Grecia, Atena

Colorful Cozy Central apt in Athens

6 Vriaxidos Atena, Grecia Apartament
Colorful Cozy Central apt in Athens
Vezi camere —
Servicii si facilități
  • Wi-Fi gratuit
  • WiFi
Afișează toate facilitățile 2
Locație
În centrul orașului
2.5 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

6 Vriaxidos Atena, Grecia

Hotelul 'Apartament colorat și confortabil situat central în Atena' se află în Atena, Grecia. În apropierea hotelului veți găsi diverse atracții turistice, facilități și locuri interesante. Iată câteva dintre acestea:

1. Piața Omonia: O piață centrală animată cunoscută pentru magazinele, cafenelele și atmosfera sa vibrantă. Este situată la o distanță de mers pe jos de hotel.

2. Muzeul Național de Arheologie: Unul dintre cele mai mari muzee arheologice din Grecia, care găzduiește o colecție extinsă de obiecte antice. Este situat în apropierea Pieței Omonia, în apropierea hotelului.

3. Piața Monastiraki: Un cartier animat cunoscut pentru piața de vechituri, magazinele tradiționale și arta stradală. Piața Monastiraki este, de asemenea, gazda celebrului târg de vechituri Monastiraki și a anticei agore romane.

4. Plaka: Un cartier istoric din Atena, cunoscut pentru străzile pitorești, ruinele antice și tavernele tradiționale. Plaka este situată pe versantul de nord-est al Acropolei, în apropierea Pieței Monastiraki.

5. Acropola: Cetatea antică iconică care domină Atena. Este gazda mai multor clădiri faimoase, inclusiv Partenonul, Erechtheionul și Templul Atenei Nike. Acropola este o atracție de neratat și este ușor accesibilă de la hotel.

6. Piața Syntagma: Piața centrală din Atena, situată în fața Parlamentului Greciei. Este un loc popular de întâlnire și oferă oportunități de cumpărături, mâncare și observarea oamenilor.

7. Strada Ermou: Una dintre cele mai aglomerate străzi de shopping din Atena, cu diverse magazine de modă și designeri. Se află la o distanță de mers pe jos de hotel.

8. Piața Centrală a Atenei: O piață animată în care puteți găsi o varietate de produse proaspete, carne, pește și condimente. Este un loc minunat pentru a experimenta cultura culinară locală și se află în apropierea Pieței Omonia. Acestea sunt doar câteva dintre atracțiile și facilitățile din zona hotelului 'Apartament colorat și confortabil situat central în Atena'. Atena este un oraș bogat în istorie, cultură și delicii culinare, deci există mult mai multe de explorat decât cele menționate aici.

map
Colorful Cozy Central apt in Athens
Apartament

În centrul orașului2.5

Despre hotel

Distracție

Există mai multe opțiuni de divertisment în apropierea hotelului "Apartamentul central colorat și confortabil din Atena". Iată câteva sugestii:

1. Piața Monastiraki: Situată la doar o scurtă plimbare de hotel, Piața Monastiraki este o zonă animată, cu numeroase magazine, cafenele și spectacole de stradă. Puteți explora piața de vechituri, să vă bucurați de muzică live sau să vă bucurați pur și simplu de atmosfera vibrantă.

2. Cartierul Plaka: Plaka este unul dintre cele mai vechi cartiere din Atena și este cunoscut pentru străduțele sale înguste și pitorești, clădirile neoclasice și tavernele tradiționale. Este un loc minunat pentru a mânca, a cumpăra suveniruri sau pur și simplu a vă plimba.

3. Muzeul Acropolei: Situat la poalele Acropolei, Muzeul Acropolei este o opțiune obligatorie pentru iubitorii de istorie și artă. Muzeul găzduiește o colecție extinsă de artefacte antice grecești, inclusiv sculpturile Parthenonului. Puteți afla mai multe despre bogata istorie a Atenei și să admirați expozițiile impresionante.

4. Muzeul Național de Arheologie: Situat la o scurtă distanță de hotel, Muzeul Național de Arheologie este cel mai mare și mai important muzeu arheologic din Grecia. Găzduiește o colecție extinsă de artă și artefacte antice grecești, inclusiv sculpturi, ceramică și bijuterii.

5. Spectacole de teatru: Atena are o scenă teatrală vibrantă. Puteți viziona o piesă de teatru sau un musical la unul dintre teatrele orașului, precum Teatrul Național din Grecia sau Odeonul Herodes Atticus. Verificați programul spectacolelor în timpul șederii dvs.

6. Viața de noapte în Gazi: Gazi este un cartier trendy, cunoscut pentru viața sa de noapte animată. Aici găsiți multe baruri, cluburi și locuri de muzică. Indiferent dacă vă place muzica live, beat-urile electronice sau pur și simplu doriți să savurați o băutură cu prietenii, Gazi are ceva pentru toată lumea. Acestea sunt doar câteva opțiuni de divertisment în apropierea hotelului "Apartamentul central colorat și confortabil din Atena". Există multe alte atracții, muzee și locuri culturale de explorat în oraș.

Cele mai importante întrebări

1. Este locația apartamentului centrală?
1. Este locația apartamentului centrală?1

Da, centralul și coloratul apartament din Atena este situat într-o zonă centrală din Atena, Grecia

2. Câte persoane poate găzdui apartamentul?
2. Câte persoane poate găzdui apartamentul?1

Apartamentul poate găzdui confortabil până la 4 persoane

3. Apartamentul este bine echipat cu facilități?
3. Apartamentul este bine echipat cu facilități?1

Da, centralul și coloratul apartament din Atena este bine echipat cu toate facilitățile necesare pentru o şedere confortabilă, inclusiv o bucătărie complet utilată, aer condiționat, Wi-Fi și multe altele

4. Există parcare disponibilă?
4. Există parcare disponibilă?1

Da, există parcare disponibilă în apropierea apartamentului, cu toate că este posibil să depindă de disponibilitate și să implice costuri suplimentare

5. Există obiective turistice sau locuri interesante în apropiere?
5. Există obiective turistice sau locuri interesante în apropiere?1

Da, apartamentul este situat într-o zonă centrală din Atena, astfel că există numeroase obiective turistice și locuri interesante în apropiere, inclusiv atracții turistice populare ca Acropole, zona Plaka, Piața Monastiraki și multe altele

6. Cât de departe este transportul public cel mai apropiat?
6. Cât de departe este transportul public cel mai apropiat?1

Transportul public cel mai apropiat, cum ar fi stațiile de metrou sau stațiile de autobuz, sunt la distanță de mers pe jos de apartament. Distanta exactă poate varia în funcție de locația specifică

7. Există restaurante și magazine în apropiere?
7. Există restaurante și magazine în apropiere?1

Da, există numeroase restaurante, cafenele și magazine la distanță de mers pe jos de centralul și coloratul apartament din Atena. Oaspeții pot găsi ușor locuri unde pot mânca și posibilități de cumpărături în zona respectivă

8. Este apartamentul potrivit pentru familii cu copii?
8. Este apartamentul potrivit pentru familii cu copii?1

Da, apartamentul este potrivit pentru familii cu copii deoarece poate găzdui confortabil până la 4 persoane. Cu toate acestea, se recomandă întotdeauna să verificați cu gazda sau să citiți informațiile de listare pentru a vă asigura că apartamentul îndeplinește cerințele familiei dumneavoastră specifice

9. Pot să rezerv apartamentul pentru o ședere scurtă?
9. Pot să rezerv apartamentul pentru o ședere scurtă?1

Da, centralul și coloratul apartament din Atena este disponibil pentru șederi scurte. Disponibilitatea exactă și opțiunile de rezervare pot fi văzute pe pagina de listare sau prin contactarea directă a gazdei

10. Care sunt orele de check-in și check-out?
10. Care sunt orele de check-in și check-out?1

Orele de check-in și check-out pot varia în funcție de rezervarea specifică și politica gazdei. Se recomandă să comunicați cu gazda pentru a stabili orele cele mai confortabile pentru ambele părți.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități hotel
  • Wi-Fi gratuit
  • WiFi
Recenzie hotel Colorful Cozy Central apt in Athens
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.