Macedonia, Ohrid

Gjorgi Apartments

Dame Gruev 68a Ohrid, Macedonia Apartament
1 ofertă de la 140 RON Vizualizează camerele
Gjorgi Apartments
Gjorgi Apartments
Gjorgi Apartments
Gjorgi Apartments
Gjorgi Apartments
Gjorgi Apartments
Gjorgi Apartments
Gjorgi Apartments
Gjorgi Apartments
Gjorgi Apartments
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Wi-Fi gratuit
 • WiFi
 • Grădină
 • Frigider
 • Uscător de păr
 • Depozitare bagaje
Afișează toate facilitățile 6
Locație
În centrul orașului
1.6 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile
 • 140 RON
  Preț pe noapte
  Hotels.com
  Hotels.com
 • 149 RON
  Preț pe noapte
  Agoda.com
  Agoda.com
 • 149 RON
  Preț pe noapte
  Trip.com
  Trip.com
 • 154 RON
  Preț pe noapte
  Expedia.com
  Expedia.com
 • 154 RON
  Preț pe noapte
  Super.com
  Super.com
 • 159 RON
  Preț pe noapte
  Priceline.com
  Priceline.com
 • 163 RON
  Preț pe noapte
  Booking.com
  Booking.com

Ce este în jur

Dame Gruev 68a Ohrid, Macedonia

Apartamentele Gjorgi din Ohrid, Macedonia se află într-o zonă centrală, aproape de diverse atracții și facilități. Unele dintre locurile de interes din apropiere includ:

1. Lacul Ohrid: Hotelul este situat în apropiere de frumosul Lac Ohrid, unul dintre cele mai adânci și mai vechi lacuri din Europa. Vizitatorii se pot bucura de plimbări cu barca, înot și sporturi acvatice în lac.

2. Centrul vechi al Ohridului: Hotelul se află la câțiva pași de centrul istoric al Ohridului. Aici, vizitatorii pot explora biserici antice, precum St. Sophia și St. Clement, și pot vizita Fortăreața Ohrid.

3. Parcul orașului Ohrid: Hotelul este, de asemenea, în apropierea Parcului orașului Ohrid, o zonă verde cu alei de plimbare, bănci și un loc de joacă. Este un loc minunat pentru plimbări relaxante și relaxare.

4. Cumpărături și restaurante: Există numeroase magazine, buticuri, cafenele și restaurante în apropierea hotelului. Vizitatorii se pot bucura de shopping pentru meșteșuguri locale, haine și suveniruri, precum și de degustarea bucătăriei macedonene.

5. Situri culturale și istorice: Zona din jurul hotelului este bogată în situri culturale și istorice, inclusiv muzee, galerii de artă și case tradiționale. Unele atracții remarcabile includ Muzeul Bay of Bones, Plaoshnik și Atelierul Național pentru Hârtie Manuală.

6. Viața de noapte: Ohrid are o scenă de viață de noapte vibrantă, iar există diverse baruri, cluburi și locuri de divertisment în apropierea hotelului. Vizitatorii se pot bucura de muzică live, dans și socializare. În ansamblu, Apartamentele Gjorgi din Ohrid, Macedonia oferă o locație convenabilă, permițând oaspeților să exploreze ușor atracțiile orașului, natura, cumpărăturile, gastronomia și cultura vibrantă.

map
Gjorgi Apartments
Apartament

În centrul orașului1.6

Despre hotel

Despre

Apartamentele Gjorgi sunt un hotel situat în Ohrid, Macedonia. Oferă o opțiune confortabilă și convenabilă de cazare pentru călătorii care vizitează zona. Hotelul oferă diferite tipuri de camere pentru a satisface diferite nevoi și preferințe. Camerele sunt curate, spațioase și bine mobilate, oferind o ședere confortabilă pentru oaspeți. Acestea vin cu facilități precum aer condiționat, baie privată, TV, Wi-Fi gratuit și o chicinetă echipată cu facilități de gătit de bază. Fiecare cameră la Apartamentele Gjorgi este amenajată cu decor modern și oferă o atmosferă primitoare. Hotelul oferă, de asemenea, servicii zilnice de menaj pentru a asigura un mediu curat și ordonat pentru oaspeți. În ceea ce privește mesele, hotelul nu are un restaurant în incintă. Cu toate acestea, fiecare cameră are o chicinetă echipată cu facilități de gătit de bază, permițând oaspeților să-și pregătească propriile mese. Există și magazine alimentare și restaurante în apropiere unde oaspeții pot explora opțiuni locale de luat masa. În plus față de camerele confortabile, Apartamentele Gjorgi oferă alte facilități și servicii pentru a îmbunătăți șederea oaspeților. Acestea includ parcare gratuită, recepție deschisă non-stop, depozitare bagaje și asistență în organizarea tururilor. Personalul hotelului este prietenos și util, mereu pregătit să ofere asistență și informații pentru a face șederea oaspeților plăcută. Mai mult, locația Apartamentelor Gjorgi este destul de convenabilă. Este situat într-o parte centrală a Ohridului, aproape de diverse atracții, restaurante și magazine. Frumosul Lac Ohrid este, de asemenea, la distanță de mers pe jos, permițând oaspeților să se bucure cu ușurință de activități pe apă și de priveliști uluitoare ale împrejurimilor. În ansamblu, Apartamentele Gjorgi sunt un hotel confortabil și convenabil în Ohrid, Macedonia, oferind camere bine mobilate și opțiuni de self-catering pentru mese. Indiferent dacă vizitează pentru agrement sau afaceri, oaspeții pot să aibă o ședere plăcută la acest hotel în timp ce explorează frumusețea Ohridului și a împrejurimilor sale.

Distracție

Există mai multe opțiuni de divertisment în apropierea hotelului "Gjorgi Apartments" din Ohrid, Macedonia. Unele dintre opțiunile populare includ:

1. Orasul Vechi Ohrid: Plimbați-vă prin străzile pietruite fermecătoare ale Orasului Vechi Ohrid și explorați monumentele sale istorice, inclusiv vechea fortăreață a lui Samoil și Biserica Sf. Sofia.

2. Lacul Ohrid: Bucurați-vă de diverse activități pe apă precum înot, jet-ski sau o plimbare cu barca pe frumosul Lac Ohrid, unul dintre cele mai vechi și cele mai adânci lacuri din Europa.

3. Situl arheologic Plaosnik: Vizitați situl arheologic Plaosnik, care cuprinde Biserica Sf. Clement și ruinele Primei Universități Slave. Oferă vederi impresionante asupra lacului Ohrid și orașului.

4. Amfiteatrul Ohrid: Participați la un concert, spectacole de teatru sau un eveniment cultural la Amfiteatrul Ohrid, un teatru în aer liber antic cu o capacitate de

4.000 de spectatori.

5. Excursii cu barca la Mănăstirea Sf. Naum: Faceți o călătorie cu barca de la Ohrid la pitoreasca Mănăstire Sf. Naum, situată pe malul sudic al lacului. Mănăstirea oferă fresce frumoase, grădini liniștite și ocazia de a vă relaxa lângă izvoarele râului.

6. Tururi ghidate în Ohrid: Alăturați-vă unui tur ghidat pentru a afla despre istoria și cultura bogată a orașului, inclusiv siturile Patrimoniului Mondial UNESCO precum Biserica Sf. Ioan din Kaneo și Mănăstirea Sf. Panteleimon.

7. Bazarul Ohrid: Explorați animatul Bazar Ohrid, un târg aglomerat unde puteți găsi obiecte de artizanat tradiționale macedonene, suveniruri, delicatese culinare locale și bijuterii unicat handmade.

8. Festivalul de Vară Ohrid: Dacă vizitați în lunile de vară, puteți bucura de diverse evenimente culturale, concerte și spectacole la Festivalul de Vară Ohrid, care are loc în diferite locații din oraș.

9. Viața de noapte: Ohrid oferă o scenă vibrantă de viață de noapte cu numeroase baruri, cluburi și restaurante unde puteți bucura de muzică live, dans și socializare cu localnici și turiști.

10. Sporturi pe apă și plaje: Dacă sunteți interesat de sporturile pe apă, există mai multe plaje în apropierea "Gjorgi Apartments" unde puteți închiria echipament pentru activități precum paddleboarding, kayak și windsurfing. Vă rugăm să rețineți că disponibilitatea și detaliile specifice ale activităților menționate pot varia în funcție de sezon și reglementările locale. Este recomandabil să verificați cu autoritățile locale sau personalul hotelului pentru informații actualizate.

Cele mai importante întrebări

1. Unde se află Apartamentele Gjorgi? Apartamentele Gjorgi sunt situate în Ohrid, Macedonia.

2. Ce tip de cazare oferă Apartamentele Gjorgi? Apartamentele Gjorgi oferă apartamente cu facilități de self-catering pentru oaspeți.

3. Cum pot rezerva o ședere la Apartamentele Gjorgi? Puteți rezerva o ședere la Apartamentele Gjorgi vizitând site-ul lor oficial sau contactându-i prin telefon sau e-mail.

4. Ce facilități sunt oferite în apartamente? Apartamentele de la Apartamentele Gjorgi sunt echipate cu facilități esențiale precum o bucătărie complet utilată, baie privată, paturi confortabile, aer condiționat, TV și Wi-Fi gratuit.

5. Este disponibilă parcare la Apartamentele Gjorgi? Da, Apartamentele Gjorgi oferă facilități de parcare gratuită pentru oaspeți.

6. Sunt permise animalele de companie la Apartamentele Gjorgi? Este recomandabil să contactați direct Apartamentele Gjorgi pentru a întreba despre politica lor privind animalele de companie.

7. Există atracții sau monumente apropiate? Apartamentele Gjorgi sunt situate în apropierea atracțiilor precum Lacul Ohrid, Orașul Vechi Ohrid, Mănăstirea St. Naum, Biserica Sf. Sofia și Cetatea Samoil.

8. Sunt Apartamentele Gjorgi accesibile pentru persoanele cu dizabilități? Apartamentele Gjorgi pot avea accesibilitate limitată pentru persoanele cu dizabilități. Se recomandă contactarea lor pentru detalii specifice.

9. Pot Apartamentele Gjorgi să aranjeze transportul de la aeroport? Apartamentele Gjorgi pot ajuta la organizarea transferurilor de la aeroport contra unei taxe suplimentare. Se recomandă contactarea lor în prealabil pentru a face aranjamente necesare.

10. Care este ora de check-in și de check-out la Apartamentele Gjorgi? Ora obișnuită de check-in la Apartamentele Gjorgi este de la ora 14:00 înainte, iar check-out-ul este de obicei înainte de ora 10:

00. Cu toate acestea, este recomandabil să confirmați aceste detalii direct cu proprietatea.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități hotel
 • Wi-Fi gratuit
 • WiFi
Entertainment și relaxare
 • Grădină
Facilități cameră
 • Frigider
 • Uscător de păr
Servicii suplimentare
 • Depozitare bagaje
Recenzie hotel Gjorgi Apartments
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.