Spania, Cogollos

La Dehesa

Real, 58 Cogollos, Spania Hotel
La Dehesa
Vezi camere —
Servicii si facilități
  • Grădină
  • Casetă de depozitare
  • Recepție deschisă nonstop
  • Depozitare bagaje
Afișează toate facilitățile 4
Locație
În centrul orașului
0.5 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

Real, 58 Cogollos, Spania

map
La Dehesa
Hotel

În centrul orașului0.5

Despre hotel

Distracție

Hotelul La Dehesa, situat în orașul Cogollos din Spania, oferă diferite opțiuni de distracție în împrejurimile sale. Iată câteva dintre opțiunile de distracție disponibile în apropierea hotelului:

1. Stațiunea de schi Sierra Nevada: Stațiunea de schi Sierra Nevada, situată la o scurtă distanță cu mașina, este un loc popular de distracție pentru schiori și snowboarderi. Vizitatorii se pot bucura de schi și de o priveliște superbă a munților pe piste în timpul sezonului de iarnă.

2. Palatul Alhambra: Palatul Alhambra, situat la aproximativ 24 de kilometri în orașul Granada, este o atracție inclusă în lista patrimoniului mondial UNESCO și trebuie să fie vizitată. Acest complex impresionant de palate reflectă bogata istorie și arhitectură a regiunii.

3. Centrul orașului Granada: Descoperiți străzile fermecătoare din Granada, unde puteți găsi monumente istorice, baruri de tapas plăcute și magazine. Vizitați Catedrala Granada, plimbați-vă în cartierul Albayzín sau relaxați-vă pe o piață frumoasă din oraș.

4. Parcul Natural Sierra de Huétor: Bucurați-vă de activități în aer liber cum ar fi drumeții, mountain biking și picnic în Parcul Natural Sierra de Huétor. Acest parc protejat, situat la nord de Cogollos, oferă priveliști impresionante și posibilitatea de a fi în contact cu natura.

5. Parcul Acvatic Aquaola: Dacă vizitați cu familia, Parcul Acvatic Aquaola este o alegere excelentă pentru o zi distractivă. Acest parc acvatic din Cenes de la Vega, la aproximativ 30 de kilometri de Cogollos, oferă tobogane de apă, piscine și diferite activități acvatice. Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile de distracție disponibile în apropierea Hotelului La Dehesa din Cogollos, Spania. Nu uitați să verificați evenimentele locale, festivalurile și expozițiile pentru mai multe opțiuni de divertisment în timpul vizitei dumneavoastră.

Cele mai importante întrebări

1. Unde se află La Dehesa în Cogollos, Spania? La Dehesa se află în localitatea Cogollos din provincia Granada, regiunea Andaluzia, Spania.

2. Pentru ce este celebră La Dehesa? La Dehesa este renumită pentru peisajele sale frumoase, inclusiv câmpuri mari, păduri de stejari și trasee de drumeție cu priveliști minunate. Este, de asemenea, un loc popular pentru iubitorii de natură și observarea păsărilor, deoarece adăpostește diverse specii de animale sălbatice.

3. Există facilități sau servicii disponibile la La Dehesa? Da, La Dehesa oferă diverse facilități și servicii pentru vizitatori. Acestea includ zone de picnic cu mese și bănci, locuri de parcare și zone de grătar excelente. De asemenea, sunt disponibile panouri informative și indicatoare de orientare de-a lungul traseelor de drumeție pentru a ghida vizitatorii.

4. Putem înota sau pescui în zonă? Nu, înotul și pescuitul nu sunt permise la La Dehesa. Cu toate acestea, vizitatorii se pot bucura de atmosfera liniștită, pot merge pe jos și pot observa flora și fauna locală.

5. Care sunt cele mai bune trasee de drumeție de pe La Dehesa? Există mai multe trasee de drumeție pe La Dehesa, fiecare oferind priveliști și experiențe unice. Câteva trasee populare includ traseul Río Blanco, traseul Los Madroñales și traseul Los Robles. Aceste trasee variază în lungime și dificultate și sunt potrivite pentru diferite preferințe și niveluri de pregătire fizică.

6. Se percepe o taxă de intrare pentru a vizita La Dehesa? Nu, nu se percepe o taxă de intrare pentru a vizita La Dehesa. Este gratuit pentru toți vizitatorii să exploreze frumusețea naturală a zonei și să se bucure de ea.

7. Este La Dehesa accesibilă pentru persoanele în scaun cu rotile? Anumite părți ale La Dehesa pot fi accesibile pentru persoanele în scaun cu rotile, dar terenul poate fi accidentat și nu complet plat, ceea ce poate fi problematic pentru persoanele cu mobilitate redusă. Se recomandă să se contacteze autoritățile locale sau centrul de vizitatori pentru informații specifice privind accesibilitatea.

8. Sunt permise câinii pe La Dehesa? Da, în general, câinii sunt permisi pe La Dehesa. Cu toate acestea, se așteaptă ca câinii să fie ținuți în lesă și ca proprietarii să aibă grijă de animalele lor pentru a menține curățenia și mediul natural al zonei.

Toate serviciile și facilitățile

Entertainment și relaxare
  • Grădină
Facilități cameră
  • Casetă de depozitare
Facilități hotel
  • Recepție deschisă nonstop
Servicii suplimentare
  • Depozitare bagaje
Recenzie hotel La Dehesa
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.