5 plaje secrete din Turcia despre care nu știu turiștii

5 plaje secrete din Turcia despre care nu știu turiștii

Cei care au fost deja de mai multe ori să se odihnească pe plajele turcești s-au obișnuit cu faptul că în mod obișnuit este foarte aglomerat și că locurile de pe mal trebuie rezervate încă de dimineață. Cu toate acestea, puțini știu că în apropierea destinațiilor turistice există și opțiuni mai puțin aglomerate, care sunt cu siguranță mai frumoase decât cele anterioare. Mai jos vă vom vorbi despre plajele turcești unde puteți să vă odihniți liniștit în liniște.

Golful Adrasan

În apropierea unui complex turistic popular se află o plajă aproape goală. Motivul este că o vizitează în principal localnicii, așa că sunt puțini turiști. Acolo puteți petrece timpul minunat cu copiii, deoarece plaja este presărată cu nisip, iar fundul mării este vizibil chiar și la o adâncime de 25 de metri. Mulți merg acolo pentru scufundări, dar puteți sta și pe nisipul cald. Btw, despre plajele rusești care sunt frumoase ca insulele paradisiace, am scris anterior.

5 plaje secrete din Turcia despre care nu știu turiștii
Sursa

Caput Ash

Această plajă secretă ascunde una dintre cele mai pitorești priveliști din Turcia. Fâșia de nisip auriu este întrezărită aici între rândurile de stânci, iar coborârea spre plajă cuprinde două sute de trepte. Cu toate acestea, eforturile merită, deoarece în zilele lucrătoare aproape nu veți întâlni pe nimeni acolo, lucru pe care nu-l puteți spune despre weekenduri, când localnicii se adună pe plajă. Puteți ajunge acolo chiar cu autobuzul, iar mâncarea și băuturile luați-le cu voi, deoarece acolo nu există chioșcuri sau tarabe.

5 plaje secrete din Turcia despre care nu știu turiștii
Sursa

Laguna Ölüdeniz

Peisajul impresionant format din nisip alb, mare albastră și dealuri verzi înconjurând liniștea apei nu va lăsa pe nimeni indiferent. Valurile sunt de obicei liniștite aici, iar apa este caldă, ceea ce face locul potrivit chiar și pentru odihna cu copiii. Printre activitățile de agrement aici se numără zboruri cu parapanta și croaziere.

5 plaje secrete din Turcia despre care nu știu turiștii
Sursa

Diamantul

Această plajă este amplasată în mijlocul unui parc natural, deci nu căutați aici hoteluri sau alte facilități ale civilizației, deoarece vizitatorii sunt încântați doar de câteva cafenele. Locul este foarte apreciat de cei care practică kitesurfingul, deoarece vântul este un oaspete frecvent acolo. Chiar și în vârful sezonului este liniște aici, deoarece turiștilor pur și simplu nu le este nimic de făcut - un loc excelent pentru cei care nu își doresc să se aglomereze în apă.

5 plaje secrete din Turcia despre care nu știu turiștii
Sursa

Iztuzu

Teritoriul acestei plaje poate fi considerat sălbatic, deoarece acolo nu există niciun fel de localuri, nici măcar umbrele de soare sau șezlonguri. Totul se datorează faptului că această zonă este considerată rezervație naturală, acolo trăind specii rare de broaște testoase și crabi albaștri. Pentru a nu le perturba activitatea vitală, accesul la plajă este parțial restricționat de la mai până în octombrie, totuși oamenilor tot le este permis să se așeze acolo.

5 plaje secrete din Turcia despre care nu știu turiștii
Sursa

De asemenea, vă propunem să aflați despre eroarea care face ca oamenii să ocolească Marea Adriatică.

V-ați aventura pe plajele liniștite în loc de stațiunile populare?

Sursa:

Selectați limba dvs

Selectați moneda dvs

Acolo unde este cazul, prețurile vor fi convertite și afișate în moneda pe care o selectați. Moneda în care plătiți poate diferi în funcție de rezervare și se poate aplica și o taxă de serviciu.