Italia, Palermo

Via Vittorio Emanuele Apartment

Cortile Santa Caterina, 2 - altezza Via Vittorio Emanuele 256 Palermo, Italia Cazări de vacanță
1 ofertă de la 456 RON Vizualizează camerele
Via Vittorio Emanuele Apartment
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
 • Uscător de păr
 • Transport de la/la aeroport
 • Zonă pentru fumat desemnată
Afișează toate facilitățile 5
Locație
În centrul orașului
0.1 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile
 • 456 RON
  Preț pe noapte
  Trip.com
  Trip.com
 • 460 RON
  Preț pe noapte
  Agoda.com
  Agoda.com
 • 479 RON
  Preț pe noapte
  Hotels.com
  Hotels.com
 • 488 RON
  Preț pe noapte
  Super.com
  Super.com
 • 493 RON
  Preț pe noapte
  Booking.com
  Booking.com
 • 498 RON
  Preț pe noapte
  Priceline.com
  Priceline.com
 • 535 RON
  Preț pe noapte
  Expedia.com
  Expedia.com

Ce este în jur

Cortile Santa Caterina, 2 - altezza Via Vittorio Emanuele 256 Palermo, Italia

Hotelul "Via Vittorio Emanuele Apartment" din Palermo, Italia, este situat în centrul istoric al orașului. Unele atracții și monumente notabile aproape de hotel includ:

1. Quattro Canti: Cunoscută și sub numele de Piazza Vigliena, este o piață barocă situată la intersecția celor două străzi principale din Palermo, Via Maqueda și Corso Vittorio Emanuele. Aceasta prezintă patru fațade baroce ornate, reprezentând cele patru anotimpuri, regii spanioli ai Siciliei și patroanele Palermo-ului.

2. Catedrala din Palermo: Catedrala din Palermo, dedicată Înălțării Maicii Domnului, este un exemplu magnific de arhitectură normandă cu elemente de stil gotic, renascentist și baroc. Aceasta este situată la o distanță scurtă de hotel.

3. Piața Ballarò: Una dintre vibrantale piețe de stradă din Palermo, Ballarò oferă o gamă variată de produse proaspete, produse de mare, brânzeturi, haine și produse locale. Este un loc minunat pentru a experimenta atmosfera vibrantă a orașului și pentru a gusta bucătăria tradițională siciliană. Piața este la câțiva pași de hotel.

4. Teatro Massimo: Teatro Massimo Vittorio Emanuele, una dintre cele mai mari opere din Europa, este situat în apropiere. Este un simbol al Palermo-ului și găzduiește atât spectacole de operă, cât și de balet. Vizitatorii pot participa la un tur ghidat al teatrului sau pot asista la un spectacol.

5. Grădina Botanică din Palermo: Situată puțin mai departe de hotel, Grădina Botanică din Palermo este o oază verde în centrul orașului. Aceasta oferă o gamă variată de plante, un frumos Orto (grădină de legume) și vederi impresionante asupra orașului.

6. Palazzo dei Normanni (Palatul Regal): Palazzo dei Normanni, cunoscut și sub numele de Palatul Regal din Palermo, este un palat normand-romanic impresionant. Acesta adăpostește frumoasa Capelă Palatină, faimoasă pentru mozaicurile sale excepționale. Este la o distanță scurtă de hotel. Acestea sunt doar câteva dintre atracțiile și monumentele aproape de hotelul "Via Vittorio Emanuele Apartment" din Palermo, Italia. Locația centrală a hotelului permite acces facil la multe alte obiective turistice, magazine, restaurante și locuri culturale din centrul orașului.

map
Via Vittorio Emanuele Apartment
Cazări de vacanță

În centrul orașului0.1

Despre hotel

Distracție

Palermo, Italia este cunoscut pentru scena sa vibrantă de divertisment. Iată câteva opțiuni de divertisment populare în apropierea hotelului 'Apartamentul Via Vittorio Emanuele':

1. Teatro Massimo: Situat la o scurtă plimbare de hotel, Teatro Massimo este una dintre cele mai mari opere din Italia. Bucurați-vă de o reprezentație de operă, balet sau muzică clasică în această bijuterie arhitecturală frumoasă.

2. Mercato del Capo: Această piață vibrantă se află în apropiere și este un loc minunat pentru a experimenta atmosfera vie a Palermo. Cumpărați produse proaspete, produse locale și bucurați-vă de specialitățile culinare de pe stradă.

3. Piazza Pretoria: O piață animată în inima Palermo, Piazza Pretoria este gazda impresionantei Fontane Pretoria, cunoscută pentru sculpturile sale intricate. Acesta este un loc minunat pentru a vă relaxa, a observa oamenii și a vă bucura de atmosfera vibrantă a orașului.

4. Museo Archeologico Regionale: Dacă sunteți interesat de istorie și artă, acest muzeu regional arheologic este absolut de vizitat. Aici puteți vedea o vastă colecție de artefacte și exponate antice, inclusiv mozaicuri, sculpturi și bijuterii.

5. Quattro Canti: Cunoscută ca "Cele patru colțuri", Quattro Canti este o piață barocă în centrul istoric al Palermo-ului. Faceți o plimbare relaxantă și admirați arhitectura și sculpturile intricate care decorează fiecare colț.

6. Palazzo dei Normanni: Acest palat istoric este sediul Adunării Regionale Siciliene. Vizitatorii pot face turul palatului și pot admira mozaicurile sale bizantine, apartamentele regale și impresionanta Capelă Palatină.

7. Orto Botanico di Palermo: Dacă căutați o evadare liniștită, Grădinile Botanice din Palermo sunt locul perfect. Explorați grădinile sale luxuriante, plantele exotice și bucurați-vă de o plimbare liniștită în mijlocul naturii. Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile de divertisment din apropierea hotelului 'Apartamentul Via Vittorio Emanuele' din Palermo, Italia. Palermo oferă o gamă largă de atracții, de la monumente istorice până la experiențe culturale, asigurând o ședere memorabilă.

Cele mai importante întrebări

1. Unde este "Apartamentul Via Vittorio Emanuele" situat în Palermo, Italia?
1. Unde este "Apartamentul Via Vittorio Emanuele" situat în Palermo, Italia?1

"Apartamentul Via Vittorio Emanuele" este situat în orașul Palermo, Italia

2. Ce facilități sunt oferite la "Apartamentul Via Vittorio Emanuele" din Palermo, Italia?
2. Ce facilități sunt oferite la "Apartamentul Via Vittorio Emanuele" din Palermo, Italia?1

"Apartamentul Via Vittorio Emanuele" oferă facilități precum Wi-Fi gratuit, bucătărie complet utilată, aer condiționat, TV, mașină de spălat și o baie privată

3. Câte dormitoare are "Apartamentul Via Vittorio Emanuele" din Palermo, Italia?
3. Câte dormitoare are "Apartamentul Via Vittorio Emanuele" din Palermo, Italia?1

"Apartamentul Via Vittorio Emanuele" are în mod obișnuit mai multe dormitoare. Numărul exact de dormitoare poate varia, așa că este recomandat să verificați lista specifică pentru informații precise

4. Este disponibilă parcare la "Apartamentul Via Vittorio Emanuele" din Palermo, Italia?
4. Este disponibilă parcare la "Apartamentul Via Vittorio Emanuele" din Palermo, Italia?1

Depinde de listarea specifică. Unele apartamente pot oferi facilități de parcare, în timp ce altele nu. Se recomandă să verificați cu gazda sau site-ul de listări pentru a verifica disponibilitatea parcării

5. Care este intervalul de prețuri pentru șederea la "Apartamentul Via Vittorio Emanuele" din Palermo, Italia?
5. Care este intervalul de prețuri pentru șederea la "Apartamentul Via Vittorio Emanuele" din Palermo, Italia?1

Intervalul de prețuri pentru șederea la "Apartamentul Via Vittorio Emanuele" poate varia în funcție de factori precum sezonul, durata șederii și numărul de persoane. Este indicat să verificați lista specifică sau să contactați gazda pentru informații precise despre preț

6. "Apartamentul Via Vittorio Emanuele" este permisă cazarea cu animale de companie?
6. "Apartamentul Via Vittorio Emanuele" este permisă cazarea cu animale de companie?1

Politica privind cazarea cu animale de companie la "Apartamentul Via Vittorio Emanuele" poate varia în funcție de listarea specifică. Unele apartamente ar putea permite animale de companie, în timp ce altele nu. Este recomandat să verificați cu gazda sau site-ul de listări pentru politica lor privind animalele de companie

7. Care sunt atracțiile și punctele de interes din apropiere de "Apartamentul Via Vittorio Emanuele" din Palermo, Italia?
7. Care sunt atracțiile și punctele de interes din apropiere de "Apartamentul Via Vittorio Emanuele" din Palermo, Italia?1

"Apartamentul Via Vittorio Emanuele" este situat central în Palermo, fiind în apropiere de diferite atracții precum Catedrala din Palermo, Quattro Canti, Teatro Massimo și piețele istorice Ballarò și Vucciria. De asemenea, apartamentul este convenabil situat pentru a explora efervescența scenei alimentare a orașului și pentru a savura bucătăria locală.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități cameră
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
 • Uscător de păr
Servicii suplimentare
 • Transport de la/la aeroport
Facilități hotel
 • Zonă pentru fumat desemnată
Recenzie hotel Via Vittorio Emanuele Apartment
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.