Grecia, Atena

Athenian Neoclassical under the Acropolis

2 Chatzichristou Atena, Grecia Apartament
Athenian Neoclassical under the Acropolis
Vezi camere —
Servicii si facilități
  • Wi-Fi gratuit
  • WiFi
Afișează toate facilitățile 2
Locație
În centrul orașului
1.8 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

2 Chatzichristou Atena, Grecia

Hotelul "Atina Neoclasic sub Acropole" se află în cartierul Plaka din Atena, Grecia. Hotelul are o locație convenabilă, fiind aproape de mai multe atracții turistice populare și facilități. Unele locuri și facilități importante din apropierea hotelului sunt:

1. Acropolele Atenei: Cunoscută ca unul dintre cele mai importante situri arheologice din lume, Acropola Atenei găzduiește Parthenonul, Erechtheionul și alte vestigii antice grecești celebre. Se află la o distanță scurtă de mers pe jos de hotel.

2. Agora antică: Este o piață antică și un loc de adunare situat în nord-vestul Acropolei din Atena.

3. Piața Monastiraki: Este o piață animată cunoscută pentru piața ei vibrantă, magazine, taverne și magazine de suveniruri. Se află la o scurtă distanță de mers pe jos de hotel.

4. Strada Ermou: Este una dintre principalele străzi comerciale din Atena, aproape de piața Monastiraki. Oferă o gamă largă de magazine și magazine cu amănuntul.

5. Cartierul Plaka: Este cel mai vechi cartier din Atena, cunoscut pentru străduțele sale înguste și pitorești, tavernele tradiționale grecești, cafenelele și magazinele mici. Hotelul se află în mijlocul acestei zone pline de viață.

6. Agora Romană: Este o piață romană antică situată în partea de nord a Acropolei. Găzduiește adesea evenimente culturale și concerte.

7. Piața Syntagma: Este piața centrală a Atenei, găzduind Parlamentul elen și Monumentul Soldatului Necunoscut. Este la o distanță scurtă de mers pe jos de hotel.

8. Grădinile Naționale: Este un parc public liniștit și verde, situat în spatele clădirii Parlamentului Grec. Oferă un mediu relaxant pentru plimbări și picnicuri.

9. Aeroportul Internațional Atena: Este principalul aeroport al orașului, la aproximativ 40 de minute distanță de hotel cu mașina sau transportul în comun.

10. Muzee: Hotelul este, de asemenea, în apropierea mai multor muzee, cum ar fi Muzeul Acropolei, Muzeul Național de Arheologie și Muzeul de Artă Cicladică. În general, cazarea la hotelul "Atina Neoclasic sub Acropole" oferă acces ușor la atracțiile istorice, zonele de shopping, opțiunile culinare și centrele de transport din Atena, ceea ce îl face o opțiune confortabilă pentru a explora orașul.

map
Athenian Neoclassical under the Acropolis
Apartament

În centrul orașului1.8

Despre hotel

Despre

Atina Neoclasica, un hotel de lujo situado en Atenas, Grecia. Está ubicado debajo de la famosa Acrópolis y ofrece vistas impresionantes de ruinas antiguas y del paisaje urbano. El hotel cuenta con un diseño neoclásico único que combina comodidades modernas con la arquitectura tradicional griega. Ofrece diversas habitaciones y suites para satisfacer las preferencias y necesidades de los diferentes huéspedes. Cada habitación está decorada con buen gusto y cuenta con elegantes muebles y un ambiente confortable. Las habitaciones son amplias y bien diseñadas, equipadas con comodidades modernas como aire acondicionado, TV de pantalla plana, minibar, caja fuerte y Wi-Fi gratuito. Los huéspedes pueden elegir entre diferentes categorías de habitaciones, como habitaciones estándar, habitaciones de lujo, habitaciones ejecutivas y suites. Algunas suites ofrecen balcones o terrazas privadas con vistas panorámicas a la Acrópolis, lo que agrega un toque de lujo adicional a la experiencia de alojamiento. En cuanto a la comida y la bebida, el hotel cuenta con un restaurante que ofrece deliciosa cocina griega e internacional. Los huéspedes tienen la oportunidad de probar numerosos platos preparados con ingredientes frescos y locales. El restaurante ofrece opciones de comer tanto en espacios cerrados como al aire libre, permitiendo a los huéspedes disfrutar de sus comidas con vistas a la Acrópolis. Además, el hotel cuenta con un acogedor bar donde los huéspedes pueden disfrutar de cócteles personalizados, vinos de calidad y diversas bebidas. El bar ofrece un ambiente cómodo y elegante, ideal para relajarse después de un día explorando la ciudad. En general, Atina Neoclasica ofrece una experiencia de alojamiento de lujo en el corazón de Atenas. Con sus elegantes habitaciones, vistas impresionantes y opciones gastronómicas excepcionales, es una de las mejores opciones para aquellos viajeros que buscan una estancia inolvidable en la capital de Grecia.

Distracție

În apropierea hotelului neoclasic "Atinologia sub Acropole", situat în Atena, Grecia, există multiple opțiuni de divertisment. Iată câteva sugestii populare:

1. Muzeul Acropolei: Muzeul Acropolei, situat la o scurtă plimbare de hotel, este o atracție turistică ce trebuie vizitată în Atena. Găzduind o vastă colecție de artefacte elene antice, acesta oferă o experiență impresionantă pentru a se imerse în istoria și cultura Greciei.

2. Acropolele din Atena: Deoarece hotelul se află sub Acropole, puteți avea acces ușor la acest sit încadrat în Patrimoniului Mondial UNESCO. Descoperiți ruinele antice ale Partenonului, Propileelor, Erechtheionului și altor structuri importante, datează până în secolul al V-lea î.Hr.

3. Cartierul Plaka: Această zonă istorică este cunoscută pentru farmecul și atmosfera vibrantă. Plimbați-vă pe străzile înguste, străjuite de case tradiționale, magazine, taverne și cafenele. Plaka oferă oportunități excelente pentru mâncare, cumpărături și a observa oamenii.

4. Piața cu vechituri Monastiraki: Această piață animată, aflată în apropiere, oferă o gamă variată de produse, de la îmbrăcăminte la bijuterii, de la antichități la suveniruri. Este un loc minunat pentru a explora, a face cumpărături și de a vă bucura de atmosfera vibrantă.

5. Strada Dionysiou Areopagitou: Această stradă pietonală pitorească se întinde de-a lungul pantei de sud a Acropolei și este perfectă pentru o plimbare liniștită. Bucurați-vă de priveliștea splendidă a ruinelor antice în timp ce descoperiți magazinele, cafenelele și artiștii de stradă.

6. Muzeul Național de Arheologie: Dacă sunteți interesat de istoria și cultura elenă, vă recomandăm să vizitați Muzeul Național de Arheologie. Acesta găzduiește numeroase opere de artă din diferite perioade.

7. Odeonul lui Herodes Atticus: Acest antic amfiteatru, situat pe versantul de sud-vest al Acropolei, găzduiește diverse concerte, spectacole și evenimente muzicale în timpul verii. Verificați programul pentru a vedea dacă vor avea loc astfel de evenimente în timpul vizitei dumneavoastră.

8. Viața de noapte ateniană: Atena oferă o scenă vibrantă de viață de noapte, cu numeroase baruri, cluburi și locuri de muzică. Zonele Gazi și Psiri sunt populare în special pentru atmosfera lor animată și pentru varietatea opțiunilor de divertisment. Vă rugăm să rețineți că unele dintre aceste atracții și opțiuni de divertisment pot avea ore de funcționare și taxe de intrare specifice. Verificarea site-urilor web relevante sau obținerea de informații la hotel este întotdeauna o idee bună pentru a obține cele mai actualizate informații.

Cele mai importante întrebări

1. Ateneul Neoclasic din Atena, Grecia, unde se află?
1. Ateneul Neoclasic din Atena, Grecia, unde se află?1

Ateneul Neoclasic se află sub Acropole în Atena, Grecia

2. Ce este stilul Neoclasic în Atena?
2. Ce este stilul Neoclasic în Atena?1

Stilul Neoclasic din Atena este un stil arhitectonic care a apărut în secolul al XIX-lea și la începutul secolului al XX-lea în Atena. Acesta integrează elemente tradiționale în clădiri moderne, inspirate de designurile Greciei și Romei antice

3. Care sunt câteva exemple deosebite ale stilului Neoclasic în Atena?
3. Care sunt câteva exemple deosebite ale stilului Neoclasic în Atena?1

Câteva exemple deosebite ale arhitecturii neoclasice în Atena includ Academia din Atena, Biblioteca Națională a Greciei și Palatul Prezidențial

4. Ce face arhitectura Neoclasică din Atena atât de specială?
4. Ce face arhitectura Neoclasică din Atena atât de specială?1

Arhitectura neoclasică din Atena îmbină elemente clasice precum coloanele, frontoanele și aranjamentele simetrice cu tehnici și materiale de construcție moderne. Ea își propune să evoci un sentiment de măreție și sofisticare asociat cu Grecia Antică

5. Când a devenit stilul Neoclasic cel mai popular?
5. Când a devenit stilul Neoclasic cel mai popular?1

Stilul Neoclasic a devenit popular în Atena la începutul secolului al XIX-lea și al XX-lea, în perioada în care Grecia și-a câștigat independența față de Imperiul Otoman

6. Care este importanța arhitecturii Neoclasice de sub Acropole?
6. Care este importanța arhitecturii Neoclasice de sub Acropole?1

Clădirile neoclasice din Atena, de sub Acropole, reprezintă întâlnirea dintre cultura Greciei Antice și cea modernă. Aceste structuri sunt mărturie a bogatei istorii a Greciei și a dorinței de a păstra și onora moștenirea sa clasică

7. Pot vizitatorii să intre în clădirile Neoclasice din Atena?
7. Pot vizitatorii să intre în clădirile Neoclasice din Atena?1

Unele dintre clădirile Neoclasice din Atena sunt deschise publicului, în timp ce altele sunt proprietate privată sau pot fi utilizate în scopuri oficiale. De exemplu, Academia din Atena și Biblioteca Națională a Greciei sunt deschise vizitatorilor

8. Există tururi ghidate pentru clădirile Neoclasice din Atena?
8. Există tururi ghidate pentru clădirile Neoclasice din Atena?1

Da, există tururi ghidate disponibile pentru vizitatorii care doresc să exploreze clădirile Neoclasice din Atena. Aceste tururi ajută la înțelegerea caracteristicilor arhitecturale, contextului istoric și importanței culturale a acestor structuri

9. Cum pot ajunge la arhitectura Neoclasica de sub Acropole?
9. Cum pot ajunge la arhitectura Neoclasica de sub Acropole?1

Este destul de ușor să ajungeți la clădirile Neoclasice din Atena. Vizitatorii pot utiliza mijloacele de transport în comun, cum ar fi autobuzele și metroul. Taxiurile și plimbările pe jos sunt, de asemenea, metode de transport comune în oraș

10. Pot fotografia în interiorul clădirilor Neoclasice din Atena?
10. Pot fotografia în interiorul clădirilor Neoclasice din Atena?1

În general, este permis să fotografiați în zonele publice ale clădirilor Neoclasice din Atena. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să verificați restricțiile sau regulile speciale pentru fiecare locație în parte.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități hotel
  • Wi-Fi gratuit
  • WiFi
Recenzie hotel Athenian Neoclassical under the Acropolis
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.