Africa de Sud, Hoedspruit

Moditlo River Lodge

Moditlo Private Game Reserve Hoedspruit, Africa de Sud Cabana de vânătoare
1 ofertă de la 2466 RON Vizualizează camerele
Moditlo River Lodge
Moditlo River Lodge
Moditlo River Lodge
Moditlo River Lodge
Moditlo River Lodge
Moditlo River Lodge
Moditlo River Lodge
Moditlo River Lodge
Moditlo River Lodge
Moditlo River Lodge
Moditlo River Lodge
Moditlo River Lodge
Moditlo River Lodge
Moditlo River Lodge
Moditlo River Lodge
Moditlo River Lodge
Moditlo River Lodge
Moditlo River Lodge
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Masaj
 • Masaj / Centru de înfrumusețare
 • Wi-Fi gratuit
 • WiFi
 • Grădină
 • Restaurant
Afișează toate facilitățile 27
Locație
În centrul orașului
16.0 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile
 • 2466 RON
  Preț pe noapte
  Agoda.com
  Agoda.com
 • 2489 RON
  Preț pe noapte
  Trip.com
  Trip.com
 • 2545 RON
  Preț pe noapte
  Hotels.com
  Hotels.com
 • 2597 RON
  Preț pe noapte
  Priceline.com
  Priceline.com
 • 2625 RON
  Preț pe noapte
  Booking.com
  Booking.com
 • 2625 RON
  Preț pe noapte
  Super.com
  Super.com
 • 2886 RON
  Preț pe noapte
  Expedia.com
  Expedia.com

Ce este în jur

Moditlo Private Game Reserve Hoedspruit, Africa de Sud

Complexul turistic Moditlo River Lodge este situat în sălbăticie africană, în apropiere de Hoedspruit, Africa de Sud. Este situat în Parcul Național Kruger Mai Mare, cunoscut pentru fauna bogată și peisajele uimitoare. Iată câteva atracții și puncte de referință din jurul complexului Moditlo River Lodge:

1. Parcul Național Kruger: Complexul este situat într-o zonă de concesiune privată a Parcului Național Kruger, oferind ocazia oaspeților de a explora faimoasa faună sălbatică și sălbatică din această zonă. Parcul adăpostește Cele Cinci Mari (elefant, rinocer, leu, leopard și bivol) precum și o gamă largă de alte animale și specii de păsări.

2. Canionul Râului Blyde: Unul dintre cele mai mari canioane din lume, Canionul Râului Blyde este la aproximativ 80 de kilometri distanță de complex. Vizitatorii se pot bucura de vederi uluitoare, trasee de drumeții, plimbări cu barca și se pot minuna de atracții precum Găurile Norocului ale lui Bourke și Cei Trei Rondavele.

3. Centrul Hoedspruit pentru Specii Amenințate cu Dispariția: Acest centru de conservare se concentrează pe reabilitarea și conservarea speciilor amenințate cu dispariția, inclusiv ghepardul și câinele sălbatic african. Vizitatorii pot participa la tururi ghidate și pot învăța mai multe despre aceste specii și eforturile de protejare a acestora.

4. Centrul de Reabilitare a Faunei Sălbatice Moholoholo: Situat în apropiere, acest centru este specializat în reabilitarea și eliberarea animalelor sălbatice rănite, orfane sau otrăvite. Oferă tururi educative și le dă vizitatorilor șansa de a întâlni și de a învăța despre diverse specii de faună africană.

5. Rezervația de Vânătoare Kapama: La doar o scurtă plimbare cu mașina de complexul Moditlo River Lodge, această rezervație privată oferă excursii de vânătoare incitante, plimbări ghidate în savană și cazare de lux. Oferă oportunitatea de a observa o varietate de animale, inclusiv Cele Cinci Mari.

6. Estatele de Faună Hoedspruit: Un domeniu rezidențial de faună situat în apropierea complexului Moditlo River Lodge, această zonă permite rezidenților și vizitatorilor să trăiască în armonie cu natura, având în continuare acces la facilități moderne. Acestea sunt doar câteva exemple ale atracțiilor incitante și minunilor naturale pe care le puteți găsi în jurul complexului Moditlo River Lodge din Hoedspruit, Africa de Sud.

map
Moditlo River Lodge
Cabana de vânătoare

În centrul orașului16.0

Despre hotel

Despre

Moditlo River Lodge este o cabană de safari de lux situată în Hoedspruit, Africa de Sud. Cabana oferă priveliști excepționale asupra faunei sălbatice și este situată în cadrul Conservatorului Canionului Albastru, oferind vizitatorilor oportunitatea de a explora celebrul Parc Național Greater Kruger. Cabana dispune de camere confortabile și spațioase, proiectate cu o combinație de eleganță contemporană și farmec african. Fiecare cameră este echipată cu facilități moderne precum aer condiționat, băi en-suite și terase private cu priveliști minunate asupra naturii înconjurătoare. Sunt disponibile diverse opțiuni de cazare la Moditlo River Lodge, inclusiv apartamente, camere pentru familii și vile private. Apartamentele sunt perfecte pentru cupluri, în timp ce camerele pentru familii sunt potrivite pentru grupuri sau familii. Vilele private oferă cel mai înalt nivel de lux, cu piscine private și facilități suplimentare. Oaspeții de la Moditlo River Lodge se pot bucura de mese delicioase servite în restaurantul cabanei. Bucătăria este o combinație de arome internaționale și preparate tradiționale sud-africane, pregătite cu ingrediente proaspete și de proveniență locală. Cabana oferă, de asemenea, o selecție de vinuri sud-africane pentru a completa experiența culinară. În plus față de cazarea confortabilă și mesele hrănitoare, Moditlo River Lodge oferă o serie de activități pentru a îmbunătăți experiența de safari. Oaspeții se pot bucura de plimbări în mașini de safari conduse de ghizi experimentați, care îi vor conduce printr-o călătorie prin savana africană pentru a observa Cele Cinci Mari și alte specii de faună sălbatică. Sunt disponibile și plimbări ghidate pe jos prin savană, oferind o experiență mai profundă și mai apropiată de natură. Pentru cei care caută relaxare și revitalizare, cabana are un centru spa unde oaspeții se pot bucura de diverse tratamente și terapii. Piscina și șezlongurile sunt perfecte pentru relaxare și pentru a beneficia de soarele african. În ansamblu, Moditlo River Lodge oferă o experiență de safari luxoasă și captivantă, cu cazare confortabilă, mese delicioase și întâlniri cu faună sălbatică incitante.

Copii

Moditlo River Lodge din Hoedspruit, Africa de Sud are diverse activități pentru copii. Unele dintre acestea includ:

1. Drumeții de joc: Copiii se pot bucura de drumeții de joc interesante în vehicule deschise, unde au ocazia să vadă animale sălbatice precum elefanți, lei, girafe și zebre.

2. Plimbări în pustietate: Copiii pot participa la plimbări ghidate în pustietate, unde pot învăța despre mediul înconjurător, plantele locale și urmele animalelor.

3. Întâlniri cu animale: Moditlo River Lodge oferă posibilități pentru copii de a interacționa cu anumite animale, cum ar fi apropierii de elefanți sau hrănirea girafelor.

4. Program Junior Ranger: Lodge-ul oferă un program Junior Ranger care îi învață pe copii despre pustietatea africană și conservare. Copiii pot învăța despre comportamentul animalelor, urmărirea, abilitățile de supraviețuire și mai mult.

5. Înot: Moditlo River Lodge are o piscină unde copiii se pot bucura de o înotare răcoritoare și de a se răcori în zilele calde.

6. Clubul pentru copii: Lodge-ul are un club dedicat copiilor cu jocuri, jucării și activități pentru a-i ține pe copii distrați.

7. Arte și meserii: Copiii pot participa la sesiuni de arte și meserii, unde pot crea propriile lor lucrări de artă inspirate din Africa sau pot face meserii tradiționale.

8. Observarea stelelor: Moditlo River Lodge oferă experiențe de observare a stelelor, unde copiii pot învăța despre constelații și asculta povești fascinante despre cerul nopții. Acestea sunt doar câteva dintre activitățile disponibile pentru copii la Moditlo River Lodge. Lodge-ul își propune să ofere o experiență educativă și plăcută pentru tinerii săi oaspeți, în timp ce apreciază mediul natural din Africa de Sud.

Distracție

Există mai multe opțiuni de distracție în apropierea hotelului Moditlo River Lodge din Hoedspruit, Africa de Sud. Iată câteva sugestii:

1. Parcul Național Kruger: Deoarece Moditlo River Lodge este situat chiar în afara graniței Parcului Național Kruger, oaspeții pot participa la plimbări cu mașina și tururi de safari pentru a vedea fauna africană iconică, inclusiv Cele cinci mari (leul, leopardul, bivolul, rinocerul și elefantul). Lodge-ul poate aranja tururi ghidate sau opțiuni de autoghidaj pentru oaspeți.

2. Canionul Râului Blyde: Acest punct de referință natural pitoresc se află la scurtă distanță de Hoedspruit și oferă vederi uimitoare, trasee de drumeție și plimbări cu barca de-a lungul canionului. Vizitatorii pot admira vederi uimitoare, cascade și cele trei Rondaveluri iconice.

3. Centrul de Reabilitare a Faunei Sălbatice Moholoholo: Aflat în apropiere, Centrul de Reabilitare a Faunei Sălbatice Moholoholo este o destinație obligatorie pentru entuziaștii de natură. Aici, vizitatorii pot învăța despre eforturile de conservare a faunei sălbatice, pot interacționa de aproape cu animalele reabilitate și pot avea chiar ocazia de a interacționa cu unele dintre păsările și animalele rezidente.

4. Centrul pentru Specii Amenințate din Hoedspruit: Acest proiect de conservare este dedicat conservării speciilor rare, vulnerabile și amenințate. Vizitatorii se pot alătura tururilor ghidate pentru a vedea gueparzi, câini sălbatici africani și alte animale în pericol și pot învăța despre munca vitală depusă pentru protejarea acestor specii.

5. Plimbări cu balonul cu aer cald: Pentru o experiență unică și captivantă, oaspeții pot face o plimbare cu balonul cu aer cald peste peisajele uimitoare din zona Hoedspruit. Acest lucru oferă o vedere de sus a bălții africane și poate fi aranjat prin intermediul diferiților operatori locali.

6. Interacțiuni cu elefanții: Mai multe sanctuare de faună și centre de reabilitare din zonă oferă experiențe în care vizitatorii pot interacționa cu elefanți. Oaspeții pot hrăni, plimba și chiar călări aceste giganți blânzi, învățând despre comportamentul lor și eforturile de conservare. Vă rugăm să rețineți că disponibilitatea și programarea pot varia, așa că se recomandă să verificați cu hotelul sau birourile locale de turism pentru cele mai recente informații și pentru a face orice rezervări necesare.

Cele mai importante întrebări

1. Unde se află Moditlo River Lodge? - Moditlo River Lodge este situat în Hoedspruit, Africa de Sud.

2. Ce fel de opțiuni de cazare sunt disponibile la Moditlo River Lodge? - Moditlo River Lodge oferă diverse tipuri de cazare, inclusiv șaleturi de lux și corturi de safari.

3. Ce facilități sunt disponibile în șaleturile de la Moditlo River Lodge? - Șaleturile de la Moditlo River Lodge sunt dotate cu aer condiționat, băi en-suite, terase private și vederi impresionante asupra savanei africane.

4. Este disponibil Wi-Fi la Moditlo River Lodge? - Da, Wi-Fi este disponibil în anumite zone ale lodge-ului, inclusiv în zona principală și la recepție.

5. Ce fel de activități pot savura oaspeții în timpul șederii lor la Moditlo River Lodge? - Oaspeții pot participa la activități precum plimbări cu mașina de safari, plimbări în savană, observare de păsări și vizitarea atracțiilor din apropiere, cum ar fi Parcul Național Kruger și Canionul Râului Blyde.

6. Sunt incluse mesele în tariful de cazare la Moditlo River Lodge? - Da, toate mesele sunt incluse în tariful de cazare la Moditlo River Lodge, inclusiv micul dejun, prânzul și cina.

7. Există o piscină la Moditlo River Lodge? - Da, există o piscină disponibilă pentru oaspeți la Moditlo River Lodge.

8. Pot oaspeții să rezerve transferuri de la aeroport la Moditlo River Lodge? - Da, transferurile de la aeroport pot fi aranjate la cerere, contra unei taxe suplimentare.

9. Este Moditlo River Lodge potrivit pentru familii cu copii? - Da, Moditlo River Lodge este prietenos pentru familii și oferă activități și facilități potrivite pentru copii.

10. Care este cel mai bun moment pentru a vizita Moditlo River Lodge pentru o experiență de safari? - Cel mai bun moment pentru a vizita Moditlo River Lodge pentru o experiență de safari este în timpul lunilor uscate de iarnă (mai-septembrie) când animalele se adună în jurul surselor de apă, oferind oportunități excelente de observare a faunei sălbatice.

Toate serviciile și facilitățile

Entertainment și relaxare
 • Masaj
 • Masaj / Centru de înfrumusețare
 • Grădină
 • Magazine
Facilități hotel
 • Wi-Fi gratuit
 • WiFi
 • Restaurant
 • Parcare
 • Concierge
 • Înregistrare/check-out express
 • Personal poliglot
 • Zonă pentru fumat desemnată
 • Magazin de suveniruri/cadouri
 • Săli de întâlnire
Facilități cameră
 • Minibar
 • Uscător de păr
 • Camere de legătură
Servicii suplimentare
 • Transport de la/la aeroport
 • Serviciu de spălătorie
 • Curățătorie chimică
 • Depozitare bagaje
 • Birou de turism
 • Parcare cu valet
Activități acvatice
 • Piscină
 • Saună
 • Piscină în aer liber
Pentru familii cu copii
 • Club pentru copii
Recenzie hotel Moditlo River Lodge
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.