India, Pune

Novotel Pune Viman Nagar Road

Weikfield IT City Infopark, Survey No. 30/3, Ramwadi, Viman Nagar Pune, India Hotel
1 ofertă de la 271 RON Vizualizează camerele
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Novotel Pune Viman Nagar Road
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Cu aer condiționat
 • Restaurant
 • Minibar
 • Casetă de depozitare
 • Parcare
 • Schimb valutar
Afișează toate facilitățile 35
Locație
În centrul orașului
7.1 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile
 • 271 RON
  Preț pe noapte
  Trip.com
  Trip.com
 • 280 RON
  Preț pe noapte
  Booking.com
  Booking.com
 • 285 RON
  Preț pe noapte
  Hotels.com
  Hotels.com
 • 294 RON
  Preț pe noapte
  Agoda.com
  Agoda.com
 • 299 RON
  Preț pe noapte
  Priceline.com
  Priceline.com
 • 313 RON
  Preț pe noapte
  Super.com
  Super.com
 • 322 RON
  Preț pe noapte
  Expedia.com
  Expedia.com

Ce este în jur

Weikfield IT City Infopark, Survey No. 30/3, Ramwadi, Viman Nagar Pune, India

Hotelul Novotel Pune Viman Nagar Road este situat în zona Viman Nagar din Pune, Maharashtra, India. Hotelul oferă acces ușor pentru călători, fiind aproape de aeroportul internațional din Pune. În apropierea hotelului se găsesc diverse facilități și atracții, printre care:

1. Aeroportul internațional din Pune: Hotelul este convenabil situat pentru acces ușor la aeroportul internațional din Pune.

2. Phoenix Market City Shopping Mall: Unul dintre cele mai mari centre comerciale din Pune se află în apropierea hotelului. Aici sunt disponibile diverse magazine, restaurante și opțiuni de divertisment.

3. Aga Khan Palace: Aga Khan Palace este o clădire istorică și un muzeu cunoscut pentru arhitectura sa și pentru faptul că Mahatma Gandhi a fost închis aici în timpul mișcării pentru independența Indiei.

4. Parcul EON IT: Hotelul este situat în apropierea parcului EON IT, un parc specializat în tehnologia software, care adăpostește diverse companii multinaționale.

5. Zone de afaceri: Hotelul este aproape de mai multe zone de afaceri, precum parcul IT Kharadi și Yerwada, care sunt centre pentru sedii de companii.

6. Koregaon Park: Koregaon Park este cunoscut pentru restaurantele, barurile, cafenelele și buticurile sale animate. Aici se oferă și o viață de noapte animată.

7. Osho International Meditation Resort: Osho International Meditation Resort este o retra țină liniștită care este renumită pentru meditații și exerciții spirituale și atrage vizitatori din întreaga lume.

8. Terenul de golf Pune: Hotelul este situat în apropierea prestigiosului Teren de golf Pune și oferă opțiuni pentru entuziaștii de sport.

9. Instituții educaționale: Hotelul este aproape de mai multe instituții educaționale, precum Universitatea Symbiosis și Colegiul de Inginerie din Pune.

10. Atracții culturale: Pune are un bogat patrimoniu cultural, iar vizitatorii pot explora monumente istorice, muzee, galerii de artă și teatre cum ar fi Fortul Shaniwar Wada și Muzeul Raja Dinkar Kelkar. În concluzie, hotelul Novotel Pune Viman Nagar Road are o locație strategică cu acces ușor la transport, centre de afaceri, opțiuni de shopping, atracții culturale și posibilități de recreere în Pune.

map
Novotel Pune Viman Nagar Road
Hotel

În centrul orașului7.1

Despre hotel

Despre

Novotel Pune Viman Nagar Road este un hotel de lux situat în orașul vibrant Pune din India. Hotelul are o locație convenabilă, aproape de Aeroportul Internațional Pune, și reprezintă o opțiune excelentă pentru călători. Cazarea la Novotel Pune Viman Nagar Road constă în camere și suite bine echipate, ce oferă condiții de cazare confortabile și elegante. Camerele dispun de facilități moderne precum aer condiționat, internet rapid, TV cu ecran plat, minibar și o birou spațios. Hotelul oferă o varietate de restaurante care vor satisface diverse gusturi. The Square este restaurantul principal, care oferă un bufet generos cu preparate indiene și internaționale. Soak este o terasă acoperită și un bar, unde oaspeții se pot bucura de băuturile preferate în timp ce admiră panorama orașului. The Bar este locul ideal pentru întâlniri relaxante sau pentru a savura o băutură. În plus față de o experiență culinară excepțională, Novotel Pune Viman Nagar Road oferă și diferite facilități și servicii pe care oaspeții le pot utiliza. Există o sală de fitness bine utilată, o piscină în aer liber, servicii spa, room service disponibil 24 de ore și un centru de afaceri pentru călătorii de afaceri. Hotelul oferă, de asemenea, facilități pentru evenimente și conferințe. Există mai multe săli de întâlniri și o sală de bal mare pentru nunți și evenimente sociale. În concluzie, Novotel Pune Viman Nagar Road oferă cazare luxoasă și confortabilă pentru călătorii care vizitează Pune, cu camerele sale moderne, opțiunile delicioase de mâncare și facilitățile și serviciile excelente.

Copii

Hotelul Novotel Pune Viman Nagar Road oferă multe activități și facilități pentru copii în Pune, India. Unele dintre acestea includ:

1. Piscină în aer liber: Copiii se pot bucura de înot și de joacă în piscina în aer liber.

2. Loc de joacă pentru copii: Există un loc de joacă separat echipat cu tobogane, leagăne și alte jucării distractive.

3. Club pentru copii: Hotelul are un club pentru copii unde aceștia pot participa la activități de artă și meserii, jocuri și povești sub supravegherea adulților.

4. Meniu pentru copii: Restaurantele din hotel oferă un meniu special cu diferite opțiuni prietenoase pentru copii.

5. Servicii de bonă: La cerere, părinții pot beneficia de servicii de bonă, astfel încât să poată avea timp pentru ei înșiși.

6. Camere pentru familii: Hotelul are camere spațioase pentru familii în care acestea pot sta împreună cu copiii lor. În concluzie, Novotel Pune Viman Nagar Road oferă diverse facilități și servicii pentru a asigura că copiii au o ședere plăcută și confortabilă.

Distracție

1. Phoenix Marketcity: Această mare galerie comercială se află la doar o scurtă distanță de hotel și oferă numeroase opțiuni de divertisment, inclusiv mai multe cinematografe, săli de jocuri și o secțiune de restaurante.

2. Palatul Aga Khan: Palatul Aga Khan, situat la aproximativ 6 kilometri de hotel, este un simbol istoric și o atracție turistică populară. Acest muzeu-palat găzduiește adesea evenimente culturale, expoziții și concerte live.

3. Hard Rock Cafe: Hard Rock Cafe se află la doar 15 minute de condus de hotel și este un loc popular de divertisment cunoscut pentru concerte live, mâncare delicioasă și atmosferă animată.

4. Koregaon Park: Această zonă trendy este cunoscută pentru viața sa de noapte agitată, cu numeroase restaurante, baruri și cluburi. Este la o distanță convenabilă de hotel și oferă o gamă largă de opțiuni de divertisment.

5. Muzeul Raja Dinkar Kelkar: Acest muzeu, situat la aproximativ 12 kilometri de hotel, adăpostește o colecție extinsă de artefacte și lucrări de artă indiene. Este adesea gazda de evenimente culturale și expoziții.

6. Muzeul Darshan: Acest muzeu unic, situat la aproximativ 9 kilometri de hotel, oferă o experiență interactivă care combină arta și tehnologia pentru a explora viața și învățăturile lui Sadhu Vaswani.

7. Osho International Meditation Resort: Acest centru de meditație se află la doar o scurtă distanță de hotel și oferă un mediu liniștit pentru odihnă și regenerare. Vizitatorii pot participa la sesiuni de meditație, ateliere și activități legate de sănătate.

8. PVR Cinemas: Această faimoasă rețea de cinematografe are o sucursală la Phoenix Marketcity și difuzează cele mai recente filme Bollywood și Hollywood pentru iubitorii de film.

9. Shaniwar Wada: Această cetate istorică se află la aproximativ 11 kilometri de hotel și oferă o perspectivă asupra bogatei istorii a Pune-ului. Aici se organizează adesea diverse evenimente culturale și expoziții.

10. Pune Comedy Club: Pentru o seară plină de râs, vizitatorii pot merge la Pune Comedy Club, unde comici faimoși din India și din diferite părți ale lumii prezintă spectacole de stand-up comedy. Acest loc de divertisment se află la o distanță convenabilă de hotel.

Cele mai importante întrebări

1. Care este adresa drumului Novotel Pune Viman Nagar? Răspuns: Adresa drumului Novotel Pune Viman Nagar este Weikfield IT City Infopark, Survey No 30/3, Ramwadi, Viman Nagar Road, Pune, Maharashtra, India.

2. Cât de departe este de la drumul Novotel Pune Viman Nagar până la aeroportul Pune? Răspuns: Drumul Novotel Pune Viman Nagar este situat la aproximativ 5 kilometri de aeroportul Pune.

3. Ce facilități oferă drumul Novotel Pune Viman Nagar? Răspuns: Drumul Novotel Pune Viman Nagar oferă o gamă de facilități, inclusiv Wi-Fi gratuit, piscină, sală de sport, spațiu spa, diferite locații de luat masa, centru de afaceri, săli de întâlnire și serviciu de room service disponibil 24 de ore.

4. Este disponibilă parcare la drumul Novotel Pune Viman Nagar? Răspuns: Da, drumul Novotel Pune Viman Nagar oferă parcarea sigură pentru oaspeții săi.

5. Are drumul Novotel Pune Viman Nagar un restaurant? Răspuns: Da, drumul Novotel Pune Viman Nagar are mai multe restaurante și baruri care oferă mâncăruri și băuturi din bucătării diferite.

6. Ce atracții populare se află în apropierea drumului Novotel Pune Viman Nagar? Răspuns: În apropiere de drumul Novotel Pune Viman Nagar se află atracții populare precum Palatul Aga Khan, Phoenix Market City Shopping Mall, Osho International Meditation Resort și Palatul Shaniwar Wada.

7. Este includ micul dejun în prețul camerei la drumul Novotel Pune Viman Nagar? Răspuns: Aceasta depinde de camera și pachetul selectate. Unele camere de la drumul Novotel Pune Viman Nagar includ micul dejun gratuit, în timp ce altele ar putea cere o taxă suplimentară.

8. Există o sală de sport la drumul Novotel Pune Viman Nagar? Răspuns: Da, drumul Novotel Pune Viman Nagar are o sală de sport bine echipată pentru oaspeți.

9. Oferă drumul Novotel Pune Viman Nagar transfer de la aeroport? Răspuns: Da, drumul Novotel Pune Viman Nagar oferă transfer de la aeroport pentru oaspeții săi la rezervare și contra unei taxe suplimentare.

10. Care sunt orele de check-in și check-out la drumul Novotel Pune Viman Nagar? Răspuns: Ora obișnuită de check-in la drumul Novotel Pune Viman Nagar este la ora 14:00, iar ora de check-out este la ora 12:

00. Check-in-ul devreme și check-out-ul târziu poate fi disponibil în funcție de disponibilitate și cerere.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități cameră
 • Cu aer condiționat
 • Minibar
 • Casetă de depozitare
 • Uscător de păr
 • TV
 • TV prin cablu / satelită
 • Baie proprie
 • Duș
 • Baie privată
 • Toaletă privată
 • Camere de legătură
Facilități hotel
 • Restaurant
 • Parcare
 • Schimb valutar
 • Lift
 • Internet de mare viteză
 • Recepție deschisă nonstop
 • Concierge
 • Înregistrare/check-out express
 • Personal poliglot
 • Etaj executiv
 • Zonă pentru fumat desemnată
 • Săli de conferință
 • Săli de întâlnire
Servicii suplimentare
 • Transport de la/la aeroport
 • Serviciu de spălătorie
 • Curățătorie chimică
 • Depozitare bagaje
 • Personal de portar
 • Birou de turism
 • Parcare cu valet
Activități acvatice
 • Piscină
 • Piscină în aer liber
Pentru familii cu copii
 • Servicii baby-sitting
 • Club pentru copii
Recenzie hotel Novotel Pune Viman Nagar Road
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.