Spania, Cartagena

Veneziola Villa - 6509

House Number 26 Veneciola E Cartagena, Spania Vilă
Veneziola Villa - 6509
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Grădină
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
 • Uscător de păr
 • Windsurfing
 • Transport de la/la aeroport
Afișează toate facilitățile 12
Locație
În centrul orașului
28.4 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

House Number 26 Veneciola E Cartagena, Spania

Hotelul Veneziola Villa - 6509 este situat în Cartagena, Spania. Cartagena este un oraș port în Regiunea Murcia, pe coasta de sud-est a Spaniei. Unele atracții și locuri remarcabile în apropierea hotelului includ:

1. Cartagena Old Town: Centrul istoric al Cartagenăi, care prezintă ruine antice romane, străzi înguste și piețe pitorești.

2. Portul Cartagena: Unul dintre cele mai importante porturi din Spania, cu un port mare și o activitate maritimă intensă.

3. Muzeul Teatrului Roman: Un teatru roman antic bine conservat, care a fost transformat într-un muzeu ce expune artefacte arheologice.

4. Castillo de la Concepción: O fortăreață situată pe vârful unui deal, oferind o vedere panoramică asupra Cartagenăi și împrejurimilor sale.

5. Plaja Cala Cortina: O plajă populară situată în apropierea centrului orașului, cu ape limpezi și o atmosferă relaxantă.

6. Muzeul Naval Cartagena: Un muzeu dedicat istoriei navale a Cartagenăi, care expune nave, submarine și alte artefacte navale.

7. La Manga del Mar Menor: O fâșie îngustă de pământ care separă Marea Mediterană de laguna Mar Menor, celebritate pentru plajele sale cu nisip și sporturile acvatice. Acestea sunt doar câteva exemple din ceea ce este în jurul hotelului din Cartagena, Spania. Orașul oferă o bogată experiență istorică și culturală, împreună cu peisaje naturale frumoase.

map
Veneziola Villa - 6509
Vilă

În centrul orașului28.4

Despre hotel

Distracție

1. La Manga Club: Acest complex turistic apropiat oferă o varietate de opțiuni de distracție, inclusiv terenuri de golf, terenuri de tenis, facilități spa și o gamă de restaurante și baruri.

2. Puerto de Cartagena: La doar o scurtă plimbare cu mașina, portul Cartagena oferă o scenă de viață de noapte vibrantă, cu numeroase baruri și cluburi de-a lungul frontului de apă.

3. Castillo de la Concepción: Acest castel istoric situat în Cartagena oferă vederi impresionante asupra orașului și adesea găzduiește evenimente culturale și concerte.

4. Playa de Calblanque: Bucurați-vă de o zi relaxantă pe această plajă frumoasă, unde puteți înota, să vă bronzați și să participați la activități sportive acvatice.

5. Museo Nacional de Arqueología Subacuática (ARQUA): Explorați acest muzeu dedicat arheologiei subacvatice și descoperiți istoria naufragiilor și a artefactelor antice găsite în largul coastelor Cartagenei.

6. Auditorio Parque Torres: Acest auditoriu în aer liber găzduiește diverse concerte și evenimente culturale pe tot parcursul anului, oferind o mare oportunitate de a te bucura de muzică și spectacole live.

7. Casino de Cartagena: Încercați-vă norocul la acest cazinou local, care oferă o gamă largă de jocuri, cum ar fi poker, blackjack și sloturi.

8. Isla del Ciervo: Faceți o excursie cu barca pe această insulă apropiată și bucurați-vă de snorkeling, scufundări sau relaxare simplă pe plajele virgine.

9. Calle Mayor: Explorați centrul istoric al Cartagenei și descoperiți străzi fermecătoare pline de magazine, restaurante și cafenele.

10. El Batel Auditorium and Conference Centre: Acest emblematic centru de evenimente găzduiește o gamă largă de evenimente, inclusiv concerte, spectacole de teatru și conferințe.

Toate serviciile și facilitățile

Divertisment și relaxare
 • Grădină
 • Windsurfing
Facilități cameră
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
 • Uscător de păr
Servicii suplimentare
 • Transport de la/la aeroport
Activități acvatice
 • Piscină
 • Pescuit
 • Scufundari
 • Piscină în aer liber
 • Canoa
 • Activități acvatice
Recenzie hotel Veneziola Villa - 6509
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.