Stațiunea Velassaru Maldives - visul unui SPA transformat în realitate.

Stațiunea Velassaru Maldives - visul unui SPA transformat în realitate.

La hotelul Velassaru, oaspeții pot scăpa de griji și problemele cotidiene datorită procedurilor unice de SPA locale bazate pe uleiul de basilic dulce gandakholi. Această varietate de condimente nu conține camfor și este cea mai blândă și sigură pentru utilizare.

Împachetarea cu un amestec de uleiuri unic, care include ulei de bazilic, ulei de cocos natural și extract de aloe vera, ridică starea de spirit, clarifică mintea și conferă pielii o textură catifelată.

Puteți completa împachetarea cu o procedură de curățare - "Strălucirea nisipului", în care puterea uleiului unic este completată de apa de mare și nisipul pur de pe plaja din Maldive.

Ceremonia de "adio" cu oboseala orașului mare este completată de un masaj aromatic și o băutură revigorantă condimentată cu frunze de busuioc și suc de lime. Locuitorii arhipelagului Maldive au folosit întotdeauna pentru tratament ceea ce aveau la îndemână - nisip, scoici, apă de mare, nuci de cocos, frunze de palmier, precum și numeroase alte plante și ierburi. De exemplu, aloe vera tratează eficient pielea împotriva înțepăturilor de insecte și a arsurilor. Uleiul de nucă de cocos elimină uscăciunea și iritația. Extractul de sâmburi de struguri ajută la pierderea în greutate. Veți simți efectul imediat după prima procedură. În timpul acesteia se pot folosi scrub de nisip, bețe de bambus sau pungi de ierburi parfumate. Procedura pentru doi va fi pe placul mirilor și începe cu aplicarea scrubului pe corp. Bărbaților li se va oferi un scrub care îmbunătățește circulația sângelui, iar femeilor - cu efect de întinerire. Datorită acestei curățări plăcute și benefice, pielea va deveni delicată și bronzul se va așeza frumos pe ea. Apoi urmează partea principală a procedurii - masajul. Specialiștii locali vor face tot posibilul să vă elibereze pe dumneavoastră și corpul dvs. de consecințele stresului și altor influențe negative ale vieții în orașul mare.

Stațiunea Velassaru Maldives - visul unui SPA transformat în realitate.

Clase de yoga gratuite la Velassaru Maldives

La stațiunea Velassaru Maldives au fost anunțate sesiuni gratuite de grup de yoga în timpul apusului pe plaja hotelului. În centrul SPA al Velassaru Maldives, sunt oferite clase gratuite de yoga de nivel Sunset de trei ori pe săptămână. Sesiunile de yoga Sunset au loc într-o zonă pitorească de plajă bine amplasată în stațiune între orele 17:30 și 18:30 de trei ori pe săptămână.

În acest sezon de vară, tuturor oaspeților hotelului li se oferă oportunitatea de a participa la proceduri de îngrijire cu sesiuni de yoga de grup gratuite la The Spa Velassaru Maldives.

Pentru a obține lista completă a procedurilor și serviciilor, vizitați secțiunea site-ului:

Navigând prin paginile site-ului, merită să acordați atenție procedurii "SPA pentru doi". Aceasta este un program special format din proceduri SPA, conceput special pentru cuplurile de tineri căsătoriți. Complexul Couple Bespoke a fost creat special pentru tinerii căsătoriți. Procedurile urmează una după alta și durează 2,5 ore.

Stațiunea Velassaru Maldives - visul unui SPA transformat în realitate.

Acțiunea începe cu aplicarea scrubului pe corp. Pentru el - un scrub care îmbunătățește circulația sângelui. Pentru ea - cu efect de întinerire.

Rezultatul este o piele delicată și elastică. Bronzul va arăta mai elegant ulterior. Partea principală a procedurii este masajul. Scopul principal al masajului este de a vă elibera de stres și alte aspecte negative ale vieții în metropolă. Tehnica tradițională maldiviană implică utilizarea unui masaj special din lemn de nucă de cocos.

Centrul SPA de la Velassaru Maldives

Mica insulă Velassaru Maldives se află în atollul Sudul Malé. De la aeroport puteți ajunge aici cu o barcă confortabilă în aproximativ jumătate de oră. Stațiunea se remarcă prin dimensiunile sale reduse și un nivel foarte înalt al serviciilor. Aici se acordă o atenție deosebită pentru a asigura ca fiecare minut să fie plin de adevărată plăcere.

Stațiunea Velassaru Maldives - visul unui SPA transformat în realitate.

Și primul loc printre plăcerile pentru corp de la stațiune este pe deplin ocupat de centrul SPA local. Cunoașterea acestuia ar trebui să înceapă cu piscina hidro, amplasată chiar deasupra lagunei, în care vă puteți bucura nu doar de un masaj subacvatic, ci și de o priveliște minunată.
Meniul SPA include o mulțime de proceduri pentru față și corp, bazate pe tehnici clasice și orientale de masaj. Un accent special se pune pe ritualurile pentru cupluri.

Couple Bespoke va fi pe placul mirilor. Începe cu aplicarea unui scrub special conceput (diferit pentru bărbați și femei), urmat de un masaj cu un masajer special din lemn de cocos. Această procedură ajută la o "reîncărcare" completă.

Stațiunea Velassaru Maldives - visul unui SPA transformat în realitate.

Un alt ritual eficient Vinoterapie vă va permite să vă bucurați de relaxare timp de două ore și jumătate. Acesta include un scrub, un masaj și un înveliș corporal cu utilizarea de cosmetice naturale, create din struguri. Ca rezultat, vă veți simți relaxați, revigorați și pregătiți pentru noi realizări!

Ritualul de Vinoterapie la Velassaru Maldives

De la înălțimea unui zbor de pasăre, resortul verde Velassaru Maldives arată ca o picătură lungă de apă. La doar 25 de minute cu barca de la aeroportul internațional Male, vă veți găsi într-un adevărat paradis, unde aveți tot ce aveți nevoie pentru a uita de griji și a începe imediat să vă bucurați de vacanță. În primul rând, vizitați centrul local de SPA. Pavilionurile pentru masaj și tratamente sunt construite pe piloni chiar deasupra apei, ceea ce vă va permite să vă relaxați sub sunetul valurilor și adierea ușoară a brizei marine.

Stațiunea Velassaru Maldives - visul unui SPA transformat în realitate.

Printre toată diversitatea meniului SPA, merită remarcat ritualul Vinoterapie, care vă va permite să vă bucurați de relaxare timp de două ore și jumătate. Procedura include scrub, masaj și înveliș corporal cu utilizarea de cosmetice naturale create din struguri. Descoperirile științifice moderne confirmă faptul că produsele de frumusețe pe bază de struguri sunt bogate în antioxidanți și previn îmbătrânirea prematură. Prin urmare, după această procedură, cu siguranță vă veți simți tineri, revigorați și odihniți!

Noi proceduri SPA la Velassaru Maldives

Hotelul Velassaru Maldives continuă să experimenteze și să ofere noi proceduri de SPA, inspirate de medicina tradițională maldiviană. Conform experților, cel mai mare efect relaxant al masajului se obține pe malul oceanului, când mâinile terapeutului se mișcă în ritmul valurilor, iar o briză ușoară revigorează corpul. În timpul procedurii se pot folosi scrub de nisip, bețe de bambus sau pungi de ierburi parfumate. La recepție veți fi servit cu suc de noni magic, cunoscut pentru efectul său antioxidant, și vi se va propune să completați un chestionar despre starea de sănătate și preferințele dvs. De asemenea, va trebui să testați și să alegeți uleiul pentru procedură. Uleiuri de nucă de cocos, aloe, din sâmburi de struguri, mango și multe alte opțiuni, fiecare direcționat către tratarea unei anumite probleme. Veți putea aprecia rezultatul uimitor după parcurgerea întregului curs! În plus, în acest caz vă așteaptă o surpriză plăcută - o reducere generoasă din partea echipei Velassaru.

Stațiunea Velassaru Maldives - visul unui SPA transformat în realitate.

Împărtășiți această postare cu prietenii dvs.!

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.