Grecia, Patras

BEST HOUSE CENTRAL APRTM AGIOU NIKOLAOU PATRA

53 Agiou Nikolaou Patras, Grecia Apartament
7 oferte de la 278 RON Vizualizează camerele
BEST HOUSE CENTRAL APRTM AGIOU NIKOLAOU PATRA
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Wi-Fi gratuit
 • WiFi
 • Frigider
 • Uscător de păr
Afișează toate facilitățile 4
Locație
În centrul orașului
0.2 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile
 • 278 RON
  Preț pe noapte
  Trip.com
  Trip.com
 • 287 RON
  Preț pe noapte
  Agoda.com
  Agoda.com
 • 301 RON
  Preț pe noapte
  Super.com
  Super.com
 • 301 RON
  Preț pe noapte
  Priceline.com
  Priceline.com
 • 306 RON
  Preț pe noapte
  Booking.com
  Booking.com
 • 310 RON
  Preț pe noapte
  Expedia.com
  Expedia.com
 • 334 RON
  Preț pe noapte
  Hotels.com
  Hotels.com

Ce este în jur

53 Agiou Nikolaou Patras, Grecia

Câteva locuri importante în jurul hotelului "BEST HOUSE CENTRAL APRTM AGIOU NIKOLAOU PATRA" din Patras, Grecia, includ:

1. Muzeul Arheologic din Patras: Acest muzeu se află la aproximativ 1,5 kilometri est de hotel și găzduiește o colecție de artefacte din Grecia antică, inclusiv sculpturi, ceramică și bijuterii.

2. Cetatea Patras (Cetatea Petrovaradin): Situată la aproximativ 2 kilometri nord-vest de hotel, această cetate medievală oferă o vedere panoramică asupra orașului și a Golfului Patras.

3. Podgoria Achaia Clauss: Aflată la aproximativ 7 kilometri sud-est de hotel, această celebră podgorie oferă tururi și degustări de vinuri, printre care vinul Mavrodaphne.

4. Piața Psila Alonia: Situată la aproximativ 400 de metri nord-est de hotel, această piață are un parc verde, cafenele și restaurante, fiind un loc ideal pentru relaxare și petrecerea timpului.

5. Podul Rio-Antirrio: Situat la aproximativ 9 kilometri nord-vest de hotel, acest impresionant pod suspendat leagă orașul Rio de Antirrio peste Golful Patras.

6. Teatrul Apollo: Situat la aproximativ 400 de metri nord-vest de hotel, acest teatru istoric găzduiește diverse evenimente culturale, inclusiv spectacole de teatru, concerte și proiecții de film.

7. Portul Patras: Situat la aproximativ 1 kilometru vest de hotel, portul Patras servește ca un centru important pentru serviciile de ferry care conectează Grecia continentală cu Insulele Ionice.

8. Centrul orașului Patras: Hotelul este situat central în Patras și oferă acces facil la mai multe magazine, restaurante, cafenele și alte facilități la distanță de mers pe jos. Vă rugăm să rețineți că distanțele indicate sunt aproximative și pot varia în funcție de locația specifică în cadrul orașului.

map
BEST HOUSE CENTRAL APRTM AGIOU NIKOLAOU PATRA
Apartament

În centrul orașului0.2

Despre hotel

Distracție

Există mai multe opțiuni de divertisment în apropierea hotelului 'BEST HOUSE CENTRAL APRTM AGIOU NIKOLAOU PATRA' din Patras, Grecia. Iată câteva sugestii:

1. Podul Rio-Antirrio: Vizitați faimosul pod Rio-Antirrio, unul dintre cele mai lungi poduri cu piloni din lume. Bucurați-vă de peisajul uimitor și plimbați-vă pe pod.

2. Muzeul Arheologic din Patras: Explorați Muzeul Arheologic din Patras, situat la o distanță scurtă de hotel. Aflați despre istoria și cultura regiunii prin diversele sale expoziții.

3. Castelul Patras: Faceți o excursie la Castelul Patras, o fortăreață medievală ce oferă vedere panoramică asupra orașului. Explorați castelul și împrejurimile sale, unde deseori au loc evenimente culturale și expoziții.

4. Vinăria Achaia Clauss: Vizitați Vinăria Achaia Clauss, una dintre cele mai vechi vinării din Grecia. Participați la un tur al vinăriei, aflați despre bogata sa istorie și savurați degustări de vinuri.

5. Piața Psila Alonia: Descoperiți Piața Psila Alonia, o piață animată în inima orașului Patras. Relaxați-vă la una dintre cafenele, bucurați-vă de spectacole de stradă sau pur și simplu plimbați-vă în zonă.

6. Teatrul Municipal din Patras: Dacă vă place artele spectacolului, vizionați o piesă la Teatrul Municipal din Patras. Verificați programul pentru viitoarele spectacole, opere sau concerte pe durata șederii dumneavoastră.

7. Carnavalul din Patras: Dacă vizitați Patras în februarie sau martie, nu ratați Carnavalul din Patras, una dintre cele mai mari sărbători de carnaval din Grecia. Bucurați-vă de parade, muzică și atmosferă festivă. Vă rugăm să rețineți că disponibilitatea și programul pot varia, deci este întotdeauna bine să verificați informațiile actualizate și restricțiile sau ghidurile COVID-19 care se aplică.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități hotel
 • Wi-Fi gratuit
 • WiFi
Facilități cameră
 • Frigider
 • Uscător de păr
Recenzie hotel BEST HOUSE CENTRAL APRTM AGIOU NIKOLAOU PATRA
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.