China, Nanjing

The Yihe Mansions

No.3, Jiangsu Road Nanjing, China Hotel
1 ofertă de la 756 RON Vizualizează camerele
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
The Yihe Mansions
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Wi-Fi gratuit
 • WiFi
 • Grădină
 • Frigider
 • Minibar
 • Casetă de depozitare
Afișează toate facilitățile 25
Locație
În centrul orașului
2.5 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile
 • 756 RON
  Preț pe noapte
  Expedia.com
  Expedia.com
 • 775 RON
  Preț pe noapte
  Super.com
  Super.com
 • 793 RON
  Preț pe noapte
  Booking.com
  Booking.com
 • 826 RON
  Preț pe noapte
  Priceline.com
  Priceline.com
 • 849 RON
  Preț pe noapte
  Hotels.com
  Hotels.com
 • 859 RON
  Preț pe noapte
  Agoda.com
  Agoda.com
 • 868 RON
  Preț pe noapte
  Trip.com
  Trip.com

Ce este în jur

No.3, Jiangsu Road Nanjing, China

În jurul hotelului "The Yihe Mansions" din Nanjing, China, se află mai multe atracții, monumente și facilități. Unele dintre locurile remarcabile din jurul hotelului includ:

1. Palatul Prezidențial: Situat la o distanță accesibilă de mers pe jos de hotel, Palatul Prezidențial este un sit istoric care a servit ca reședință oficială a lui Sun Yat-sen, Chiang Kai-shek și altor președinți chinezi.

2. Lacul Xuanwu: Un lac frumos înconjurat de parcuri și grădini, este un loc popular pentru activități în aer liber precum plimbări cu barca, jogging și picnicuri.

3. Muzeul Nanjing: Unul dintre cele mai mari muzee din China, găzduiește o vastă colecție de artefacte și expoziții legate de istoria, cultura și arheologia chineză.

4. Templul lui Confucius: Un templu renumit și o atracție turistică, este dedicat filosofului chinez Confucius și prezintă arhitectură tradițională, statui și o stradă de piață animată.

5. Râul Qinhuai: Un râu pitoresc care străbate Nanjingul, este faimos pentru peisajele sale, tururile cu barca în timpul nopții și viața de noapte vibrantă de-a lungul malurilor râului.

6. Strada pietonală Hunan: O stradă comercială aglomerată cu numeroase magazine, buticuri, restaurante și opțiuni de divertisment. Oferă o atmosferă animată pentru cumpărături și luat masa.

7. Universitatea Nanjing: Una dintre cele mai bune universități din China, este situată în apropiere și dispune de terenuri frumoase și clădiri istorice. Acestea sunt doar câteva exemple de atracții din jurul hotelului "The Yihe Mansions" din Nanjing, China.

map
The Yihe Mansions
Hotel

În centrul orașului2.5

Despre hotel

Despre

Yihe Mansions este un hotel de lux situat în Nanjing, China. Este cunoscut pentru arhitectura sa istorică și cazările sale opulente. Hotelul oferă o gamă de opțiuni de cameră pentru a răspunde diferitelor nevoi și preferințe. Există mai multe tipuri de camere disponibile, inclusiv camere standard, camere de lux și apartamente. Fiecare cameră este elegant proiectată și mobilată cu facilități moderne precum aer condiționat, televizoare cu ecran plat, minibar și Wi-Fi gratuit. Restaurantele și opțiunile de luat masa ale hotelului oferă o varietate de experiențe culinare. Restaurantul principal servește o combinație de bucătărie chineză și internațională, cu accent pe specialitățile locale. Există, de asemenea, o cafenea cochetă unde oaspeții pot savura mese ușoare și băuturi. Serviciul în cameră este disponibil pentru cei care preferă să ia masa în confortul propriilor camere. În plus față de cazările și opțiunile de luat masa ale hotelului, oaspeții pot beneficia și de diverse facilități și servicii. Acestea includ un centru de fitness, spa și servicii de masaj pentru relaxare și revigorare. Hotelul are, de asemenea, un centru de afaceri și săli de întâlnire pentru cei care călătoresc în scopuri de serviciu. În ansamblu, Yihe Mansions oferă o ședere de lux și confortabilă în Nanjing, cu o gamă de opțiuni de cameră, opțiuni culinare delicioase și facilități convenabile.

Copii

Mansionile Yihe din Nanjing, China, oferă mai multe atracții și activități pentru copii. Unele opțiuni includ:

1. Lumea subacvatică Nanjing: Situată în incinta complexului Yihe Mansions, acest acvariu prezintă o varietate mare de vieți marine, oferind copiilor o experiență educativă și interactivă.

2. Loc de joacă în aer liber: Mansionile Yihe au un loc de joacă în aer liber bine întreținut, dotat cu diferite echipamente, cum ar fi tobogane, leagăne și structuri de escaladă. Copiii se pot bucura de timpul petrecut în aer liber într-un mediu sigur și supravegheat.

3. Zonă de joacă în interior: Mansionul oferă și o zonă de joacă interioară în care copiii se pot angaja în joacă creativă și imaginativă. Această zonă include în mod obișnuit jucării, jocuri și activități pentru copii de diferite grupe de vârstă.

4. Activități culturale: Mansionul organizează adesea activități culturale special concepute pentru copii, cum ar fi cursuri de pictură sau caligrafie tradițională chineză. Aceste activități își propun să le introducă copiilor arta și cultura tradițională chineză.

5. Opțiuni de restaurante prietenoase pentru familii: Mansionile Yihe au restaurante prietenoase pentru familii care se adresează atât adulților, cât și gusturilor copiilor. Unele dintre aceste restaurante pot oferi meniuri dedicate copiilor, scaune confortabile și servicii prietenoase pentru copii.

6. Cazare prietenoasă pentru copii: Mansionile Yihe oferă cazare prietenoasă pentru familii, cu camere sau apartamente spațioase concepute pentru a găzdui familii cu copii. Aceste camere pot avea facilități sigure pentru copii, paturi suplimentare sau pătuțuri pentru copii mici.

7. Atracții în apropiere: Mansionile Yihe sunt situate în apropierea altor atracții populare din Nanjing, cum ar fi roata dințată Nanjing Eye sau Muzeul Nanjing, care oferă oportunități suplimentare pentru copii de a explora și învăța. Este recomandabil să verificați ofertele specifice și disponibilitatea activităților pentru copii la Mansionile Yihe în timpul vizitei dumneavoastră, deoarece acestea pot fi modificate în timp.

Distracție

1. Memorialul Masacrului din Nanjing: Situat la aproximativ 3,5 kilometri distanță de The Yihe Mansions, acest memorial reprezintă o mahnitoare amintire a evenimentelor tragice care au avut loc în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Vizitatorii pot afla despre istorie și pot aduce respect victimelor.

2. Templul lui Confucius (Fuzimiao): Situat la aproximativ 4 kilometri de hotel, Templul lui Confucius este o atracție turistică populară în Nanjing. Este o zonă istorică cu structuri arhitecturale frumoase, magazine tradiționale și un vibrant târg de noapte.

3. Palatul Prezidențial: La doar 3 kilometri distanță de The Yihe Mansions, Palatul Prezidențial este un important sit istoric din Nanjing. A fost reședința liderilor Chinei în perioada Republicii timpurii și funcționează acum ca muzeu.

4. Muzeul din Nanjing: Poziționat aproximativ la 5,5 kilometri de hotel, Muzeul din Nanjing este unul dintre cele mai mari muzee din China. Găzduiește o vastă colecție de relicve culturale, lucrări de artă și descoperiri arheologice, oferind vizitatorilor o privire în istoria bogată a Chinei.

5. Parcul Xuanwu Lake: Situat la aproximativ 4 kilometri distanță, Parcul Xuanwu Lake este o destinație scenică cu împrejurimi liniștite. Vizitatorii se pot bucura de plimbări relaxante, pot închiria bărci sau pot vizita atracții din apropiere, precum Muntele Purpuriu.

6. Râul Qinhuai: Situat aproximativ la 2 kilometri de The Yihe Mansions, râul Qinhuai este cunoscut ca "Râul Mamă" al Nanjingului. Vizitatorii pot face o plimbare cu barca pe râu, bucurându-se de peisajul pitoresc și asistând la spectacole tradiționale.

7. Templul Jiming: Poziționat aproximativ la 3,5 kilometri de hotel, Templul Jiming este unul dintre cele mai vechi temple din Nanjing. Este renumit pentru arhitectura sa frumoasă, priveliștile uluitoare ale orașului și celebrul "Pagoda Cu 100 De Buddha".

8. Mausoleul Sun Yat-sen: Aflat la aproximativ 9 kilometri distanță, Mausoleul Sun Yat-sen este locul de odihnă final al doctorului Sun Yat-sen, considerat fondatorul Chinei moderne. Mausoleul este înconjurat de grădini pitorești, oferind vizitatorilor o atmosferă liniștită.

9. Nanjing Eye (Pod): Situat aproximativ la 5 kilometri de The Yihe Mansions, Nanjing Eye este un pod iconic cu două nivele care traversează râul Yangtze. Vizitatorii se pot bucura de o plimbare pe pod, pot admira priveliștile panoramice ale Nanjingului și pot asista la spectacolul rotației podului.

10. Centrul Cultural Internațional pentru Tineret Nanjing: Poziționat aproximativ la 7 kilometri distanță, acest centru cultural găzduiește diverse evenimente, inclusiv concerte, expoziții și spectacole. Vizitatorii pot verifica programul pentru a vedea dacă au loc evenimente interesante în timpul șederii lor.

Cele mai importante întrebări

Ce sunt "The Yihe Mansions" în Nanjing, China? "The Yihe Mansions" este un hotel de lux situat în Nanjing, China. Este o marcă arhitecturală istorică ce redă esența culturii chineze și oferă cazare și servicii elegante oaspeților săi. Cum pot ajunge la "The Yihe Mansions" în Nanjing? "The Yihe Mansions" este ușor accesibil prin diferite mijloace de transport. Este la aproximativ 45 de minute cu mașina de la Aeroportul Internațional Nanjing Lukou și la 20 de minute de condus de la Gara Sud Nanjing. Taxisurile și transporturile private sunt disponibile în mod constant. Care sunt punctele forte ale "The Yihe Mansions"? "The Yihe Mansions" este cunoscut pentru arhitectura sa uimitoare, ce combină elemente chinezești și occidentale. Hotelul oferă suite și camere luxoase cu facilități moderne, precum și o gamă de facilități, cum ar fi un centru spa, o sală de fitness și mai multe opțiuni de luat masa. De asemenea, se mândrește cu grădini frumoase și curți pentru un mediu liniștit și pașnic. Pot explora atracțiile din jurul "The Yihe Mansions"? Da, "The Yihe Mansions" este amplasat convenabil în apropierea multor atracții populare din Nanjing. Oaspeții pot vizita cu ușurință atracții precum Palatul Prezidențial, Templul lui Confucius, Muzeul Nanjing și Lacul Xuanwu, care se află toate la o distanță scurtă de hotel. Există opțiuni de luat masa disponibile la "The Yihe Mansions"? Da, "The Yihe Mansions" oferă o varietate de opțiuni culinare pentru a satisface diferite gusturi. Hotelul are mai multe restaurante ce servesc bucătărie chinezească și occidentală, precum și un bar și un lounge unde oaspeții se pot relaxa și bucura de băuturi. Sunt disponibile și servicii de mâncare în cameră. Cum este serviciul la "The Yihe Mansions"? Serviciul de la "The Yihe Mansions" este foarte apreciat de către oaspeți. Personalul este cunoscut pentru profesionalismul, atenția acordată și comportamentul amabil, asigurând că oaspeții au o ședere plăcută și confortabilă. Pot organiza evenimente și funcții la "The Yihe Mansions"? Da, "The Yihe Mansions" dispune de spații pentru evenimente și săli de banchete care pot găzdui diferite tipuri de funcții, precum nunți, conferințe și adunări sociale. Hotelul oferă servicii profesionale de organizare a evenimentelor și catering pentru a asigura succesul oricărui eveniment. Este "The Yihe Mansions" o alegere bună pentru o escapadă romantică? Cu siguranță, "The Yihe Mansions" este adesea recomandat pentru escapade romantice. Atmosfera sa fermecătoare, împrejurimile frumoase și cazarea luxoasă creează un cadru perfect pentru cupluri să sărbătorească momente speciale împreună. Există activități de recreere disponibile la "The Yihe Mansions"? Da, "The Yihe Mansions" oferă o gamă de activități de recreere pentru oaspeți să se bucure de ele. Hotelul are o piscină, un spa cu masaj și tratamente de wellness, un centru de fitness și chiar o bibliotecă pentru cei care caută relaxare și timp liber. Cum este experiența generală de ședere la "The Yihe Mansions"? Oaspeții care au stat la "The Yihe Mansions" exprimă în general o mare satisfacție față de experiența lor. De la arhitectura uimitoare până la serviciul atent și facilitățile luxoase, "The Yihe Mansions" oferă o ședere memorabilă pentru cei care vizitează Nanjing, China.

Toate serviciile și facilitățile

Facilități hotel
 • Wi-Fi gratuit
 • WiFi
 • Schimb valutar
 • Lift
 • Internet de mare viteză
 • Recepție deschisă nonstop
 • Concierge
 • Înregistrare/check-out express
 • Personal poliglot
 • Magazin de suveniruri/cadouri
 • Săli de întâlnire
Entertainment și relaxare
 • Grădină
 • Magazine
Facilități cameră
 • Frigider
 • Minibar
 • Casetă de depozitare
 • Uscător de păr
Servicii suplimentare
 • Transport de la/la aeroport
 • Serviciu de spălătorie
 • Curățătorie chimică
 • Depozitare bagaje
 • Personal de portar
 • Birou de turism
Activități acvatice
 • Centru de wellness și spa
Pentru familii cu copii
 • Servicii baby-sitting
Recenzie hotel The Yihe Mansions
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.