Grecia, Avia

Enjoy the garden next to the beach

Unnamed Road Avia, Grecia Apartament
Enjoy the garden next to the beach
Vezi camere —
Servicii si facilități
  • Wi-Fi gratuit
  • WiFi
Afișează toate facilitățile 2
Locație
În centrul orașului
0.7 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

Unnamed Road Avia, Grecia

Hotelul "Bucură-te de grădina de pe plajă" este situat în Avia, Grecia. Avia este un mic sat de pe coasta estică a Golfului Messenian, în regiunea Peloponez din Grecia. În jurul hotelului există peisaje naturale frumoase cu grădini. După cum sugerează și numele, hotelul se află în apropierea plajei și oferă acces ușor la zona de coastă pentru oaspeți. Avia este cunoscută pentru frumoasa sa coastă cu apă cristalină și este o destinație excelentă pentru iubitorii de plajă. În plus față de plajă, în apropiere pot exista și alte hoteluri, restaurante și cafenele. Avia este un sat relativ liniștit și liniștit, astfel încât vă puteți bucura de o atmosferă relaxantă în timpul șederii dumneavoastră. Zona oferă, de asemenea, posibilități pentru activități în aer liber, cum ar fi înotul, băile de soare și plimbările relaxante de-a lungul plajei. Dacă doriți să explorați mai mult, merită să vizitați orașul Kalamata, care este situat în apropiere de Avia, la aproximativ 15 kilometri la nord-vest de sat. Kalamata oferă diverse atracții precum locuri istorice, muzee și un centru animat al orașului. Kalamata are, de asemenea, o gamă largă de opțiuni pentru mâncare și cumpărături. În general, hotelul este situat într-o grădină liniștită și oferă acces ușor la plajă.

map
Enjoy the garden next to the beach
Apartament

În centrul orașului0.7

Despre hotel

Distracție

1. Plaja Avithos: Plaja Avithos este o plajă situată la o scurtă plimbare de hotel și se remarcă prin apa sa clară și nisipul frumos. Aici vă puteți bronza, înota sau lua o plimbare relaxantă de-a lungul plajei.

2. Sporturi acvatice: Avia oferă diverse sporturi acvatice precum navigație, canoe, surfing, jet ski și snorkelling. Puteți găsi cu ușurință companii de închirieri apropiate și petrece o zi palpitantă pe apă.

3. Degustare de vin: Puteți experimenta o degustare de vin prin vizitarea uneia dintre podgoriile locale din zonă. Avia este cunoscută pentru podgoriile sale și vinurile excelente. Aflați despre procesul de producție a vinului și bucurați-vă de diverse soiuri de vinuri produse local.

4. Drumetii și hiking: Explorați traseele pitorești și natura din jurul zonei Avia. Descoperiți golfulețe ascunse, bucurați-vă de priveliști uluitoare și observați flora și fauna variată din zonă. Experimentați o experiență calmă și revigorantă în frumusețile naturale înconjurătoare.

5. Mâncare și viață de noapte: Avia oferă diverse restaurante, taverne și baruri. Încercați delicioase preparate din bucătăria grecească și bucurați-vă de specialitățile locale. Puteți lua cina romantică cu vedere la plajă sau vă puteți bucura de atmosfera unui bar animat cu muzică live.

6. Excursii cu barca: Explorați insulele învecinate și plajele ascunse prin luarea unei excursii cu barca de-a lungul coastei. Faceți snorkelling în apa clară, descoperiți golfulețe îndepărtate și bucurați-vă de soare într-o excursie privată cu barca.

7. Situri arheologice: Explorați istoria antică a Aviei prin vizitarea siturilor arheologice din zonă. Zona arheologică a fostei Messina este ușor accesibilă și oferă o perspectivă asupra bogatului patrimoniu cultural al zonei.

8. Festivaluri locale: Consultați calendarul local de evenimente pentru a vedea dacă există festivaluri sau evenimente culturale în timpul șederii dumneavoastră. Avia găzduiește diverse festivaluri care sărbătoresc tradițiile locale, muzica și dansul. Rețineți că unele evenimente pot fi limitate sau pot necesita rezervare din cauza pandemiei COVID

19.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități hotel
  • Wi-Fi gratuit
  • WiFi
Recenzie hotel Enjoy the garden next to the beach
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.