Spania, Cadiz

Apartamento Cadiz Confort Playa

22 Avenida Jose Leon de Carranza Cadiz, Spania Apartament
Apartamento Cadiz Confort Playa
Vezi camere —
Servicii si facilități
  • Wi-Fi gratuit
  • WiFi
Afișează toate facilitățile 2
Locație
În centrul orașului
4.1 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

22 Avenida Jose Leon de Carranza Cadiz, Spania

Există multe atracții, facilități și activități în jurul hotelului "Apartamento Cadiz Confort Playa" din Cadiz, Spania. Iată câteva dintre locurile și punctele de interes importante din zonă:

1. Plaja La Caleta: Hotelul este situat la doar câțiva pași de frumoasa plajă La Caleta, cunoscută pentru nisipurile sale aurii și apele limpezi.

2. Castelul San Sebastián: Acest castel istoric, situat pe o insulă mică legată de țărm printr-un pod, este o destinație turistică populară care oferă o panoramă a mării și a orașului.

3. Parcul Genovés: Aflat în apropierea hotelului, Parcul Genovés este un parc pitoresc plin de vegetație, căi de plimbare și diverse plante și arbori exotici.

4. Muzeul Cadiz: Acest muzeu iluminează bogata istorie a orașului prin expunerea unei largi colecții de opere de artă și artefacte, inclusiv arheologie, frumoase arte și etnografie.

5. Plaza de España și Centrul Istoric: Hotelul se află la o distanță de mers pe jos de Plaza de España vibranta, înconjurată de clădiri istorice, magazine, restaurante și cafenele. Centrul Istoric din apropiere este cunoscut pentru străzile sale înguste cu pavele și arhitectura sa pitorească.

6. Catedrala Cadiz: Una dintre cele mai iconice structuri ale orașului, Catedrala Cadiz este o construcție impresionantă care combină stilurile baroc și neoclasic. Vizitatorii pot explora bogăția încăperilor sale interioare și pot urca pe acoperiș pentru a se bucura de priveliști panoramice.

7. Mercado Central de Abastos: O piață animată unde vizitatorii pot găsi o gamă largă de produse proaspete, fructe de mare, carne și delicatese locale.

8. Portul Cadiz: Portul din apropiere oferă posibilități de plimbări cu barca, tururi portuare și opțiuni pentru a lua masa pe mal. Acestea sunt doar câteva exemple de atracții și facilități disponibile în apropierea hotelului "Apartamento Cadiz Confort Playa".

map
Apartamento Cadiz Confort Playa
Apartament

În centrul orașului4.1

Despre hotel

Despre

Apartamento Cadiz Confort Playa este un hotel situat în Spania. Iată câteva informații despre hotel, camere și mese:

1. Hotel: Apartamento Cadiz Confort Playa oferă o cazare confortabilă pentru oaspeții care vizitează Cadiz. Hotelul are o poziție ideală în apropierea plajei, oferind acces ușor la o plajă frumoasă și peisaje impresionante. Este un punct de plecare potrivit pentru a descoperi orașul și atracțiile turistice.

2. Camere: Hotelul oferă camere bine echipate cu facilități moderne. Fiecare cameră este concepută pentru a oferi confort și relaxare oaspeților pe durata sejurului. Dotările pot include paturi confortabile, baie privată, aer condiționat, încălzire, televizor, Wi-Fi, etc. Camerele sunt menținute curate și sunt întreținute pentru a oferi o ședere plăcută.

3. Mese: Apartamento Cadiz Confort Playa poate oferi opțiuni pentru masă oaspeților săi. În funcție de facilități, mesele pot varia de la mic dejun tip bufet până la un restaurant cu servicii complete. Oaspeții pot savura diferitele bucătării locale și internaționale pregătite de bucătari experimentați. Mesele sunt în general preparate folosind ingrediente proaspete și pot satisface diverse preferințe alimentare. Pentru a obține cele mai exacte și actualizate informații despre facilitățile și serviciile hotelului, se recomandă întotdeauna să contactați direct hotelul sau să vizitați site-ul oficial.

Distracție

În apropierea hotelului "Apartamento Cadiz Confort Playa" din Cadiz, Spania, există mai multe opțiuni de divertisment. Iată câteva dintre opțiunile populare de divertisment:

1. Plaje: Hotelul este situat foarte aproape de plajele din Cadiz și oferă oportunități pentru activități precum înotul, plajele și sporturile de plajă.

2. Obiective turistice: Cadiz este cunoscut pentru bogata sa istorie, iar în apropierea hotelului se află câteva obiective turistice precum Catedrala din Cadiz, Turnul Tavira și Castelul San Sebastian.

3. Spectacole de flamenco: Cadiz este faimos pentru spectacolele sale de flamenco. Vizitatorii pot să se bucure de spectacolele tradiționale de flamenco în diferite locații din oraș.

4. Restaurante și baruri: În apropierea hotelului există numeroase restaurante și baruri în care vizitatorii pot savura bucătăria și băuturile spaniole.

5. Cumpărături: Hotelul este situat în apropierea centrului orașului, ceea ce îl face ideal pentru pasionații de shopping. Există diverse magazine și buticuri în zonă.

6. Sporturi acvatice: Cadiz este un loc minunat pentru sporturile acvatice. Vizitatorii pot practica activități precum surf, navigație cu velele și canoe pe plajele din apropiere.

7. Viața de noapte: Cadiz are o scenă vibrantă a vieții de noapte, cu numeroase baruri și cluburi care oferă muzică live și spectacole DJ.

8. Parcuri și grădini: În apropierea hotelului se găsesc câteva parcuri și grădini, precum Parcul Genoves și Parcul Castelului Santa Catalina, unde vizitatorii se pot bucura de mediul înconjurător frumos.

9. Muzee și galerii de artă: În Cadiz există diverse muzee și galerii de artă, precum Muzeul Cadiz și Centrul de Artă Spaniolă Contemporană, în care vizitatorii pot explora arta și istoria locală. Acestea sunt doar câteva exemple de opțiuni de distracție în apropierea hotelului "Apartamento Cadiz Confort Playa". Vizitatorii pot descoperi și mai multe atracții și evenimente în acest oraș vibrant.

Cele mai importante întrebări

1. Apartamentul Cadiz Confort Playa este aproape de plajă?
1. Apartamentul Cadiz Confort Playa este aproape de plajă?1

Da, Apartamentul Cadiz Confort Playa se află în apropierea unei plaje în orașul Cadiz din Spania

2. Câte dormitoare are Apartamentul Cadiz Confort Playa?
2. Câte dormitoare are Apartamentul Cadiz Confort Playa?1

Apartamentul Cadiz Confort Playa are mai multe dormitoare. Numărul dormitoarelor poate varia în funcție de opțiunile de cazare

3. Apartamentul Cadiz Confort Playa oferă facilități de parcare?
3. Apartamentul Cadiz Confort Playa oferă facilități de parcare?1

Da, Apartamentul Cadiz Confort Playa oferă facilități de parcare pentru oaspeți

4. Apartamentul Cadiz Confort Playa acceptă animale de companie?
4. Apartamentul Cadiz Confort Playa acceptă animale de companie?1

Politica privind animalele de companie la Apartamentul Cadiz Confort Playa nu este clară. Se recomandă contactarea directă a unității de cazare pentru a obține informații referitoare la regulile privind animalele de companie

5. Există Wi-Fi la Apartamentul Cadiz Confort Playa?
5. Există Wi-Fi la Apartamentul Cadiz Confort Playa?1

Da, la Apartamentul Cadiz Confort Playa oaspeților li se oferă acces la Wi-Fi

6. Ce facilități oferă Apartamentul Cadiz Confort Playa?
6. Ce facilități oferă Apartamentul Cadiz Confort Playa?1

Apartamentul Cadiz Confort Playa oferă diverse facilități, precum o bucătărie complet utilată, aer condiționat, balcon sau terasă și zonă de relaxare

7. Unitatea de cazare este accesibilă pentru persoanele cu dizabilități?
7. Unitatea de cazare este accesibilă pentru persoanele cu dizabilități?1

Se recomandă contactarea directă a unității de cazare Apartamentul Cadiz Confort Playa pentru a obține informații precise referitoare la accesibilitatea pentru persoanele cu dizabilități

8. Oaspeții pot anula rezervarea la Apartamentul Cadiz Confort Playa?
8. Oaspeții pot anula rezervarea la Apartamentul Cadiz Confort Playa?1

Politica de anulare poate varia în funcție de condițiile de rezervare. Oaspeții ar trebui să consulte confirmarea rezervării pentru a obține informații specifice referitoare la anulare sau să contacteze direct unitatea de cazare

9. Care sunt orele de check-in/check-out la Apartamentul Cadiz Confort Playa?
9. Care sunt orele de check-in/check-out la Apartamentul Cadiz Confort Playa?1

Orele de check-in și check-out la Apartamentul Cadiz Confort Playa pot varia. Oaspeților li se recomandă să obțină informații precise despre orele exacte contactând unitatea de cazare sau comunicând direct cu aceasta

10. Ce atracții turistice se află în apropierea Apartamentului Cadiz Confort Playa?
10. Ce atracții turistice se află în apropierea Apartamentului Cadiz Confort Playa?1

Apartamentul Cadiz Confort Playa se află în apropierea diverselor atracții turistice din Cadiz, Spania. Oaspeții pot vizita plajele din apropiere, centrul istoric al orașului, Catedrala din Cadiz și Turnul Tavira, printre altele.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități hotel
  • Wi-Fi gratuit
  • WiFi
Recenzie hotel Apartamento Cadiz Confort Playa
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.