Serviciu de primă clasă: hotelul din Scoția oferă servicii în spiritul "Cincizeci de nuanțe de gri".

Serviciu de primă clasă: hotelul din Scoția oferă servicii în spiritul "Cincizeci de nuanțe de gri".

Hotelul boutique Nira Caledonia a decis să-și uimească clienții și să aducă pasiune în viața lor: ei oferă servicii în stilul cărții și filmului de succes "50 de umbre ale lui Grey".

Hotelul se află în centrul orașului Edinburgh, Scoția. Țara atrage călătorii din multe motive: peisajele sunt foarte frumoase, arhitectura veche, bucătăria interesantă și specificul național sub sunetul viorii. Și, desigur, whisky-ul.

Administrația Nira Caledonia a decis să meargă mai departe. Hotelul oferă un pachet de servicii pentru adulți. Acesta include masaj, afrodiziace și întreaga gamă de jocuri de dragoste în stilul cărții de E.L. James "50 de umbre ale lui Grey". Pe lângă toate acestea, în pachet sunt incluse lumânările de masaj, biciuri, ulei de baie, cătușe pufoase, material de legat, bandaje pentru ochi, măști, bici cu pene și, bineînțeles, celebrul cravat al lui Christian Grey.

Costul acestor servicii începe de la 2.400 de euro. În pachetul BDSM sunt incluse două nopți într-un lux, atribute romantice (petale de trandafir, icre, șampanie, căpșuni în ciocolată), precum și un voucher de 550 de euro, cu care se poate vizita restaurantul independent Blackwood's Bar & Grill, unde turiștii vor fi serviți cu diferite feluri de mâncare cu afrodiziace. Ca alternativă, voucherul poate fi folosit la bijuteria Laing Edinburgh Jewellery.

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.