Deschiderea stațiunii JW Marriott Maldives Resort & Spa

Deschiderea stațiunii JW Marriott Maldives Resort & Spa

Rețeaua hotelieră JW Marriott, parte a grupului Marriott International, Inc., se bucură să anunțe deschiderea complexului JW Marriott Maldives Resort & Spa pe insula Vagaru, inclusă în atolul maldivian Shaviyani. Acesta este primul hotel al celebrei mărci JW Marriott în acest colț de rai al planetei. De la capitala Male la noul complex veți putea ajunge în doar 55 de minute cu hidroavionul.

Deschiderea stațiunii JW Marriott Maldives Resort & Spa

Oaspeții sunt așteptați în cele 60 de vile spațioase, cea mai mică având o suprafață de aproximativ 235 mp, fiecare dotată cu piscină proprie și terasă pentru bronzat. Atât vilele acvatice cu o sau două etaje, cât și cele de pe plajă cu piscină sunt construite pe piloni în apele cristaline ale Oceanului Indian. De aici se deschide o priveliște superbă către răsărituri și apusuri. Vilele de pe plajă, de asemenea echipate cu piscine, se află în fața plajei cu nisip alb imaculat. Vila de pe plajă cu două etaje și piscină este dedicată grupurilor mari sau familiilor: fiecare etaj are living, dormitor și baie proprii. Interiorul este inspirat de natura înconjurătoare și cultura locală, reflectată în paleta de culori aleasă și materialele folosite. Acoperișurile curbate din paie amintesc de bărcile de pescuit tradiționale răsturnate, dhoni, cu pescăruși albi așezați pe ele, cu capetele în apă.

"Suntem incredibil de încântați de deschiderea primului hotel JW Marriott în acest loc cu adevărat uimitor," spune Mitzi Gaskins, vicepreședintele dezvoltării globale a mărcii. "Alegând filosofia integrității ca bază, ne străduim să creăm condițiile ideale pentru ca oaspeții noștri să se bucure pe deplin de serviciile de primă clasă împreună cu cei dragi și să se odihnească nu doar trupește, ci și spiritual."

Deschiderea stațiunii JW Marriott Maldives Resort & Spa

La dispoziția oaspeților sunt un centru de fitness situat în lagună, un pavilion de plajă pentru exerciții în aer liber, antrenamente zilnice de forță și cardio cu instructori, yoga, gimnastică și exerciții de respirație. Și, desigur, centrul de wellness Spa by JW, unde fiecare poate găsi cu siguranță procedurile potrivite pentru el.

JW Marriott Maldives Resort & Spa nu a uitat de gurmanzi: special pentru aceștia, hotelul are cinci restaurante cu meniuri variate pentru orice gust. Aici puteți savura darurile tradiționale ale mării din Maldive și bucătăria exotica thailandeză la un cafe pe copac, pizza din cuptor pe lemne și tepanyaki japonez, precum și zilnic cele mai proaspete produse din propria grădină a hotelului. Oaspeții sunt așteptați la trei baruri cu o listă de vinuri de peste trei sute de soiuri din Vechiul și Noul Mond și un meniu de băuturi care oferă atât sake japonez, cât și cocktailuri exclusive pe baza a 98 de tipuri de rom. Pentru cei care preferă intimitatea vilei lor, există un serviciu de livrare disponibil non-stop.

Deschiderea stațiunii JW Marriott Maldives Resort & Spa

Copiii vor fi, fără îndoială, încântați de clubul pentru copii Little Griffins cu o zonă de joacă în formă de corabie pirată de 13 metri, zonă de odihnă, sală de mese, camere de joacă și săli de clasă, unde micii oaspeți se vor distre și învăța în același timp. La complex se află o piscină uriașă la marginea insulei Vagaru, destinată exclusiv adulților, precum și o casă de club cu cameră pentru fumat, narghilea și masă de biliard.

La câțiva metri de insulă se află un recif de corali, unde oaspeții JW Marriott Maldives Resort & Spa se pot bucura de bogăția faunei marine. Un biolog maritim local monitorizează ecologia recifului și organizează scufundări, snorkeling și alte activități sportive acvatice. Plajele albe imaculate, combinate cu un design gândit și cultura maldiviană unică, garantează o vacanță de neuitat!

Despre JW Marriott Hotels & Resorts

JW Marriott face parte din grupul Marriott International - o rețea de hoteluri și stațiuni de lux din întreaga lume. Fiecare dintre hotelurile premiate garantează oaspeților săi servicii de nivel JW Treatment, concepute pentru călătorii experimentați și cunoscători. O vacanță cu adevărat luxoasă este creată de cei care trăiesc pasiunea lor, iar hotelurile JW Marriott asigură o vacanță de neuitat. Oferind programe și oferte inspirate de ideile de conștientizare, hotelurile permit oaspeților să fie în formă excelentă, să se simtă încrezători și să se bucure pe deplin de fiecare moment. Brandul hotelier JW Marriott are în prezent peste 85 de hoteluri în peste 25 de țări și teritorii din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul, precum și paginile de Instagram și Facebook. Rețeaua JW Marriott face parte din programul de loialitate pentru călători Marriott Bonvoy, care a adunat programele Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards®, și Starwood Preferred Guest® (SPG). În cadrul programului, oaspeții hotelurilor beneficiază de diverse avantaje și servicii din meniul Marriott Bonvoy Moments, precum și posibilitatea de a câștiga puncte și de a le folosi pentru șederi în hotelurile rețelei sau pentru obținerea statutului Elite. Înscrieți-vă în program sau aflați mai multe pe: MarriottBonvoy.marriott.com.

Despre Marriott International

Sediul central al Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR) este situat în Bethesda, statul Maryland, SUA. Marriott International este reprezentată de 30 de mărci de nivel mondial și peste 7000 de hoteluri în 132 de țări și teritorii din întreaga lume. Marriott se ocupă direct de gestionarea acestora, încheie acorduri de franciză și licențiază hoteluri private și stațiuni din întreaga lume. În prezent, compania a unit programele de loialitate Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards®, și Starwood Preferred Guest® (SPG) într-un singur program de loialitate Marriott Bonvoy. Pentru informații suplimentare, accesați site-ul , ultimele știri pe site-ul . Pentru a fi la curent cu știrile, urmăriți pe Facebook, @MarriottIntl pe Twitter și Instagram.

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.