Malaezia, Putrajaya

Buff Evo Soho Bangi Sentral With Netflix & Wifi

Jalan Pusat Bandar 2 B-19-15, Evo Soho Putrajaya, Malaezia Gazdă particulară
7 oferte de la 134 RON Vizualizează camerele
Buff Evo Soho Bangi Sentral With Netflix & Wifi
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Restaurant
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
 • Lift
 • Uscător de păr
 • Piscină
Afișează toate facilitățile 10
Locație
În centrul orașului
7.3 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile
 • 134 RON
  Preț pe noapte
  Booking.com
  Booking.com
 • 134 RON
  Preț pe noapte
  Trip.com
  Trip.com
 • 134 RON
  Preț pe noapte
  Super.com
  Super.com
 • 153 RON
  Preț pe noapte
  Expedia.com
  Expedia.com
 • 153 RON
  Preț pe noapte
  Hotels.com
  Hotels.com
 • 158 RON
  Preț pe noapte
  Agoda.com
  Agoda.com
 • 158 RON
  Preț pe noapte
  Priceline.com
  Priceline.com

Ce este în jur

Jalan Pusat Bandar 2 B-19-15, Evo Soho Putrajaya, Malaezia

Hotelul "Buff Evo Soho Bangi Sentral cu Netflix și Wifi" este situat în Bangi Sentral, care este o zonă comercială în Bangi, Putrajaya, Malaysia. În imediata apropiere a hotelului pot fi incluse clădiri comerciale, magazine, restaurante și alte facilități la distanță de mers pe jos. Se recomandă verificarea cu hotelul sau utilizarea hărților online pentru informații mai precise despre împrejurimile imediate.

map
Buff Evo Soho Bangi Sentral With Netflix & Wifi
Gazdă particulară

În centrul orașului7.3

Despre hotel

Copii

În „Buff Evo Soho Bangi Sentral cu Netflix și WiFi” din Putrajaya, Malaysia, copiii se pot bucura de diverse activități și atracții în zona înconjurătoare. Câteva opțiuni posibile pentru copii includ:

1. Locuri de joacă: Există mai multe locuri de joacă situate în apropierea cazării, unde copiii se pot angaja în activități în aer liber și se pot bucura de joacă pe leagăne, tobogane și alte echipamente.

2. Parcuri: Putrajaya are numeroase parcuri cu peisaje frumoase și spații verzi unde copiii se pot juca, pot face picnicuri sau chiar pot zbura cu zmeie.

3. Lacul Putrajaya: Situat în apropiere, lacul Putrajaya oferă oportunități de plimbări cu barca, pedalat și de a te bucura de priveliștile pitorești în jurul lacului.

4. Parcul Putrajaya Challenge: Acest parc de aventura include un skate park, pereți de escaladă și un parc de biciclete, oferind activități palpitante pentru copiii care se bucură de sporturile de aventura în aer liber.

5. IOI City Mall: Situat în apropiere, IOI City Mall oferă o gamă largă de opțiuni de divertisment pentru copii, inclusiv un parc de distracții acoperit, diverse jocuri de arcade, biliard și un cinematograf.

6. Districtul 21: La o scurtă plimbare cu mașina de Putrajaya, Districtul 21 este un parc de aventura acoperit unde copiii se pot angaja în activități precum escaladă pe pereți, curse de obstacole și sărituri pe trambulină.

7. Centrul de Știință: Centrul de Știință Perdana Putra din Putrajaya este un muzeu de știință prietenos pentru copii, cu expoziții interactive, jocuri educaționale și demonstrații pentru a stimula curiozitatea și învățarea.

8. Croazieră cu monorailul Putrajaya: Copiii se pot bucura de o plimbare relaxantă pe lacul Putrajaya cu un monorail, oferind vederi panoramice ale cartierelor, podurilor și arhitecturii orașului. Vă rugăm să rețineți că atracțiile și activitățile specifice disponibile pot varia, iar întotdeauna se recomandă verificarea informațiilor și disponibilității actualizate înainte de a vizita.

Distracție

Există mai multe opțiuni de divertisment în apropierea hotelului Buff Evo Soho Bangi Sentral, cu Netflix și Wifi, în Putrajaya, Malaysia. Unele dintre opțiunile populare includ:

1. IOI City Mall: Situat la o mică distanță de hotel, IOI City Mall oferă o gamă largă de opțiuni de divertisment precum cinema, bowling, sală de jocuri video și karaoke.

2. District 21: Acest parc de aventură acoperit se află în IOI City Mall și oferă activități palpitante precum curse de obstacole, tiroliene și un parc de trampolini.

3. Grădina Botanică Putrajaya: Dacă vă bucurați de natură, puteți vizita Grădina Botanică Putrajaya situată în apropiere. Puteți face o plimbare relaxantă, puteți face un picnic sau pur și simplu puteți admira flora și fauna frumoasă.

4. Lacul Putrajaya: Explorați pitorescul lac Putrajaya închiriind o barcă cu pedale sau făcând o croazieră. Vă puteți bucura de priveliștea uimitoare a punctelor de reper ale orașului și puteți vă relaxa lângă lacul pitoresc.

5. Parcul Putrajaya Challenge: Iubitorii de aventură pot vizita acest parc pentru a se angaja în activități precum escaladă, mountain biking și skateboarding.

6. MAEPS (Malaysia Agro Exposition Park Serdang): MAEPS găzduiește diverse evenimente pe tot parcursul anului, inclusiv expoziții, festivaluri și concerte. Verificați programul lor pentru orice evenimente de divertisment viitoare în timpul șederii dvs.

7. Taman Warisan Pertanian (Agriculture Heritage Park): Acest parc oferă o experiență unică în care puteți afla mai multe despre patrimoniul agricol al Malaeziei, puteți participa la activități de cules de fructe și puteți explora diverse grădini. Acestea sunt doar câteva opțiuni de divertisment în apropierea hotelului Buff Evo Soho Bangi Sentral. În plus, există mai multe restaurante, cafenele și baruri în apropiere pentru cine și socializare.

Cele mai importante întrebări

1. Este disponibil Netflix în apartamentul Buff Evo Soho Bangi Sentral cu Netflix & Wifi din Putrajaya, Malaezia?

1. Este disponibil Netflix în apartamentul Buff Evo Soho Bangi Sentral cu Netflix & Wifi din Putrajaya, Malaezia?1

Da, Netflix este disponibil în apartament, permițând oaspeților să se uite la emisiunile și filmele lor preferate în flux.

2. Este oferit Wifi în apartamentul Buff Evo Soho Bangi Sentral cu Netflix & Wifi din Putrajaya, Malaezia?

2. Este oferit Wifi în apartamentul Buff Evo Soho Bangi Sentral cu Netflix & Wifi din Putrajaya, Malaezia?1

Da, apartamentul oferă conectivitate Wifi, asigurându-se că oaspeții pot rămâne conectați pe durata șederii lor.

3. Există vreo taxă suplimentară pentru utilizarea Netflix sau Wifi în apartamentul Buff Evo Soho Bangi Sentral cu Netflix & Wifi din Putrajaya, Malaezia?

3. Există vreo taxă suplimentară pentru utilizarea Netflix sau Wifi în apartamentul Buff Evo Soho Bangi Sentral cu Netflix & Wifi din Putrajaya, Malaezia?1

Nu, utilizarea Netflix și a Wifi-ului în apartament este inclusă în costul închirierii și nu există taxe suplimentare pentru utilizarea lor.

4. Câte dormitoare sunt în apartamentul Buff Evo Soho Bangi Sentral cu Netflix & Wifi din Putrajaya, Malaezia?

4. Câte dormitoare sunt în apartamentul Buff Evo Soho Bangi Sentral cu Netflix & Wifi din Putrajaya, Malaezia?1

Apartamentul are în mod obișnuit unul sau două dormitoare, în funcție de configurația aleasă.

5. Furnizează apartamentul Buff Evo Soho Bangi Sentral cu Netflix & Wifi facilități de parcare?

5. Furnizează apartamentul Buff Evo Soho Bangi Sentral cu Netflix & Wifi facilități de parcare?1

Da, apartamentul oferă facilități de parcare pentru oaspeți, asigurându-se comoditate pe durata șederii lor.

6. Există atracții sau facilități în apropiere?

6. Există atracții sau facilități în apropiere?1

Da, apartamentul este situat în Putrajaya, Malaezia, care este cunoscut pentru arhitectura sa frumoasă, parcuri și lac. Oaspeții pot explora atracții precum Grădina Botanică Putrajaya, Lacul Putrajaya și Moscheea Putra.

7. Este permisă șederea cu animale de companie în apartament?

7. Este permisă șederea cu animale de companie în apartament?1

Se recomandă verificarea politicii gazdei în ceea ce privește animalele de companie înainte de a face o rezervare, deoarece unele apartamente pot avea reguli specifice în ceea ce privește animalele de companie.

8. Cât de departe este apartamentul Buff Evo Soho Bangi Sentral cu Netflix & Wifi de cel mai apropiat aeroport?

8. Cât de departe este apartamentul Buff Evo Soho Bangi Sentral cu Netflix & Wifi de cel mai apropiat aeroport?1

Distanța de la cel mai apropiat aeroport, Aeroportul Internațional Kuala Lumpur (KLIA), la apartament este de aproximativ 30 de kilometri.

9. Există magazine alimentare sau restaurante în apropiere?

9. Există magazine alimentare sau restaurante în apropiere?1

Da, există magazine alimentare și restaurante situate convenabil în apropierea apartamentului, permițând oaspeților să aibă acces ușor la alimente și opțiuni de luat masa.

10. Care sunt orele de check-in și check-out?

10. Care sunt orele de check-in și check-out?1

Orele de check-in și check-out pot varia, deci se recomandă să contactați gazda sau să verificați detaliile rezervării pentru informații specifice referitoare la timpul de sosire și plecare.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități hotel
 • Restaurant
 • Lift
 • Zonă pentru fumat desemnată
 • Sală de fitness
Facilități cameră
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
 • Uscător de păr
Activități acvatice
 • Piscină
 • Piscină în aer liber
Pentru familii cu copii
 • Loc de joacă
Recenzie hotel Buff Evo Soho Bangi Sentral With Netflix & Wifi
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.