Grecia, Atena

A Chic Kolonaki Apartment

Skoufa 55 Atena, Grecia Apartament
A Chic Kolonaki Apartment
A Chic Kolonaki Apartment
A Chic Kolonaki Apartment
A Chic Kolonaki Apartment
A Chic Kolonaki Apartment
A Chic Kolonaki Apartment
A Chic Kolonaki Apartment
A Chic Kolonaki Apartment
A Chic Kolonaki Apartment
A Chic Kolonaki Apartment
A Chic Kolonaki Apartment
A Chic Kolonaki Apartment
A Chic Kolonaki Apartment
Vezi camere —
Servicii si facilități
  • Wi-Fi gratuit
  • WiFi
Afișează toate facilitățile 2
Locație
În centrul orașului
0.9 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

Skoufa 55 Atena, Grecia

În Atena, Grecia, există multe atracții și facilități importante în jurul hotelului "Un apartament elegant în Kolonaki". Iată câteva dintre ele:

1. Piața Kolonaki: Hotelul se află în zona animată Kolonaki, unde există magazine exclusive, cafenele și restaurante. Piața Kolonaki este un loc de întâlnire central în zonă și oferă o atmosferă vibrantă.

2. Zona comercială Kolonaki: Hotelul se află la distanță de mers pe jos de numeroase magazine de lux, inclusiv mărci de modă internaționale, magazine de designeri și centre comerciale de lux. Vizitatorii pot explora zona de modă și pot face cumpărături.

3. Locuri culturale și istorice: Printre atracțiile din apropiere se numără Muzeul Benaki, care expune artă grecească și obiecte istorice, precum și Muzeul Kiklad, renumit pentru colecția sa de opere de artă kikladice. Grădina națională liniștită se află de asemenea în apropiere.

4. Muntele Lycabettus: Acest munte învecinat oferă o vedere panoramică asupra Atenei și este un loc popular pentru plimbări sau o călătorie cu telefericul. Pe vârful muntelui Lycabettus se află o mică capelă și o cafenea.

5. Restaurante și cafenele: Hotelul este înconjurat de diferite restaurante, cafenele și baruri care oferă bucătării și atmosfere variate. Vizitatorii pot explora scena gastronomică locală și se pot bucura de o masă sau o băutură.

6. Hoteluri de lux: Datorită caracterului său luxos, Kolonaki are și câteva hoteluri de lux în apropiere. Aceste hoteluri oferă facilități și servicii suplimentare care fac zona o destinație atractivă.

7. Transport în comun: Hotelul este situat în apropierea opțiunilor de transport în comun, inclusiv stații de metrou și stații de autobuz, ceea ce facilitează accesul către alte părți ale Atenei și către atracțiile sale. Vă rugăm să rețineți că anumite companii și atracții pot suferi modificări în timp, așa că este întotdeauna o idee bună să verificați informațiile actuale și recomandările locale înainte de a vizita.

map
A Chic Kolonaki Apartment
Apartament

În centrul orașului0.9

Despre hotel

Distracție

În apropierea hotelului "A Chic Kolonaki Apartment" din Atena, Grecia, există câteva opțiuni de divertisment. Iată câteva sugestii:

1. Shopping: Hotelul este situat în cartierul Kolonaki, cunoscut pentru magazinele sale de lux și buticurile de designer. Puteți explora străzile modei precum Voukourestiou, Skoufa și Tsakalof. Aici veți găsi atât mărci internaționale, cât și buticuri de design locale.

2. Muzee și galerii de artă: Kolonaki găzduiește și mai multe galerii de artă și muzee. Puteți vizita Muzeul Benaki, Muzeul de Artă Cicladică și Muzeul Bizantin și Creștin. Aceste muzee adăpostesc colecții impresionante de artă și lucrări grecești și se află toate în apropierea hotelului.

3. Restaurante și baruri: Kolonaki oferă o gamă variată de restaurante, de la taverne tradiționale grecești la restaurante de fuziune moderne. Puteți descoperi bucătăria locală și să vă bucurați de aromele Greciei. După aceea, puteți petrece o seară plină de viață vizitând baruri în tendințe și lounge-uri de cocktail din zonă.

4. Piața Syntagma: La o scurtă plimbare de hotel, puteți ajunge la piața centrală din Atena, piața Syntagma. Aici puteți asista la ceremonia de la clădirea guvernamentală, explora Grădina Națională sau să vă relaxați la o cafenea și să observați doar lumea.

5. Acropola: La o distanță scurtă de hotel se află Acropola, un loc simbolic în Atena, ce trebuie vizitat. Puteți explora Parthenonul, Templul Olympieion și alte importante locuri istorice. Nu uitați să vizitați și Muzeul Acropole, care găzduiește o impresionantă colecție de obiecte antice grecești. Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile de divertisment aflate în apropierea "A Chic Kolonaki Apartment" din Atena. Zona oferă o amestec percutant de cultură, shopping, gastronomie și clădiri istorice pe care le puteți explora în timpul șederii dumneavoastră.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități hotel
  • Wi-Fi gratuit
  • WiFi
Recenzie hotel A Chic Kolonaki Apartment
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.