Indonezia, Legian

Villa Penyu

Jalan Dewi Sri 2 Legian, Indonezia Vilă
Villa Penyu
Vezi camere —
Locație
În centrul orașului
0.9 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

Jalan Dewi Sri 2 Legian, Indonezia

Caracteristicile locurilor și atracțiilor din jurul Hotelului Villa Penyu din Legian, Indonezia pot varia, dar câteva lucruri care pot fi în general aproape de hotel includ:

1. Plaje: Plaja Legian și Plaja Double Six se află la o distanță de mers pe jos de Villa Penyu, oferind oportunități oaspeților de a se bronza, a se scălda și a se bucura de sporturile acvatice.

2. Restaurante și baruri: Legian oferă o gamă largă de opțiuni de mâncare, de la warungs locale la bucătăria internațională. Există, de asemenea, multe baruri și cluburi în apropiere pentru cei interesați de viața de noapte.

3. Cumpărături: Zona Legian este cunoscută pentru oportunitățile de cumpărături. Vizitatorii pot explora piețe locale precum Piața de Artă Legian sau pot vizita centre comerciale moderne precum Beachwalk Shopping Centre.

4. Spa și centre de sănătate: Legian are mai multe spa și centre de sănătate care oferă diferite tratamente și masaje pentru a ajuta oaspeții să se relaxeze și să se revigoreze.

5. Surfing: Legian este o destinație populară pentru surferi. Oaspeții pot găsi multe școli de surfing și magazine de închiriat de-a lungul plajei.

6. Seminyak: Villa Penyu se află în apropiere de Seminyak, o altă destinație turistică populară din Bali. Seminyak oferă restaurante de lux, magazine boutique și o viață de noapte animată.

7. Locuri culturale: Villa Penyu se află și relativ aproape de atracțiile culturale din Bali. De exemplu, celebrul templu Tanah Lot și templul Uluwatu sunt la o distanță accesibilă cu mașina. Ar putea fi o idee bună să verificați exact proximitatea la locurile și atracțiile specifice înainte de a le vizita, deoarece informațiile furnizate aici sunt de natură generală și pot să nu reflecte exact înconjurările exacte ale Villa Penyu.

map
Villa Penyu
Vilă

În centrul orașului0.9

Despre hotel

Distracție

În apropierea vilei Penyu din Legian, Indonezia, există multe opțiuni de distracție. Câteva dintre aceste opțiuni includ:

1. Cluburile de pe plajă: Legian Beach și Clubul Double Six Beach Club și La Plancha sunt cunoscute pentru cluburile lor de pe plajă. Aceste locuri oferă zone de relaxare chiar pe plajă, muzică live, spectacole DJ și cocktail-uri răcoritoare.

2. Cluburile de noapte: Pentru cei care iubesc să danseze și să se distreze, în zonă există multe cluburi de noapte. Sky Garden Bali, Deejay Club Bali și Bounty Discotheque sunt opțiuni populare pentru distracție până târziu în noapte.

3. Restaurante și baruri: Legian are o gamă variată de restaurante și baruri care oferă atât mâncare delicioasă, cât și divertisment. Locații precum Bali Beach Shack, The Snack Shack și The Sandpit oferă mâncăruri excelente, muzică live și o atmosferă veselă.

4. Monumentul Ground Zero: Monumentul Ground Zero, situat în apropierea lui Kuta, este o zonă memorială dedicată victimelor atacului din 2002. Vizitatorii pot afla mai multe despre evenimentele tragice, pot aduce un omagiu și pot înțelege mai bine Istoria Baliului.

5. Cumpărături: Legian este, de asemenea, cunoscut pentru scena sa de cumpărături. Vizitatorii pot explora numeroase magazine și buticuri de-a lungul străzilor Legian și Jalan Melasti, unde pot găsi totul, de la obiecte de artizanat locale până la branduri de designer.

6. Waterbom Bali: Această grădină acvatică, situată în Kuta, este o opțiune excelentă pentru cei care caută aventură și pentru familiile cu copii. Waterbom Bali oferă o zi plină de distracție, cu numeroase tobogane de apă, piscine și atracții. Acestea sunt doar câteva exemple de opțiuni de distracție în apropierea vilei Penyu din Legian, Indonezia. Această zonă este plină de activități pentru toate gusturile.

Cele mai importante întrebări

1. Unde se află vila Penyu?
1. Unde se află vila Penyu?1

Vila Penyu se află în Legian, Indonezia

2. Câte dormitoare are vila Penyu?
2. Câte dormitoare are vila Penyu?1

Vila Penyu are cinci dormitoare

3. Ce facilități sunt oferite la vila Penyu?
3. Ce facilități sunt oferite la vila Penyu?1

Vila Penyu oferă facilități precum piscină privată, bucătărie complet utilată, aer condiționat, Wi-Fi, televizor, serviciu de curățenie zilnic și grădină

4. Este vila Penyu potrivită pentru familii?
4. Este vila Penyu potrivită pentru familii?1

Da, vila Penyu este o opțiune potrivită pentru familii datorită spațiului generos de cazare și a piscinei private

5. Este micul dejun inclus în cazare la vila Penyu?
5. Este micul dejun inclus în cazare la vila Penyu?1

Da, micul dejun este inclus în cazare la vila Penyu

6. Există o perioadă minimă de cazare la vila Penyu?
6. Există o perioadă minimă de cazare la vila Penyu?1

Da, perioada minimă de cazare la vila Penyu este de trei nopți

7. Este vila Penyu aproape de plajă?
7. Este vila Penyu aproape de plajă?1

Da, vila Penyu se află la o distanță accesibilă de mers pe jos de plajă

8. Se poate ajunge la restaurante și magazine apropiate de vila Penyu?
8. Se poate ajunge la restaurante și magazine apropiate de vila Penyu?1

Da, există multe restaurante și magazine apropiate de vila Penyu

9. Este asigurat transportul de la aeroport la vila Penyu?
9. Este asigurat transportul de la aeroport la vila Penyu?1

Da, vila Penyu oferă transport de la aeroport contra unei taxe suplimentare

10. Este vila Penyu potrivită pentru cazarea unor grupuri mari?
10. Este vila Penyu potrivită pentru cazarea unor grupuri mari?1

Da, vila Penyu poate găzdui grupuri mari datorită numărului mare de dormitoare și a spațiilor de locuit generoase.

Recenzie hotel Villa Penyu
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.