Grecia, Atena

Design & Boutique apt in the heart of Athens

2 Peoniou Atena, Grecia Apartament
Design & Boutique apt in the heart of Athens
Vezi camere —
Locație
În centrul orașului
1.1 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

2 Peoniou Atena, Grecia

Hotelul "Design & Boutique apt in the heart of Athens" este situat în centrul Atenei, Grecia. Este înconjurat de diverse atracții, facilități și puncte de reper. Unele dintre atracțiile și punctele de interes din apropiere includ următoarele:

1. Piața Syntagma: Situată la doar câteva minute distanță, Piața Syntagma este piața centrală a Atenei și găzduiește Parlamentul Greciei. Este o zonă aglomerată cu magazine, cafenele și găzduiește adesea diverse evenimente și demonstrații.

2. Acropole: Unul dintre cele mai iconice simboluri ale Atenei, Acropolele este o cetate antică situată pe un promontoriu stâncos. Aici se află Partenonul, unul dintre cele mai faimoase temple antice grecești, și oferă o panoramă a orașului.

3. Plaka: Plaka este vechea cartier istoric al Atenei, situată pe pantele nordice și estice ale Acropolei. Este cunoscută pentru străzile sale înguste și învăluite, tavernele tradiționale grecești și numeroasele magazine care vând suveniruri, bijuterii și produse de artă și meșteșug locale.

4. Monastiraki: Acest cartier vibrant este adiacent Plakai și este celebru pentru piața sa plină de viață. Este un loc minunat pentru cumpărături de obiecte antice, vintage și produse locale. Piața Monastiraki oferă și o varietate de restaurante și cafenele tradiționale.

5. Strada Ermou: O stradă populară de cumpărături pietonală din Atena, strada Ermou se întinde de la Piața Syntagma până la Monastiraki. Este înfășurată de numeroase buticuri de modă, magazine, restaurante și cafenele care oferă o gamă largă de opțiuni pentru cumpărături și servirea mesei.

6. Grădinile Naționale: Situate chiar în spatele Parlamentului Greciei, Grădinile Naționale oferă o evadare liniștită de pe străzile aglomerate ale orașului. Acest parc mare are peisaje frumoase, clădiri neoclasice, iazuri și căi umbrite.

7. Muzeul Benaki: Situat la o scurtă distanță de hotel, Muzeul Benaki este un muzeu renumit care adăpostește o vastă colecție de artă grecească și artefacte istorice din diferite perioade. În ansamblu, "Design & Boutique apt in the heart of Athens" este situat central și oferă acces facil la multe puncte de reper importante, atracții culturale, districte comerciale și opțiuni de servire a mesei în Atena.

map
Design & Boutique apt in the heart of Athens
Apartament

În centrul orașului1.1

Despre hotel

Distracție

În centrul Atenei există mai multe opțiuni de divertisment în apropierea hotelului "Design & Boutique apt". Iată câteva sugestii:

1. Muzeul Național de Arheologie: Acest muzeu, situat la scurtă distanță de hotel, are o colecție mare de obiecte antice și este o must-see pentru iubitorii de istorie.

2. Zona Plaka: Plaka este un cartier fermecător, la distanță de mers pe jos de hotel, cu străzi înguste, taverne tradiționale, magazine și cafenele. Este un loc minunat pentru a descoperi, a cumpăra suveniruri sau a savura o masă delicioasă.

3. Piața Monastiraki: Este o piață faimoasă ce oferă o gamă largă de produse vintage și suveniruri unice. Este un loc minunat pentru obiecte antice, haine, cărți și produse tradiționale grecești.

4. Muzeul Acropole: Este un muzeu modern, situat la poalele Acropolei și oferă o perspectivă impresionantă asupra civilizației antice grecești prin expunerea obiectelor găsite în zona arheologică de la Acropole.

5. Piața Syntagma: Aceasta este piața centrală a Atenei. Aici puteți vedea ceremonia de schimbare a gărzii la clădirea parlamentului grec sau pur și simplu să vă relaxați în una dintre multele cafenele.

6. Herodes Atticus Odeon: Este un amfiteatru istoric situat pe dealul Acropolei și găzduiește diferite concerte, baleturi și spectacole de teatru pe tot parcursul anului.

7. Sala de concerte din Atena: Este un loc care găzduiește diferite tipuri de spectacole, inclusiv muzică clasică, operă, teatru și dans.

8. Zona Gazi: Gazi este cunoscută pentru viața sa de noapte vibrantă și are multe baruri, cluburi și restaurante care oferă muzică live și divertisment. Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile în apropierea hotelului "Design & Boutique apt" din centrul Atenei. Există multe alte atracții și opțiuni de divertisment de descoperit în acest oraș bogat cultural.

Cele mai importante întrebări

1. Se află apartamentul în centrul orașului Atena?
1. Se află apartamentul în centrul orașului Atena?1

Da, apartamentul este situat în inima Atenei

2. Care este stilul de design al apartamentului?
2. Care este stilul de design al apartamentului?1

Apartamentul are un design modern și elegant

3. Câte persoane poate găzdui apartamentul?
3. Câte persoane poate găzdui apartamentul?1

Apartamentul poate găzdui confortabil până la 4 persoane

4. Este apartamentul dotat cu aer condiționat?
4. Este apartamentul dotat cu aer condiționat?1

Da, apartamentul este echipat cu aer condiționat pentru confort maxim

5. Există o bucătărie complet utilată în apartament?
5. Există o bucătărie complet utilată în apartament?1

Da, apartamentul are o bucătărie complet utilată cu toate aparatele și ustensilele necesare

6. Există atracții sau puncte de reper în apropiere?
6. Există atracții sau puncte de reper în apropiere?1

Da, apartamentul este convenabil situat în apropiere de atracții populare cum ar fi Acropolele și cartierul Plaka

7. Este transportul public ușor accesibil de apartament?
7. Este transportul public ușor accesibil de apartament?1

Da, opțiunile de transport public, inclusiv stațiile de metrou și stațiile de autobuz, se află la distanță de mers pe jos de apartament

8. Există Wi-Fi gratuit disponibil în apartament?
8. Există Wi-Fi gratuit disponibil în apartament?1

Da, apartamentul oferă Wi-Fi gratuit pentru oaspeți

9. Există restaurante sau magazine în apropiere?
9. Există restaurante sau magazine în apropiere?1

Da, există numeroase restaurante, cafenele și magazine în proximitatea apartamentului

10. Există o cerință de ședere minimă pentru rezervarea apartamentului?
10. Există o cerință de ședere minimă pentru rezervarea apartamentului?1

Da, există o cerință de ședere minimă de 2 nopți pentru rezervarea apartamentului.

Recenzie hotel Design & Boutique apt in the heart of Athens
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.