Grecia, Atena

Unique Stylish Apt in Athens

2 Fedrou Atena, Grecia Apartament
Unique Stylish Apt in Athens
Vezi camere —
Servicii si facilități
  • Wi-Fi gratuit
  • WiFi
Afișează toate facilitățile 2
Locație
În centrul orașului
2.1 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile

Ce este în jur

2 Fedrou Atena, Grecia

La hotelul 'Unik Stilfull Lägenhet i Aten' există mai multe atracții, magazine, restaurante și opțiuni de transport. Iată câteva locuri remarcabile din apropiere:

1. Muzeul Acropolei: Acest muzeu de renume mondial se află la doar o scurtă distanță de hotel și expune artefacte și sculpturi antice grecești.

2. Acropolea din Atena: Unul dintre cele mai iconice locuri din Atena, Acropolea adăpostește Parthenonul, Erechtheionul și alte ruine antice. Este la o distanță de mers pe jos de hotel.

3. Zona Plaka: Cunoscută ca "cartierul zeilor", Plaka oferă străzi încântătoare cu taverne tradiționale, magazine care vând suveniruri și case pitorești.

4. Piața Monastiraki: Această piață animată este cunoscută pentru târgul său aglomerat, unde puteți găsi diferite obiecte interesante, antichități și produse locale.

5. Piața Syntagma: Amplasată în inima Atenei, Piața Syntagma este gazda Parlamentului grec și găzduiește adesea evenimente, proteste și festivaluri culturale.

6. Strada Ermou: Strada comercială populară Ermou este plină de magazine de brand locale și internaționale, fiind un loc excelent pentru puțină terapie prin shopping.

7. Grădinile Naționale: Un oază verde în centrul orașului, Grădinile Naționale sunt perfecte pentru o plimbare relaxantă sau o picnic.

8. Piața Centrală din Atena: Această piață animată oferă o gamă largă de produse proaspete, carne, pește și condimente și oferă o privire asupra culturii alimentare locale.

9. Viața de noapte din Plaka: Seara, Plaka prinde viață cu multe baruri, localuri cu muzică și restaurante în care puteți savura mâncăruri tradiționale grecești și muzică live. Acestea sunt doar câteva dintre punctele de atracție, iar în apropierea hotelului 'Unik Stilfull Lägenhet i Aten' există multe alte atracții și experiențe de descoperit.

map
Unique Stylish Apt in Athens
Apartament

În centrul orașului2.1

Despre hotel

Distracție

Există mai multe opțiuni de divertisment în apropierea hotelului 'Unique Stylish Apt in Athens' din Atena, Grecia. Iată câteva sugestii:

1. Piața de vechituri Monastiraki: Situată la o scurtă plimbare de hotel, piața de vechituri Monastiraki oferă o atmosferă vibrantă, cu magazine care vând antichități, îmbrăcăminte, bijuterii și suveniruri.

2. Cartierul Plaka: Plaka este un cartier istoric cunoscut pentru străzile sale înguste, clădirile neoclasice și tavernele tradiționale. Este un loc excelent pentru a explora, a mânca și a experimenta cultura greacă.

3. Muzeul Acropolei: Acest muzeu modern este dedicat descoperirilor arheologice de pe Acropole. Găzduiește o mare colecție de artefacte antice grecești și oferă o priveliște fantastică asupra Acropolei în sine.

4. Muzeul Național de Arheologie: Ca unul dintre cele mai mari muzee arheologice din Grecia, acesta expune o colecție extinsă de antichități din diferite perioade ale istoriei grecești, inclusiv sculpturi, ceramică și bijuterii.

5. Piața Syntagma: Situată în inima Atenei, Piața Syntagma este un centru animat cu magazine, restaurante, cafenele și Parlamentul Greciei. Piața are și o grădină frumoasă în care vă puteți relaxa și bucura de împrejurimi.

6. Spectacole de teatru: Atena este cunoscută pentru scena sa teatrală, iar în apropierea hotelului există mai multe teatre și locuri de joc care prezintă spectacole diferite, de la tragedii antice grecești la piese contemporane și muzicale.

7. Viața de noapte în Psiri: La o scurtă plimbare de la hotel, cartierul modern Psiri oferă o viață de noapte animată, cu multe baruri, cluburi și locuri de muzică live unde vă puteți bucura de o seară în oraș.

8. Dealul Lycabettus: Pentru o panoramă uimitoare asupra orașului, puteți urca pe Dealul Lycabettus, situat în apropierea hotelului. În vârf se află și o mică capelă și un restaurant unde vă puteți bucura de o masă cu priveliște. Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele opțiuni de divertisment disponibile în apropierea hotelului 'Unique Stylish Apt in Athens'. Atena este un oraș animat cu un bogat patrimoniu cultural și istoric, oferind ceva pentru fiecare.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități hotel
  • Wi-Fi gratuit
  • WiFi
Recenzie hotel Unique Stylish Apt in Athens
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.