere includ: - Muzeul Național Prado: Un muzeu de artă faimos situat la aproximativ 15 minute distanță. - Parcul Retiro: Un parc mare și spațiu verde situat la aproximativ 20 de minute de mers pe jos, ideal pentru plimbări liniștite și picnicuri. - Puerta del Sol: Un centru vibrant al orașului și una dintre cele mai faimoase piețe din Madrid, la aproximativ 20 de minute de mers pe jos. - Plaza Mayor: O piață frumoasă, renumită pentru arhitectura sa și restaurantele din jur, situată la aproximativ 15 minute de mers pe jos. - Mercado de San Miguel: Un târg animat care oferă diverse delicii spaniole, la câteva minute distanță. - Diverse baruri și restaurante cu tapas: Zona în jurul hotelului este cunoscută pentru scena sa vibrantă a tapas-ului și există o mulțime de locații care oferă opțiuni tradiționale pentru bucătăria spaniolă. - Există diverse magazine, buticuri și supermarketuri la distanță de mers pe jos pentru cumpărături sau pentru aprovizionarea cu alimente, ceea ce este convenabil.

map
Alterhome Paseo De Las Tapas
Hotel

În centrul orașului1.0

Despre hotel

Distracție

În apropierea hotelului Alterhome Paseo De Las Tapas din Madrid, Spania, există câteva opțiuni de divertisment. Iată câteva dintre atracțiile și locurile de distracție populare din apropiere:

1. Puerta del Sol: O piață animată cunoscută pentru magazinele sale, restaurantele sale, artiștii stradali și simbolul său, ceasul "Tio Pepe". Este un loc minunat pentru a descoperi atmosfera vie și a te bucura de ea.

2. Plaza Mayor: Una dintre principalele piețe ale Madridului, cu o arhitectură impresionantă și o atmosferă vibranta. În jurul pieței vei găsi multe cafenele, baruri și restaurante, unde poți mânca și bea.

3. Mercado de San Miguel: Un istoric piață de alimente care oferă o mare varietate de delicioase tapas, produse din mare, brânzeturi și alte delicatese locale. Este un loc minunat pentru a testa bucatele tradiționale madrilene.

4. Rastro Pazarı: Cel mai mare târg de vechituri din Madrid, care are loc în fiecare duminică. Aici poți găsi diverse produse precum haine vintage, antichități, suveniruri, opere de artă și multe altele.

5. Madrid Kraliyet Sarayı: O splendidă reședință oficială a familiei regale spaniole. Vizitatorii pot explora camerele mari, se pot bucura de frumoasele grădini și pot participa la concerte muzicale organizate la interior.

6. Teatro Real: Principala clădire de operă din Madrid, unde au loc spectacole de operă, balet și muzică clasică. Verifică programul pentru orice spectacol sau concert în timpul vizitei tale.

7. Museo del Prado: Unul dintre cele mai faimoase muzee de artă din lume, care găzduiește lucrări ale artiștilor celebri precum Velázquez, Goya și El Greco. Muzeul adăpostește o vastă colecție de artă europeană. Acestea sunt doar câteva exemple de opțiuni de divertisment din apropierea hotelului Alterhome Paseo De Las Tapas. Madrid oferă o scenă culturală vibrantă și plină de descoperit, cu atracții, teatre, muzee și străzi animate.

Cele mai importante întrebări

1. Ce este Alterhome Paseo De Las Tapas?
1. Ce este Alterhome Paseo De Las Tapas?1

Alterhome Paseo De Las Tapas este un apartament închiriat situat în Madrid, Spania. Face parte dintr-un serviciu de închiriere de vacanță care oferă un sejur confortabil și confortabil în oraș

2. Câte dormitoare are Alterhome Paseo De Las Tapas?
2. Câte dormitoare are Alterhome Paseo De Las Tapas?1

Alterhome Paseo De Las Tapas are în general două dormitoare și poate găzdui patru oaspeți

3. Ce facilități sunt disponibile la Alterhome Paseo De Las Tapas?
3. Ce facilități sunt disponibile la Alterhome Paseo De Las Tapas?1

Alterhome Paseo De Las Tapas oferă facilități precum o bucătărie complet utilată, o baie, o cameră de zi cu TV, Wi-Fi gratuit, aer condiționat și încălzire

4. Este Alterhome Paseo De Las Tapas situat într-o locație centrală?
4. Este Alterhome Paseo De Las Tapas situat într-o locație centrală?1

Da, Alterhome Paseo De Las Tapas se află într-o locație centrală în Madrid și oferă oaspeților acces ușor la atracțiile turistice, restaurante și magazine din apropiere

5. Pot închiria Alterhome Paseo De Las Tapas pentru o perioadă scurtă de timp?
5. Pot închiria Alterhome Paseo De Las Tapas pentru o perioadă scurtă de timp?1

Da, Alterhome Paseo De Las Tapas este potrivit pentru închirierea pe termen scurt, fiind adecvat pentru șederi scurte și vacanțe mai lungi

6. Este Alterhome Paseo De Las Tapas potrivit pentru familii?
6. Este Alterhome Paseo De Las Tapas potrivit pentru familii?1

Da, Alterhome Paseo De Las Tapas este potrivit pentru familii și oferă cazare adecvată pentru familiile cu copii

7. Sunt permise animalele de companie la Alterhome Paseo De Las Tapas?
7. Sunt permise animalele de companie la Alterhome Paseo De Las Tapas?1

Acest lucru depinde de politica specifică a Alterhome Paseo De Las Tapas. Se recomandă să contactați direct serviciul de închiriere pentru a obține informații despre politica privind animalele de companie

8. Există parcare la Alterhome Paseo De Las Tapas?
8. Există parcare la Alterhome Paseo De Las Tapas?1

Disponibilitatea parcării poate varia. Se recomandă să contactați serviciul de închiriere pentru a verifica dacă există parcare disponibilă și dacă se solicită o taxă suplimentară

9. Cum pot face rezervare la Alterhome Paseo De Las Tapas?
9. Cum pot face rezervare la Alterhome Paseo De Las Tapas?1

Puteți face o rezervare la Alterhome Paseo De Las Tapas prin intermediul site-urilor web sau a diferitelor platforme de călătorie online. În general, implică selectarea datelor dorite și urmarea instrucțiunilor de rezervare furnizate

10. Care sunt unele obiective turistice din apropierea Alterhome Paseo De Las Tapas?
10. Care sunt unele obiective turistice din apropierea Alterhome Paseo De Las Tapas?1

Alterhome Paseo De Las Tapas se află în Madrid, Spania și oferă acces facil la locuri precum Puerta del Sol, Plaza Mayor, Palatul Regal din Madrid, Muzeul Prado și Parcul Retiro.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități hotel
  • Wi-Fi gratuit
  • WiFi
Recenzie hotel Alterhome Paseo De Las Tapas
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.