China, Nanjing

Wanda Realm Nanjing

No. 59 Zhushan Road Nanjing, China Hotel
1 ofertă de la 294 RON Vizualizează camerele
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Wanda Realm Nanjing
Vezi camere —
Servicii si facilități
 • Masaj / Centru de înfrumusețare
 • Wi-Fi gratuit
 • WiFi
 • Restaurant
 • Casetă de depozitare
 • Cafetieră / Ceainic
Afișează toate facilitățile 23
Locație
În centrul orașului
13.0 km
Ce se află în apropiere?

Prețuri camere

adulți
Selectează o dată
loaderse încarcă
Verifică Disponibilitatea
Prețurile pot fi expirate, selectează datele pentru a vedea prețurile actuale
Puteți rezerva doar un hotel pe site-urile partenere TravelAsk
preț
Actualizează prețurile
 • 294 RON
  Preț pe noapte
  Booking.com
  Booking.com
 • 299 RON
  Preț pe noapte
  Trip.com
  Trip.com
 • 332 RON
  Preț pe noapte
  Super.com
  Super.com
 • 336 RON
  Preț pe noapte
  Agoda.com
  Agoda.com
 • 336 RON
  Preț pe noapte
  Hotels.com
  Hotels.com
 • 346 RON
  Preț pe noapte
  Priceline.com
  Priceline.com
 • 355 RON
  Preț pe noapte
  Expedia.com
  Expedia.com

Ce este în jur

No. 59 Zhushan Road Nanjing, China

Unele dintre atracțiile notabile din jurul hotelului "Wanda Realm Nanjing" în Nanjing, China includ:

1. Hexi Olympic Sports Center: Amplasat chiar lângă hotel, acest centru sportiv găzduiește diverse evenimente și are facilități pentru înot, patinaj pe gheață și multe altele.

2. Wanda Plaza: Un mare centru comercial învecinat cu hotelul, oferind o gamă largă de opțiuni de shopping, restaurante și divertisment.

3. Nanjing Olympic Sports Center: Un complex sportiv important care include un stadion, un gimnaziu și un centru de înot. Este aproximativ 3 kilometri de hotel.

4. Nanjing International Expo Center: Un centru de convenții și expoziții situat la aproximativ 4 kilometri de hotel, care găzduiește diverse evenimente pe tot parcursul anului.

5. Hexi Financial Hub: Un cartier cunoscut pentru clădirile înalte și instituțiile financiare, situat la o distanță de mers pe jos de hotel.

6. Muntele Purple: O zonă pitorească cu grădini, temple și un observator. Este situat la aproximativ 10 kilometri de hotel și oferă vederi frumoase ale orașului.

7. Muzeul Nanjing: Unul dintre cele mai mari muzee din China, care expune artă și artefacte chineze antice. Este situat la aproximativ 7 kilometri distanță de hotel.

8. Templul Jiming: Un faimos templu budist cu o istorie de peste

1.400 de ani. Este situat la aproximativ 8 kilometri distanță de hotel.

9. Lacul Xuanwu: Un lac pitoresc care oferă plimbări cu barca și trasee frumoase pentru plimbări. Este situat aproximativ la 10 kilometri distanță de hotel.

10. Memorialul Masacrului din Nanjing: Un memorial dedicat victimelor Masacrului din Nanjing din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Este situat în jur de 15 kilometri distanță de hotel.

map
Wanda Realm Nanjing
Hotel

În centrul orașului13.0

Despre hotel

Despre

Wanda Realm Nanjing este un hotel de lux situat în orașul agitat Nanjing, China. Hotelul oferă o gamă variată de facilități și servicii pentru a asigura o ședere confortabilă și memorabilă pentru oaspeții săi. Hotelul dispune de camere și apartamente bine echipate, decorate în stil modern și dotate cu toate facilitățile necesare. Camerele sunt spațioase și includ facilități precum paturi confortabile, televizoare cu ecran plat, minibaruri, birouri de lucru și Wi-Fi gratuit. Wanda Realm Nanjing oferă diverse opțiuni de luat masa pentru oaspeți. Hotelul are mai multe restaurante pe teren care servesc o varietate de bucătării, inclusiv chineză, japoneză și occidentală. Oaspeții se pot bucura de mese delicioase preparate de bucătari pricepuți într-o ambianță eleganta și primitoare. În plus față de restaurante, hotelul are și o cafenea în hol unde oaspeții pot să se relaxeze și să savureze o ceașcă de cafea sau ceai. Este un loc perfect pentru a te destinde după o zi lungă de explorare a orașului Nanjing. Pentru cei care doresc să fie activi în timpul șederii lor, Wanda Realm Nanjing oferă un centru de fitness echipat cu echipament de exerciții de ultimă generație. Oaspeții se pot antrena și menține forma fizică în timp ce se bucură de o panoramă a orașului din centrul de fitness. Alte facilități oferite de hotel includ un centru spa, piscină interioară, centru de afaceri și săli de întâlnire. Spa-ul oferă o gamă de tratamente și maseje pentru a ajuta oaspeții să se relaxeze și să se revigoreze. Piscina interioară este perfectă pentru o înotare revigorantă, în timp ce centrul de afaceri și sălile de întâlnire satisfac nevoile călătorilor de afaceri. În ansamblu, Wanda Realm Nanjing este o alegere excelentă pentru călătorii în căutare de o ședere confortabilă și luxoasă în Nanjing, China. Cu camerele sale bine echipate, opțiunile delicioase de luat masa și facilitățile convenabile, hotelul cu siguranță va oferi o experiență memorabilă pentru oaspeții săi.

Copii

Hotelul "Wanda Realm Nanjing" din Nanjing, China, oferă mai multe facilități și activități pentru copii. Unele dintre punctele forte pentru copii la hotel sunt:

1. Zonă de joacă pentru copii: Hotelul are o zonă de joacă dedicată în care copiii se pot distra jucând jocuri, cu jucării și participând la activități distractive.

2. Piscină: Hotelul are o piscină adecvată pentru copii. Copiii se pot bucura de înot și de jocuri în piscină sub supravegherea adulților.

3. Club pentru copii: Hotelul pune la dispoziție un club pentru copii, unde aceștia pot participa la diverse activități supervizate, cum ar fi arte plastice, jocuri și sesiuni de povestit.

4. Loc de joacă în aer liber: În incinta hotelului există un loc de joacă în aer liber, unde copiii se pot bucura de timpul petrecut în aer liber, inclusiv de tobogane, leagăne și alte echipamente de joacă.

5. Meniu pentru copii: Restaurantele hotelului oferă un meniu pentru copii cu o varietate de opțiuni de mâncare potrivite pentru copii.

6. Camere spațioase pentru familii: Hotelul pune la dispoziție camere spațioase pentru familii cu facilitățile necesare pentru o ședere confortabilă cu copii.

7. Servicii de babysitting: La cerere, hotelul oferă servicii de babysitting, permițând părinților să se bucure de puțin timp singuri în timp ce copiii lor sunt în siguranță în grija altcuiva. Acestea sunt doar câteva din opțiunile disponibile pentru copii la hotelul "Wanda Realm Nanjing" din Nanjing, China. Ofertele specifice și disponibilitatea pot varia, așa că este recomandabil să verificați direct la hotel pentru informații detaliate.

Distracție

1. Muzeul Nanjing - Situat la aproximativ 6 kilometri de hotel, Muzeul Nanjing este o destinație obligatorie pentru cei interesați de istoria și cultura chineză. Aici se găsește o vastă colecție de artefacte, inclusiv porțelan chinezesc antic, jad, caligrafie și picturi.

2. Templul lui Confucius (Fuzimiao) - Aflat în jur de 8 kilometri de hotel, Templul lui Confucius este o zonă culturală și istorică cu o arhitectură frumoasă, străzi vechi și magazine tradiționale. Vizitatorii pot explora templul, se pot bucura de gustări locale sau pot face o plimbare cu barca pe râul Qinhuai.

3. Cartierul comercial Xinjiekou - Xinjiekou este un cartier animat cu magazine și zone de divertisment situat aproximativ 7 kilometri de hotel. Aici puteți găsi numeroase centre comerciale, magazine de lux și restaurante. Este un loc minunat pentru shopping, dining și pentru a experimenta atmosfera vibrantă a orașului.

4. Palatul Prezidențial - Aproximativ 9 kilometri de hotel, Palatul Prezidențial a fost cândva reședința oficială a diferiților lideri chinezi. Acum servește ca muzeu, expunând artefacte istorice, lucrări de artă și grădini. Vizitatorii pot explora sălile grandioase ale palatului, grădinile frumoase și pot afla despre istoria modernă a Chinei.

5. Observatorul Muntelui Pufos - Situat la aproximativ 16 kilometri de hotel, Observatorul Muntelui Pufos este o atracție populară pentru pasionații de astronomie și iubitorii naturii. Acesta oferă o priveliște impresionantă asupra Nanjingului și adăpostește un planetariu, săli de expoziție și telescoape pentru observarea stelelor.

6. Mausoleul Dr. Sun Yat-sen - Situat la aproximativ 13 kilometri de hotel, acest mausoleu este o marcă renumită în Nanjing. Este dedicat Dr. Sun Yat-sen, părintele fondator al Republicii Chineze. Vizitatorii pot urca pe muntele Linggu pentru a ajunge la mausoleu și pot explora frumusețea înconjurătoare.

7. Podul Yangtze River din Nanjing - Cunoscut ca unul dintre cele mai iconice poduri din China, Podul Yangtze River din Nanjing se află la aproximativ 6 kilometri distanță de hotel. Vizitatorii pot plimba pe pasarela pentru pietoni, pot admira frumusețea arhitecturală și pot bucura de vederi panoramice ale râului Yangtze. Vă rugăm să rețineți că distanța menționată este aproximativă și poate varia în funcție de locația reală a hotelului.

Cele mai importante întrebări

1. Care este locația Wanda Realm Nanjing în Nanjing, China? - Wanda Realm Nanjing este situat la adresa No. 48, Qingshan Road, Jianye District, Nanjing, China.

2. Câte tipuri de camere sunt disponibile la Wanda Realm Nanjing? - Wanda Realm Nanjing oferă diferite tipuri de camere, inclusiv camere King Deluxe, camere Twin Deluxe, camere King Executive, camere Twin Executive și suite.

3. Ce facilități sunt oferite în camerele de la Wanda Realm Nanjing? - Camerele de la Wanda Realm Nanjing sunt dotate cu facilități precum paturi confortabile, televizoare cu ecran plat, mini-frigidere, mașini de cafea/ceai, Wi-Fi gratuit, aer condiționat, birouri de lucru și băi proprii.

4. Are Wanda Realm Nanjing un restaurant la fața locului? - Da, Wanda Realm Nanjing are un restaurant la fața locului numit Café Realm, care oferă o varietate de bucătărie asiană și internațională.

5. Are Wanda Realm Nanjing un centru de fitness? - Da, Wanda Realm Nanjing are un centru de fitness cu echipamente moderne pe care oaspeții îl pot folosi pe parcursul șederii lor.

6. Este disponibilă parcare la Wanda Realm Nanjing? - Da, Wanda Realm Nanjing oferă facilități de parcare pentru oaspeții săi.

7. Oferă Wanda Realm Nanjing servicii de transport de la aeroport? - Da, Wanda Realm Nanjing oferă servicii de transport de la aeroport pentru confortul oaspeților săi.

8. Există obiective turistice în apropierea Wanda Realm Nanjing? - Wanda Realm Nanjing este situat în apropiere de mai multe atracții populare din Nanjing, inclusiv Centrul Sportiv Olimpic Nanjing, Aqua City Nanjing și Muntele Purpuriu.

9. Are Wanda Realm Nanjing o piscină? - Da, Wanda Realm Nanjing are o piscină interioară la dispoziția oaspeților pentru a se bucura.

10. Ce limbi vorbește personalul de la Wanda Realm Nanjing? - Personalul de la Wanda Realm Nanjing poate comunica în engleză și chineză.

Toate serviciile și facilitățile

Entertainment și relaxare
 • Masaj / Centru de înfrumusețare
Facilități hotel
 • Wi-Fi gratuit
 • WiFi
 • Restaurant
 • Schimb valutar
 • Lift
 • Recepție deschisă nonstop
 • Concierge
 • Înregistrare/check-out express
 • Săli de întâlnire
Facilități cameră
 • Casetă de depozitare
 • Cafetieră / Ceainic
 • Uscător de păr
 • TV
Servicii suplimentare
 • Transport de la/la aeroport
 • Serviciu de spălătorie
 • Curățătorie chimică
 • Depozitare bagaje
 • Birou de turism
 • Ciufulit încălțăminte
Activități acvatice
 • Piscină
 • Piscină interioară
Pentru familii cu copii
 • Servicii baby-sitting
Recenzie hotel Wanda Realm Nanjing
Parerea ta
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Recenzia dumneavoastră a fost trimisă cu succes și va apărea pe site după verificare.
Nu ați găsit răspunsul căutați? Puteți să ne adresați o întrebare
Adresați o întrebare aici
Câmp obligatoriu*
Mulțumim! Întrebarea dumneavoastră a fost trimisă cu succes

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.