India, Ramnagar

Namah

Dhikuli, Jim Corbett National Park, Ramnagar, Dist.- Nainital Ramnagar, India Resort
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Namah
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Masaj
 • Masaj / Centru de înfrumusețare
 • Biliard
 • Karaoke
 • WiFi
 • Grădină
Afișează toate facilitățile 22
Locație
În centrul orașului
8.1 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

Dhikuli, Jim Corbett National Park, Ramnagar, Dist.- Nainital Ramnagar, India

Hotelul 'Namah' se află în Ramnagar, Uttarakhand, India. Ramnagar este un mic oraș situat în districtul Nainital din Uttarakhand. Unele dintre locurile notabile și atracțiile din jurul hotelului Namah includ:

1. Parcul Național Jim Corbett: Hotelul se află în apropierea intrării în celebrul Parc Național Jim Corbett. Vizitatorii pot să se bucure de excursii de safari, observarea păsărilor și plimbări în natură în acest popular parc național.

2. Templul Garjiya Devi: Un templu faimos dedicat zeiței Garjiya se află în apropierea râului Kosi, la o scurtă distanță de hotelul Namah. Este un loc popular de închinare și atrage mulți credincioși.

3. Muzeul Corbett: Situat la aproximativ 8 kilometri de hotel, Muzeul Corbett din Kaladhungi este gazduit în fostul cămin al faimosului vânător convertit în conservator Jim Corbett. Acesta prezintă obiecte legate de viața și realizările sale.

4. Râul Kosi: Hotelul se află în apropierea râului Kosi, care oferă un peisaj liniștit și pitoresc. Turiștii se pot bucura de activități precum pescuitul, plimbări cu barca și picnicuri pe malul râului.

5. Zona Dhikala: Dhikala este una dintre cele mai căutate zone pentru excursii de safari în Parcul Național Jim Corbett. Este cunoscută pentru diversitatea sa de floră și faună. Hotelul Namah poate fi o bază confortabilă pentru vizitarea acestei zone.

6. Cascada Corbett: Situată la aproximativ 26 de kilometri de Ramnagar, Cascada Corbett este o atracție turistică populară. Aceasta oferă o priveliște frumoasă când apa cascadează de la o înălțime de 20 de metri, în mijlocul unei vegetații luxuriante. Acestea sunt doar câteva dintre atracțiile și locurile din jurul hotelului 'Namah' din Ramnagar, India.

map
Namah
Resort

În centrul orașului8.1

Despre hotel

Despre

Namah este o stațiune de lux situată în Ramnagar, Uttarakhand, India. Stațiunea este amplasată pe malul râului Kosi și oferă o vedere superbă asupra pădurilor și munților înconjurători. Cazarea la Namah include în total 48 de camere și suite bine mobilate. Camerele sunt proiectate cu o combinație de estetică tradițională și modernă, cu podele din lemn, paturi confortabile și băi elegante. Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne precum aer condiționat, TV LCD, telefon, minibar, ceainic și Wi-Fi gratuit. Stațiunea oferă diferite tipuri de camere, inclusiv camere Deluxe, camere Superioare, camere Premium și suite. Camerele Deluxe sunt spațioase și oferă o vedere frumoasă spre grădină sau râu. Camerele Superioare sunt puțin mai mari și au o balcon privată. Camerele Premium oferă mai mult spațiu și facilități suplimentare, inclusiv o cadă de baie. Suitele sunt cele mai luxoase și au o cameră de zi separată, o balcon privată și o cadă cu hidromasaj. Namah are și un restaurant numit "Jungle Lore", care oferă o selecție de mâncăruri delicioase indiene, continentale și chinezești. Restaurantul folosește ingrediente proaspete și locale pentru a crea preparate delicioase. Oaspeții pot savura mesele și pe malul râului sau pe terasa deschisă, oferind o experiență culinară unică și liniștită. Pe lângă restaurant, stațiunea are și un bar numit "Riverside Lounge", unde oaspeții se pot relaxa cu diferite băuturi alcoolice și non-alcoolice. Namah oferă și o gamă de activități recreative pentru oaspeți, inclusiv drumeții în natură, observarea păsărilor, excursii de safari în parcul național Jim Corbett din apropiere, sesiuni de yoga și tratamente la spa. Stațiunea are și o piscină și un centru fitness bine echipat pentru a ține oaspeții activi în timpul șederii lor. În ansamblu, Namah oferă o evadare luxoasă și liniștită în mijlocul naturii, cu cazare confortabilă, opțiuni culinare delicioase și o gamă de activități din care să alegi.

Copii

Namah este un hotel de lux din Ramnagar, India, care oferă o gamă de activități și facilități pentru copii. Unele dintre facilitățile și activitățile pentru copii la Namah includ:

1. Loc de joacă în aer liber: Hotelul are un loc de joacă în aer liber cu leagăne, tobogane și alte echipamente pentru ca copiii să se joace și să se distreze.

2. Piscină: Namah are o piscină în care copiii se pot bucura de o baie revigorantă sub supravegherea părinților sau a tutorilor.

3. Drumeții în natură: Hotelul organizează plimbări ghidate în natură în care copiii pot explora mediul natural, pot învăța despre diferite plante și animale și pot dezvolta o apreciere pentru natură.

4. Jocuri în interior: Namah are un spațiu dedicat de joacă interioară cu jocuri de societate, tenis de masă, fotbal de masă și alte jocuri pentru distracția copiilor.

5. Safari în sălbăticie: Ramnagar se află în apropierea Parcului Național Jim Corbett, iar Namah poate organiza safari-uri în sălbăticie pentru familii cu copii. Aceasta oferă copiilor oportunitatea de a vedea diferite specii de animale, inclusiv tigri, elefanți și cerbi, în mediul lor natural.

6. Seri de film: Hotelul organizează uneori seri de film în care copiii se pot bucura de filme animate populare împreună cu familiile lor.

7. Sporturi de aventură: Copiii mai mari pot participa, de asemenea, la activități de aventură precum escaladă, coborâre pe coardă și rafting, care pot fi organizate de hotel.

8. Artă și meșteșuguri: Namah poate oferi activități de artă și meșteșuguri pentru copii, oferindu-le oportunitatea de a-și explora creativitatea și de a învăța abilități noi. Copiii la Namah se pot bucura de recreere în aer liber și în interior, pot explora natura și pot participa la diferite activități interesante, oferindu-le o experiență memorabilă și distractivă în timpul șederii lor.

Distracție

Există mai multe opțiuni de divertisment în apropierea hotelului Namah din Ramnagar, India. Iată câteva dintre opțiuni:

1. Parcul Național Jim Corbett: Situat la doar 6 km distanță, Parcul Național Jim Corbett este o atracție turistică populară și oferă safari-uri în jeep pentru iubitorii de animale. Puteți explora diversele sale flori și faună, puteți vedea tigrul bengalez regal și vă puteți bucura de plimbări liniștite în natură.

2. Templul Garjiya Devi: Situat la aproximativ 15 km de hotel, Templul Garjiya Devi este o faimoasă destinație de pelerinaj hindus. Templul este dedicat zeiței Parvati și este amplasat pe o colină cu o vedere panoramică superbă asupra împrejurimilor.

3. Cascada Corbett: La aproximativ 29 km de hotel veți găsi Cascada Corbett, o frumoasă cascadă situată în peisajul pitoresc al parcului național. Aceasta oferă un mediu liniștit și calm și este o opțiune obligatorie pentru iubitorii de natură.

4. Muzeul Corbett: Situat la aproximativ 9 km distanță, Muzeul Corbett este un muzeu cultural dedicat vieții și realizărilor lui Jim Corbett, celebrul vânător și susținător al conservării naturii. Muzeul expune obiectele lui, fotografii și povești.

5. Rafting pe râu: Dacă vă place activitățile de aventură, puteți încerca raftingul pe râul Kosi, care se află la scurtă distanță de hotel. Această activitate plină de adrenalină oferă o experiență captivantă într-un peisaj pitoresc.

6. Plimbări în natură: Ramnagar și zonele înconjurătoare sunt binecuvântate cu frumuseți naturale. Puteți bucura de plimbări relaxante sau drumeții în zonele forestiere din apropiere și puteți explora sălbăticia și vă puteți lăsa purtat de liniștea naturii. Vă rugăm să rețineți că disponibilitatea și programul de funcționare al acestor atracții pot varia, deci vă recomandăm să verificați în avans și să vă planificați vizita în consecință.

Cele mai importante întrebări

Ce este "Namah" în Ramnagar, India? "Namah" este o stațiune de lux situată în Ramnagar, India. Aceasta oferă o ședere liniștită și pitorească în pădurile luxuriante ale Parcului Național Jim Corbett.

2. Ce opțiuni de cazare sunt disponibile la "Namah"? "Namah" oferă diferite opțiuni de cazare pentru a se potrivi diferitelor preferințe și dimensiuni ale grupurilor. Acestea includ camere Deluxe, camere Premier și Suite, toate fiind elegant decorate și dotate cu facilități moderne.

3. Ce facilități și comodități oferă "Namah" oaspeților săi? "Namah" oferă o gamă de facilități și comodități pentru a asigura o ședere confortabilă. Acestea includ o piscină în aer liber, un centru de fitness, un spa, un restaurant versatil, un bar, săli de conferințe și petreceri, o bibliotecă și o zonă de joacă pentru copii.

4. Cât de departe este "Namah" de Parcul Național Jim Corbett? "Namah" este situată aproape de zonele de safari Jhirna și Dhela din Parcul Național Jim Corbett. Stațiunea este la aproximativ 15-20 de minute cu mașina de intrarea principală a parcului.

5. Este "Namah" o stațiune potrivită pentru familii? Da, "Namah" este o stațiune potrivită pentru familii și oferă mai multe activități pentru copii, precum și o zonă de joacă în aer liber. Stațiunea are, de asemenea, camere spațioase și suite care pot găzdui familii.

6. Sunt disponibile activități de aventură la "Namah"? Da, "Namah" oferă o gamă de activități de aventură pentru oaspeți să se bucure de ele. Acestea includ safariuri în junglă, excursii de observare a păsărilor, plimbări în natură, ciclism și rafting pe râu (în sezonul ploios).

7. Poate "Namah" să organizeze safariuri în Parcul Național Jim Corbett? Da, "Namah" poate organiza safariuri în Parcul Național Jim Corbett pentru oaspeții săi. Stațiunea are parteneriat cu operatori de safari autorizați și poate ajuta oaspeții să își rezerve experiența de safari.

8. Este disponibil Wi-Fi la "Namah"? Da, "Namah" oferă acces Wi-Fi gratuit tuturor oaspeților săi, permițându-le să fie conectați în timpul șederii lor.

9. Cum pot ajunge la "Namah" din Delhi? "Namah" este la aproximativ 5-6 ore de condus de Delhi. Oaspeții pot închiria un taxi privat sau pot folosi opțiuni de transport în comun, precum autobuzele sau trenurile, pentru a ajunge la Ramnagar. Stațiunea poate, de asemenea, să organizeze transferuri de la aeroport la cerere.

10. Are "Namah" o politică de anulare? Da, "Namah" are o politică de anulare care poate varia în funcție de momentul anulării. Se recomandă să contactați direct stațiunea sau să consultați site-ul lor pentru informații detaliate despre politica lor de anulare.

Toate serviciile și facilitățile

Entertainment și relaxare
 • Masaj
 • Masaj / Centru de înfrumusețare
 • Biliard
 • Karaoke
 • Grădină
 • Echitație
Facilități hotel
 • WiFi
 • Concierge
 • Zonă pentru fumat desemnată
 • Săli de conferință
 • Săli de întâlnire
Facilități cameră
 • Frigider
 • Minibar
 • Uscător de păr
Servicii suplimentare
 • Transport de la/la aeroport
 • Curățătorie chimică
 • Depozitare bagaje
 • Birou de turism
Activități acvatice
 • Piscină
 • Saună
 • Piscină în aer liber
Pentru familii cu copii
 • Loc de joacă
Recenzie hotel Namah
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.