Grecia, Paxi

Ionian Stone Home with Terrace

Mpogdanatika 490 82 Paxi, Grecia Cazări de vacanță
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Ionian Stone Home with Terrace
Vezi camere —
Servicii si facilități
  • Wi-Fi gratuit
  • WiFi
  • Frigider
  • Uscător de păr
Afișează toate facilitățile 4
Locație
În centrul orașului
2.2 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

Mpogdanatika 490 82 Paxi, Grecia

În jurul hotelului "Terraslı İonian Taş Ev" din insula Paxi a Greciei există multe atracții și facilități. Iată câteva puncte importante:

1. Plaje: Hotelul se află pe insula Paxi, cunoscută pentru plajele sale frumoase. Printre opțiunile populare în apropiere se numără Plaja Glyfada, Plaja Kaki Langada și Plaja Monodendri.

2. Portul Gaios: Gaios este principalul oraș al insulei și se află la aproximativ 5 kilometri distanță de hotel. Acest port pitoresc oferă peisaje frumoase, taverne tradiționale și magazine.

3. Satul Paxi: Hotelul se află într-un sat, permițând oaspeților să se bucure de cultura locală. Vizitatorii pot explora străduțele înguste, se pot bucura de arhitectura tradițională grecească și pot experimenta viața locală autentică.

4. Excursii cu barca: Paxi este cunoscută pentru apele sale limpezi și pentru numeroasele excursii cu barca din zonă. Aceste excursii oferă vizitatorilor posibilitatea de a descoperi insulele apropiate, precum Antipaxi, și de a înota, snorkela și sta la soare.

5. Mănăstirea Panagia: Mănăstirea Panagia se află la aproximativ 6 kilometri distanță de hotel și este un simbol istoric și cultural. Aceasta oferă o priveliște uimitoare asupra peisajului înconjurător și adăpostește relicve religioase.

6. Livezile de măslini: Paxi este acoperită de frumoase livezi de măslini, iar vizitatorii pot explora aceste peisaje naturale în apropierea hotelului. Livezile oferă o atmosferă liniștită și oferă oportunități de plimbări sau hiking în pas lent. În general, hotelul "Terraslı İonian Taş Ev" din insula Paxi a Greciei oferă acces ușor la plaje frumoase, sate tradiționale, excursii cu barca, monumente istorice și peisaje naturale frumoase.

map
Ionian Stone Home with Terrace
Cazări de vacanță

În centrul orașului2.2

Despre hotel

Despre

"Ionian Stone Home with Terrace" este un hotel situat în Paxi, Grecia. Hotelul oferă o arhitectură unică din piatră și este conceput pentru a oferi o experiență confortabilă și autentică grecească pentru oaspeți. Hotelul oferă o varietate de camere pentru a se potrivi diferitelor preferințe și dimensiuni de grup. Camerele sunt spațioase și sunt mobilate cu decor tradițional grecesc. Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne precum aer condiționat, TV și Wi-Fi gratuit. Unele camere au și o terasă privată care oferă priveliști impresionante ale Mării Ionice. Hotelul oferă o gamă de opțiuni de masă pentru oaspeți. Micul dejun gratuit este servit în fiecare dimineață, oferind o varietate de preparate proaspete și locale. Oaspeții se pot bucura și de bucătăria tradițională grecească la restaurantul hotelului, care oferă un meniu ce include o selecție de fructe de mare, carne preparată la grătar și opțiuni vegetariene. În plus, hotelul dispune de un bar în care oaspeții se pot relaxa și se pot bucura de o băutură răcoritoare. În ansamblu, "Ionian Stone Home with Terrace" oferă cazare confortabilă cu un farmec grecesc unic. Amplasarea hotelului în Paxi oferă acces ușor la plajele frumoase și atracțiile insulei, făcându-l o alegere excelentă pentru călătorii care doresc să descopere Marea Ionică.

Distracție

În apropierea hotelului "Terrace Sahne" de pe insula Paxi din Grecia, există numeroase opțiuni de divertisment. Iată câteva sugestii:

1. Plajele: Paxi este cunoscută pentru plajele sale frumoase, deci vă puteți petrece ziua relaxându-vă și savurând soarele și marea. Printre plajele populare din apropiere se numără Plaja Vrika, Plaja Mongonisi și Plaja Kipiadi.

2. Excursii cu barca: Faceți o excursie cu barca în jurul insulei și descoperiți impresionanta coastă a Paxiului. Puteți vizita peșterile marine, puteți merge la plaje ascunse și vă puteți bucura de înotul în apele limpezi.

3. Vizitați orașul Gaios: Gaios este orașul principal de pe Paxi și oferă diverse opțiuni de divertisment. Puteți plimba pe străzile elegante, vizita magazinele și buticurile locale și puteți lua o masă într-o tavernă de la malul apei.

4. Degustare de ulei de măsline: Paxi este cunoscută pentru producția sa excelentă de ulei de măsline. Puteți merge la livezile locale și puteți participa la sesiuni de degustare a uleiului de măsline pentru a afla mai multe despre procesul de producție și pentru a degusta diverse sortimente de ulei de măsline.

5. Vizitați Muzeul Paxi: Dacă sunteți interesat de istorie și cultură, mergeți la Muzeul Paxi din Gaios. Muzeul găzduiește expoziții și lucrări referitoare la istoria insulei, inclusiv artefacte antice și costume tradiționale.

6. Participați la festivalurile locale: În funcție de momentul anului în care vă aflați acolo, puteți avea oportunitatea de a participa la festivaluri și evenimente locale. Aceste festivaluri includ de obicei muzică tradițională, dansuri și mâncăruri locale delicioase.

7. Sporturi acvatice: Dacă căutați puțină aventură, puteți încerca diverse sporturi acvatice, precum snorkeling, scufundări și canoe. Puteți închiria echipament sau puteți participa la tururi ghidate oferite de furnizorii locali. Acestea sunt doar câteva opțiuni de divertisment în zona hotelului "Terrace Sahne" de pe insula Paxi din Grecia. În acest loc minunat cu peisaje naturale magnifice și un bogat patrimoniu cultural, veți găsi o mulțime de activități care vă vor ține ocupați pe durata sejurului.

Cele mai importante întrebări

1. Casa 'Ionian Stone Home with Terrace' din insula Paxi, Grecia, câte dormitoare are?
1. Casa 'Ionian Stone Home with Terrace' din insula Paxi, Grecia, câte dormitoare are?1

Casa 'Ionian Stone Home with Terrace' din insula Paxi, Grecia are două dormitoare

2. Terasa casei 'Ionian Stone Home with Terrace' este privată?
2. Terasa casei 'Ionian Stone Home with Terrace' este privată?1

Da, terasa casei 'Ionian Stone Home with Terrace' este privată

3. Casa 'Ionian Stone Home with Terrace' este aproape de plajă în insula Paxi, Grecia?
3. Casa 'Ionian Stone Home with Terrace' este aproape de plajă în insula Paxi, Grecia?1

Da, casa 'Ionian Stone Home with Terrace' se află în insula Paxi, Grecia și oferă acces ușor la plajă, fiind aproape de aceasta

4. Casa 'Ionian Stone Home with Terrace' are parcare?
4. Casa 'Ionian Stone Home with Terrace' are parcare?1

Da, casa 'Ionian Stone Home with Terrace' are parcare

5. Casa 'Ionian Stone Home with Terrace' oferă serviciu Wi-Fi?
5. Casa 'Ionian Stone Home with Terrace' oferă serviciu Wi-Fi?1

Da, casa 'Ionian Stone Home with Terrace' din insula Paxi, Grecia oferă serviciu Wi-Fi pentru oaspeți

6. Sunt permise animalele de companie în casa 'Ionian Stone Home with Terrace'?
6. Sunt permise animalele de companie în casa 'Ionian Stone Home with Terrace'?1

Nu, nu sunt permise animalele de companie în casa 'Ionian Stone Home with Terrace'

7. Casa 'Ionian Stone Home with Terrace' are aer condiționat?
7. Casa 'Ionian Stone Home with Terrace' are aer condiționat?1

Da, casa 'Ionian Stone Home with Terrace' din insula Paxi, Grecia are sistem de aer condiționat pentru confortul oaspeților

8. Casa 'Ionian Stone Home with Terrace' are bucătărie?
8. Casa 'Ionian Stone Home with Terrace' are bucătărie?1

Da, casa 'Ionian Stone Home with Terrace' are o bucătărie complet utilată pe care oaspeții o pot utiliza

9. Ce atracții turistice se află în apropierea casei 'Ionian Stone Home with Terrace'?
9. Ce atracții turistice se află în apropierea casei 'Ionian Stone Home with Terrace'?1

Casa 'Ionian Stone Home with Terrace' este aproape de atracții turistice precum Muzeul Vechilor Uleiuri de Măsline și Mănăstirea Ipapanti, care se află în insula Paxi, Grecia

10. Casa 'Ionian Stone Home with Terrace' din insula Paxi, Grecia este potrivită pentru familii?
10. Casa 'Ionian Stone Home with Terrace' din insula Paxi, Grecia este potrivită pentru familii?1

Da, casa 'Ionian Stone Home with Terrace' este potrivită pentru familii datorită celor două dormitoare și a spațiului de trai confortabil pe care îl oferă.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități hotel
  • Wi-Fi gratuit
  • WiFi
Facilități cameră
  • Frigider
  • Uscător de păr
Recenzie hotel Ionian Stone Home with Terrace
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.