Grecia, Atena

Acropolis guest house by the museum

3 Renti Atena, Grecia Apartament
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Acropolis guest house by the museum
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Wi-Fi gratuit
 • WiFi
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
 • Lift
 • Uscător de păr
Afișează toate facilitățile 7
Locație
În centrul orașului
2.0 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

3 Renti Atena, Grecia

În jurul hotelului "Acropolis Guest House by the Museum" din Atena, Grecia, există numeroase obiective turistice, facilități și puncte de interes. Unele dintre locurile deosebite din apropiere includ:

1. Muzeul Acropolei: Hotelul este amplasat în apropierea Muzeului Acropolei, care găzduiește o colecție extinsă de artefacte din Grecia Antică.

2. Acropole din Atena: Unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale Atenei, Acropolele se află la o scurtă plimbare față de hotel. Aici se găsesc Partenonul și alte ruine antice, oferind priveliști spectaculoase asupra orașului.

3. Partenonul: Situat în vârful Acropolei, Partenonul este un templu antic dedicat zeiței Atena. Este un simbol al civilizației elene și are o mare importanță istorică și arhitectonică.

4. Plaka: Această zonă istorică, situată în vecinătatea hotelului, este renumită pentru străzile sale înguste și sinuoase, magazinele, cafenelele și restaurantele sale. Plaka oferă o atmosferă fermecătoare cu arhitectură tradițională grecească.

5. Monastiraki: Un cartier animat din apropiere, Monastiraki găzduiește un bazar în aer liber, precum și numeroase magazine de suveniruri, antichități și produse tradiționale. De asemenea, aici se găsesc mai multe taverne tradiționale și cafenele.

6. Piața Syntagma: Piața Syntagma este o piață centrală și vibrantă, unde se află clădirea Parlamentului Grec. Ea servește și drept centru de transport. Vizitatorii pot asista la ceremonia schimbului de gardă Evzones sau pot explora zona comercială din apropiere.

7. Grădinile Naționale: Grădinile Naționale, adiacente Pieței Syntagma, oferă o oază de verdeață liniștită în inima Atenei. Este un loc excelent pentru a scăpa de atmosfera intensă a orașului și pentru a vă relaxa.

8. Strada Ermou: Ermou este o stradă populată de magazine, buticuri și mărci internaționale, fiind o destinație preferată de iubitorii de shopping. Este cunoscută pentru atmosfera sa vibrantă și este un loc minunat pentru a petrece timpul. În general, hotelul se află într-o poziție excelentă pentru a explora siturile istorice, zonele comerciale și cartierele pline de viață ale Atenei.

map
Acropolis guest house by the museum
Apartament

În centrul orașului2.0

Despre hotel

Despre

Musée de l'Acropole Guesthouse est un charmant hôtel situé à Athènes, en Grèce. L'hôtel dispose de chambres confortables et bien équipées, conçues pour offrir un séjour agréable aux clients. Les chambres sont équipées de la climatisation, d'une télévision à écran plat, d'une connexion Wi-Fi gratuite et de salles de bains privatives avec douche et articles de toilette. Certaines chambres offrent une vue magnifique sur l'Acropole ou sur la ville. L'hôtel propose également plusieurs options de restauration qui répondent à différents goûts. Un petit-déjeuner continental délicieux est servi gratuitement au restaurant chaque matin. L'hôtel dispose également d'un restaurant proposant une cuisine grecque et internationale pour le déjeuner et le dîner. De plus, il y a de nombreux cafés, restaurants et bars dans les environs, offrant un large choix de repas. La guesthouse, située à côté du Musée de l'Acropole, est un excellent choix pour les personnes souhaitant découvrir l'histoire ancienne d'Athènes. L'hôtel se trouve également à distance de marche de grandes attractions telles que le Parthénon, le quartier de Plaka et la place Syntagma. D'autres installations et services proposés par l'hôtel comprennent une réception ouverte 24h/24, un bureau d'excursions, un service de bagagerie et un service de transfert depuis l'aéroport sur demande. Le personnel accueillant et attentionné est disponible pour aider les clients avec toutes les questions ou arrangements dont ils pourraient avoir besoin pendant leur séjour. En résumé, la guesthouse située à côté du Musée de l'Acropole offre un hébergement confortable, un emplacement pratique et une expérience culinaire agréable, en faisant un choix idéal pour les voyageurs visitant Athènes, en Grèce.

Distracție

Hotelul "Casa Oaspete Acropolă" din Atena, Grecia, se află într-o zonă foarte centrală, oferind acces ușor la diverse opțiuni de divertisment. Iată câteva dintre atracțiile și activitățile din apropiere:

1. Muzeul Acropolei: Muzeul Acropolei, situat în imediata apropiere a hotelului, este o atracție pe care trebuie să o vizitați în Atena. Acesta găzduiește o vastă colecție de artefacte arheologice și opere de artă din zona Acropolei și oferă o perspectivă impresionantă asupra istoriei antice grecești.

2. Acropolele din Atena: Situat la o distanță de mers pe jos de hotel, Acropolele, care este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, vă permite să explorați ruinele antice, precum Parthenonul, Erechtheionul și Propylaia, oferindu-vă o panoramă asupra Atenei de la acest monument simbolic.

3. Cartierul Plaka: Situat în vecinătatea Acropolei, istoricul cartier Plaka este cunoscut pentru străzile pietonale pitorești, tavernele tradiționale și magazinele de suveniruri. Faceți o plimbare plăcută pe străzile pavate cu dale de piatră, savurați o masă într-o tavernă grecească sau căutați suveniruri.

4. Piața Monastiraki și piața de vechituri: Monastiraki, situată la o distanță mică de hotel, este un cartier animat care găzduiește o piață de vechituri faimoasă. Aici puteți găsi diverse obiecte unice, precum antichități, artizanat handmade, îmbrăcăminte și multe altele. Este un loc minunat pentru shopping și pentru a experimenta atmosfera locală.

5. Odeonul lui Herod Atticus: Acest teatru antic în aer liber se află la poalele Acropolei și găzduiește diverse evenimente culturale în timpul verii, precum concerte, opere și spectacole. Verificați programul pentru a vedea dacă există vreo reprezentație pe perioada vizitei dvs.

6. Grădina Națională: Grădina Națională, situată în apropierea Pieței Syntagma, este un frumos parc în care vă puteți relaxa și odihni departe de agitația orașului. Cu alei liniștite pentru plimbări, lacuri și zone de joacă, este un loc excelent pentru familii sau pentru cei care doresc să se bucure de liniște.

7. Tururile de mers pe jos prin Atena: Luați în considerare participarea la un tur ghidat de mers pe jos pentru a descoperi bogata istorie și simboluri culturale ale orașului. Aceste tururi includ de obicei opriți la locuri importante, precum Agora Antică, Agora Romană, Turnul Vânturilor și multe altele.

8. Cartierul Exarchia: Exarchia este un cartier popular printre tinerii localnici datorită atmosferei sale alternative și artistice. În această zonă veți găsi artă stradală, baruri hip, locuri cu muzică live și magazine independente, făcându-l un loc interesant pentru a experimenta scena alternativă a Atenei. Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile de divertisment din apropierea hotelului "Casa Oaspete Acropolă" din Atena. Orașul oferă o gamă largă de atracții, inclusiv muzee, ruine antice, cartiere și evenimente culturale, care vor satisface toate gusturile.

Cele mai importante întrebări

1. ?
1. ?1

2. Acropolis Misafir Evi'nin yakınında alışveriş yapılacak mağazalar var mı?
2. Acropolis Misafir Evi'nin yakınında alışveriş yapılacak mağazalar var mı?1

Evet, yakınlarda birçok mağaza, butik ve hediyelik eşya dükkanı bulunmaktadır

3. Eski şehir Plaka'da da birçok alışveriş seçeneği mevcuttur?
3. Eski şehir Plaka'da da birçok alışveriş seçeneği mevcuttur?1

Toate serviciile și facilitățile

Facilități hotel
 • Wi-Fi gratuit
 • WiFi
 • Lift
Facilități cameră
 • Frigider
 • Cuptor cu microunde
 • Uscător de păr
Servicii suplimentare
 • Depozitare bagaje
Recenzie hotel Acropolis guest house by the museum
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.