Spania, Javea

Apartment with INDOOR pool

Vall de Gallinera 5 Javea, Spania Apartament
Apartment with INDOOR pool
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Wi-Fi gratuit
 • WiFi
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
 • Lift
 • Uscător de păr
Afișează toate facilitățile 16
Locație
În centrul orașului
0.8 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

Vall de Gallinera 5 Javea, Spania

Este dificil să oferim detalii exacte despre ceea ce se află în jurul hotelului "Apartament cu piscină interioară" din orașul Javea, Spania, deoarece locația exactă a hotelului nu este menționată. Cu toate acestea, în general, Javea este un oraș de coastă situat în zona Costa Blanca din Spania, cunoscut pentru frumoasele sale plaje, orașul vechi istoric și împrejurimile sale pitorești. Iată câteva locuri populare și facilități pe care le puteți găsi în apropierea hotelurilor din Javea:

1. Plaje: Javea are multe plaje impresionante, precum Plaja Arenal, Plaja Granadella și Plaja La Grava. Aceste plaje cu nisip oferă diverse sporturi acvatice și facilități de plajă.

2. Orașul vechi: Centrul istoric al Javea, cunoscut și sub numele de orașul vechi (La Villa), este renumit pentru străzile sale înguste, arhitectura veche și un animat târg local. Vizitatorii pot explora istoria orașului, se pot bucura de mâncărurile tradiționale spaniole și pot vizita biserica San Bartolome în stil gotic.

3. Parcuri naturale: Parcul Natural Montgó este o caracteristică importantă în apropierea Javea, oferind trasee de drumeție și vederi panoramice ale zonei înconjurătoare. Parcul este o destinație excelentă pentru iubitorii de natură și găzduiește o varietate de flori și faună.

4. Zona portuară: Zona portuară (El Puerto) din Javea este un centru pentru sporturile acvatice, excursii cu barca și activități de pescuit. Există și o promenadă înconjurată de baruri, restaurante și magazine.

5. Terenuri de golf: Iubitorii de golf pot juca o partidă pe terenurile de golf din apropierea Javea, precum Javea Golf Club sau La Sella Golf Resort.

6. Excursii de o zi: Poziția centrală a Javea pe Costa Blanca o face o bază excelentă pentru excursii de o zi către orașe și atracții turistice învecinate, precum Denia, Altea sau faimosul Benidorm. Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt generale și facilitățile și atracțiile pot varia în funcție de locația specifică a hotelului "Apartament cu piscină interioară" din Javea, Spania.

map
Apartment with INDOOR pool
Apartament

În centrul orașului0.8

Despre hotel

Distracție

1. Plaja Arenal: Plaja Arenal este situată la doar o scurtă plimbare de apartament și oferă o gamă largă de opțiuni de distracție precum sporturile nautice, volei pe plajă și baruri și restaurante de-a lungul plajei. Bucurați-vă de soare și faceți baie în Marea Mediterană.

2. Portul Javea: Faceți o plimbare până la portul Javea și descoperiți marina animată. Aici veți găsi diverse restaurante, cafenele și baruri care oferă mâncăruri și băuturi locale. Bucurați-vă de bărci și experimentați atmosfera vibrantă.

3. Centrul Vechi Javea: Explorați centrul vechi Javea și descoperiți farmecul și istoria orașului. Plimbați-vă prin străduțele înguste înconjurate de clădiri tradiționale spaniole, vizitați piața locală și descoperiți biserica medievală San Bartolomeu.

4. Parcul Natural Montgó: Pentru iubitorii de natură, Parcul Natural Montgó este un loc de vizitat obligatoriu. Parcul, aflat în apropiere, oferă trasee de drumeții impresionante cu priveliști frumoase asupra coastei și peisajului înconjurător. Petreceți o zi explorând flora și fauna diversă a parcului.

5. Clubul de Golf Javea: Dacă vă place golful, vizitați Clubul de Golf Javea. Acest teren de golf oferă un parcurs provocator de 9 găuri cu priveliști frumoase. Jucați golf sau participați la lecții pentru a vă îmbunătăți abilitățile.

6. Plaja Granadella: Vizitați Plaja Granadella, una dintre cele mai frumoase plaje din zonă. Această mică golfă este înconjurată de stânci și apă cristalină, fiind perfectă pentru înot și snorkeling. Relaxați-vă pe plajă sau închiriați un kayak pentru a explora coasta.

7. Viața de noapte: Seara, există diverse opțiuni de viață de noapte în Javea. Vizitați barurile și cluburile din zona Arenal și bucurați-vă de muzică live, DJ și dans. În mod alternativ, puteți găsi baruri și restaurante plăcute în Centrul Vechi pentru o atmosferă mai relaxată.

8. Sporturi nautice: Dacă sunteți interesat de sporturile nautice, există multe opțiuni în Javea. Alegeți între jet ski, paddleboarding, canoe sau navigație cu vele. Explorează coasta și bucură-te de apa caldă a Mediteranei. Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile de distracție disponibile în apropiere de apartamentul cu piscină interioară din Javea, Spania. Bucurați-vă de șederea dumneavoastră și experimentați tot ceea ce acest frumos oraș de pe coasta are de oferit.

Cele mai importante întrebări

1. Există o piscină interioară în apartament?
1. Există o piscină interioară în apartament?1

Da, acest apartament din Javea, Spania are o piscină interioară unde oaspeții se pot relaxa și pot petrece timp plăcut

2. Cât de mare este piscina interioară?
2. Cât de mare este piscina interioară?1

Conform informațiilor disponibile, nu se specifică exact dimensiunea piscinei interioare. Cu toate acestea, ea este descrisă ca fiind spațioasă și potrivită pentru înot și relaxare

3. Este piscina interioară încălzită?
3. Este piscina interioară încălzită?1

Da, piscina interioară din acest apartament din Javea, Spania este încălzită astfel încât oaspeții pot înota în orice perioadă a anului

4. Sunt furnizate prosoape la piscină?
4. Sunt furnizate prosoape la piscină?1

Da, oaspeții care stau în acest apartament cu piscină interioară beneficiază de prosoape de piscină. Nu trebuie să-ți aduci propria ta prosoapă

5. Este piscina interioară accesibilă doar pentru oaspeții apartamentului?
5. Este piscina interioară accesibilă doar pentru oaspeții apartamentului?1

Da, piscina interioară este accesibilă doar pentru cei care stau în apartament. Nu este împărțită cu alte proprietăți sau cu publicul

6. Există o taxă pentru utilizarea piscinei interioare?
6. Există o taxă pentru utilizarea piscinei interioare?1

Informațiile disponibile nu menționează dacă există o taxă separată pentru utilizarea piscinei interioare. Se recomandă să contactați proprietarul sau administratorul proprietății pentru detalii despre eventuale taxe suplimentare

7. Există vestiare sau dușuri în apropierea piscinei interioare?
7. Există vestiare sau dușuri în apropierea piscinei interioare?1

Informațiile furnizate nu menționează dacă există vestiare sau dușuri în apropierea piscinei interioare. Se recomandă să contactați proprietarul sau administratorul proprietății pentru informații despre facilități

8. Pot copiii utiliza piscina interioară?
8. Pot copiii utiliza piscina interioară?1

Da, copiii pot utiliza piscina interioară, dar trebuie să fie întotdeauna supravegheați de un adult pentru a le asigura siguranța

9. Pot utiliza piscina interioară în afara anumitor ore?
9. Pot utiliza piscina interioară în afara anumitor ore?1

Informațiile disponibile nu menționează nicio restricție sau program specific pentru piscina interioară. Se recomandă să contactați proprietarul sau administratorul proprietății pentru informații despre disponibilitate și eventuale restricții de timp.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități hotel
 • Wi-Fi gratuit
 • WiFi
 • Lift
 • Sală de fitness
Facilități cameră
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
 • Uscător de păr
Divertisment și relaxare
 • Windsurfing
 • Drumeții
Activități acvatice
 • Piscină
 • Pescuit
 • Scufundari
 • Piscină interioară
 • Piscină în aer liber
 • Canoa
 • Activități acvatice
Recenzie hotel Apartment with INDOOR pool
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.