Grecia, Hios

Toulipa 2

Agia Ermioni Hios, Grecia Apartament
1 ofertă de la 392 RON Vizualizează camerele
Toulipa 2
Toulipa 2
Toulipa 2
Toulipa 2
Toulipa 2
Toulipa 2
Toulipa 2
Toulipa 2
Toulipa 2
Toulipa 2
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Închiriere biciclete
 • Grădină
 • Cu aer condiționat
 • Frigider
 • Uscător de păr
 • Depozitare bagaje
Afișează toate facilitățile 8
Locație
În centrul orașului
6.6 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile
 • 392 RON
  Preț pe noapte
  Trip.com
  Trip.com
 • 397 RON
  Preț pe noapte
  Expedia.com
  Expedia.com
 • 397 RON
  Preț pe noapte
  Agoda.com
  Agoda.com
 • 411 RON
  Preț pe noapte
  Hotels.com
  Hotels.com
 • 420 RON
  Preț pe noapte
  Super.com
  Super.com
 • 434 RON
  Preț pe noapte
  Priceline.com
  Priceline.com
 • 471 RON
  Preț pe noapte
  Booking.com
  Booking.com

Ce este în jur

Agia Ermioni Hios, Grecia

2. În funcție de locație, veți avea acces facil la plaje precum Karfas sau Agia Fotini.

3. Centrul orașului: Capitala insulei Chios este în mod obișnuit centrul activității. Aici veți găsi magazine, restaurante, cafenele și atracții locale, cum ar fi Castelul Chios sau Muzeul Arheologic din Chios.

4. Portul Chios: În funcție de apropierea hotelului față de port, puteți explora portul și să vă bucurați de atmosfera sa animată. Aici veți găsi conexiuni de feribot către insulele vecine, precum și restaurante și cafenele de-a lungul țărmului.

5. Sate învecinate: Chios are mai multe sate fermecătoare care merită explorate. Unele sate apropiate pot fi Pyrgi, Mesta sau Olympi.

6. Facilități locale: Există diverse facilități în apropierea hotelului, cum ar fi supermarketuri, farmacii sau magazine locale. Acestea pot varia în funcție de locația hotelului în oraș. Este important să verificați pentru a avea o mai bună înțelegere a locației Toulipa 2 pe insula Chios și pentru a vedea cum diferă proprietatea și mediul său privat.

map
Toulipa 2
Apartament

În centrul orașului6.6

Despre hotel

Distracție

1. Chios Kalesi: Chios Kalesi: Hotelul Toulipa 2 se află aproape de Chios Kalesi. Această cetate istorică oferă o vedere panoramică asupra orașului și a Mării Egee. Vizitatorii pot explora cetatea și pot învăța despre bogata sa istorie.

2. Muzeul Maritim din Chios: Muzeul Maritim din Chios se află la o distanță scurtă de hotel și prezintă moștenirea maritimă a insulei. Acesta conține expoziții despre navigație, construcție navală și istoria maritimă a insulei.

3. Muzeul Arheologic din Chios: Muzeul Arheologic din centrul orașului Chios prezintă obiecte descoperite în săpăturile de pe insulă și are o istorie care se întinde până în antichitate. Vizitatorii pot admira statui, ceramică și bijuterii antice.

4. Muzeul Bizantin din Chios: Acest muzeu prezintă istoria și arta bizantină a insulei. Acesta conține colecții de icoane, obiecte religioase și diverse expoziții care reflectă perioada bizantină.

5. Mănăstirea Nea Moni din Chios: Mănăstirea Nea Moni, înscrisă în lista patrimoniului mondial UNESCO, se află la o distanță mică de hotel. Această mănăstire este un loc important religios și arhitectonic cunoscut pentru mozaicurile sale elegante și frescele impresionante.

6. Parcul Popular din Chios: Dacă căutați un loc relaxant, Parcul Popular din Chios este aproape. Acesta oferă zone verzi frumoase, alei pentru plimbări și un mic parc zoologic, perfect pentru plimbări și excursii.

7. Muzeul Folclorului din Chios: Acest muzeu prezintă viața și cultura tradițională din Chios. Vizitatorii pot explora expoziții care prezintă costume tradiționale, broderii, ceramică și multe altele.

8. Biblioteca Koraes: Biblioteca Koraes este o importantă instituție culturală din Chios și este cunoscută pentru colecția sa extinsă de cărți și manuscrise. Aceasta organizează și diverse evenimente culturale și expoziții.

9. Plajele din Chios: Hotelul Toulipa 2 se află pe partea estică a insulei Chios și există mai multe plaje frumoase în apropiere. Puteți petrece o zi relaxantă și înota pe plajele învecinate, precum Plaja Karfas, Plaja Komi sau Plaja Agia Fotia.

10. Centrul orașului Chios: Hotelul se află în centrul orașului Chios, unde vizitatorii au acces ușor la numeroase restaurante, cafenele și magazine. Puteți explora străzile fermecătoare ale orașului, gusta mâncarea locală sau cumpăra suveniruri.

Cele mai importante întrebări

1. Ce este Toulipa 2 în orașul Chios, Grecia? Toulipa 2 este un restaurant popular de fructe de mare situat în orașul Chios, Grecia.

2. Ce fel de mâncare servește Toulipa 2? Toulipa 2 se concentrează în principal pe servirea de preparate proaspete din fructe de mare, inclusiv diverse opțiuni de pește, homar și creveți.

3. Există opțiuni vegetariene sau vegane la Toulipa 2? Despțit faptul că Toulipa 2 se concentrează în primul rând pe fructele de mare, aceștia oferă și opțiuni vegetariene. Pentru opțiuni vegane, se recomandă să contactați restaurantul.

4. Este Toulipa 2 un restaurant prietenos pentru copii? Da, Toulipa 2 este cunoscut ca un loc prietenos pentru familii și întâmpină cu bucurie oaspeții de toate vârstele.

5. Cum este atmosfera la Toulipa 2? Toulipa 2 oferă o atmosferă confortabilă și plăcută, cu locuri atât în interior, cât și în aer liber. Apropierea pitorească de mare contribuie la atmosfera generală.

6. Pot face o rezervare la Toulipa 2? Da, Toulipa 2 acceptă rezervări și se recomandă în special să faceți una în timpul celor mai solicitate ore de masă.

7. Toulipa 2 acceptă plăți cu cardul de credit? Da, Toulipa 2 acceptă plăți cu cardul de credit în plus față de plățile în numerar.

8. Este Toulipa 2 deschis pe tot parcursul anului? Toulipa 2 funcționează sezonier, de obicei de la primăvară până în toamnă. Este recomandat să verificați programul pentru perioada dorită.

9. Toulipa 2 oferă servicii de luat masa sau de livrare? Da, Toulipa 2 oferă servicii de luat masa pentru a permite oaspeților să se bucure de preparatele din fructe de mare acasă. Serviciul de livrare poate fi disponibil într-un raion limitat.

10. Care sunt unele atracții în apropierea Toulipa 2? Toulipa 2 este situat aproape de plajă și este un loc minunat pentru a mânca după o sesiune de plajă și înot. Alte atracții din apropiere includ satul medieval Pyrgi și orașul neoclasic Chios.

Toate serviciile și facilitățile

Entertainment și relaxare
 • Închiriere biciclete
 • Grădină
Facilități cameră
 • Cu aer condiționat
 • Frigider
 • Uscător de păr
Servicii suplimentare
 • Depozitare bagaje
Activități acvatice
 • Piscină
 • Piscină în aer liber
Recenzie hotel Toulipa 2
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.