Spania, Los Palacios y Villafranca

Villa Los Palacios y Villafranca

Los Palacios y Villafranca Los Palacios y Villafranca, Spania Vilă
Villa Los Palacios y Villafranca
Vezi camere —
Servicii si facilități
  • Frigider
  • Cuptor cu microunde
  • Piscină
  • Piscină în aer liber
Afișează toate facilitățile 4
Locație
În centrul orașului
4.6 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

Los Palacios y Villafranca Los Palacios y Villafranca, Spania

Hotelul "Villa Los Palmas y Villafrenka" se află în provincia Sevilla, Spania. În jurul hotelului se găsesc diverse facilități și atracții, cum ar fi:

1. Magazine și restaurante: Există mai multe magazine, cafenele și restaurante în oraș, unde puteți gusta mâncăruri locale și cumpăra diferite articole de îmbrăcăminte.

2. Plaza de España: Cunoscuta piață a orașului, Plaza de España, este un loc excelent pentru relaxare, admirarea oamenilor și bucurarea atmosferei locale.

3. Biserica Santa Maria de las Nieves: Biserica Santa Maria de las Nieves este o construcție impresionantă cu o arhitectură frumoasă. Vizitarea acestui loc oferă călătorului ocazia de a aprecia frumusețea sa artistică.

4. Parcul Huerta de los Frailes: Acest parc oferă grădini frumoase, zone de picnic și spații verzi.

5. Muzeul Complejo Endanza: Muzeul Complejo Endanza este un muzeu interesant care prezintă istoria orașului și patrimoniul cultural.

6. Zone naturale: Los Palmas y Villafrenka are mai multe zone naturale în apropiere, cum ar fi Parcul Național Donana și Parcul Natural Sierra de Hornachuelos, unde puteți bucura de drumeții, observarea păsărilor și alte activități în aer liber. Pe scurt, se poate spune că Los Palmas y Villafrenka oferă oaspeților săi posibilitatea de a se bucura de diverse activități prin combinarea programelor organizate, atracțiilor istorice și naturale și dotându-i cu facilități atunci când stau la hotelul "Villa Los Palmas y Villafrenka".

map
Villa Los Palacios y Villafranca
Vilă

În centrul orașului4.6

Despre hotel

Despre

Villa los Palacios Vilafranca este un hotel situat în orașul Los Palacios Vilafranca din provincia Sevilla, Spania. Hotelul oferă cazare confortabilă și alte facilități. Camerele: Hotelul oferă diferite opțiuni de cazare în funcție de preferințe și nevoi. Camerele sunt spațioase, bine mobilate și decorate în stil modern. Acestea pot include facilități precum aer condiționat, televizor cu ecran plat, Wi-Fi gratuit, minibar, birou și baie privată cu produse de baie gratuite. Mâncare: Villa los Palacios Vilafranca dispune de un restaurant și diferite opțiuni culinare pentru oaspeții săi. Restaurantul oferă diferite preparate tradiționale spaniole și preparate internaționale asociate cu ONU. Oaspeții pot folosi restaurantul pentru a servi mese regulate, prânz și cină. Hotelul poate oferi și serviciu în cameră pentru confortul oaspeților. Facilități: Oaspeții care rămân la Villa los Palacios Vilafranca pot beneficia de diferite facilități și servicii, cum ar fi recepție deschisă non-stop, serviciu de concierge, serviciu de spălătorie și parcare gratuită. Hotelul poate dispune, de asemenea, de săli de întâlniri și petreceri pentru evenimente de afaceri sau sociale. În plus, unele hoteluri din Los Palacios Vilafranca pot avea o piscină sau un centru de fitness pe care oaspeții le pot utiliza. Locație: Hotelul este situat în orașul Los Palacios Vilafranca, la aproximativ 21 de kilometri sud-vest de Sevilla. Această locație oferă acces ușor la atracțiile și monumentele istorice din Sevilla, precum Alcazar în Sevilla, catedrala Sevilla și Plaza de España. Hotelul poate fi aproape de alte facilități precum zona de tipar, restaurante și alte facilități din oraș. În general, Villa los Palacios Vilafranca oferă cazare confortabilă, opțiuni culinare și facilități pentru turiștii care vizitează Los Palacios Vilafranca, Spania și doresc să exploreze zona.

Distracție

Los Palacios y Villafranca, situată în Spania, are, de asemenea, mai multe opțiuni de divertisment în apropiere de 'Hotel Villa Los Palacios y Villafranca'. Iată câteva sugestii:

1. Castillo de Luna: Fă un tur al acestui castel fermecător din Los Palacios y Villafranca pentru a te bucura de arhitectura frumoasă și pentru a te familiariza cu istoria zonei.

2. Plaza de España: Plimbă-te prin frumoasa Plaza de España, unde poți găsi o arhitectură impresionantă, bănci și o fântână centrală.

3. Iglesia de Santa María de las Nieves: Vizitează biserica locală, Iglesia de Santa María de las Nieves, unde poți admira arhitectura frumoasă și arta religioasă.

4. Restaurantele și barurile locale: Încearcă mâncare și băutură locală la restaurantele și barurile precum El Pimiento Rojo și La Tablita Gourmet din oraș.

5. Parque Natural El Real de la Jara: Dacă ești interesat de activități în aer liber, vizitează Parque Natural El Real de la Jara. Aici poți bucura de trasee de drumeție, zone de picnic și frumusețea înconjurătoare a naturii.

6. Mercado de Abastos: Vizitează piața locală, Mercado de Abastos, unde poți găsi fructe proaspete, carne și produse locale. Este un loc minunat pentru a cunoaște cultura locală și pentru a cumpăra suveniruri.

7. Museo de la Alfareria: Dacă ești interesat de arta și tradițiile olăritului, vizitează Museo de la Alfareria din Los Palacios y Villafranca. Aici găsești o colecție de unelte și obiecte legate de tradiția olăritului spaniol. Los Palacios y Villafranca este situată în apropierea 'Hotel Villa Los Palacios y Villafranca' și oferă o varietate de opțiuni de divertisment. Pe durata șederii tale, este posibil să existe și alte evenimente, festivaluri sau programe în oraș, deci merită să te informezi suplimentar la biroul local de turism.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități cameră
  • Frigider
  • Cuptor cu microunde
Activități acvatice
  • Piscină
  • Piscină în aer liber
Recenzie hotel Villa Los Palacios y Villafranca
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.