În hotelurile Waldorf Astoria va fi prezentată o nouă capodoperă culinară!

În hotelurile Waldorf Astoria va fi prezentată o nouă capodoperă culinară!

Rețeaua de hoteluri legendară Waldorf Astoria Hotels & Resorts a organizat a doua ediție a proiectului „Gustul Waldorf Astoria” în colaborare cu Fundația James Beard - una dintre principalele organizații gastronomice din SUA. Căutarea gustului legendar a fost reluată în toamna anului 2015: au participat cinci tineri bucătari, care au devenit semifinaliști la premiile James Beard, și cinci maestri confirmati, responsabili pentru bucătăria din hotelurile de lux Waldorf Astoria din Amsterdam, New Orleans, Beijing, Ierusalim și Orlando.

În hotelurile Waldorf Astoria va fi prezentată o nouă capodoperă culinară!În hotelurile Waldorf Astoria va fi prezentată o nouă capodoperă culinară!

Câștigătorii finalei care a avut loc recent la New York au fost șeful de bucătari Benoît Chargy de la hotelul Waldorf Astoria Beijing și tânărul său coleg Eric Bruner-Yang, iar preparatul creat de ei - Jing Roll - va fi inclus de acum în meniul tuturor celor 25 de hoteluri Waldorf Astoria din întreaga lume alături de risotto-ul cu țelină à la Waldorf, câștigătorul anului anterior, precum și celebrele ouă Benedict, tortul "Velvet roșu" și salata Waldorf, create la momentul respectiv în bucătăria hotelului din New York Waldorf Astoria.

În hotelurile Waldorf Astoria va fi prezentată o nouă capodoperă culinară!
În hotelurile Waldorf Astoria va fi prezentată o nouă capodoperă culinară!

„Suntem extrem de fericiți să continuăm proiectul «Gustul Waldorf Astoria» și să colaborăm cu Fundația James Beard, care aduce o contribuție neprețuită și în același timp promovează moștenirea noastră culinară bogată,” - declară șeful rețelei Waldorf Astoria Hotels & Resorts, John Vanderslice. - Waldorf Astoria aspiră la excelența gastronomică în fiecare dintre cele 140 de baruri, cafenele și restaurante de înaltă bucătărie din hotelurile noastre”.

În hotelurile Waldorf Astoria va fi prezentată o nouă capodoperă culinară!

Juriul din etapa finală a competiției a inclus faimosul bucătar avantgardist Wylie Dufresne, redactorul șef al revistei Saveur, Adam Sachs, președintele Fundației James Beard, Susan Ungaro, actorul, muzicianul și autorul de cărți de bucate Questlove, precum și câștigătorul din anul anterior, David Posey.

În hotelurile Waldorf Astoria va fi prezentată o nouă capodoperă culinară!
În hotelurile Waldorf Astoria va fi prezentată o nouă capodoperă culinară!

„Urmând învățăturile fondatorului nostru, James Beard, tatăl gastronomiei americane, suntem încântați să continuăm colaborarea cu Waldorf Astoria Hotels & Resorts — o marcă cult care a adus o contribuție semnificativă la formarea moștenirii culinare a Americii,” - remarcă președintele Fundației James Beard, Susan Ungaro. - „Ne străduim să oferim oportunități internaționale semifinaliștilor concursului nostru de viitoare stele culinare, iar parteneriatul cu bucătarii șefi de la Waldorf Astoria ajută la crearea de noi capodopere de referință”.

În hotelurile Waldorf Astoria va fi prezentată o nouă capodoperă culinară!În hotelurile Waldorf Astoria va fi prezentată o nouă capodoperă culinară!

Menționăm că Waldorf Astoria Hotels & Resorts este o rețea internațională de hoteluri de lux a corporației Hilton Worldwide, formată din 25 de hoteluri și stațiuni în cele mai vizitate orașe și locuri frumoase de pe planetă. Călătoriile gastronomice incredibile, terenurile de golf de top din lume, tratamentele de spa unice - la Waldorf Astoria vă așteaptă o vacanță de neuitat și un serviciu legendar pentru impecabilitate în interioare luxoase.

Oaspeții oricărui resort din rețeaua Waldorf Astoria Hotels & Resorts se pot aventura într-o călătorie gastronomică de neuitat, „Gustul Waldorf Astoria”, și se pot bucura de o cină rafinată cu trei feluri de mâncare, să încerce cocktailuri de la un cunoscut mixolog, să călătorească cu iahtul sau să meargă la piața locală pentru ingrediente însoțiți de un bucătar șef. Programul detaliat al tururilor culinare de 3 zile poate fi consultat și comandat la

În hotelurile Waldorf Astoria va fi prezentată o nouă capodoperă culinară!

Fundația James Beard, înființată în 1986, sărbătorește și încurajează tinerii talente din domeniul gastronomiei, oferind de asemenea programe de formare. James Beard, care a decedat în 1985, a fost principalul bucătar al Americii, autor al multor cărți și un om cu cunoștințe enciclopedice. El a contribuit la formarea întregi generații de bucătari, fiind un mentor atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori. Fundația care îi poartă numele continuă nobila misiune de formare și sprijinire a tinerilor bucătari începători prin programe educaționale, granturi, premii și cursuri de dezvoltare a afacerii.

Împărtășiți această postare cu prietenii dvs.!

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.