India, Munnar

Rivulet Resort

Pallivasal Power House, Chithirapuram Munnar, India Resort
1 ofertă de la 369 RON Vizualizează camerele
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Rivulet Resort
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Masaj
 • Masaj / Centru de înfrumusețare
 • WiFi
 • Grădină
 • Restaurant
 • Minibar
Afișează toate facilitățile 21
Locație
În centrul orașului
6.7 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile
 • 369 RON
  Preț pe noapte
  Agoda.com
  Agoda.com
 • 383 RON
  Preț pe noapte
  Expedia.com
  Expedia.com
 • 387 RON
  Preț pe noapte
  Super.com
  Super.com
 • 392 RON
  Preț pe noapte
  Priceline.com
  Priceline.com
 • 406 RON
  Preț pe noapte
  Hotels.com
  Hotels.com
 • 420 RON
  Preț pe noapte
  Trip.com
  Trip.com
 • 443 RON
  Preț pe noapte
  Booking.com
  Booking.com

Ce este în jur

Pallivasal Power House, Chithirapuram Munnar, India

În jurul stațiunii Rivulet din Munnar, India, există câteva atracții și facilități. Unele locuri importante și simboluri includ:

1. Punctul de vedere Pothamedu: Un punct de vedere popular care oferă o panoramă asupra grădinilor de ceai și a văilor.

2. Cascada Attukad: O cascadă cu o priveliște pitorească, situată la aproximativ 9 km distanță de hotel și renumită pentru împrejurimile sale verzi.

3. Grădinile de ceai: Munnar este renumit pentru plantațiile de ceai și există grădini de ceai în apropiere de stațiune. Vizitatorii pot observa procesul de producție al ceaiului și se pot bucura de frumoasele priveliști.

4. Barajul Mattupetty: O destinație turistică populară situată la aproximativ 12 km de hotel, oferă tururi cu barca și o priveliște incredibilă asupra vârfurilor înconjurătoare.

5. Parcul Național Eravikulam: Acest parc național, situat la aproximativ 16 km distanță, este cunoscut pentru populația de Nilgiri Tahr, care este în pericol și oferă oportunități de observare a faunei sălbatice și drumeții.

6. Stația Top: Situată la aproximativ 32 km distanță, este cel mai înalt punct din Munnar și oferă priveliști superbe ale Munților Vestic Ghats.

7. Muzeul Kannan Devan Tea: Acest muzeu, situat la aproximativ 7 km distanță de stațiune, prezintă istoria și evoluția plantațiilor de ceai din zonă. De asemenea, în apropiere de Rivulet Resort se află piețe locale, restaurante și cafenele, unde vizitatorii pot descoperi și experimenta cultura și bucătăria locală.

map
Rivulet Resort
Resort

În centrul orașului6.7

Despre hotel

Despre

Rivulet Resort este o stațiune de vacanță situată în Munnar, un oraș muntos din statul Kerala, India. Camerele: Stațiunea oferă o varietate de tipuri de camere pentru a satisface diferite nevoi. Există camere de lux, camere premium, vile pentru luna de miere și case de vacanță pentru familii. Toate camerele sunt frumos decorate și sunt dotate cu facilități moderne precum paturi confortabile, televizor, minibar, ceainic / cafetieră și băi cu apă caldă. Vilele pentru luna de miere și casele de vacanță pentru familii oferă spațiu suplimentar și intimitate. Mâncarea: Stațiunea dispune de un restaurant care oferă o varietate delicioasă de mâncăruri din diferite bucătării. Sunt disponibile opțiuni din bucătăria indiană, chineză și continentală. Restaurantul poate satisface, la cerere, cerințele dietelor speciale. Oaspeții pot alege să ia masa în interior într-un mediu cald sau să mănânce în aer liber însoțiți de priveliștea naturală din împrejurimi. Facilități: Rivulet Resort oferă diferite facilități pentru a asigura o ședere confortabilă oaspeților săi. Printre acestea se numără centru de fitness, spa și centru de wellness, loc de joacă pentru copii și o piscină. Stațiunea organizează și activități de agrement, precum plimbări, vizite la plantații și focuri de tabără, pentru distracția oaspeților. De asemenea, aceștia oferă servicii de recepție deschisă non-stop, curățenie în cameră și room service pentru confortul oaspeților. Locație: Rivulet Resort se află printre peisaje verzițe și oferă o panoramă uimitoare asupra dealurilor și văilor din împrejurimi. Stațiunea este situată în zona Chithirapuram din Munnar, cunoscută pentru plantațiile de ceai și atmosfera liniștită. Ea este amplasată la aproximativ 11 kilometri de centrul orașului Munnar și este ușor accesibilă cu mașina. În general, Rivulet Resort din Munnar oferă oaspeților săi o ședere confortabilă, mâncăruri delicioase și diverse facilități, garantând astfel o experiență plăcută și de neuitat.

Copii

Hotelul Rivulet din Munnar, India, oferă mulțime de activități și facilități pentru copii. Unele dintre acestea includ:

1. Zonă de joacă în aer liber: Hotelul are o zonă de joacă specială în aer liber, unde copiii pot să se joace și să alerge.

2. Jocuri de interior: Hotelul are diverse jocuri de interior, cum ar fi jocuri de masă, tenis de masă și caro.

3. Drumeții în natură: Hotelul organizează drumeții în natură pentru copii, astfel încât să poată explora frumusețea împrejurimilor și să învețe despre natură.

4. Șemineu: Copiii se pot bucura de activități distractive unde pot experimenta un șemineu și pot găti bomboane.

5. Activități de aventură: Hotelul oferă activități de aventură, cum ar fi trekking și camping, la care pot participa copiii mai mari sub supravegherea unui ghid.

6. Biciclete: Copiii pot să meargă cu bicicleta în jurul hotelului, deoarece au posibilitatea să închirieze biciclete.

7. Observarea vieții sălbatice: Hotelul este amplasat în apropierea unor zone de protecție a vieții sălbatice și copiii pot participa la tururi ghidate pentru a observa animale și păsări diferite.

8. Piscină pentru copii: Hotelul Rivulet are o piscină specială pentru copii, unde aceștia se pot bucura de înot într-un mediu sigur. Activitățile și facilitățile specifice pot varia în funcție de sezon și de politica hotelului. Se recomandă să contactați direct Hotelul Rivulet pentru informații exacte și actualizate.

Distracție

1. Muzeul ceaiului Munnar: Muzeul ceaiului, situat la doar 4 km distanță de hotel, oferă o privire asupra istoriei și procesului de producție a ceaiului din zonă. Vizitatorii pot afla informații despre cultivarea și procesarea ceaiului și pot participa la sesiuni de degustare a ceaiului.

2. Parcul Blossom Hydel: Parcul Hydel Blossom, situat la aproximativ 5 km de hotel, este un frumos parc de recreere cu grădini verzi, cascade și trasee de plimbare. Este un loc minunat pentru a te bucura de natură, a te relaxa și a face fotografii impresionante.

3. Barajul Kundala: Barajul Kundala, situat la aproximativ 13 km de hotel, este un baraj în formă de arc construit pe lacul Kundala. Vizitatorii pot face o plimbare cu barca pe lac, pot face o plimbare panoramică în jurul barajului și se pot bucura de priveliștile impresionante ale dealurilor și văilor din jur.

4. Cascada Attukad: Cascada Attukad, situată la aproximativ 7 km de hotel, este o atracție turistică populară cunoscută pentru peisajele sale fascinante. Cascada se scurge de la aproximativ 100 de picioare înălțime înconjurată de păduri verzi. Vizitatorii se pot bucura de frumusețea peisajului, pot face fotografii și se pot relaxa într-o atmosferă liniștită.

5. Piața Munnar: Piața Munnar, situată la aproximativ 9 km de hotel, este o stradă animată unde puteți face cumpărături pentru suveniruri, condimente, ceai și ciocolată handmade. Este un loc plin de viață unde comercianții locali vând diverse produse.

6. Safari cu elefanți: Pentru iubitorii de natură, există câteva opțiuni de safari cu elefanți în apropierea hotelului. Puteți face o plimbare pe spatele unui elefant și puteți explora pădurile și câmpurile pitorești. Este o modalitate unică și plină de aventură de a experimenta frumusețea naturală a lui Munnar.

7. Top Station: Top Station, situat la aproximativ 33 km de hotel, oferă priveliști impresionante asupra regiunii Ghats de Vest și a peisajelor învecinate ale statului Tamil Nadu. Este punctul cel mai înalt din regiunea Munnar și este cunoscut pentru priveliștile panoramice, climatul răcoros și apusurile și răsăriturile de soare magnifice.

8. Barajul Mattupetty: Barajul Mattupetty, situat la aproximativ 20 km de hotel, este o atracție turistică populară. Oferă o priveliște frumoasă a lacului înconjurat de dealuri și plantații de ceai. Vizitatorii pot face și o plimbare cu barca și pot vizita o fermă de lactate cunoscută pentru produsele lor proaspete din apropiere. Acestea sunt doar câteva dintre multele opțiuni de distracție aproape de Rivulet Resort din Munnar, India. Personalul hotelului vă poate oferi mai multe informații și vă poate ajuta să planificați excursiile.

Cele mai importante întrebări

Ce facilități sunt disponibile la Rivulet Resort, Munnar, India? Rivulet Resort oferă facilități moderne, camere confortabile, o varietate de restaurante, room service disponibil 24 de ore, piscină în aer liber, spa și centru de sănătate, centru de fitness, acces gratuit la Wi-Fi și mic dejun gratuit. Ce tipuri de camere sunt disponibile la Rivulet Resort, Munnar? Rivulet Resort oferă diverse opțiuni de cazare, inclusiv camere de lux, suite pentru luna de miere și suite familiale. Fiecare cameră oferă o cazare confortabilă cu vedere la peisajele înconjurătoare. Rivulet Resort este situat într-o zonă frumoasă? Da, Rivulet Resort se află în Munnar, India, înconjurat de frumoase plantații de ceai. Oferă o vedere panoramică impresionantă asupra munților și văilor din jur. Există un restaurant la Rivulet Resort? Da, Rivulet Resort oferă o varietate de restaurante în care oaspeții se pot bucura de mâncăruri delicioase. Restaurantul servește o gamă largă de preparate din bucătăria indiană, continentală și din Kerala. Micul dejun este inclus în tariful camerei? Da, Rivulet Resort oferă mic dejun gratuit inclus în tariful camerei. Oaspeții pot beneficia de un bufet deschis cu diverse opțiuni pentru a începe ziua în forță. Există o piscină la Rivulet Resort? Da, Rivulet Resort oferă o piscină în aer liber unde oaspeții se pot relaxa și se pot bucura de peisajul înconjurător în timp ce înoată. Există un spa și centru de sănătate la Rivulet Resort? Da, Rivulet Resort oferă un spa și centru de sănătate unde oaspeții se pot răsfăța cu diverse tratamente și terapii revigorante pentru relaxare și regenerare. Este disponibil Wi-Fi la Rivulet Resort? Da, Rivulet Resort oferă acces gratuit la Wi-Fi pentru toți oaspeții, astfel încât să poată rămâne conectați pe parcursul șederii lor. Ce atracții turistice sunt aproape de Rivulet Resort? Printre atracțiile turistice din apropierea Rivulet Resort se numără Muzeul Ceaiului, Barajul Mattupetty, Echo Point, Parcul Național Eravikulam și Stația Top. De asemenea, resortul poate organiza tururi ghidate și activități pentru a descoperi atracțiile locale. Cât de departe este Rivulet Resort de centrul orașului Munnar? Rivulet Resort se află la aproximativ 8 kilometri distanță de centrul orașului Munnar. Resortul oferă facilități de transport convenabile pentru oaspeți care doresc să viziteze centrul orașului și atracțiile din împrejurimi.

Toate serviciile și facilitățile

Entertainment și relaxare
 • Masaj
 • Masaj / Centru de înfrumusețare
 • Grădină
Facilități hotel
 • WiFi
 • Restaurant
 • Schimb valutar
 • Recepție deschisă nonstop
 • Concierge
 • Zonă pentru fumat desemnată
 • Săli de întâlnire
Facilități cameră
 • Minibar
Servicii suplimentare
 • Transport de la/la aeroport
 • Serviciu de spălătorie
 • Curățătorie chimică
 • Depozitare bagaje
 • Birou de turism
Activități acvatice
 • Piscină
 • Saună
 • Pescuit
 • Piscină în aer liber
Pentru familii cu copii
 • Loc de joacă
Recenzie hotel Rivulet Resort
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.